Vremenska prognoza

Prognoza vremena za Hrvatsku

Hrvatska – danas (4.3.2015.)

Umjereno do pretežno oblačno. Povremena kiša će se sa sjevernog Jadrana i zapadnih krajeva proširiti na veći dio zemlje. U gorskim krajevima očekuju se susnježica i snijeg. Oborine će u noći na četvrtak mjestimice biti obilnije, osobito na Jadranu i u gorskim krajevima. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni, navečer sjeveroistočni u jačanju. Na Jadranu većinom umjereno i jako jugo, na sjevernom dijelu krajem dana u okretanju na buru, podno Velebita u noći s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura od 6 do 11, na Jadranu između 10 i 16 °C.

Hrvatska – sutra (5.3.2015.)

Većinom oblačno s kišom, u gorju snijegom. Susnježice i snijega bit će i u Slavoniji i Baranji, Posavini te unutrašnjosti Dalmacije. Snijega nošenog jakim vjetrom može biti i na sjevernom i srednjem Jadranu. Obilnije oborine očekuju se u gorskim krajevim te u Dalmaciji i unutrašnjosti Dalmacije. Bit će vjetrovito uz umjeren i jak, na udare i olujan sjeveroistočnjak, a na većem dijelu Jadrana puhat će jaka i olujna bura, podno Velebita s orkanskim udarima, dok će na krajnjem jugu još biti jakog juga. Najniža jutarnja temperatura uglavnom od -2 do 3, na Jadranu između 5 i 10. Najviša dnevna od 0 do 6, na Jadranu između 6 ponegdje na sjeveru i 14 °C na jugu.

Prognoza vremena za Zagreb

Zagreb – danas (4.3.2015.)

Pretežno oblačno, povremeno s kišom, a krajem dana na vrhu zagrebačke gore može biti susnježice i snijega. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, navečer sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura oko 8 °C.

Zagreb – sutra (5.3.2015.)

Oblačno s kišom, u višem okolnom gorju sa snijegom, osobito u prvom dijelu dana. Puhat će umjeren i jak, u gorju na udare i olujan sjeveroistočnjak. Najniža jutarnja temperatura između 0 i 3, a najviša dnevna oko 5 °C.

Trodnevna prognoza

Filtriranje po gradu

danas sutra prekosutra

Danas, 4.3.2015.

  • prijepodne simbol 2°C 11°C
  • poslijepodne simbol 7°C 11°C
  • noć simbol 5°C 6°C

Sutra, 5.3.2015.

  • prijepodne simbol 4°C 7°C
  • poslijepodne simbol 6°C 7°C
  • noć simbol 3°C 6°C

Prekosutra, 6.3.2015.

  • prijepodne simbol 2°C 7°C
  • poslijepodne simbol 5°C 8°C
  • noć simbol 3°C 4°C
Izvor: DHMZ

Prognoza za Hrvatsku i Europu

Vremenska prognoza za Hrvatsku danas
Vremenska prognoza za Europu danas
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo u korištenju ovih web-stranica, na Vaše računalo pohranjujemo tzv. kolačiće (cookies). Više informacija