Hrvatski autoklub

Uvjeti korištenja

Uvijek koristite mobilne telefone na siguran način – propisno se parkirajte prije pokretanja ove aplikacije. Ne koristite ovu aplikaciju na način koji će vas omesti u vožnji jer ćete u suprotnom dovesti u opasnost sebe i druge sudionike u prometu.

Dostavljajući tražene osobne podatke pristajete na pravila o zaštiti privatnosti i dozvoljavate da Vas informiramo putem pošte, telefona, elektroničke pošte i SMS-a o pogodnostima koje Vam pružaju HAK i njegovi partneri.

Hrvatski autoklub obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Hrvatskog autokluba i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Fiksni tečaj konverzije:  1,00 € = 7,53450 kn

Kontakt

Hrvatski autoklub

Hrvatski autoklub

Avenija Dubrovnik 44
10010 Zagreb
OIB: 53540975485
Tel: 0800 9987
www.hak.hr

Tehnička realizacija

Infinum
Infinum d.o.o.
www.infinum.com