Ponuda za prodaju rabljenih vozila iz sustava HAK Rent a car d.o.o.

Objavljeno: 29.12.2023.

Društvo HAK Rent a car d.o.o. objavljuje oglas za prodaju vozila u svom vlasništvu iz sustava rent a car-a i zamjenskih vozila.

(Popis vozila nalazi se u datoteci u prilogu ovoj obavijesti.)

Vozila se mogu pregledati radnim danima od 08:00 do 15:00 sati u Zagrebu, zaključno do 15. siječnja 2024., uz prethodnu najavu i dogovor na telefon 099 5385 743 ili e-mailom na info@hak-rentacar.hr.

Vozila navedena u ovom oglasu prodaju se po principu viđeno-kupljeno, čime se isključuju mogući naknadni prigovori ili reklamacije kupca vezane uz materijalne ili bilo kakve druge nedostatke.

Ponude za kupnju vozila podnose se na službeni e-mail društva info@hak-rentacar.hr do 15. siječnja 2024. U ponudi za kupnju vozila potrebno je navesti registarsku oznaku ili broj šasije jednog ili više vozila za koje se ponuda podnosi, te iskazati ponuđenu cijenu za svako vozilo. Ponuđena cijena iskazuje se sa uključenim porezom na dodanu vrijednost (PDV-om). Društvo HAK Rent a car d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo odabira najpovoljnijeg ponuđača na bazi pristiglih ponuda za svako pojedinačno vozilo ili skupinu vozila.

Izbor najpovoljnijeg ponuđača za pojedino vozilo ili skupinu vozila, društvo HAK Rent a car d.o.o. provesti će zaključno s 22. siječnja 2024.

Mogućnost financiranja vozila uplatom kupoprodajnog iznosa nakon prihvaćene ponude na transakcijski račun društva, odnosno putem operativnog ili financijskog leasinga (PBZ Leasing).

Repozitorij