Vremenska prognoza

Prognoza vremena za Hrvatsku

Hrvatska – danas (26.11.2015.)

Prevladavat će oblačno, mjestimice uz rijetke i uglavnom slabe oborine. U Dalmaciji se očekuje kiša, u gorju snijeg, a u nizinama, uglavnom u Slavoniji, oborina na granici kiše i snijega. Na kopnu vjetar umjeren i na udare jak sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim, podno Velebita ponegdje i orkanskim udarima, prema kraju dana će jačati. Najviša dnevna temperatura zraka od -1 do 4 na kopnu te između 8 i 12 °C na moru.

Hrvatska – sutra (27.11.2015.)

U unutrašnjosti i na jugu zemlje umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz uglavnom slabe oborine. Na jugu Dalmacije moguća je kiša, a na kopnu kiša i ponegdje snijeg, ponajprije u gorju. Na sjevernom i srednjem Jadranu sunčanije. Na kopnu vjetar umjeren sjeverni i sjeveroistočni, mjestimice s jakim udarima. Na Jadranu će puhati jaka, mjestimice i olujna bura, a podno Velebita s orkanskim udarima. Krajem dana vjetar u postupnom slabljenju. Najniža temperatura zraka od -3 do 2, na Jadranu od 3 do 8, a najviša dnevna od -1 do 4 na kopnu te između 8 i 12 °C na obali i otocima.

Prognoza vremena za Zagreb

Zagreb – danas (26.11.2015.)

Pretežno oblačno, mjestimice uz mogućnost za koju kap kiše, a u okolnom gorju malo snijega. Puhat će slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, povremeno s jakim udarima. Temperatura zraka oko 4 °C.

Zagreb – sutra (27.11.2015.)

Pretežno oblačno i uglavnom suho. Puhat će umjeren i na udare jak sjeveroistočni vjetar, a u okolnom gorju povremeno s olujnim udarima. Temperatura zraka uglavnom između 1 i 4 °C.

Trodnevna prognoza

Filtriranje po gradu

danas sutra prekosutra

Danas, 26.11.2015.

  • prijepodne simbol 0°C 3°C
  • poslijepodne simbol 2°C 3°C
  • noć simbol 1°C 2°C

Sutra, 27.11.2015.

  • prijepodne simbol 1°C 3°C
  • poslijepodne simbol 1°C 3°C
  • noć simbol -1°C 0°C

Prekosutra, 28.11.2015.

  • prijepodne simbol -1°C 3°C
  • poslijepodne simbol -1°C 3°C
  • noć simbol -1°C -1°C
Izvor: DHMZ

Prognoza za Hrvatsku i Europu

Vremenska prognoza za Hrvatsku danas
Vremenska prognoza za Europu danas
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo u korištenju ovih web-stranica, na Vaše računalo pohranjujemo tzv. kolačiće (cookies). Više informacija