Članstvo pravnih osoba

Članstvo pravnih osoba - pokriće po fizičkoj osobi (korisniku)

Pravne osobe mogu se učlaniti u Hrvatski autoklub samo ako naznače konkretnu fizičku osobu kao korisnika članskih pogodnosti, te za tu osobu odaberu željeni članski model i uplate godišnju članarinu.

Korištenje članskih pogodnosti, odnosno pokriće uslugama pomoći na cesti vezano je isključivo za fizičku osobu - korisnika članskih pogodnosti, neovisno o vozilu (ili vlasništvu vozila) u kojem se osoba nalazila u trenutku nastanka potrebe za pomoći na cesti.

Članovi - pravne osobe ne mogu imati dodatnog člana, ne mogu biti korisnici Obiteljskog članstva te ne mogu koristiti popust na iznos godišnje članarine.

 

HAK asistencija - pokriće po službenom vozilu

Pravnim osobama Hrvatski autoklub, kroz svoju tvrtku-kćer HAK-Usluge d.o.o. nudi i poseban sustav HAK asistencija gdje je pokriće pomoći na cesti vezano uz točno određeno službeno vozilo pravne osobe.

O HAK asistenciji možete se informirati na službenoj web-stranici asistencija.hak.hr ili upitom na e-mail hakasistencija@hak.hr ili pozivom na broj 044/691 060.

  • Karta

  • Planer

Pretraživanje karte

npr. Avenija Dubrovnik 44, Zagreb

Planiranje putovanja

do

Kamere

Gore
Dolje
  • Učitavam...
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo u korištenju ovih web-stranica, na Vaše računalo pohranjujemo tzv. kolačiće (cookies). Više informacija