Učlanite novoga člana i izaberite vrijedan poklon!Poštovani članovi, učlanite novoga člana u Hrvatski autoklub i osvojite vrijedne poklone koje vam dajemo na izbor.

Paleta poklona nikad nije bila bogatija, prilagođena je proljetnim i ljetnim mjesecima, što vam je prilika da s učlanjivanjem novoga člana izaberete poklon koji će najbolje odgovarati vašim potrebama. Za svaki model članstva pokloni su drugačiji.

Učlanite li novoga člana u članski model Start, možete izabrati jedan od predloženih poklona: torbu za tablet i dokumente, torbicu za bocu, majicu ili eko torbu.
Učlanite li novoga člana u model Optimum, možete izabrati još vredniji dar: jastuk, šešir, putnu torbicu za pojas ili baterijsku lampu.
Učlanite li novog člana u model Europa, možete izabrati jedan od predloženih darova: termosicu, set za roštilj, kišobran ili kvalitetni ručnik za plažu.

To je sasvim dovoljno razloga da u Hrvatski autoklub - uz sva ostala prava i pogodnosti - dovedete nove članove.

Kako?

Otiđite u najbliži autoklub, popunite kupon iz Revije HAK (upišite šifru poklona, na primjer S1 ili E3) ili nazovite besplatni broj članstva 0800 9987 i zatražite pristupnicu.

Sudionik Programa stječe pravo na poklon u skladu s Općim uvjetima učlanjenja novoga člana HAK-a koji u članskim modelima START, OPTIMUM ili EUROPA plaća punu članarinu, bez popusta.

Ispunjenu pristupnicu ili kupon pošaljite zajedno s preslikom uplatnice s uplaćenom članarinom za odabrani model na adresu:

Hrvatski autoklub,
Avenija Dubrovnik 44,
10010 Zagreb,
s naznakom Član učlanjuje novog člana.

HAK će vam IZABRANI POKLON POSLATI NA ADRESU u roku od 14 dana.

Pokloni koje možete izabrati

 • S12 Baterijska
  lampa
  Baterijska lampa - osvijetlite put na povratku kući ili na izletu
 • S13 Torbica
  za tablet
  Torbica za tablet- praktična torba za tablet i dokumente dostupna u plavoj boji
 • S14 Strugalica
  za led
  Strugalica za led- rukavica s logom Hrvatskog autokluba (vanjski dio poliester, unutarnji dio flis) koja štiti vaše ruke od hladnoće.
 • S15 Termo
  šalica
  Termo šalica- u vožnji imajte topili čaj
  ili kavu. Praktična termo
  šalica s poklopcem za lakše
  korištenje i održavanje
 • E11 Termosica Termosica- kapacitet 400 ml, dupla
  stijenka, praktična za uporabu. Dostupna u raznim bojama
 • E13 Baterija za
  mobilne
  telefone
  Baterija za mobilne telefone - baterija za mobilne telefone sa HAK uzorkom, pomoć u pravom trenutku
 • E14 Sklopivi
  kišobran
  Sklopivi kišobran- automatski sklopivi kišobran u tamnoplavoj boji s logom HAK-a, pogodan za nošenje u torbiciPraktično otvaranje i zatvaranje na gumb.
 • E15 Multi-
  funkcionalna
  kliješta
  Multifunkcionalna kliješta - mala sklopiva multifunkcijska kliješta od nehrđajućeg čelika sa logom HAK-a: sadrže kliješta, odvijač, turpiju, otvarač za boce i nožić

Opći uvjeti nagradnog programa Hrvatskog autokluba "Član učlani novog člana"

 1. Ovim uvjetima uređuju se odnosi između Hrvatskog autokluba kao organizatora nagradnog programa "Član učlani novog člana" (u daljnjem tekstu: Program) i člana Hrvatskog autokluba koji sudjeluje u Programu.
 2. Pravo sudjelovanja u Programu ima svaki član Hrvatskog autokluba (u daljnjem tekstu: sudionik Programa).
 3. U Programu ne mogu sudjelovati zaposlenici Hrvatskog autokluba, zaposlenici autokluba udruženog u Hrvaski autoklub, kao ni zaposlenici tvrtke u većinskom vlasništvu Hrvatskog autokluba odnosno autokluba udruženog u Hrvatski autoklub.
 4. Sudionik Programa stječe pravo na poklon u skladu s ovim Općim uvjetima učlanjenjem novoga člana HAK-a koji u članskim modelima START, OPTIMUM ili EUROPA plaća punu članarinu, bez popusta.
 5. Pokloni su različiti i ovise o članskom modelu koji je odabrao novi član. Lista poklona za svaki članski model objavljuje se u Reviji HAK te na web stranici HAK-a www.hak.hr .
 6. Sudionik Programa popunjava kupon Programa, koji se objavljuje u Reviji HAK. U obrazac kupona upisuje ime i prezime, članski broj, adresu stanovanja, redni broj odabranog poklona, te podatke za novog člana. Tako popunjen kupon s podacima i uplatnicom za novog člana dostavlja na adresu: Hrvatski autoklub ("Član učlani novog člana"), 10010 Zagreb, p.p. 240, Avenija Dubrovnik 44.
 7. Svaki sudionik Programa može na adresu HAK-a poslati neograničen broj popunjenih kupona.
 8. Fond poklona iz Programa čine promotivni materijali, koji imaju uporabnu vrijednost za vozača ili vozilo, a nose znak i logotip Hrvatskog autokluba.
 9. Popis sudionika Programa vodi Hrvatski autoklub.
 10. Odabrani poklon iz Programa Hrvatski autoklub o svom trošku dostavlja sudioniku Programa.
 11. Preuzimanjem poklona prestaju obveze Hrvatskog autokluba prema sudioniku Programa.
 12. U slučaju spora između Hrvatskog autokluba i sudionika Programa nadležan je općinski sud u Zagrebu.
 13. Ovi Opći uvjeti stupaju na snagu 30. lipnja 2011. godine.
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo u korištenju ovih web-stranica, na Vaše računalo pohranjujemo tzv. kolačiće (cookies). Više informacija