Učlanite novoga člana i izaberite vrijedan poklon!Poštovani članovi, učlanite novoga člana u Hrvatski autoklub i osvojite vrijedne poklone koje vam dajemo na izbor.

Paleta poklona nikad nije bila bogatija, prilagođena je proljetnim i ljetnim mjesecima, što vam je prilika da s učlanjivanjem novoga člana izaberete poklon koji će najbolje odgovarati vašim potrebama. Za svaki model članstva pokloni su drugačiji.

Učlanite li novoga člana u članski model Start, možete izabrati jedan od predloženih poklona: torbu za tablet i dokumente, torbicu za bocu, majicu ili eko torbu.
Učlanite li novoga člana u model Optimum, možete izabrati još vredniji dar: jastuk, šešir, putnu torbicu za pojas ili baterijsku lampu.
Učlanite li novog člana u model Europa, možete izabrati jedan od predloženih darova: termosicu, set za roštilj, kišobran ili kvalitetni ručnik za plažu.

To je sasvim dovoljno razloga da u Hrvatski autoklub - uz sva ostala prava i pogodnosti - dovedete nove članove.

Kako?

Otiđite u najbliži autoklub, popunite kupon iz Revije HAK (upišite šifru poklona, na primjer S1 ili E3) ili nazovite besplatni broj članstva 0800 9987 i zatražite pristupnicu.

Sudionik Programa stječe pravo na poklon u skladu s Općim uvjetima učlanjenja novoga člana HAK-a koji u članskim modelima START, OPTIMUM ili EUROPA plaća punu članarinu, bez popusta.

Ispunjenu pristupnicu ili kupon pošaljite zajedno s preslikom uplatnice s uplaćenom članarinom za odabrani model na adresu:

Hrvatski autoklub,
Avenija Dubrovnik 44,
10010 Zagreb,
s naznakom Član učlanjuje novog člana.

HAK će vam IZABRANI POKLON POSLATI NA ADRESU u roku od 14 dana.

Pokloni koje možete izabrati

 • S12 Baterijska
  lampa
  Baterijska lampa - osvijetlite put na povratku kući ili na izletu
 • S13 Torbica
  za tablet
  Torbica za tablet- praktična torba za tablet i dokumente dostupna u plavoj boji
 • S14 Strugalica
  za led
  Strugalica za led- rukavica s logom Hrvatskog autokluba (vanjski dio poliester, unutarnji dio flis) koja štiti vaše ruke od hladnoće.
 • S15 Termo
  šalica
  Termo šalica- u vožnji imajte topili čaj
  ili kavu. Praktična termo
  šalica s poklopcem za lakše
  korištenje i održavanje
 • E11 Termosica Termosica- kapacitet 400 ml, dupla
  stijenka, praktična za uporabu. Dostupna u raznim bojama
 • E13 Baterija za
  mobilne
  telefone
  Baterija za mobilne telefone - baterija za mobilne telefone sa HAK uzorkom, pomoć u pravom trenutku
 • E14 Sklopivi
  kišobran
  Sklopivi kišobran- automatski sklopivi kišobran u tamnoplavoj boji s logom HAK-a, pogodan za nošenje u torbiciPraktično otvaranje i zatvaranje na gumb.
 • E15 Multi-
  funkcionalna
  kliješta
  Multifunkcionalna kliješta - mala sklopiva multifunkcijska kliješta od nehrđajućeg čelika sa logom HAK-a: sadrže kliješta, odvijač, turpiju, otvarač za boce i nožić

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo u korištenju ovih web-stranica, na Vaše računalo pohranjujemo tzv. kolačiće (cookies). Više informacija