Učlanite novoga člana i izaberite vrijedan poklon!

Poštovani članovi, do sada ste mogli učlaniti novoga čana u Hrvatski autoklub i osvojiti vrijedne poklone koje smo vam dali na izbor. Sad naša akcija ide dalje, paleta poklona nikad nije bila bogatija, što vam je samo prilika da s učlanjivanjem novoga člana izaberete poklon koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Novost je da će za svaki paket članstva pokloni biti drugačiji. Učlanite li novoga čana u članski paket Start, možete izabrati jedan od predloženih poklona: putnu termos čašu, torbicu za bocu, majicu ili eko torbu.

Učlanite li novoga člana u paket Optimum, možete izabrati još vredniji dar: jastuk, šešir, putnu torbicu za pojas ili sjenilo.

Učlanite li novog člana u paket Europa, možete izabrati jedan od predloženih darova: set za roštilj, ručni sat, kišobran ili kvalitetni ručnik za plažu.

To je sasvim dovoljno razloga da u HAK - uz sva ostala prava i pogodnosti - dovedete nove članove.

Kako?

Otiđite u najbliži autoklub, popunite kupon iz Revije HAK (upišite šifru poklona, na primjer S1 ili E3) ili nazovite besplatni broj članstva 0800 9987 i zatražite pristupnicu.

Sudionik Programa stječe pravo na poklon u skladu s Općim uvjetima učlanjenja novoga člana HAK-a koji u članskim paketima START, OPTIMUM ili EUROPA plaća punu članarinu, bez popusta.

Ispunjenu pristupnicu ili kupon pošaljite zajedno s preslikom uplatnice s uplaćenom članarinom za odabrani paket na adresu:

Hrvatski autoklub,
Avenija Dubrovnik 44,
10010 Zagreb,
s naznakom Član učlanjuje novog člana.

HAK će vam IZABRANI POKLON POSLATI NA ADRESU u roku od 14 dana.

Pokloni koje možete izabrati

 • S1 Putna
  termos čaša
  Putna termos čaša I u vožnji imajte topli čaj ili kavu. Praktična termos čaša uz odvojiv gornji dio za lakše korištenje i održavanje. Zapremnina 450 ml.
 • S6 Torbica
  za bocu
  Torbica za bocu Torbica za bocu od 1,5 litre zadržava hladnoću, a namijenjena je za putovanje, izlete i planinarenje.
 • S7 Majica Majica Majica, crna ili bijela, 155 grama, 100% pamuk, u veličinama od M do XXL, s povijesnim motivima Hrvatskog autokluba.
 • S8 Eko
  torba
  Eko torba Praktična eko torba s povijesnim motivom Hrvatskog autokluba.
 • O5 Jastuk Jastuk Jastuk s naslovnicom Hrvatskog automobilnog lista, preteče Revije Hrvatskog autokluba.
 • O6 Šešir Šešir 100% pamučni, praktičan za zaštitu od sunca s džepićem.
 • O3 Putna torbica
  za pojas
  Putna torbica za pojas Mala sportska torba u koju stanu mnoge potrebne sitnice doći će vam kao naručena.
 • O8 Sjenilo Sjenilo Sjenilo protiv sunca za bočna stakla na Vašem automobilu s HAK-ovim motivom.
 • E2 Set za
  roštilj
  Set za roštilj Budite spremni s ovim kompletom za roštilj od nehrđajućeg čelika.
 • E10 Ručni
  sat
  Ručni sat Moderni unisex ručni sat sa silikonskom narukvicom i brojčanikom dostupnim u tri boje, crvena, bijela i plava. Sat je pakiran u prigodnu poklon kutiju crne boje.
 • E9 Sklopivi
  kišobran
  Sklopivi kišobran Automatik, s 8 panela u tamnoplavoj boji, promjera 980 mm s logom HAK-a, pogodan za nošenje u torbici. Praktično otvaranje i zatvaranje na gumb.
 • E8 Ručnik Ručnik Frotirni, provjerene kvalitete, 100% pamuk, veličine 150x100 cm, namijenjen za plažu ili kupaonicu.

Opći uvjeti nagradnog programa Hrvatskog autokluba "Član učlani novog člana"

 1. Ovim uvjetima uređuju se odnosi između Hrvatskog autokluba kao organizatora nagradnog programa "Član učlani novog člana" (u daljnjem tekstu: Program) i člana Hrvatskog autokluba koji sudjeluje u Programu.
 2. Pravo sudjelovanja u Programu ima svaki član Hrvatskog autokluba (u daljnjem tekstu: sudionik Programa).
 3. U Programu ne mogu sudjelovati zaposlenici Hrvatskog autokluba, zaposlenici autokluba udruženog u Hrvaski autoklub, kao ni zaposlenici tvrtke u većinskom vlasništvu Hrvatskog autokluba odnosno autokluba udruženog u Hrvatski autoklub.
 4. Sudionik Programa stječe pravo na poklon u skladu s ovim Općim uvjetima učlanjenjem novoga člana HAK-a koji u članskim paketima START, OPTIMUM ili EUROPA plaća punu članarinu, bez popusta.
 5. Pokloni su različiti i ovise o članskom paketu koji je odabrao novi član. Lista poklona za svaki članski paket objavljuje se u Reviji HAK te na web stranici HAK-a www.hak.hr .
 6. Sudionik Programa popunjava kupon Programa, koji se objavljuje u Reviji HAK. U obrazac kupona upisuje ime i prezime, članski broj, adresu stanovanja, redni broj odabranog poklona, te podatke za novog člana. Tako popunjen kupon s podacima i uplatnicom za novog člana dostavlja na adresu: Hrvatski autoklub ("Član učlani novog člana"), 10010 Zagreb, p.p. 240, Avenija Dubrovnik 44.
 7. Svaki sudionik Programa može na adresu HAK-a poslati neograničen broj popunjenih kupona.
 8. Fond poklona iz Programa čine promotivni materijali, koji imaju uporabnu vrijednost za vozača ili vozilo, a nose znak i logotip Hrvatskog autokluba.
 9. Popis sudionika Programa vodi Hrvatski autoklub.
 10. Odabrani poklon iz Programa Hrvatski autoklub o svom trošku dostavlja sudioniku Programa.
 11. Preuzimanjem poklona prestaju obveze Hrvatskog autokluba prema sudioniku Programa.
 12. U slučaju spora između Hrvatskog autokluba i sudionika Programa nadležan je općinski sud u Zagrebu.
 13. Ovi Opći uvjeti stupaju na snagu 30. lipnja 2011. godine.
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo u korištenju ovih web-stranica, na Vaše računalo pohranjujemo tzv. kolačiće (cookies). Više informacija