Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 8.4.2022.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu je 8. travnja 2022. održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, dipl. ing., predsjedavao je sjednicom i tijekom obraćanja članovima Skupštine naglasio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u kriznoj godini.

Tijekom sjednice, Skupština Hrvatskog autokluba jednoglasno je usvojila sve predviđene točke Dnevnog reda – Izvješće o izvršenju Programa rada Hrvatskog autokluba za 2021., Izvješća o izvršenju Financijskog plana Hrvatskog autokluba za 2021., Temeljna financijska izvješća Hrvatskog autokluba za 2021. kao i Odluku o raspodjeli rezultata poslovanja za 2021., koja su predstavili zamjenik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr. sc. Igor Šiško i voditeljica Službe financija i računovodstva Hrvatskog autokluba Anja Antolić, mag.oec.

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba Marin Pajić, oec., podnio je Izvješće Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba koje je jednoglasno prihvaćeno.

Na kraju sjednice Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek informirao je nazočne članove Skupštine Hrvatskog autokluba o pomoći ukrajinskom autoklubu te pružanju besplatne pomoći na cesti ukrajinskim izbjeglicama na hrvatskim prometnicama.

Zahvalio je svim članovima tijela upravljanja Hrvatskog autokluba na dolasku na sjednicu, izrazivši pritom svoje zadovoljstvo što je ova sjednica vjerojatno posljednja koja se provodi u uvjetima epidemije bolesti COVID 19 i primjenu protuepidemijskih mjera.