Učlanite novoga člana i izaberite poklon

Do sada ste mogli učlaniti novoga čana u Hrvatski autoklub i osvojiti vrijedne poklone koje smo vam dali na izbor. Sad naša akcija ide dalje, paleta poklona nikad nije bila bogatija, što vam je samo prilika da s učlanjivanjem novoga člana izaberete poklon koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Novost je da će za svaki paket članstva pokloni biti drugačiji. Učlanite li novoga čana u članski paket Start, možete izabrati jedan od predloženih poklona: putnu termos čašu, malu putnu torbu, sjenilo za staklo i kapu.

Učlanite li novoga člana u paket Optimum, možete izabrati još vredniji dar: ručnik s HAK-ovim logotipom, mali putni alat, putnu torbicu ili baterijsku lampu.

Učlanite li novog člana u paket Europa, možete izabrati jedan od predloženih darova: multifunkcijska kliješta, set za roštilj, memorijsku karticu ili deku visoke kvalitete.

To je sasvim dovoljno razloga da u HAK - uz sva ostala prava i pogodnosti - dovedete nove članove.

Kako?

Otiđite u najbliži autoklub, popunite kupon iz Revije HAK (upišite šifru poklona, na primjer S1 ili E3) ili nazovite besplatni broj članstva 0800 9987 i zatražite pristupnicu.

Sudionik Programa stječe pravo na poklon u skladu s Općim uvjetima učlanjenja novoga člana HAK-a koji u članskim paketima START, OPTIMUM ili EUROPA plaća punu članarinu, bez popusta.

Ispunjenu pristupnicu ili kupon pošaljite zajedno s preslikom uplatnice s uplaćenom članarinom za odabrani paket na adresu:

Hrvatski autoklub,
Avenija Dubrovnik 44,
10010 Zagreb,
s naznakom Član učlanjuje novog člana.

HAK će vam izabrani poklon poslati na adresu u roku od 14 dana.

Pokloni koje možete izabrati

 • S1 Putna
  termos čaša
  Putna termos čaša I u vožnji imajte topli čaj ili kavu. Praktična termos čaša uz odvojiv gornji dio za lakše korištenje i održavanje. Zapremnina 450 ml.
 • S2 Mala
  putna torba
  Torba Imajte dokumente i sve ostale potrebne sitnice na jednome mjestu. Torbica s prilagodljivom naramenicom i prednjim džepom s patent zatvaračem. Poliester.
 • S5 Platnena
  torba
  Sjenilo za staklo Izaberite jednu od praktičnih platnenih torbi s povijesnim motivima Hrvatskog autokluba.
 • S4 Kapa
  Kuba
  Kapa Kuba Zaštitite se od sunca, vjetra i kiše modernom kapom od ispranog pamuka, strukturirana, 4 opšivene očice bočno, regulator veličine, čičak traka.
 • O5 Jastuk Jastuk Jastuk s naslovnicom Hrvatskog automobilnog lista, preteče Revije Hrvatskog autokluba.
 • O2 Mali putni
  alat
  Mali putni alat I sitan problem može se pretvoriti u noćnu moru ako nemate ovaj praktični i nadasve korisni alat pri ruci.
 • O3 Putna torbica
  za pojas
  Putna torbica za pojas Mala sportska torba u koju stanu mnoge potrebne sitnice doći će vam kao naručena.
 • O4 Baterijska
  lampa
  Baterijska lampa Praktična lampa koju sami punite okretanjem dinama. Osvijetlite put na povratku kući ili izletu u prirodi.
 • E1 Multifunkcijska kliješta Multifunkcijska kliješta Kvalitetna kliješta od nehrđajućeg čelika. Sadrži kliješta, odvijač, turpiju, malu pilu, dva nožića, škare za žicu i otvarač za boce i konzerve.
 • E5 Stilizirani
  podlošci za
  čaše
  Stilizirani podlošci za čaše Kvalitetni podlošci za čaše izrađeni od pleksiglasa s povijesnim motivima Hrvatskog autokluba.
 • E3 Memorijska
  kartica
  Memorijska kartica Kartica od 2 GB. Mala memorijska kartica veličine kreditne kartice koja vam stane u novčanik.
 • E4 Dekica Dekica Visoke kvalitete (EU podrijetlo), pakirana u posebnoj futroli izrađenoj od recikliranog materijala.

Opći uvjeti nagradnog programa Hrvatskog autokluba "Član učlani novog člana"

 1. Ovim uvjetima uređuju se odnosi između Hrvatskog autokluba kao organizatora nagradnog programa "Član učlani novog člana" (u daljnjem tekstu: Program) i člana Hrvatskog autokluba koji sudjeluje u Programu.
 2. Pravo sudjelovanja u Programu ima svaki član Hrvatskog autokluba (u daljnjem tekstu: sudionik Programa).
 3. U Programu ne mogu sudjelovati zaposlenici Hrvatskog autokluba, zaposlenici autokluba udruženog u Hrvaski autoklub, kao ni zaposlenici tvrtke u većinskom vlasništvu Hrvatskog autokluba odnosno autokluba udruženog u Hrvatski autoklub.
 4. Sudionik Programa stječe pravo na poklon u skladu s ovim Općim uvjetima učlanjenjem novoga člana HAK-a koji u članskim paketima START, OPTIMUM ili EUROPA plaća punu članarinu, bez popusta.
 5. Pokloni su različiti i ovise o članskom paketu koji je odabrao novi član. Lista poklona za svaki članski paket objavljuje se u Reviji HAK te na web stranici HAK-a www.hak.hr.
 6. Sudionik Programa popunjava kupon Programa, koji se objavljuje u Reviji HAK. U obrazac kupona upisuje ime i prezime, članski broj, adresu stanovanja, redni broj odabranog poklona, te podatke za novog člana. Tako popunjen kupon s podacima i uplatnicom za novog člana dostavlja na adresu: Hrvatski autoklub ("Član učlani novog člana"), 10010 Zagreb, p.p. 240, Avenija Dubrovnik 44.
 7. Svaki sudionik Programa može na adresu HAK-a poslati neograničen broj popunjenih kupona.
 8. Fond poklona iz Programa čine promotivni materijali, koji imaju uporabnu vrijednost za vozača ili vozilo, a nose znak i logotip Hrvatskog autokluba.
 9. Popis sudionika Programa vodi Hrvatski autoklub.
 10. Odabrani poklon iz Programa Hrvatski autoklub o svom trošku dostavlja sudioniku Programa.
 11. Preuzimanjem poklona prestaju obveze Hrvatskog autokluba prema sudioniku Programa.
 12. U slučaju spora između Hrvatskog autokluba i sudionika Programa nadležan je općinski sud u Zagrebu.
 13. Ovi Opći uvjeti stupaju na snagu 30. lipnja 2011. godine.