S HAK-om možete uštedjeti na više načina

 • HAK preporučuje

 • Druge pogodnosti

HAK preporučuje je sustav popusta na usluge članovima koji Hrvatski autoklub razvija već dugi niz godina. Razvijajući ovaj sustav HAK želi omogućiti svojim članovima korištenje usluga pod što povoljnijim uvjetima i to u hotelsko-turističkim objektima, servisima, autoradionicama, kampovima, trgovinama i u drugim djelatnostima vezanim uz putovanje,odmor, održavanje ili popravak vozila, kupovinu rezervnih dijelova i drugih roba i usluga kod partnera uključenih u ovaj sustav.

Popuste na usluge članovi HAK-a mogu ostvariti temeljem važeće članske iskaznice HAK-a ili zajedničke kartice HAK- Diners Club, a kada usluge koriste u hotelskim i ugostiteljskim objektima, pravo popusta imaju i članovi obitelji, odnosno osobe koje se u trenutku korištenja usluge nalaze u društvu s članom.

Svi objekti u sustavu HAK preporučuje označeni su znakom HAK popust za članove koji je istaknut na ulazu i na blagajni objekta, ili recepciji hotela. Za korištenje usluga u turističkim objektima: hotelima, turističkim naseljima, kampovima i drugima, potrebno je prethodno se interesirati o samom objektu i izvršiti rezervaciju. Zbog toga vam uz naslov svakog objekta u sustavu, dajemo podatke o visini popusta i vrsti usluga, broju telefona, telefaxa, e-maila i web stranici.

Napomena: navedeni popusti su stalni i odnose se na redovne cijene proizvoda i usluga naših partnera.
Popusti se ne zbrajaju s drugim akcijama koje partneri nude, osim ako to nije izričito navedeno.
* ugovori s partnerima automatski se obnavljaju, osim ako 30 dana prije nije otkazana pismenim putem, o čemu će HAK obavijestiti članove.

Osiguraj.me

Split, Makarska 40
Tel: 018000816
www.osiguraj.me/hak

12% popusta na kupnju police obaveznog auto osiguranja

Polazna osnovica na koju se primjenjuje popust je puna cijena obaveznog auto osiguranja umanjena do maksimalno 50% vozačkog bonusa

Portal Osiguraj.me djeluje od 2016. godine kao prva digitalna platforma u Hrvatskoj koja omogućuje ugovaranje osiguranja automobila potpuno online ili telefonski uz asistenciju agenta. Kao platforma iza koje stoji tvrtka Siguran klik d.o.o., kao ovlašteni zastupnik u osiguranju, imamo ugovore s gotovo svim osiguravajućim kućama na tržištu.

Naša ponuda je konkurenta, brza i sigurna, a korisnici HAK članskih pogodnosti ostvaruju dodatnih 12% popusta na neto cijenu police obaveznog auto osiguranja.

Kao jedan od vodećih digitalnih kanala, u proteklih osam godina, Osiguraj.me je privukao stotine tisuća korisnika nudeći transparentan i korisniku prilagođen proces ugovaranja osiguranja. Vjerujemo da ćete i Vi pronaći razlog za pridružiti nam se.

Opširnije

WATCH-A-PORTER,Porter LD d.o.o.

Zagreb, Gruška 6
Tel: 01 5573 5970
http://watch-a-porter.com
info@watch-a-porter.com

5% popusta za korisnike članskih pogodnosti Hak-a prilikom on-line kupovine proizvoda svih brandova iz asortimana Partnera osim branda Cartier,Rolex,Omega,TAG Heuer,Nomos i Longines u web trgovini WATCH-A-PORTER(https://watch-a-porter.com) upisom koda HAK5

Popusti se ne primjenjuju na brandove: Cartier,Rolex,Omega,TAG Heuer,Nomos i Longines u web trgovini WATCH-A-PORTER

VAŽNO! Proces narudžbe:

- u košarici u polje "Imate li kupon ili poklon bon" upišite odgovarajući kod HAK-a

- prije plaćanja, u polje "NAPOMENA" -  upisati važeći članski broj s HAK-ove iskaznice

WATCH-A-PORTER je online adresa na kojoj utrka s vremenom završava. Vrijeme nikad nije bilo više fashion i trendy jer mi nudimo najnovije kolekcije muških i ženskih satova za svaku priliku. Sve što trebate znati o svom omiljenom modnom dodatku, možete saznati na WATCH-A-PORTER-u.

WATCH-A-PORTER je dobitnik nagrade za Web trgovca godine u kategoriji Fashion & Accessories 2019. godine u organizaciji Shopper’s minda!

Na najveće regionalno E-commerce natjecanje prijavilo se 195 web trgovina, a ocjenjivala se tehnička sukladnost, sigurnost plaćanja, zadovoljstvo kupaca te korisničko iskustvo.

Najviše se ponosimo ocjenom naših kupaca koji su nam dali 397 od 400 mogućih bodova!

Sat nije samo modni dodatak, sat je odraz osobnosti i karaktera.

 

WATCH-A-PORTER nudi najbolje za svaki stil.

Mi ne računamo vrijeme, mi ga živimo!

Opširnije

Autokamp Đardin

Sv. Filip i Jakov, Put primorja 4
Tel: 01 4855 835 i 023 388 960
https://www.camping.hr/hr/kampovi/djardin
kampingzg@gmail.com i campgjardin@gmail.com

5 % popusta za boravak 10 dana ili kraće;
10 % popusta za boravak 11 dana ili duže.

Kamp Đardin ima dugogodišnju tradiciju, a nalazi se na mjestu nekadašnjeg arboretuma, u mjestu Sv. Filip i Jakov, u Sjevernoj Dalmaciji, 25 km udaljen od Zadra  te svega 3 km od Biograda na moru.
Smješten je u prekrasnoj borovoj šumi, iznad lijepo uređene pješčane plaže, zbog koje je idealno mjesto odmora za obitelji s djecom. Pored pješčane plaže nalazi se i šljunčana plaža, kao i molovi s ravnim betonskim površinama, što bi značilo - za svakoga ponešto.
Na samoj plaži, kao i na rivi mogu se unajmiti sandoline, pedaline, brodice i gliseri, a za najam su u ponudi  trampolin i vodeni park.
Kamp se nalazi gotovo u središtu mjesta pa za vrijeme korištenja  odmora i vaš limeni ljubimac može odmarati.
Kapacitet kampa Đardin je 200 smještajnih jedinica i ima kategoriju dvije zvjezdice.
U kampu su gostima na raspolaganju tri sanitarna čvora.
Kamp je pet friendly.


Zbog blizine Zadra i Biograda na moru, gostima se pružaju dobre mogućnosti zabave pa se turisti koji se odluče na boravak u ovom kampu zasigurno neće nezadovoljni vratiti kućama, jer osim sunca, zelenila, čistog mora i prekrasne prirode s pogledom na niz otočića u Pašmanskom kanalu, nudi i veliku mogućnost zabave, izleta i razgledavanja.

Za samo  sat vožnje automobilom može se stići do čak dva Nacionalna parka: 
- NP Paklenica (Starigrad)
- NP Krka ( 15-ak km od Šibenika)
Morskim putem možete doći do NP Kornati, vlastitim ili unajmljenim plovilom iz bogate ponude u srcu mjesta,  za dvije minute  vožnje od kampa.

Za goste željne adrenalina u blizini kampa ,nalazi se Fun Park Biograd u kojem možete doživjeti nezaboravno iskustvo zabave.
Pored zabavnih sadržaja, nudi se i veliki broj kulturne baštine i povijesnih spomenika koje vrijedi vidjeti, kao što su :( Grad Nin, Tulove grede u Parku prirode Velebit, zidine grada Zadra, Franjevački samostan Sv. Duje u mjestu Kraj na otoku Pašmanu i još mnogo toga).
 

Opširnije

AUTOMEHANIKA SERVISI

Zagreb, Lopašićeva 12
Tel: 01 / 4611 339, 4611 342, besplatni info tel. 0800 3111
http://www.automehanikaservisi.hr

- 10 % popusta na sve usluge i dijelove, bez obzira na način plaćanja.

Tvrtka njeguje tradiciju servisa koja počinje još daleke 1947 godine u srcu Zagreba. U sklopu tvrtke također gotovo cijelo to vrijeme djeluje i stanica za tehnički pregled vozila na lokaciji Zvonimirova 25 .

Današnji servis kao i stanica za tehnički pregled opremljeni su po najvišim standardima struke. Stečeni certifikati ovlaštenja za  servisiranje vozilamarki Škoda, Honda, Fiat i Alfa Romeo jamstvo su održivosti zacrtane visoke razine usluga servisa. Djelatnost servisaje održavanje i popravci vozila u jamstvenom i van jamstvenom roka, dijagnostika kvarova na vozilima uz podršku suvremenih dijagnostičkih uređaja, geometrija ovjesa za sve marke i tipove vozila, trgovina rezervnih dijelova, pranje vozila te zamjena i čuvanja guma. Također u sklopu stanice za tehnički pregled uz registraciju vozila i produženje registracije moguće je obnoviti policu obaveznog i kasko osiguranja

Opširnije

BOROVO d.d. - proizvodnja i promet obuće

Vukovar, dr. Ante Starčevića 2 D
Tel: 032 422 600
http://www.borovo.hr
info@borovo.hr

 • Popust od 10% na cjelokupni vlastiti asortiman obuće i robu iz uvoza.

 

 • Popust se ne zbraja s drugim popustimai ne odnosi  se (ne primjenjuje se)  na robu koja je već na popustu, u posebnim oblicima prodaje:akcijskoj prodaji, rasprodaji, sezonskom sniženju, prodaji proizvoda s greškom, prodaji proizvoda kojima ističe rok uporabe i drugim oblicima i uvjetima prodaja koje odredi Partner, osim u slučaju odobrenja Partnera.

Borovo cipele proizvode se s ljubavlju u Vukovaru od 1931. godine.


Naši korijeni su u proizvodnji zaštitne, radne obuće što i danas daje Borovo cipelama jedinstvenost dizajna i udobnost nošenja.
Koristimo kvalitetne materijale prirodnog podrijetla kao što je ručno izrađena, prava guma te koža i platno. Ponosni smo na naše dvije tvornice: gumene obuće gdje se proizvodi Startas, Boromina, Borosana, gumene čizme i na kožni pogon iz kojeg izlaze posebno udobne Relaks cipele, Flex linija papuča i modna kožna obuća. Upravo Relaks cipelu preporučujemo za osobe koje dugo vremena provode u vožnji i na terenu.
Polazeći od ideje naših dizajnera, svaku cipelu pažljivo izrađuje najmanje 20 brižnih ruku, u Borovu tvornici.
Imamo više od 800 zaposlenih i 105 prodajnih mjesta. Borovo je najpoznatiji proizvođač cipela u Hrvatskoj.

Borovo vas i vaše najmilije prati u svakoj prilici. U vožnji, na poslu, kod kuće, rekreaciji, izlascima...Hodajte s ponosom u Borovo cipelama.

Popis naših prodavaonica u Hrvatskoj: https://www.borovo.hr/hr/lokacije

Poslovnice

Biograd na Moru, Franje Tuđmana b.b.

Telefon: 023/383-409

Bjelovar, Nazorova 3

Telefon: 043/244-316

Crikvenica, Strossmayerovo šetalište 9

Telefon: 051/241-118

ČAKOVEC II, Čakovec , Jakova Gotovca bb

Čakovec I, Trg kralja Tomislava 14

Telefon: 040/310-780

Daruvar, Kralja Tomislava 1

Telefon: 043/331-113

Delnice, Supilova 7

Telefon: 051/812-466

Dubrovnik II, Obala Stjepana Radića 9

Telefon: 020/432-078

Duga Resa, Jozefinska cesta 5

Telefon: 047/841-482

Dugo Selo, Zagrebačka 17

Telefon: 01/275-3696

Đakovo, Pape Ivana Pavla II - 3

Telefon: 031/813-510

Garešnica, Hrvatskih branitelja 1

Telefon: 043/531-531

Gospić, Ante Starčevića 18

Telefon: 053/574-850

Imotski, Stjepana Radića 14

Telefon: 021/841-771

Ivanec, Mirka Maleza 3

Telefon: 042/781-533

Ivanić Grad, Moslavačka 2

Telefon: 01/288-1091

Karlovac I, Tijesna ulica 1

Telefon: 047/615-977

Karlovac II, Kralja Tomislava 19b

Telefon: 047/614-718

Knin II, Trg oluje 13

Telefon: 022/660-483

Koprivnica, Josipa bana Jelačića 15

Telefon: 048/626-592

Korčula, Plokata 19

Telefon: 020/715-389

Krapina, Trg Ljudevita Gaja 8

Telefon: 049/371-911

Križevci, Nemčićev trg 7

Telefon: 048/711-628

Kutina I, Kralja Petra Krešimira IV b.b.

Telefon: 044/680-918

Labin, Zelenice 36

Telefon: 052/856-437

Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 7

Telefon: 042/810-305

Metković, Gundulićeva b.b.

Telefon: 020/681-937

Našice, Braće Radić 6

Telefon: 031/613-757

Novi Vinodolski, Korzo hrvatskih branitelja 1

Telefon: 051/245-051

Novska, Trg F. Tuđmana 6

Telefon: 044/600-364

Ogulin, Alojzija Stepinca 2

Telefon: 047/522-114

Omiš, Trg kneza Mislava b.b.

Telefon: 021/862-646

Opatija, Maršala Tita 84/2

Telefon: 051/711-930

Osijek I, Trg Ante Starčevića 12

Telefon: 031/200-450

Osijek II, Trg bana Josipa Jelačića 16

Telefon: 031/504-370

Osijek III, Trg Slobode 9

Telefon: 031/212-180

BOROVO d.d. - proizvodnja i promet obuće-Portanova Osijek, Osijek V, Svilajska ulica 31

Telefon: 031/298-440

Pazin, 25. rujna 24

Telefon: 052/624-145

Ploče, Vladimira Nazora 23

Telefon: 020/670-907

Popovača, Trg grofa Erdoedya 1

Telefon: 044/679-675

Poreč, Trg slobode 11

Telefon: 052/431-034

Požega, Trg Svetog Trojstva 8

Telefon: 034/273-583

Pula, Ciscuttijeva 18

Telefon: 052/222-036

Rab, Mali Palit b.b.

Telefon: 051/724-936

Rijeka I, Trg Ivana Koblera 12

Telefon: 051/332-912

Rovinj, Carera 6

Telefon: 052/813-008

Samobor, Perkovčeva 30

Telefon: 01/336-4074

Sesvete, Zagrebačka 4

Telefon: 01/200-0213

Sinj, Trg kralja Tomislava 3

Telefon: 021/821-796

Sisak I, Antuna i Stjepana Radića 3

Telefon: 044/523-595

Slatina, Trg Svetog Josipa 1

Telefon: 033/551-825

Slavonski Brod I, Trg Ivane Brlić Mažuranić 3

Telefon: 035/447-149

Split I, Krešimirova 2

Telefon: 021/361-720

Šibenik, Kralja Tomislava b.b.

Telefon: 022/212-468

Umag, Trgovačka 4

Telefon: 052/742-525

V. Gorica, Zagrebačka 4

Telefon: 01/625-4917

Valpovo, Trg kralja Tomislava 1

Telefon: 031/651-056

Varaždin II, Meštrovićeva 2

Telefon: 042/311-832

Vinkovci I, Kralja Zvonimira 1

Telefon: 032/332-326

Virovitica, Matije Gupca 4

Telefon: 033/721-561

Vrbovec, Trg Petra Zrinskog 25

Telefon: 01/279-2260

VUkovar I, J. J. Strossmayera 5

Telefon: 032/450-298

Zabok, Matije Gupca 76

Telefon: 049/223-269

Zadar I, Široka ulica b.b.

Telefon: 023/251-337

Zagreb III, Trg Eugena Kvaternika 3

Telefon: 01/466-4803

Zagreb IV, Ilica 142

Telefon: 01/370-1536

Zagreb IX, Preradovićeva 16

Telefon: 01/485-4552

Zagreb V, Tratinska 73

Telefon: 01/309-4265

Zagreb VIII, Ilica 295

Telefon: 01/375-0379

Zagreb X, Dubrava 33

Telefon: 01/291-1480

BOROVO d.d. - proizvodnja i promet obuće-POTHODNIK, Zagreb XI, Grgura Ninskog

Telefon: 01/457-7140

Zagreb XII, Vladislava Brajkovića 6

Telefon: 01/652-8713

Zaprešić, Pavla Lončara 4

Telefon: 01/331-0563

Zlatar, Trg Slobode 2

Telefon: 049/467-301

Opširnije

Centar za obrazovanje odraslih TRSTENIK

Split, Papandopulova 15
Tel: 021/460100; 021/461005
http://www.centartrstenik.hr
info@centartrstenik.hr

10 % popusta na sve programe obrazovanja 

Škola stranih jezika, osposobljavanja i usavršavanja, prekvalifikacije, tečajevi za energetičare

Opširnije

COSTA CALMA, suhi vez i prijevoz plovila

Kastav, Jelušići 59
Tel: 091 517 0900
http://www.costa-calma.hr
info@costa-calma.hr

 • 5 % na uslugu cjelogodišnjeg smještaja plovila (suhi vez);
 • 5 % na prijevoz plovila.

Costa Calma – dry dock

Uslužni obrt za transport, čišćenje, održavanje i najam prostora za suhi vez plovila s područja Kvarnera. S našom opremom u mogućnosti smo vršiti transport i smještaj plovila na mjesečnoj ili godišnjoj bazi, a za obavljanje svih pripremnih radova i servisa angažiramo najstručnije kooperantske tvrtke.

Opširnije

GALKO d.o.o.

Mali Bukovec, Braće Radića 43
Tel: 042 379 440
https://galko.com/
galko@galko.com

- 10% popusta na cjelokupan GALKO asortiman

- popust se ostvaruje u trgovinama u Zagrebu , Sisku, Mali Bukovec te u webshopu upisom koda HAK10

*popusti se ne zbrajaju s ostalim akcijskim popustima . Uvijek se primjenjuje najpovoljniji popust za kupca.

GALKO – Hrvatski proizvođač vrhunskih ženskih i muških kožnih torbi i kožne galanterije
Galko je vodeći hrvatski proizvođač kožnih modnih i poslovnih torbi. Osim torbi, tvrtka već 27 godina proizvodi i kvalitetne novčanike, remene, etuije, poslovne i diplomatske darove te ostalu kožnu galanteriju. Tvrtka je specijalizirana i za proizvodnju artikala kozmetičkog, medicinskog, vojnog, policijskog i lovačkog programa. 
Proizvodi iz redovnog programa:
•    Ženske modne, večernje i poslovne kožne torbe
•    Muške modne i poslovne kožne torbe
•    Remeni
•    Novčanici i novčanici s RFID zaštitom
•    Etuiji
•    Kozmetičke torbice
•    Rukavice
•    Poslovni pokloni od kože
Svi proizvodi se izrađuju od pažljivo odabrane kože. Galko je već godinama sinonim za kvalitetu i eleganciju, za kožne proizvode s tradicijom. Zahvaljujući predanosti, profesionalnosti, stručnosti i bogatom iskustvu vodstva i tima zaposlenika, kvaliteta izrade Galko proizvoda u koju je uključen i cijenjeni ručni rad je vrhunska. 

Poslovnice

 

Tvornička trgovina 

Mali Bukovec ,Braće Radića 43

Telefon :042 379 440

Poslovnice

Sisak, Ulica Stjepana i Antuna Radića 10

http://www.galko.com

maloprodaja3.sisak@galko.com

Telefon: 044 633 349

Zagreb, Radnčka cesta 55

http://www.galko.com

galkozg@galko.com

Telefon: 01 201 4615

Opširnije

GMT Autodijelovi

Zagreb, Kovinska 4 a
Tel: 01 2099 200
www.gmt-autodijelovi.hr
jankomir@gmt-autodijelovi.hr

20 % popusta na redovne cijene asortimana autodijelova

Posebne akcije s dodatnim popustima možete naći u Reviji Hak

Dio smo GMT grupacije koja je vodeći distributer autodijelova u Republici Sloveniji i glavni zastupnik i distributer Castrol, BP, Aral ulja i maziva za jugoistočnu Europu. Danas grupaciju GMT čine tvrtke GMT, GMT Autodijelovi, Anet, Sec Lubes, AR Regnemer i I.S.T..

U 2023. godini tvrtka Anet d.o.o. spaja se i prenosi svoje poslovanje na novu tvrtku iz GMT grupe, GMT Autodijelovi d.o.o.. Trenutno zastupamo preko 200 najpoznatijih svjetskih proizvođača rezervnih autodijelova, naši su dobavljači najveći svjetski proizvođači automobilskih komponenti svih najpoznatijih proizvođača automobila, kako europskih tako i japanskih i korejskih, te zadovoljavaju sve najviše standarde sigurnosti i kvalitete. Naša široka paleta ponude proizvoda trenutačno je najkompletnija na našem tržištu i sastoji se od dijelova mehanike i elektrike, karoserijskih dijelova, dijelova klime, guma i felgi, ulja i maziva, auto kozmetike, dodatne opreme, auto dijagnostike, alata i servisne opreme. GMT Autodijelovi d.o.o. u Hrvatskoj trenutno ima 19 poslovnica i posluje iz centralnih skladišta od 2500m2  u Zagrebu te 12 000 m2  u Murskoj Soboti na kojima se u svakom trenutku nalazi preko 200.000 pozicija spremnih za isporuku na području cijele Hrvatske u roku od 24 sata.

Poslovnice

GMT Autodijelovi poslovnica Buzet, Buzet, Sjeverna ulica 3/7

buzet@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 052-663-656

GMT Autodijelovi poslovnica Čakovec, Čakovec, A. G. Matoša 40

cakovec@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 040-310-877

GMT Autodijelovi poslovnica Daruvar, Daruvar, Petra Preradovića 13

daruvar@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 043-327-151

GMT Autodijelovi poslovnica Koprivnica, Koprivnica, Franje Gažija 13

koprivnica@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 048-624-154

GMT Autodijelovi poslovnica Križevci, Križevci, Zagrebačka 31

krizevci@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 048-493-611

GMT Autodijelovi poslovnica Makarska, Makarska, Vukovarska 82

makarska@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 021-691-621

GMT Autodijelovi poslovnica Nova Gradiška, Nova Gradiška, Ul. Ljudevita Gaja 40

novagradiska@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 035-362-844

GMT Autodijelovi poslovnica Poreč, Poreč, Mate Vlašića 26/28

porec@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 052-435-425

GMT Autodijelovi poslovnica Sisak, Sisak, Antuna Cuvaja 16

sisak@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 044-500-340

GMT Autodijelovi poslovnica Split 1, Split, Brune Bušića 38

split@gmt-autodijelovi

Telefon: 021-572-300

GMT Autodijelovi poslovnica Split 2, Split, Vukovarska 183 A

split.poslovnica@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 021-491-222

GMT Autodijelovi poslovnica Šibenik, Šibenik, Ul. 113. Šibenske Brigade HV-a 54A

sibenik@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 022-646-162

GMT Autodijelovi poslovnica Varaždin, Varaždin, Optujska 91

varazdin@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 042-332-048

GMT Autodijelovi poslovnica Rijeka - Viškovo, Viškovo, Stupari 23a

rijeka@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 051-256-278

GMT Autodijelovi poslovnica Zabok, Zabok, Ulica Matije Gupca 102

zabok@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 049-221-448

GMT Autodijelovi poslovnica Zagreb - Jankomir, Zagreb, Kovinska 4a

jankomir@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 01-2099-200

GMT Autodijelovi poslovnica Zagreb - Dubrava, Zagreb - Dubrava, Ljubijska 18

dubrava@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 01-291-50-00

GMT Autodijelovi poslovnica Zagreb - Vrapče, Zagreb Susedgrad, Oranice 42

vrapce@gmt-autodijelovi.hr

Telefon: 01-770-12-39

GMT Autodijelovi poslovnica Žminj, Žminj, Industrijska ulica 6

zminj@gmt@autodijelovi.hr

Telefon: 052-663-193

Opširnije

Gradsko dramsko kazalište Gavella

Zagreb, Frankopanska 8 - 10
Tel: 01 4864 616
http://www.gavella.hr/
gavella@gavella.hr

 • cijena ulaznice za članove je 6,64 € 

Povijest teatra u Frankopanskoj

29. svibnja 1953. godine, skupina mladih glumaca i redatelja, uglavnom "pobunjenika" iz Hrvatskog narodnog kazališta, na čijem je čelu, kao "primus inter pares", bio doktor Branko Gavella, preuzela je zgradu "Malog kazališta" u Frankopanskoj 10 i osnovala je Zagrebačko dramsko kazalište. Zbog obnove prostora prva je predstava izvedena na gostovanju u Subotici, a naše je kazalište gledateljima otvorilo svoja vrata 30. listopada 1954., s predstavom "Golgota" Miroslava Krleže, u režiji Branka Gavelle. Kroz više od pola stoljeća trajanja i dosad preko 300 izvedenih premijera, teatar u Frankopanskoj izrastao je u jednu od najcijenjenih i najpostojanijih kazališnih kuća u Zagrebu i Hrvatskoj. 1970. ime mu je promijenjeno u Dramsko kazalište "Gavella", kojem je kasnije dodano i "gradsko", pa se danas nalazimo u Gradskom dramskom kazalištu "Gavella".

Opširnije

HAK Rent a car

Zagreb, Avenija Dubrovnik 44
Tel: +38572198700
http://www.hak-rentacar.hr
reservations@hak-rentacar.hr

15% na uslugu najma vozila iz flote Partnera,dodatne opreme,naknade i pokrića

25% umanjenje ukupnog iznosa predautorizacije po kreditnim karticama prilikom najma vozila iz flote partnera

HAK Rent a car nudi vrhunsku i sigurnu uslugu najma vozila.

Sastavni smo dio Hrvatskog autokluba, koji je stvorio tradiciju uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, više od 115 godina.

Izuzetno dobro poznajemo tematiku poslovanja, korespondentni smo i stručni u svojoj djelatnosti te se upravo zbog toga smatramo pouzdanim i kvalitetnim odabirom za Vas.

U nastavku donosimo lokacije i autoklubove koji na svom području pružaju usluge HAK Rent a car-a:

 1. HRVATSKI AUTO KLUB, Avenija Dubrovnik 44, Zagreb,
 2. HRVATSKI AUTOKLUB TEMELJNI AUTOKLUB VARAŽDIN, Gospodarska 58, Varaždin
 3. AUTOKLUB VINKOVCI, Josipa Matasovića 1, Vinkovci
 4. AUTOKLUB PULA-ROVINJ, Stiglicheva 28, Pula
 5. AUTOKLUB RIJEKA, Preluk 6, Rijeka
 6. AUTO KLUB ZADAR, Murvica Jug 4, Zadar
 7. AUTO KLUB SIGET, Siget 17, Zagreb
 8. AUTO KLUB SPLIT, Šegedinova 2, Split
 9. GLAVNI URED HAK RENT A CAR d.o.o., Derenčinova 20, Zagreb

 

 

Poslovnice

AUTOKLUB PULA-ROVINJ, PULA, STIGLICHEVA 28

https://hak-rentacar.hr

reservations@hak-rentacar.hr

Telefon: +38572198700

AUTOKLUB RIJEKA, RIJEKA, PRELUK 6

https://hak-rentacar.hr

reservations@hak-rentacar.hr

Telefon: +38572198700

AUTOKLUB SPLIT, SPLIT, ŠEGEDINOVA 2

https://hak-rentacar.hr

reservations@hak-rentacar.hr

Telefon: +38572198700

AUTOKLUB VARAŽDIN, VARAŽDIN, GOSPODARSKA 58

https://hak-rentacar.hr

reservations@hak-rentacar.hr

Telefon: +38572198700

AUTOKLUB VINKOVCI, VINKOVCI, JOSIPA MATASOVIĆA 1

https://hak-rentacar.hr

reservations@hak-rentacar.hr

Telefon: +38572198700

AUTOKLUB ZADAR, ZADAR, MURVICA JUG 4

https://hak-rentacar.hr

reservations@hak-rentacar.hr

Telefon: +38572198700

HRVATSKI AUTOKLUB, ZAGREB, AVENIJA DUBROVNIK 44

https://hak-rentacar.hr

reservations@hak-rentacar.hr

Telefon: +38572198700

GLAVNI URED HAK RENT A CAR , ZAGREB, DERENČINOVA 20

https://hak-rentacar.hr

reservations@hak-rentacar.hr

Telefon: +38572198700

AUTOKLUB SIGET, ZAGREB, SIGET 17

https://hak-rentacar.hr

RESERVATIONS@HAK-RENTACAR.HR

Telefon: +38572198700

Opširnije

HELINGO obrt za usluge prevođenja i tumačenja

Karlovac, Kralja Zvonimira 6
Tel: 047 421618

helena.dobrosavljevic@gmail.com

10 % popusta na pisane prijevode sa hrvatskog jezika na njemački jezik i sa njemačkog jezika na hrvatski jezik

5 % popusta na pisane prijevode sa hrvatskog jezika na švedski jezik i sa švedskog jezika na hrvatski jezik

Hotel PATRIA

Beli Manastir, Osječka 1 C
Tel: 031 710 710
http://www.hotelpatria.hr
info@hotelpatria.hr

- 10 % na uslugu noćenja s doručkom

Hotel Patria nalazi se u gradu Beli Manastir i jedini je hotel kategorije četiri zvjezdice u Baranji. Otvoren je 2006 godine i prostire se na 5000 kvadratnih metara izgrađene površine. Ugodno vrtno okruženje hotela s uređenim zelenim površinama, vanjska terasa s caffe barom te hotelsko etno selo Baranjski divani s jezerom u nastavku hotela glavna su obilježja eksterijera.

Raznolika ponuda kvalitetnih sadržaja, personalizirana usluga, nasmijano i profesionalno osoblje glavna su obilježja zahvaljujući kojima je Hotel Patria stekao reputaciju omiljene destinacije i poslovnih i obiteljskih ljudi, pripadnika diplomatskog zbora, različitih profila turista koji posjećuju Baranju i Slavoniju.

Hotelski sadržaji:

50 soba, dva apartmana,  Welness & Fitness centar, Sauna & Solarij, Pet dvorana s informatičkom, komunikacijskom opremom za audio-vizualnu prezentaciju, Kongresna dvorana kapaciteta do 500 mjesta, Etno selo ''Baranjski divani'' s jezerom

Opširnije

Muzej iluzija

Zagreb, Ilica 72
Tel: 01 7999 609
http://muzejiluzija.com/naslovna
info@muzejiluzija.hr

15% popusta na cijene ulaznica

Provjerite što sve nudimo, nećete vjerovati svojim očima!

Oduprite se gravitaciji u kosoj sobi; doživite kako vam prijatelj, partner ili čak učiteljica pred očima raste ili se smanjuje; izgubite se u beskonačnosti Sobe ogledala, poslužite nečiju glavu na pladnju te se konačno popnite na strop i podvig ovjekovječite fotografijom u Obrnutoj sobi!

Uživajte u najvećoj zbirci holograma u ovom dijelu Europe, zagledajte se u svaku optičku iluziju i dobro promotrite svaku instalaciju. One su sjajan, zaigran podsjetnik da naše pretpostavke o svijetu koji vidimo ponekad stvarno jesu samo – pretpostavke!

Preko 70 eksponata zasigurno će vas navesti da protrljate oči u nevjerici! Kroz zabavne i atraktivne varke, naučit ćete mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te ćete moći bolje razumjeti zašto vaše oči vide stvari koje mozak ne razumije. Na samom kraju zaustavite se u prostoru za igru didaktičko-logičkim igračkama i zagonetkama; sigurni smo da ćete doživjeti bar malo frustracije i mnogo, mnogo zabave!

Opširnije

OPG JAKOPOVIĆ MLADEN

Novi Marof, Paka 26
Tel: 042 612 067
http://www.kucamagicnetrave.com
snjezana@opg-jakopovic.hr

- popust od 15 % na cjelokupni asortiman iz linije Kuće Magične Trave na OPG-u

- popust od 15 % u web trgovini

- besplatan ogled imanja OPG Jakopović

Kuća Magične Trave je pionir na području organske kozmetike u hrvatskoj, a razvila se iz prvobitne ideje o uzgoju ljekovite biljke matičnjaka.Već prvim urodom uvidjeli smo potrebu za finalizacijom proizvoda od ove i drugih ljekovitih biljaka, te za proširivanjem djelatnosti na vlastito sušenje.

Prvi gotovi proizvod bio je čaj matičnjaka (meliasa officinalis) čija svojstva imaju spazmolitski učinak, posebno kod raznih neuroza (želučano - probavnog trakta, neuroza srca, nervne smetnje uspavljivanja). Također se primjenjuje u fitobalneologiji - matičnjakove kupelji. Daljnjim izučavanjem svojstava matičnjaka shvatili smo da je matičnjak biljka koja se koristi ne samo kao čaj, već uvelike i u gastronomiji, kozmetici i welnessu. Vođeni tom misli osmislili smo i cijelu paletu naših proizvoda.

Proizvode iz vlastite proizvodnje koji su 100% prirodno uzgojeni i prerađeni (EKO certifikat), pretvoriti u prepoznatljiv autohtoni suvenir, te biti prisutni u svim prodavaonicama domaćih hrvatskih proizvoda, suvenirnicama, svim značajnijim turističkim destinacijama, spa hotelima, welness centrima i sl.

Opširnije

SKUTER-MOTO ZAGREB - Global plus d.o.o.

Zagreb, I Stara Peščenica 45
Tel: 01/234-0393
http://www.skutermoto.hr/
skutermoto-zagreb@globalplus.hr i servis-zg@globalplus.hr

10% na moto opremu i rezervne dijelove za gotovinsko plaćanje

1% na prodajne cijene Kymco skutera

Prodaja i servis mopeda i motocikala,rezervnih dijelova i dodatne opreme

Opširnije

 • 0,02 eura (po litri na sve vrste goriva i autoplina, uz Tifon-HAK partner karticu)

Kartice se isključivo izdaju na TIFON prodajnim mjestima. Skeniranjem bar code-a s HAK kartice provjerava se u sustavu članstvo te ukoliko član nema zaduženu niti jednu karticu tada može zadužiti novu.

Korištenje TIFON-HAK partner kartice:

Korisnik TIFON-HAK partner kartice prilikom kupovine na prodajnom mjestu predočenjem crvene partner kartice ostvaruje popust na kupovinu svih naftnih derivata. Popust je vidljiv na računu i primjenjuje se na bilo koji oblik plaćanja (gotovina, debitne i kreditne kartice), osim za plaćanje ostalim TIFON karticama (silver, gold, green). Radi prevencije te zaštite od zlouporabe kartice, ista je ograničena na tri uporabe dnevno. Prilikom isteka članstva u HAK-u korisnik kartice više neće biti u mogućnosti koristiti navedenu karticu.

Novi postupak izdavanja TIFON-HAK partner kartice za gorivo:

- na bilo kojem Tifon prodajnom mjestu zatražite navedenu TIFON-HAK partner karticu

- kao dokaz članstva potrebno je predočiti svoju HAK člansku iskaznicu koja će biti autorizirana od strane djelatnika Tifona putem bar koda i ručnim upisivanjem serijskog broja kartice u sustav

- nakon potvrde o aktivnom članstvu izdaje se TIFON-HAK partner kartica i odmah je spremna za korištenje

- moguće je izdavanje samo jedne TIFON-HAK partner kartice nakon povezivanja s članskom HAK karticom

- TIFON-HAK partner kartica je identifikacijska kartica i ne služi kao sredstvo plaćanja, nego se koristi samo kao sredstvo za smanjenje maloprodajne cijene goriva na prodajnim mjestima, odnosno za iskazivanje popusta na maloprodajnu cijenu naftnih derivata na svakoj pojedinoj postaji

- popust je vidljiv na računu i primjenjuje se na bilo koji oblik plaćanja (gotovina, debitne i kreditne kartice), osim za plaćanja ostalim TIFON karticama (silver, gold, green)

- TIFON-HAK partner kartica je ograničena na 3 uporabe dnevno

- popust u iznosu 0, 02 eura na sva goriva i autoplin

 

Obnova članstva u HAK-u moguća je na svim Tifon prodajnim mjestima.

 

Popis TIFON prodajnih mjesta možete pogledati na HAK interaktivnoj karti Hrvatske.

Poslovnice

Opširnije

Tiskara Gavran

Slavonski Brod, Posavska 32
Tel: 091/30 40 180, 098/ 970 30 54
http://www.tiskara-gavran.hr
tiskaragavran@gmail.com

 • 30% na tisak posjetnica
 • 15% na tisak letaka
 • 10% na sve ostale tiskarske usluge

Zagrebačka filharmonija

Zagreb, Trg Stjepana Radića 4
Tel: 01/6313 125
http://www.zgf.hr/
zgfilhar@zgf.hr

20% za kupnju pretplatničkih ulaznica Zagrebačke filharmonije

20% za kupnju pojedinačnih ulaznica za koncerte čiji je organizator Zagrebačka filharmonija, uz iznimku humanitarnih koncerata

Zagrebačka filharmonija orkestar je 147-godišnje tradicije vrhunskog muziciranja u Zagrebu i Hrvatskoj. Promotor je glazbene umjetnosti diljem Hrvatske i kulturni veleposlanik Hrvatske u svijetu.

Zaštitni znak grada u kojem djeluje, glazbena institucija koja utjelovljuje urbanu sliku Zagreba kao srednjoeuropskog središta glazbe, umjetnosti i kulture. Daleke 1871. započela je profesionalna orkestralno-koncertna aktivnost u Zagrebu, a 1920. orkestar je dobio ime koje i danas nosi. Kroz cijelo vrijeme, u hrvatsku prijestolnicu donosio je najbolju klasičnu glazbu, a njegovu povijest pisali su prvorazredni šefovi dirigenti: Friedrich Zaun, Milan Horvat, Lovro von Matačić, Mladen Bašić, Pavle Dešpalj, Kazushi Ono, Pavel Kogan, Alexander Rahbari i Vjekoslav Šutej.

Svoje koncertne programe Zagrebačka filharmonija publici nudi u tri redovita pretplatnička ciklusa: Crveni i Plavi ciklus, a od sezone 2015./2016. i Off ciklus.

Osim spomenutih koncertnih ciklusa, tu su i koncerti izvan pretplate

Opširnije

Zea Tours

Pula, Dobricheva 24
Tel: Tel: + 385 52 215 202
http://www.zeatours.hr
info@zeatours.hr

-10 % pri kupnji svih jednodnevnih izleta (Gardaland, Venecija, jednodnevni ski-izleti 5 % pri kupnji višednevnih turističkih paket aranžmana, za gotovinsko plaćanje (višednevni ski-aranžmani, europske metropole)

ZNANJE d.o.o.

Zagreb, Mandićeva 2
Tel: 01 5577 953
https://znanje.hr/
webshop@znanje.hr

 • 10% popusta na sva izdanja Znanja i Vorto Palabra u svim knjižarama Znanja
 • 10% popusta na sva izdanja Znanja i Vorto Palabra u web-shopu Znanja kroz unaprijed definirani i generirani jedinstveni kod za kupnju i ostvarenje pogodnosti

Znanje d.o.o. jedna je od najstarijih izdavačkih kuća u Hrvatskoj, s dugogodišnjom tradicijom u nakladničkoj, tiskarskoj i knjižarskoj djelatnosti. Osnovno obilježje i formula uspjeha Znanja su najviši uređivački i grafičko tiskarski standardi te atraktivan dizan najtraženijih svjetskih naslova različitih žanrova.  U 2017. godini Znanje je ponovno pokrenulo vlastitu knjižarsku mrežu, te danas broji ukupno devet knjižara pozicioniranih u većim hrvatskim gradovima. 

 

Poslovnice

Znanje Osijek, Osijek, Kapucinska 36

https://znanje.hr

osijek@znanje.hr

Telefon: 031 320 326

Ostalo: pon-pet 8-15 h, sub 8-13 h

Znanje Pula, Pula, Giardini 4

https://znanje.hr

pula@znanje.hr

Telefon: 052 354 650

Ostalo: pon-pet 8-20, sub 8-14 h

Znanje Rijeka - Korzo, Rijeka, Užarska 1

https://znanje.hr

rijeka@znanje.hr

Telefon: 051 582 091

Ostalo: pon-sub 8-20 h

Znanje Slavonski Brod, Slavonski Brod, Trg pobjede 28

https://znanje.hr

slavonski.brod@znanje.hr

Telefon: 035 295 258

Ostalo: pon-pet 8-20 h, sub 8-14 h

Znanje Split, Split, Kraj Sv. Marije 1

https://znanje.hr

split@znanje.hr

Telefon: 021 271 714

Ostalo: pon-sub 8-20 h

Znanje Varaždin (Lumini centar), Varaždin, Ulica grada Lipika 15, Donji Kneginec

https://znanje.hr

lumini@znanje.hr

Telefon: 042 555 002

Ostalo: pon-ned 9-21 h

Znanje Zadar, Zadar, Knezova Šubića Bribirskih 11

https://znanje.hr

zadar@znanje.hr

Telefon: 023 254 518

Ostalo: pon-sub 8-20 h

Znanje Bookshop Zagreb, Zagreb, Gajeva 1

https://znanje.hr

bookshop@znanje.hr

Telefon: 01 5577 953

Ostalo: pon-pet 8-21 h, sub 9-20 h

Opširnije

CEWE on-line foto usluge

,
Tel: 01 777 64 35
https://www.cewe.hr
info@cewe.hr

15% popusta na izradu fotografija i preostali asortiman proizvoda i usluga

Popust vrijedi isključivo prilikom on-line kupnje na mrežnoj stranici www.cewe.hr, korištenjem jednistvenog koda. Kod za popust članovi HAK-a naći će u Reviji HAK .

 

Popusti se ne zbrajaju s ostalim akcijama.

CEWE on-line foto usluga

Imate gomilu fotki na mobitelu, računalu, usb-u?  Bilo bi ih lijepo nekom pokazati, u formi klasične fotografije ili raznovrsnih foto-poklona na koji možete stavite Vaše omiljene fotografije. Jeste li ikada imali zidni kalendar sa svojim fotografijama, koje ste jednostavnim programom sami aranžirali? Prekrasan poklon za prijatelje, djedove i bake, svima kojima ste dragi...

CEWE fotoknjige su moderne inačice foto albuma. Najbolji prijatelj vaših uspomena daje Vam mogućnost da uz pomoć besplatnog fotoprograma složite svoje najdraže uspomene i sačuvate ih zauvijek.

Posjetite www.cewe.hr i pogledajte cijelokupan asortiman foto-poklona, naći ćete i pregledne upute za naručivanje i vlastito dizajniranje svojih najdražih uspomena.

Opširnije

DALMINO web shop - hrana i oprema za kućne ljubimce

Zagreb, Čehi, Sisačka ulica. IV odvojak 16
Tel: 01 6256 353 ili 01 6256 354
http://dalmino.eu/
prodaja@djd-zagreb.hr

Pogodnosti za članove HAK-a:

- 10% popusta na sve artikle koji nisu u akciji

- besplatna dostava za kupovinu iznad 19,91 € (150,00 kn)

Prilikom narudžbe obavezno upišite kod za HAK popust: hak-dal

Plaćanje pouzećem prilikom dostave ili kreditnim karticama u web trgovini, uz najmoderniji sustav zaštite podataka.

U slučaju da vam neki od naručenih artikala, ne odgovara ili vam se jednostavno ne sviđa, imate pravo u roku od 8 dana od dana primitka pošiljke, bez navođenja razloga, kupljenu i nekorištenu robu vratiti na adresu DJD ZAGREB d.o.o., Sisačka ulica, IV odvojak 16, 10020 Čehi.

U Web trgovini DALMINO možete naći hranu i opremu za gotovo sve životinje koje mogu biti kućni ljubimci: pse, mačke, male životinje kao što su fereti i glodavci, ribe i ptice.

Kao direktni uvoznici, po povoljnim cijenama nudimo proizvode renomiranih svjetskih firmi: Eukanuba, Alpha Spirit, Canina, Chipsi, Cunipic, , Farmina, Finoli, Fish4Dogs, Fish4Cats, Iams Cat, Iams Dog, JRS Chipsi, JRS Cat's Best, NatureDiet, Wooff,  Zolux.

Ako nemate vremena, ne možete nositi teške vreće, a hitno trebate opremu ili hranu za svog kućnog ljubimca, uštedite vrijeme i novac: kupujte putem web trgovine www.dalmino.eu.

Proizvodi se odabiru na isti način kao i u trgovini za kućne ljubimce a akcijskih cijena ima više nego u pojedinim trgovinama. Profesionalni tim osigurat će kvalitetu proizvoda na koju ste navikli kupujući u trgovinama za kućne ljubimce, ali sada 24 sata na dan klikom miša i dostavom do vaših vrata.

Web trgovina  DALMINO sadrži sve potrebno za njegu, opremu i prehranu vaših kućnih ljubimaca. Ukoliko trebate pomoć ili dodatnu obavijest o bilo kojem artiklu iz Web trgovine, može ju dobiti svakim radnim danom od 08-16 sati pozivom na broj telefona 01/6256-353 ili na e-poštu info@dalmino.eu

Opširnije

Diagram d.o.o.

Split, Novakova 14
Tel: Tel. 021/540535 Mob. 099/2168869

diagram@diagram.hr

-20% na sve usluge u domeni djelatnosti

IT usluge, servis i održavanje računala i periferne opreme

Opširnije

FORD - Grand Dalewest d.o.o.

Zagreb, Ljubljanska avenija 4
Tel: 01 37 10 500
https://ford.hr/
info@granddalewest.hr

15% popusta na sve usluge ovlaštenog Ford servisa za vozila kupljena nakon 9. srpnja 2019.;

5% popusta na sve usluge ovlaštenog Ford servisa za vozila kupljena nakon 9. srpnja 2019. kada partner organizira akcije;

15 % popusta na cijenu rezervnih dijelova za Ford vozila kupljena prije 9.srpnja 2019.;

5 % popusta na cijenu rezervnih dijelova za Ford vozila kupljena prije 9. srpnja 2019.kada Partner organizira akcije.

Popusti se odnose na kupovinu za vrijeme trajanja ugovora i ne mogu se kombinirati s drugim popustima.

Detaljan popis svih ovlaštenih distributera Ford vozila i servisa u Hrvatskoj na: https://ford.hr/distributeri

Poslovnice

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AMC MEĐIMURJE, Čakovec, Športska ulica 8

http://www.amc-medjimurje.hr/

prodaja@amc-medjimurje.hr,servis@amc-medjimurje.hr

Telefon: 040 328 750

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-OMEGA AUTO, Čilipi, Miočići 6

http://www.omega-auto.hr/

prodaja@omega-auto.hr,servis@omega-auto.hr

Telefon: 020 771 154

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

KARIĆ AUTOMOBILI -prodaja,servis, KARLOVAC, RAKOVAC 60

https://karic-automobili.hr

salon-ka@karic.hr , servis-ka@karic.hr

Telefon: 047640500 , 047640300

Ostalo: prodaja,servis

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AC KRIVAK , Koprivnica, Stjepana Radića 28c

https://ackrivak.hr/

servis@ackrivak.hr

Telefon: 048 220 970

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-SIAL, Labin, Štrmac 200

https://www.q-service.hr/

monika.derosi@fordsial.hr,milovan.derosi@fordsial.hr

Telefon: tel:+385 52 851 884

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO, Osijek, Sv. Leopolda Mandića 31d

robert.ford@atenza.hr,ivica.ford@atenza.hr

Telefon: 031 298 223,031 298 228

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

AC RADIĆ, POŽEGA, ZRINSKA 22

servis@ac-radic.hr

Telefon: 034 281 545

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO, Pula, Industrijska 15b

prodaja.pula@atenza.hr,servis.pula@atenza.hr

Telefon: 052 385 53,052 385 533

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-POGARČIĆ AUTO d.o.o., Rijeka, Dražice 121, Zamet

https://www.ford-pogarcic.hr/index.aspx?l=HR

info@pogarcic-auto.hr

Telefon: 051 626 206

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-KRAINC AUTO, Rijeka, Kačjak 2

http://www.ford-krainc.hr/

servis@ford-krainc.com

Telefon: tel:+385 51 440 444

Ostalo: PRODAJA, SERIVS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-LINDIĆ, Samobor, M. Bišćana 2

https://www.q-service.hr/mreza-servisa/autoservis/57/lindic/

bojan.lindic@zg.t-com.hr

Telefon: tel:+385 1 3360 223

Ostalo: SERViS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO, Sesvete, Ljudevita Posavskog 29

http://grandauto.hr/grand-auto-sesvete.

info@grandauto.hr

Telefon: 01 3710 580

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AS LACKOVIĆ , Sisak, Zagrebačka ulica 11

https://www.ford-lackovic.hr/

info@ford-lackovic.hr

Telefon: 044 571 990

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AC BILIĆ, Slavonski Brod, Sjeverna vezna cesta 14

stipo.lucic@autocentarbilic.hr,alojz.bilic@autocentarbilic.hr

Telefon: 035 272 460,035 273 445

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO, Split, Kralja Držislava 18

http://grandauto.hr/grand-auto-split.php

prodaja.split@grandauto.hr,servis.split@grandauto.hr

Telefon: 021 566 660

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-VUKMAN MOTORS , Trogir, Cesta Plano 1a

https://vukmanmotors.hr

dijelovi@vukmanmotors.hr

Telefon: tel:+385 21 896 253

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-FORD LACKOVIĆ , Velika Mlaka, Nikole Kramarića 7

https://www.ford-lackovic.hr

info@ford-lackovic.hr

Telefon: 01 6222 537

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AUTOBIŠĆAN, Veliko Trgovišće, Dubrovčan 17D

https://www.auto-biscan.hr

tomislav@auto-biscan.hr

Telefon: tel:+385 49 587 550

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AUTOMEHANIKA, Vinkovci, Ulica Josipa Matasovića 1

http://www.automehanika-vinkovci.hr/

automehanika1@vk.t-com.hr

Telefon: 032 306 990

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-MODUL AUTO, Zadar, Zagrebačka 90

https://www.modulauto.hr/

modul-auto@zd.t-com.hr

Telefon: tel:+385 23 343 630,021 343 631

Ostalo: PRODAJA,SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GT AUTOMOBILI, Zagreb, Betinska 1

http://www.gt-automobili.hr/

josip@gt-automobili.hr,bozo@gt-automobili.hr,igor@gt-automobili.hr

Telefon: 01 309 5600

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO ZAGREB-Jankomir, Zagreb, Ljubljanska avenija 4

https://www.grandauto.hr

info@grandauto.hr

Telefon: 01 3710 555

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AUTO HRVATSKA, ZAGREB, Radnička cesta 182

https://www.autohrvatska.hr

zg.radnicka.servis@autohrvatska.hr

Telefon: 01 6167 777

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AUTO ZAGORJE, Zlatar Bistrica, Grančarska 3a

silvestar.buden@gmail.com

Telefon: 049 461 923

Ostalo: SERVIS

Opširnije

GHETALDUS OČNA OPTIKA d.d. Pula

Pula, Giardini 15
Tel: Tel: 052 223 458
http://www.ghetaldus-pula.hr

-20% na dioptrijske okvire i sunčane naočale besplatni pregled optometriste za kupce robe

Pula - Giardini 15 T: 052 223 458
Poreč - Dekumanova 13 T: 052 431 999
Pazin - J. Dobrile 1         T: 052 622 303
   

Opširnije

Informatičko-edukacijski centar

Virovitica, Gajeva 2
Tel: tel: 033 801-081

info@ie-centar.hr

-15% na usluge u domeni vlastite djelatnosti

Kamp Straško

Novalja, Zeleni put 7
Tel: +385-53-661-266 recepcija
www.campingstrasko.com
strasko@hadria.biz

 • Popust 5% u terminu od 1.7.2024. do 1.9.2024.;
 • popust 10% u terminu od 12.4.2024. do 1.7.2024. i od 1.9.2024. do 13.10.2024. u kampu Straško.
 • Popusti se odnose isključivo na cijenu osobe na plaćanje u gotovini za goste koji borave na parcelama.

Doživite nevjerojatne zalaske sunca, uživajte u kino večerima, isprobajte ukusne dalmatinske kulinarske specijalitete ili jednostavno uživajte u netaknutoj prirodi otoka Paga!

Kamp se nalazi uz more u prekrasnoj uvali, rasprostire se na 57 ha šume dalmatinskog hrasta i masline i time je jedan od najvećih i vodećih kampova na Jadranu i u Hrvatskoj.

Prekrasna plaža s mnogobrojnim animacijskim sadržajima, sportski centar, baby room, kids klub, kao i mini farma s lokalnim domaćim životinjama pružit će nezaboravan odmor kao vama, tako i vašim najmlađima.

Kamp Straško idealna je destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj, zabavu, rekreaciju i zasluženi mir tokom vrućih ljetnih dana.

Opširnije

MENA

Zagreb, Rešetarova 44
Tel: 01 / 3893-489

info@mena.hr

 • 30% popusta na proizvod DRIVE ALERT - Anđeo zaštitnik vozača

Inovativni protudrijemajući alarm za vozače. Stavlja se popust bluetooth slušalice iza uha. Ako vozačeva glava klone, uređaj Vas glasnim zvukom trenutno alarmira.

ANĐEO ZAŠTITNIK VOZAČA

Opširnije

Muzej iluzija

Zadar, Poljana Zemaljskog Odbora 2
Tel: 023 316 803
http://zadar.muzejiluzija.com
zadar@muzejiluzija.hr

-15 % popusta na cijene ulaznica

Zadarski Muzej iluzija otvara prostor za društven i zabavan izlet u svijet koji očarava sve generacije! To je savršeno mjesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili obitelji, najveće takvo u ovom dijelu Europe. To nije samo mjesto za djecu, koja obožavaju dolaziti, to je mjesto za roditelje, parove, djedove i bake!

Provjerite što sve nudimo, nećete vjerovati svojim očima!

Hrabro uskočite u vrtlog iluzije koji stvara Vortex tunel, prvi u ovom dijelu Europe! Vortex će Vas potpuno izbezumiti i natjerati da se svojski borite na napredovanju kroz rotirajući cilindar u nastojanju da napravite sljedeći korak – po potpuno ravnoj i stabilnoj površini! Iskrivite sliku o sebi u sobi ogledala, izgubite se u beskonačnoj sobi, oduprite se gravitaciji i odnosima veličina te se fotografirajte u svim, ali baš u svim nemogućim pozama!

Zavarajte oko i zabavite um!

Uživajte u našoj zbirci holograma, zagledajte se u svaku optičku iluziju i dobro promotrite svaku instalaciju. One su sjajan, zaigran podsjetnik da naše pretpostavke o svijetu koji vidimo ponekad stvarno jesu samo – pretpostavke!

Pravo bogatstvo eksponata zasigurno će vas navesti da protrljate oči u nevjerici! Kroz zabavne i atraktivne varke, naučit ćete mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti iza toga te ćete moći bolje razumjeti zašto vaše oči vide stvari koje mozak ne razumije.

Na samom kraju zaustavite se u prostoru za igru didaktičko-logičkim igračkama i zagonetkama; sigurni smo da ćete doživjeti bar malo frustracije i mnogo, mnogo zabave.

Opširnije

NOBEL WATER SYSTEMS d.o.o.

Zagreb, Medačka ulica 18
Tel: 01-777-86-62
https://filteri.com.hr
shop@nobelcorporation.com

10% na cjelokupni asortiman Partnera prilikom on-line trgovine

Odina Plus

Osijek, Županijska 11
Tel: 031-212-229
www.odinaplus.hr
info@odinaplus.hr

Ostvarite 30% popusta na cijene OdinaPlusHR i OdinaPlus EU paketa prilikom online kupnje uz upotrebu posebnog koda za korisnike članskih pogodnosti HAK-a: HAKPLUS. Popust vrijedi za  trajanja ugovora i ne može se kombinirati s ostalim popustima.

Papirnica E store

Zadar, Zrinsko Frankopanska 14
Tel: 023 360 928

e.storezd@gmail.com

- 5 % na potrošni uredski materijal

SKUTER-MOTO SPLIT - Global plus d.o.o.

Split, Mike Tripala 6 (kod PC Joker)
Tel: 021/383 898
www.skutermoto.hr
skutermoto-split@globalplus.hr

10%  na moto opremu i rezervne dijelove na gotovinsko plaćanje

1% na prodajnu cijenu Kymco skutera

Prodaja i servis mopeda i motocikala,rezervnih dijelova i dodatne opreme

Opširnije

Teatar na Trešnjevci - Centar za kulturu Trešnjevka

Zagreb, Park Stara Trešnjevka 1
Tel: 01 3695 457
http://www.cekate.hr/kat/tnt/aktualno-teatar-na-tresnjevci/
tnt@cekate.hr

 • Popust od 20% na individualne cijene ulaznica kazališnih predstava

TEATAR NA TREŠNJEVCI PLATFORMA JE NEZAVISNIH KAZALIŠNIH SKUPINA!

Ime je nastalo prije sedam godina u okviru Centra za kulturu Trešnjevka, unutar kojega TNT i djeluje.

Otkako je Centar za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) potkraj siječnja 2012. otvorio novouređenu dvoranu ponovo se snaži kazališna djelatnost koja je i proteklih godina bila nova, izazovna. Sada je to nova kazališna scenu u gradu Zagrebu. TNT (Teatar na Trešnjevci), koji djeluje u sklopu CeKaTea zanimljivim kazališnim programom i kontinuiranim djelovanjem  postao je nova i vrlo važna kazališna točka kulture Zagreba. Dvorana je godinama bila domom gradskih kazališta koja su se gradila, primjerice svoje su predstave i probe održavali u TNT-u Hrvatsko narodno kazalište, Zagrebačko kazalište mladih, Kazalište Trešnja i Zagrebačko kazalište lutaka u doba kada su se zgrade tih kazališta obnavljale.

TNT Centra za kulturu Trešnjevka proteklih je godina počeo koristiti svoju scenu za   produkcije nastale u suradnji s kazališnim grupama i privatnim kazalištima. Takve predstave publika ne može pogledati niti u jednom od institucionalnih kazališta. Riječ je o projektima mladih umjetnika koji se odlikuju inovativnim pristupom kazalištu za djecu i mlade, a nerijetko stvaraju i, kasnije rado gledane, predstave za odrasle.

Opširnije

Terme Tuhelj

Tuhelj, Ljudevita Gaja 4
Tel: 049 203 750
http://www.terme-tuhelj.hr
info@terme-tuhelj.hr

15 % popusta na cijene noćenja u objektima: hotel Well,hostel Vila,kamp Vita,glamping village Terme Tuhelj

15% popusta na cijene ulaza na bazene i saune Vodenog planeta,bazena na izvoru i svijeta sauna

10 % popusta na cijenu masaža u SPAeVITA centru

Terme Tuhelj su najveći kompleks bazena u Hrvatskoj, uz atraktivne programe, poput jacuzzija, gejzira, vodenih slapova te noćnog kupanja s tematskim partyjima subotom koji ostaju u nezaboravnom sjećanju. Dostupne iz svakog smjera, a na samo četrdesetak kilometara od Zagreba, u Termama Tuhelj preporodit ćete tijelo i dušu te napuniti baterije u bogatoj turističko-ugostiteljskoj ponudi koja će zadovoljiti baš svaki interesi potrebu. Rezervirajte smještaj u hotelu koji je u prošloj godini ponio prestižnu nagradu Hotel godine kontinentalne Hrvatske, koju su dodijelili HGK i HUHR, uživajte u kupalištu nagrađenom diplomom „Zeleni cvijet“ kao najuređenijem i zasluženom priznanju SpaeVita centru za očuvanje termalnog lječilišnog turizma u Hrvatskoj. Ove nagrade najbolja su preporuka struke, a na vama je da odaberete ono u čemu ćete istinski uživati i pobrinuti se za svoje zdravlje. Svijet sauna, najveći u Hrvatskoj, nudi sve poznate - od finske, parne, lapidariuma, jacuzzija, bazena, kneip staza, dvorane za relaksaciju, vodenog kreveta, ljuljačke do wellness bara sa širokom ponudom zdrave hrane i pića. Uživajte u fenomenalnim tretmanima, primjerice vrtloženja zraka, jedinstvenom u Hrvatskoj, u parnim saunama s ljekovitim peloidnim blatom ili nevjerojatnoj kombinaciji čokolade, kokosa i soli. U ljetnim mjesecima tijelo možete izlagati na nudističkoj terasi, a večernji termini utorkom Ladies Day namijenjeni su samo ženama za tonifikaciju grudi, piling medom, solju i čokoladom. Više od tisuću tretmana i masaža, počevši od fango, relax, detox, čokoladne, aroma, ayurveda, Kleopatrine kupelji, tajlandske, njege lica i tijela, solarija, ljekovita blata, kao i masaže udvoje. Podsjetimo da ljekovito mineralno blato Termi Tuhelj sazrijeva prirodnim putem na dnu izvora vode i među najljekovitijim je u Europi. Pomaže u regeneraciji kože i anticelulitnim tretmanima.

Opširnije

Vienna smještaj

Osijek, Stjepana Radića 26a
Tel: 031 / 214 026
http://www.vienna-smjestaj.com

-15 % na uslugu noćenja s doručkom

D.E.J.A. d.o.o.

Rijeka, Grohovski put 19
Tel: 098 450 113

dejadoo@ri.t-com.hr

- 20 % na sve usluge autoservisa

Dallas d.o.o.

Zagreb, Paromlinska 49/1
Tel: 01/4444 310

dallas@dallas.hr

 • Popust od 15  % na sve artikle iz Dallasovog asortimana u svim Dallas trgovinama te u web trgovini
 • Popust 10 % na redovne cijene programa, izuzev instrumenanata i koncertnih karata, u svim Dallas trgovinama te u web trgovini

Dallas Records, jedna od vodećih diskografskih kuća u regiji osnovana je 1987 godine. Uz Gibonnija, bogati katalog Dallas Recordsa sadrži eminentna glazbena imena poput Severine, Plavog orkestra, Jinxa, Nene Belana, TBF-a, Danijele Martinović, Doris Dragović, ENI, Let 3, Tereze Kesovije i mnoge druge izvođače. U proteklih dvadesetak godina izdanja Dallas Recordsa rušila su rekorde prodaje na svim teritorijima bivše države, a albumi i izvođači osvajali brojne nagrade.

Dallas Records je ekskluzivni zastupnik i velike internacionalne diskografske kompanije EMI koja je nakladnik svjetskih glazbenih velikana, među kojima su The Beatles, Queen, Kylie Minogue, Robbie Williams, Norah Jones, Lily Allen, Depeche Mode, Pet Shop Boys, Coldplay, David Bowie, Tina Turner i mnogi drugi.

Izuzev klasične diskografije, Dallas se kao partner EMI-a ekskluzivno bavi distribucijom digitalnih sadržaja svih formata; ringtone, realtone, preload, digital download, itd.

Osim sa diskografijom, Dallas se kroz svoje sestrinsku kompaniju Mars Music aktivno bavi publishingom, organizacijom koncerata i evenata, te bookingom, proizvodnjom prodajom i distribucijom merchandisea (majice, kape, marame sa brandom i likovima popularnih izvođača), kao i svim oblicima distribucije nosača zvuka.

Poslovnice

Rijeka, Matije Gupca 3 A

http://www.dallasmusica.com/

dms-rijeka-paris-texas@mars-music.hr

Telefon: 051 / 321 540

Ostalo: support@dallasmusicshop.com

Rijeka, Splitska 2 A

http://www.dallasmusica.com/

dms-rijeka@mars-music.hr

Telefon: 051/332-524

Ostalo: support@dallasmusicshop.com

Split, Narodni trg 14

http://www.dallasmusica.com/

dms-split@mars-music.hr

Telefon: 021 / 314-133

Ostalo: support@dallasmusicshop.com

Šibenik, Kralja Tomislava 4

http://www.dallasmusica.com/

dms-sibenik@mars-music.hr

Telefon: 022 / 214 883

Ostalo: support@dallasmusicshop.com

Zadar, Široka ulica 2

http://www.dallasmusica.com/

dms-zadar@mars-music.hr

Telefon: 023/315-413

Ostalo: support@dallasmusicshop.com

Zagreb, Tkalčićeva 7

http://www.dallasmusica.com/

dms-zagreb@mars-music.hr

Telefon: 01/6403-585

Ostalo: support@dallasmusicshop.com

Opširnije

FIESTA d.o.o.

NOVA GRADIŠKA, SLAVONSKIH GRANIČARA 13
Tel: 035363126

fiesta@gmail.com

FOKUS optika

Virovitica, Ljudevita Gaja 29
Tel: tel. 033 721-225

-10% na cjelokupan asortiman.

Gradska knjižnica Marka Marulića Split

SPLIT, ULICA SLOBODE 2
Tel: 021685000
https://www.gkmm.hr/
sredisnjica-pult@gkmm.hr

10 %  popusta na cijenu godišnje članarine

GRAFOPROJEKT

Virovitica, Stjepana Radića 20
Tel: tel: 033 726-777
www.grafo-projekt.hr
grafo-projekt@metromail.hr

-10% na usluge izrade pečata, tisak letaka, natpisnih pločica za vrata i na tisak majica

Grafička djelatnost

Opširnije

HOTEL KAJ

MARIJA BISTRICA, ZAGREBAČKA 42
Tel:
www.hotelkaj.hr
kaj@bluesunhotels.com

 15 % popusta na najbolju dnevnu cijenu smještaja (best available rate price B.A.R.)
u objektu Partnera:
Bluesun hotela Kaj**** u Mariji Bistrici;

 10 % popusta na dnevne cijene u restoranima i wellnessu objekata Partnera:
 Bluesun hotela Kaj**** u Mariji Bistrici;

Popust se odnosi na vrijeme trajanja ugovora i ne može se kombinirati s drugim popustima, osim
ako to Partner izričito ne odobri i o istome pravovremeno obavijesti HAK.
 

Kamp Omišalj

Omišalj, Vodotoč 1
Tel: +385-51-588-390 recepcija
www.campingomisalj.com
omisalj@hadria.biz

 • Popust 5% u terminu od 1.7.2024. do 1.9.2024.;
 • popust 10% u terminu od 1.1.2024. do 30.6.2024. i od 1.9.2024. do 31.12.2024. u kampu Omišalj.
 • Popusti se odnose isključivo na cijenu osobe na plaćanje u gotovini za goste koji borave na parcelama.

Na samu obalu mora nedaleko povijesnog gradića Omišlja u mirnu, ali životopisnu uvalu Pušća smjestio se kamp Omišalj koji se prostire na 8 ha mediteranskog raslinja.

S Kopna – preko Krčkog mosta; s mora – brodovima u luke te trajektima u pristanište Valbiska; iz zraka – avionom u zračnu luku Rijeka kod Omišlja – doslovno svi putevi vode na Krk.

Prirodna ljepota, mediteranska klima, iznimna kulturna tradicija, odlična prometna povezanost i luksuzan odmor u prirodnom okruženju samo su neki od razloga da posjetite otok Krk i novouređeni kamp Omišalj.

Upoznajte čari otoka, posjetite tisućljetne spomenike, muzeje i galerije, udahnite zdravlje pješačeći romantičnim šetnicama uz more, uživajte u čarobnim okusima krčke kuhinje I suptilnom domaćem vinu.

Zaboravite na sve brige i provedite najugodnije trenutke svog odmora u kampu Omišalj!

Opširnije

Ljekarna Kaštel farm

Benkovac, Trg kardinala A. Stepinca 9
Tel: 023 681 935
https://www.tvojaljekarna.com
info@tvojaljekarna.com

 • 15 % stalnog popusta prilikom on-line kupnje na www.tvojaljekarna.com unosom posebnog  koda 15HAK
 • Popust vrijedi na jednu on-line kupnju mjesečno
 • Popust ne vrijedi na promo pakiranja i dječju hranu.
 • Popusti se ne zbrajaju.

Zdravstvena ustanova Ljekarna Kaštel Farm utemeljena je 2003. godine. Poučeni zadovoljnim kupcima i prateći svjetske trendove ljekarništva 2017. god. osnivamo online ljekarnu pod nazivom “Tvoja Ljekarna” ( www.tvojaljekarna.com ). U ponudi imamo više od 10.000 proizvoda -  najveći asortiman medicinskih proizvoda, vitamina, kozmetičkih linija, organske kozmetike kao i ponudu organske i bezglutenske hrane po najpovoljnijim cijenama. Tu smo i kroz online savjetovanje kojim Vam naši magistri farmacije pomažu kod odabira preparata i doziranja.

Naša online ljekarna svakim danom svojim vjernim kupcima nudi najjeftinije proizvode i razne ostale pogodnosti koje ostvarujete kao korisnici članskih pogodnosti HAK-a.

Opširnije

MALI DOM - sportski park

Zagreb, Štefanovec 37
Tel: 01 4573 382
http://www.mali-dom.hr
dkatanec@gmail.com

 • 10% popusta na masažu  
 • 10% popusta na fitness grupne programe (zumba, fit boks, fat burning-aerobic, pilates, tabata)
 • 5% popusta na wellness

Opustite se u ugodnom ambijentu  novootvorenog  wellness & spa centra  uz pogled na šumu i potočić . Isprobajte masaže,  3 hidromasažna whirlpoola, finsku i tursku  saunu, tuš iznenađenja, kneipp šetnicu, led u granulama, relax zonu uz gratis čajeve i voće.

Vježbajte u modernoj teretani, fitness programima za sve uzraste, zaigrajte mali nogomet na otvorenim i zatvorenim terenima. Organizarajte dječji rođendan kod nas.

Opširnije

Muzej za umjetnost i obrt

Zagreb, Trg Republike Hrvatske 10
Tel: 01 4882 111
https://www.muo.hr/
muo@muo.hr

Cijena redovne ulaznice u iznosu od 3,98 € (30,00 kn)

 

Cijena ulaznice za umirovljenike u iznosu  1,99 € (15,00 kn)

 

Popust 10 % prilikom jednokratne kupnje iznad 13,27 € (100,00 kn) u trgovini Partnera

 

Popust od 15 % na publikacije kojima je izdavač Partner

Muzej raspolaže fundusom od oko sto tisuća predmeta lijepih i primijenjenih umjetnosti u rasponu od 14. do 21. st., organiziranim u zbirke: namještaja, stakla, metala, keramike, skulpture, slikarstva, grafike, satova, grafičkog i produkt dizajna, arhitekture, fotografije (jedna od najstarijih u svijetu) i fotografske opreme, tekstila i mode, glazbenih instrumenata, oslikane kože, bjelokosti, tiskarstva i knjigoveštva. Kako neke od njih broje više tisuća, a neke i više desetaka tisuća predmeta, slobodno bi se moglo reći da su to zapravo zasebni muzeji unutar Muzeja, tim više što su mnoge od tih zbirki i jedinstvene u Hrvatskoj.

Opširnije

NIKAL d.o.o. - putnička agencija

Zagreb, Nadinska 11
Tel: 0800 85 66
https://www.nikal.hr/
info@nikal.hr

5 % popusta na cijene aranžmana Partnera u Turskoj

 

 
Svi mi se kod izbora putovanja vodimo povoljnom cijenom, kvalitenim uslugama koje su uključene u cijenu, ali i pouzdanošću agencije i atraktivnošću destinacije.

Putnička agencija NIKAL nudi zaokruženu ponudu putovanja zrakoplovom sa kružnom turom autobusom uz vodiča na hrvatskom jeziku, smještajem u vrhunskim hotelima s 4 i 5 zvjezdica, uključene atraktivne razglede povijesnih i prirodnih atrakcija, metropola i ljupkih gradića, po povoljnim cijenama i mogućnosti plaćanja karticama na rate.

U Vašoj Reviji HAK pratite aktualnu ponudu putovanja i akcije.

2012. započeli smo suradnju s putničkom agencijom Nikal iz Zagreba. I nismo pogriješili. Po našoj preporuci otputovalo je više tisuća članova, a o kvaliteti aranžmana dovoljno govore rezultati ankete koju je provela HAK-ova služba za korisnike: čak 99,5 % putnika ovaj aranžman preporučilo bi svojim prijateljima!

Opširnije

ODINA ASISTENCIJA

Osijek, Županjska 11
Tel: 031/212-229
http://www.odina-asistencija.hr
odina.asistencija@gmail.com

- 20% popusta na slijedeće usluge:

 

 • Jednokratno savjetovanje klijenta u vezi naknade štete iz prometne nezgode
 • Pomoć u smislu zastupanja u postupku naknade štete od njenog nastanka do naplate 
 • Prijevode sa ovjerom Odina Asistencije d.o.o.
 • Prijevode sa ovjerom sudskog tumača

Odina asistencija d.o.o. za usluge i savjetovanje pruža usluge pomoći u postupku naknade štete nastale kao posljedica prometne nesreće, usluge savjetovanja u vezi postupka naknade štete nastale kao posljedica prometne nesreće i usluge prijevoda razne dokumentacije sa ili na Njemački i Engleski jezik.

Našim uslugama obuhvatili smo sve segmente vezane za obradu međunarodnihali i domaćih šteta od automobilske odgovornosti. Dakle neovisno da li se prometna nesreća dogodila u Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu te da li  su svi sudionici prometne nesreće iz Republike Hrvatske ili je u nesreći sudjelovalo i strano vozilo mi nudimo kompletnu uslugu pružanja pomoći u postupku naknade štete pravnim i fizičkim osobama unutar Republike Hrvatske i izvan nje.

Usluge koje u sklopu pomoći u postupku naknade štete pružamo su slijedeće:

 • Jednokratno savjetovanje klijenta u vezi naknade štete iz prometne nezgode
 • Pomoć u smislu zastupanja u postupku naknade štete od njenog nastanka do naplate  

U sklopu usluga prijevoda nudimo:

 • Prijevode sa ovjerom Odina Asistencije d.o.o.
 • Prijevode sa ovjerom sudskog tumača

Opširnije

POLJOCENTAR d.o.o.

Križevci, Obrtnička 12
Tel: 048/712-007
http://www.poljocentar.hr/
poljocentar@poljocentar.hr

 • Popust od 5% za plaćanje gotovinom na cjelokupan građevinski materijal (osim crijepa)
 • Popust od 3% za plaćanje karticom na cjelokupan građevinski materijal (osim crijepa)

Tepih centar d.o.o.

Zagreb, Avenija Dubrovnik 15
Tel: 01 6591 017
http://www.tepih-centar.hr
info@tepih-centar.hr

 • 7% popusta na cjelokupni asortiman u svojim prodajnim centrima
 • Osnovna djelatnost poduzeća jest maloprodaja i veleprodaja tepiha, tapisona, tepih staza, PVC obloga, laminata i ostalih podnih obloga i pribora.
   • Tepih centar d.o.o. vodeći je uvoznik i distributer tepiha, tapisona i ostalih podnih obloga s najvećim tržišnim udjelom u Republici Hrvatskoj.
     • VIZIJA
       • Biti vodeći trgovac tepisima, tepisonima i ostalim podnim oblogama na području jugoistočne Europe, kao uvažavan i poželjan partner, poznat po izvrsnosti proizvoda i usluga, znanju te poštenim i brižno njegovanim odnosima i zaštiti interesa naših vlasnika, kupaca i radnika. Na svim našim tržištima kupcima želimo osigurati jednako visok standard ponude i usluga, povećavati poslovnu djelotvornost i postizati razinu poslovne uspješnosti najboljih europskih i svjetskih trgovačkih lanaca, kao i graditi povjerenje i održavati dugoročne odnose s klijentima i potrošačima nudeći im kvalitetne proizvode prilagođene njihovim individualnim potrebama i željama.
Poslovnice

Tepih centar d.o.o.-STC Osijek, Osijek, Josipa Reihl-Kira 36

osijek@tepih-centar.hr

Telefon: 031/575-596

Rijeka, Osječka 67

rijeka@tepih-centar.hr

Telefon: 051 506 770

Split, Matice hrvatske 1

split@tepih-centar.hr

Telefon: 021 536 822

Tepih centar d.o.o.-TC Storeland, Varaždin, Gospodarska bb

varazdin@tepih-centar.hr

Telefon: 042 305 330

Zadar, Jadranska 74

zadar@tepih-centar.hr

Telefon: 023 344 085

Zagreb - Siget, Resselova bb

zagreb1@tepih-centar.hr

Telefon: 01 6591 000

Tepih centar d.o.o.- Paviljon 13, Zagreb - Velesajam, Avenija Dubrovnik 15

zagreb2@tepih-centar.hr

Telefon: 01/6527-234

Zagreb - Žitnjak, Slavonska avenija 19b

zagreb3@tepih-centar.hr

Telefon: 01 2946-666 i 01 2946-458

Opširnije

Uni rent rent-a-car

Kaštel Stari, Put Gospe Stomorije 2
Tel: 0800 400 404
http://www.uni-rent.net
uni-rent@uni-rent.hr

 • 10% popusta na redovne cijene najma vozila i plovila u svim poslovnicama u Hrvatskoj

Renomirana rent-a-car tvrtka sa poslovnicama u: Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Zadru, Rovinju, Opatiji, Makarskoj, Slavonskom Brodu, Osijeku te svim zračnim lukama u RH.

Poslovnice

Rent a Car Dubrovnik Zračna luka, Ćilipi, Dobrota 24

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)20 773 480

Fax: +385 (0)20 773 493

Ostalo: Ponedjeljak do Nedjelja od 7- 21 sati

Rent a Car Dubrovnik Grad, Dubrovnik, Masarykov put 5

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)20 333 664

Fax: +385 (0)20 333 663

Ostalo: Ponedjeljak-Subota od 8-12 sati,Nedjelja od 8-12 sati

Rent a Car Split Zračna luka, Kaštel Štafilić, Cesta dr.F. Tuđmana 1270

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)21 895 223

Fax: +385 (0)21 203 105

Ostalo: Ponedjeljak- Nedjelja od 7-21 sati

Rent a car Osijek Zračna luka, Klisa, Vukovarska ulica 67

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)31 205 058

Fax: +385 (0)31 205 059

Ostalo: Ponedjeljak-Nedjelja od 7-21 sati

Rent a Car Pula Zračna luka, Ližnjan, Valtursko polje 210

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)52 841 040

Fax: +385 (0)52 841 041

Ostalo: Ponedjeljak-Nedjelja od 7-21 sati

Rent a car Makarska, Makarska, Ante Starčevića 32

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)99 310 7095

Ostalo: Ponedjeljak do Nedjelja od 8-20 sati

Rent a Car Opatija, Opatija, Viktora Cara Emina

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)51 271 100

Fax: +385 (0)51 271 150

Ostalo: Ponedjeljak-Subota od 8-20 sati,Nedjelja od 8-12 sati

Rent a Car Osijek Grad, Osijek, Reisnerova 70

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)31 205 058

Fax: +385 (0)31 205 059

Ostalo: Ponedjeljak-Subota od 8-20 sati,Nedjelja od 8-12 sati

Rent a Car Slavonski Brod, Slavonski Brod, Đure Pilara 28

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)35 408 972

Fax: +385 (0)35 408 973

Ostalo: Ponedjeljak do Subota od 8-20 sati,Nedjelja od 8-12 sati

Rent a Car Split Grad, Split, Šperun 2

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +0385 (0)21 317 297

Fax: +0385 (0)21 317 297

Ostalo: Ponedjeljak-Subota od 8-20 sati,Nedjelja od 8-12 sati

Rent a Car Zagreb Zračna luka, Velika Gorica, Selnica Šćitarjevska 113

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)99 543 6708

Fax: +385 (0)1 6260 100

Ostalo: Ponedjeljak -Nedjelja od 7-21 sati

Rent a Car Zadar Grad, Zadar, Ulica bože Peričića 14,Hotel Kolovare

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)23 254 162

Fax: +385 (0)23 250 110

Ostalo: Ponedjeljak-Subota od 8-20 sati,Nedjelja od 8-12 sati

Rent a Car Zagreb Grad, Zagreb, Kranjčevićeva 46

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)1 3630 300

Fax: +385 (0)1 3690 425

Ostalo: Ponedjeljak-Petak od 8-20 sati,Subota od 8-13 sati,Nedjelja zatvoreno

Rent a Car Zadar Zračna luka, Zemunik Donji, Ulica I/2A

uni-rent@uni-rent.hr

Telefon: +385 (0)23 254 162

Fax: +385 (0)23 250 110

Ostalo: Ponedjeljak - Nedjelja od 7-21 sati

Opširnije

AKUBEREN d.o.o.

Zadar, Put Nina 3
Tel: 023 324 522
http://www.beren.hr
zadar@beren.hr

Popust za korisnike članskih pogodnosti: 

 • 15 – 25 % na sve vrste akumulatora koji se ne nalaze na akciji;
 • 15 – 30 % na sva motorna ulja koja se ne nalaze na akciji;
 • besplatna izmjena akumulatora kupljenog kod Partnera;
 • besplatna kontrola akumulatora.

 

Antaris d.o.o.

Pula, Labinska 2
Tel: Tel: 052 212 198
http://www.antaris.hr
info@antaris.hr

-10 % na kompletan uvozni program Antarisa i “Fitoaroma”

AUTO PRAONICA

Nova Gradiška, M.J.Zagorke 5
Tel: Tel: 035/363-342

-10% na pranje vozila

GRADSKO KAZALIŠTE TREŠNJA

ZAGREB, MOŠČENIČKA 1
Tel: 013638556
https://www.kazaliste-tresnja.hr/raspored-predstava/
tresnjatresnjevka@gmail.com

1,33 € POPUSTA NA CIJENU ULAZNICA S RASPOREDA PREDSTAVA PARTNERA  https://www.kazaliste-tresnja.hr/raspored-predstava/

0,66 € POPUSTA NA CIJENU ULAZNICA  ZA PREDSTAVE "NAJOTMJENIJI DIV U GRADU" I "RITAM TAM"

 

Gradsko kazalište Trešnja profesionalno je kazalište za djecu i mlade te je već više od pola stoljeća neizostavno mjesto na kulturnoj karti grada Zagreba, mjesto na kojem su se generacije i generacije djece po prvi put susrele s kazališnom umjetnošću. Povijest Trešnje obilježena je tako radošću stvaranja i dječjim smijehom koji svakodnevno odjekuje  zgradom prepoznatljivim šarenim mozaicima.

Opširnije

IRISK d.o.o.

Varaždin, Ured: Frana Supila 7A
Tel: Tel: 042 321 708, Mob: 091 584 1800 i 091 521 5511
http://www.irisk.hr
info@irisk.hr

-10 % na računovodstvene usluge, na prijedlog razvoja i implementacije informatičkih rješenja, na stručno prevođenje s njemačkog jezika na hrvatski i obratno Besplatno korištenje web modula za izradu izlaznih računa

ISAP - PROIZVODNJA I MONTAŽA ISPUŠNIH SISTEMA

Zagreb, Zagrebačka 134
Tel: 01 3863 123
https://auspuhisap.hr/
boris210958@yahoo.com

 • 15% na ponudu sportskih lonaca.
 • 10% na standardnu ponudu izmjene lonaca

Obrt ISAP uspješno posluje od 1996. godine. Vlasnik Boris Milinković je svojim predanim radom i kvalitetnim uslugama stekao veliki broj korisnika. Brza i kvalitetna usluga zamjene ispušnog sustava za vozila, uz pisanu garanciju (komplet) dobra su preporuka za buduće klijente. Profesionalno, stručno i ljubazno osoblje pomoći će vam pri odabiru usluge.

Opširnije

Jagraf

Solin, Matoševa 104
Tel: Tel. 021/260413 Mob. 091/5408647

-15% na sve usluge u domeni djelatnosti

Grafičke usluge-priprema, dizajn, tisak i montaža

Opširnije

Kamp Porat

Povljana, Put Hršćice 2a
Tel: +385-23-692-995 recepcija
www.camp-porat.hr
porat@hadria.biz

 • Popust 5% u terminu od 1.7.2024. do 1.9.2024.;
 • popust 10% u terminu od 19.4.2024. do 30.6.2024. i od 1.9.2024. do 1.10.2024. u kampu Porat.
 • Popusti se odnose isključivo na cijenu osobe na plaćanje u gotovini za goste koji borave na parcelama.

Kamp Porat je miran obiteljski kamp idealan za opušteni odmor. Rasprostire se na 1,6 ha guste borove šume u malom turističkom naselju Povljana na južnom dijelu otoka Paga.

U sklopu kampu nalazi se dječje igralište na kojem naši najmlađi gosti mogu bezbrižno provoditi ljetne dane upoznavajući nove prijatelje.

U blizini kampa nalazi se nekoliko plaža idealnih za obitelji s malom djecom, teniski tereni, trgovina kao i kafići u kojima se možete rashladiti tokom vrućih ljetnih večeri te restorani u kojima možete isprobati specijalitete lokalne kuhinje.

Mirna lokacija u blizini mora, netaknuta priroda i gusta borova šuma idealna su kombinacija za opuštanje, odmaranje i uživanje u prirodi.

Opširnije

Muzej antičkog stakla u Zadru

Zadar, Poljana zemaljskog odbora 1
Tel: 023363832
http://www.mas-zadar.hr/
info@mas-zadar.hr

50 % popusta na cijene svih ulaznica

20 % na sve artikle suvenirnice Partnera

 

Muzej prekinutih veza

Zagreb, Ćirilometodska 2
Tel: 01/4851021
http://www.brokenships.com
info@brokenships.com

Stalan popust za članove HAK-a: 20 % na redovnu cijenu ulaznica

"Ako vam je slomljeno srce, pođite u Zagreb", mogući je moto ovoga jedinstvenog muzeja - umjetničkog koncepta koji izlaže predmete i uspomene preostale nakon prekida ljubavnih veza te priče i sjećanja vezana za njih.

Nevjerojatan odaziv publike i medija (više od 180,000 posjetilaca) na međunarodnoj turneji Muzeja potaknuo nas je da otvorimo stalan postav Muzeja u Zagrebu. Budući da je riječ o ideji s kojom se svaki pojedinac može identificirati i koja nas sve duboko dira, projekt je vrlo brzo pobudio veliko zanimanje javnosti i publike, koja je i promatrač i sukreator Muzeja. Zbog nezaustavljivog procesa prekidanja ljubavnih veza, muzejski se postav stalno i neograničeno obnavlja, bilo komunikacijom putem web portala, bilo tijekom međunarodnih i domaćih gostovanja. Pri svakom gostovanju s lokalnim se partnerima neposredno prije izložbe inicira skupljanje izložaka iz te sredine, a nakon izložbe prikupljeni se predmeti pohranjuju i izlažu u Zagrebu.

Europski muzejski forum 2011. g. dodijelio je Muzeju prekinutih veza prestižnu nagradu “Kenneth Hudson” za najinovativniji muzej u Europi.

Opširnije

Pet shop BELUGO PLUS

Zagreb, Trg Bartula Kašića 10
Tel: 01 4650 496
http://www.dalmino.eu
ducan@djd-zagreb.hr

-10% na kompletan asortiman*

*popusti se ne zbrajaju

Pet Shop Belugo Plus

Trebate savjet jer niste sigurni kako i čime hraniti vašeg ljubimca? Nema problema, u Pet Shopu Belugo Plus naš veterinar i educirani djelatnici će odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice. U Belugu Plus pronaći ćete najkvalitetnije proizvode i dobiti najbolju uslugu. Velik izbor hrane i opreme zadovoljit će i one najizbirljivije. Iz bogate ponude izdvajamo: akvaristika, oprema, hrana za kućne ljubimce brandova: Eukanuba, Fish4Dogs, Matisse, Iams, Cunipic, Canina, N&D, Cibau, Chipsi, Cat's Best, Wooff te veterinarsku ljekarnu.

Opširnije

Poliklinika NADO Centar

Zagreb, Kranjčevićeva 36/I, Zagreb
Tel: 0800 222 333
http://www.nado.hr
info@nado.hr

 • 15 % popusta za gotovinsko plaćanje
 • 10 % popusta za kartična plaćanja

 

Kako 80% ljudi pati od nekog oblika oboljenja kralježnice, a klasična fizikalna terapija ima slabe učinke, otvoren je Nado centar. Fizikalna terapija se u našim centrima zasniva na dekompresijskoj terapiji kralježnice, a u sklopu centara provodimo i ostale oblike fizikalne terapije, kao što su elektro terapija, laserska terapija, akupunktura i sl.
 
Opremljeni smo najmodernijom opremom, a svi fizioterapeuti su visoko obrazovani, baccalusi fizioterapije, koji osim diplome posjeduju i razne druge licence.
 
 
Cjenike usluga možete pogledati na stranicama pojedinih lokacija Zagreb, Osijek, Rijeka, Split, Varaždin i otok Murter, a više informacija uvijek možete dobiti na besplatni broj našegcall centra 0800 222 333 ili putem e-mail-a info@nado.hr

Opširnije

Seoski turizam-pansion "Lojzekova Hiža"

Gornja Stubica, Gusakovec 116
Tel: +385 49 469-325 i 098 250-592
http://lojzekova-hiza.eu/
lojzekova.hiza@email.t-com.hr

 • 10 % popusta na usluge smještaja
 • 10 % popusta na usluge hrane i pića
 • 10 % popusta na vina iz vlastitog vinskog podruma

Seoski turizam "Lojzekova Hiža" pravo je zagorsko domaćinstvo obitelji Grden. Odlična domaća kuhinja, autohtone delikatese i kvalitetna vina i voćne rakije samo su dio ponude ovog obiteljskog pansiona. Smještajni dio ima 17 soba s ukupno 48 kreveta, a sve je uređeno u autohtonom zagorskom stilu. Restoran ima 180 mjesta i ukrašenen je starinskim slikama i najraznovrsnijim uporabnim predmetima iz zagorskih domaćinstava. Krenete li iz pravca Zagreba najbolje ja autoputom prema Krapini, skrenuti na izlaz Oroslavje, te preko Stubičkih Toplica i Donje Stubice cestom prema Mariji Bistrici. Oko pet kilometara od Donje Stubice na lijevoj se strani nalazi skretanje i drveni putokaz prema seoskom turizmu "Lojzekova hiža". Iz pravca Marije Bistrice krenite glavnom cestom za Stubičke Toplice i nakon 3 km skrenite desno kod drvenog putokaza za Lojzekovu Hižu. Tu vas čakaju pajdaši onak s popevkom v uho, a race, purice, odojki, klobase i druge meštrije s kuhnje, dišiju kak v raju i dobre ih je mam pojesti. Če bi v gorice gazda Vas bu s kočiju odpeljal, če bi spat, gazdarica Vam bu najboljšeg dišeček pernatog vanjkuša dala. A tu prines v Zagorju male se plati i za ves dobrega veli fala. Dječje igralište za vaše mališane lijepo je uređeno na livadi pokraj hiže. U staji na imanju Grdenovih djeca imaju priliku uživo vidjeti krave, svinje, guske, patke i zagorske purane.

Opširnije

Sobe za iznajmljivanje „Motoklub Brod“

Slavonski Brod, Primorska 13 Slavonski Brod
Tel: 035 272 935
http://www.hak-marsonia.hr
ak-marsonia@hak.hr

10% popusta na cijenu usluge noćenja u smještajnim jedinicama Partnera-Sobe za iznajmljivanje Moto klub Brod u Slavonskom Brodu,Primorska 13

Moto klub Brod nalazi se u Slavonskom Brodu, a nudi terasu i besplatni WiFi te dopušta boravak kućnih ljubimaca. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju bar i besplatno privatno parkiralište.

Opširnije

STAKLO d.o.o.

Pula, Stiglicheva 28
Tel: Tel: 098 334 944

trgovina@staklo.hr

-10 % na sav asortiman

Staklena ambalaža, stakleni suveniri, čepovi i boje za staklo

Opširnije

ŠUPER kemijska čistionica i kopiranje ključeva

VIROVITICA, J.J.Strossmayera 5
Tel: 033-722-285

Terranova d.o.o.

Karlovac, Gundulićeva 8
Tel: Tel: 047/416 296
http://www.terranova.hr
info@terranova.hr

 • 5% na cijenu grupnog tečaja stranog jezika
 • 5% na prijevode sa i bez ovjere sudskog tumača

Škola stranih jezika i prevođenje

Opširnije

Adriatic.hr

Split, Poljička cesta 26
Tel:
http://www.adriatic.hr
info@adriatic.hr

 • 10 % na sav privatni smještaj *

Najveći izbor privatnog smještaja na Jadranu - preko 14.000 apartmana, soba i kuća.

 

Adriatic.hr turistička agencija sa sjedištem u Splitu osnovana je 2000. godine. Jedna smo od vodećih agencija u Hrvatskoj koje pružaju svoje usluge on-line. Stečeno iskustvo nam je bilo najbolji putokaz kojim smjerom ići naprijed, kako u obogaćivanju naše ponude i usavršavanju web stranica, tako i u podizanju kvalitete naše usluge.

Smatramo da agencija danas sa potpunim pravom nosi svoju krilaticu "Najkraći put do Jadrana".

Opširnije

Arheološki muzej Zadar

Zadar, TRG OPATICE ČIKE 1
Tel: +385 23 250542
http://www.amzd.hr

 • 50 % popusta na ulaznice za Arheološki muzej u Zadru, crkvu Sv. Donata u Zadru i Muzej Ninskih starina u Ninu
 • 25 % popusta na suvenire
 • 20 % popusta na tiskovine u izdanju Muzeja

Buksa.hr

Sveta Nedelja, Svetonedjeljska 48
Tel:
https://buksa.hr/
podrska@buksa.hr

1. Korisnik članskih pogodnosti HAK najmodavac ( Domaćin ): 70% popusta na oglašavanje prostora na bilo koji paket oglašavanja; pojedini član može kupiti više paketa oglašavanja i učitati više oglasa, a popust vrijedi za cijelo neprekinuto razdoblje oglašavanja po paketu.

2. Korisnik članskih pogodnosti HAK najmoprimac ( Gost ): popust od 9 Eur na mjesečnu cijenu najma bilo kojeg prostora oglašenog na www.buksa.hr, ukoliko je ugovor o pohrani/najmu sklopljen preko www.buksa.hr, a iznosi najamnine po ugovoru naplaćeni preko platforme.

Popust se ostvaruje unosom koda na predviđeno mjesto u košarici  prilikom kupovine paketa oglašavanja ili prilikom rezervacije prostora preko platforme. Kod za popust na pakete oglašavanja: HAK042024. Kod za popust na rezervaciju i najam prostora: HAKGOST2024.

 

 

Oglasnik i platforma za dijeljenje prostora Buksa.hr povezuje ponudu i potražnju za prostorom.
Ideja je da se ljudima koji imaju bilo kakav neiskorišteni prostor pruži mogućnost za dodatnom zaradom, a ljudima kojima prostor nedostaje omogući da lakše pronađu mjesto gdje će privremeno ili trajno parkirati svoje vozilo, pohraniti stvari ili smjestiti ured. 

Buksa.hr funkcionira kao oglasnik, ali je istovremeno i platforma jer pruža mogućnost da se prostor preko platforme i unajmi, što znači da se mjesečna najamnina naplaćuje od Gosta i isplaćuje Domaćinu automatizmom preko platforme. 

Najam preko platforme nije uvjet, ali pruža brojne prednosti, od kojih je najveća svakako osiguranje pohranjene robe. Dok god se naplata vrši preko platforme, pohranjenu robu osigurava naš partner Adriatic osiguranje d.d.

Osim toga, ukoliko je riječ o vozilu koje se parkira na otvorenom i nenatkrivenom prostoru Buksinog Domaćina, Adriatic osiguranje d.d. pruža mogućnost vrlo povoljnog sklapanja mini kasko osiguranja, koje se po povoljnoj cijeni plaća samo za razdoblje parkiranja preko Bukse, neovisno o trajanju. 

U cijeloj našoj priči vrlo veliku pažnju posvećujemo sigurnosti, jer uvijek je mnogo pitanja kad je riječ o nečemu što uključuje imovinu korisnika. 
 

Opširnije

Hotel CONSUL

Split, Tršćanska ulica 34
Tel: 021/340130
https://consulsplit.com/hr/
info@consulsplit.com

-15 % na smještaj, usluge restorana, cateringa i kongresne dvorane

Hrvatski akademski TENISKI KLUB MLADOST

Zagreb, Jarunska 5
Tel: 099 / 2355 255
http://www.hatk-mladost-akademicar.hr
tajnistvo@hatkmladost.hr

- 10 % na redovne cijene korištenja teniskih terena na lokaciji Sportski park „Mladost“, Zagreb, Jarunska bb

- 10 % na iznos godišnje članarine

iCentar

Zagreb, Vinkovačka 2
Tel: 01 / 3665 980 i 092 32 58 987
http://www.icentar.hr
info@icentar.hr

Stalni popusti za članove HAK-a:

10 % na sve servise i usluge

10 % na kompletan asortiman dodatne opreme

* dodatnih 10 % na gotovinsko plaćanje

besplatna brza dijagnostika

besplatna dostava od vrata do vrata za cijelu Hrvatsku

*popusti za gotovinsko plaćanje i popusti za članove se zbrajaju

Specijalizirani smo servis Apple , Samsung Galaxy i Huawei uređaja. Nudimo sve vrste popravaka, od brzih popravaka u pola sata do najkompliciranijih popravaka matičnih ploča i smočenih uređaja. Većinu problema na iPhone uređajima rješavamo unutar pola sata bez potrebe za prethodnim naručivanjem na servis.

Dijagnostika kvara, kao i dostava uređaja na području cijele Hrvatske je besplatna.

Na sve naše usluge dajemo 6 mj. jamstvo.

U našoj ponudi možete naći i kompletnu ponudu prateće dodatne opreme.

Opširnije

Marušić interijeri d.o.o.

Ražanac, Ljubački stanovi II 4
Tel: 023 7890622
http://www.marusic-interijeri.hr/
mar-al@zd.t-com.hr

10 % na usluge montaže tuš kabina i sanitarija

10 % na izradu tuš kabina po mjeri

Marušić interijeri doo je firma koja je nastala iz obiteljskog obrta Mar-al čija je uža specijalizacija bila proizvodnja tuš kabina  i tuš paravana za  kade i tuš kade po mjeri.

Opširnije

MASAR - konoba i kuća za odmor KAMENI DVOR (kongresna sala)

Zadar, Mate Balote 72 A
Tel: 023/ 224 – 651 i 091/ 511-7860

rentacar.zadar@gmail.com

 • 10 % popusta na uslugu najma kuće, konobe ili kongresne dvorane.

Nove igre d.o.o.

Zagreb, Remetinečki gaj 2 J
Tel: 01 60 11 699
http://www.noveigre.hr/content/o-nama
informacije@noveigre.hr

 • 10% popusta na individualno savjetovanje: psihološka priprema za porod i rano roditeljstvo
 • 20% popusta na otvorene tečajeve iz područja coachinga učinkovitog korištenja uredskih aplikacija
 • 30% popusta na (individualne) coachinge učinkovitog korištenja uredskih aplikacija

Tvrtka Nove igre d.o.o. osnovana je 2004. Od 2010. bavi se edukacijama te spajanjem znanja, iskustva i najboljih praksi iz područja psihologije, upravljanja poslovnim procesima i modernih tehnologija pokreće, stvara i organizira edukacije iz raznih područja, koje pozitivno utječu na osobni i profesionalni razvoj sudionika. Naša je vizija biti vrhunski u stvaranju, organiziranju i filtriranju edukacija koje vrijede.

S nama je Vaš rizik u odabiru edukacije sveden na minimum. Uvjereni smo u visoku vrijednost edukacija koje organiziramo, stoga pružamo jamstvo povrata novca.

- Tečajevi i coaching učinkovitog korištenja uredskih aplikacija

- Radionice tjelesne psihoterapije

- Radionice art psihoterapije

- Tečajevi pripreme na porod i roditeljstvo

Opširnije

PETRONI kamperi - najam i prodaja

Sesvete, Slavka Tomerlina 8
Tel: +385 (0)1 7777 857 i +385 91 2427 247
http://www.petroni.hr/kamping/
info@petroni.hr

- 10 % popusta za najam kampera u svim sezonama

- dodatni popust 5 % za najam duži od 15 dana, a za više od 22 dana dodatnih 10 %

- 10 % popusta na kupnju cjelokupnog asortimana kamp opreme

- 10 % popusta na sve servise kampera

- besplatan pregled kampera i kamp kućica na vodonepropusnost i kontrolu vlage

 

Napomena: Popust se odnosi samo na dane najma, ne i za pripremu vozila i ostale opcije.

Autodomovi – kamperi u najam i prodaja

PETRONI d.o.o. je vodeća tvrtka u Hrvatskoj po prodaji kamp vozila i opreme. Zastupamo KNAUS,CHALLENGER,CI,PÖSSL, RIMOR,WEINSBERG,BÜRSTNER i STERCKEMAN,šatorske prikolice TRIGANO i krovne šatore AUTOHOME.

Nudimo bogati izbor kamp opreme,te servis za sve tipove kamp vozila. Ovlašteni smo servis za Dometic, Thetford i Teleco/Telair.

U ponudi je velika flota kampera za najam. 10 godina iskustva garantira vrhunsku uslugu. 

Najam / Prodaja: rpetrovic@petroni.hr ; +385 (0)1 7777 857

Servis kampera: srecko@adprosperitas.com ; +385 95 2425 245

Opširnije

ROBI obrt za usluge reklamiranja i pranja automobila

Zadar, Put Nina 129a
Tel: 023 220655
http://www.reklame.com.hr/kontakt
info@robi.hr

10 % za uslugu izrade svjetleće reklame

10 % za uslugu tiska blokovske robe (vizitke)

10 % za uslugu izrade cestovne reklame

10 % za usluge digitalnog printa (PVC naljepnice)

Svjetleće reklame “ROBI” je iz radionice prerasla u firmu koja je okosnica razvoja reklamne industrije u Hrvatskoj . Osnovana je 1990 godine.Sa strogo selektivnim proizvodnim asortimanom, prilagođenom najprobirljivijem djelu tržišta Hrvatske, sa pružanjem kompletne usluge kupcima od idejnog rješenja do realizacije, u reklamnoj industriji predstavljamo najozbiljniju firmu u Hrvatskoj spremnu da u svakom trenutku odgovori svim zahtjevima tržišta.

Stalnim ulaganjem u proizvodne kapacitete, u novu opremu i tehnologiju i konačno, stalnim ulaganjem u ljudske resurse, cilj nam je da postanemo lider za proizvodnju svjetlećih reklama i ostalih reklamnih proizvoda u Hrvatskoj i šire.

Opredjeljenjem za dobru kvalitetu proizvoda koje isporučujemo, pretvorit ćemo zahtjeve i potrebe naših korisnika u obostrano željenu realnost.

Opširnije

Web knjižara Redak

Split, Iločka 19
Tel: 021 544 257
http://webknjizara.hr
info@redak.hr

- 30 % popusta na kupovinu knjige: "MARKETINŠKA ORUŽARNICA", autorice Hedde Martine Šola

Prilikom narudžbe, u web košarici unesite poseban kod za članove HAK-a: HAK30

„MARKETINŠKA ORUŽARNICA“ autorice Hedde Martine Šola, M.Econ. je „knjiga koja će šokirati kako laike tako i stručnjake, donoseći malo poznate činjenice o marketingu koje se danas koriste“! Najnovija tehnika zvana Neuromarketing koja je preplavila Europu, koristi scanove ljudskog mozga kako bi izmjerila koliki utjecaj pojedina oglasna poruka ima na potrošača – i vrlo uskoro poruke oglašivača biti će toliko učinkovite da će te promptno posezati za svojim novčanikom!

Kupite svoj jedinstveni primjerak knjige „MARKETINŠKA ORUŽARNICA“, autorice: Hedde Martine Šola, M.Econ.,  ekskluzivno u internet trgovini Webknjižare Redak na linku: https://goo.gl/5jQrtr

Kao član HAK-a ostvarite jedinstveni popust u visini od nevjerojatnih 30% na kupnju prve knjige o neuromarketingu! Da biste ostvarili svoj popust od 30%, prilikom narudžbe knjige unesite kod za popust: HAK30.

Opširnije

Zagrebačko kazalište mladih - ZKM

ZAGREB, TESLINA 7
Tel: 014872 554.
https://www.zekaem.hr/

 • 2,65 € popusta na redovnu cijenu ulaznice

 • 2,65 € popusta na svaku ulaznicu, za kupovinu 7 i više ulaznica, jedna ulaznica se ostvaruje gratis

 • 3,98 € popusta na svaku ulaznicu,za kupovinu 20 i više ulaznica(grupe), dvije ulaznice gratis

Zagrebačko kazalište mladih je uzbudljivo mjesto u srcu Zagreba u kojem sve generacije gledatelja pronalaze predstave za sebe.

Opširnije

Alfa Vision

Zagreb, Nova Ves 11
Tel: 99 2164 562
www.alfavision-optika.hr
optika@alfavision-optika.hr

15% na sve robne marke sunčanih naočala i dioptrijskih okvira

 

Bogati asortiman Alfa Vision Optike sa luksuznim brendovima iz svijeta optike poput imena Bottega Veneta, Cutler and Gross, Celine, Chanel, DITA, Mykita, Gucci, Lindberg, Silhouette i mnogih drugih.

Alfa Vision Optika je punih 20 godina djelovala pod imenom Bilić Vision Optika, a sa siječnjem 2020. počeli su poslovati pod novim imenom, no Optika je i dalje u vlasništvu obitelji Bilić, gdje vas očekuju dobro poznata lica, stručnost, ljubaznost i profesionalizam njihovih optičara, optometrista i liječnika iz Poliklinike Bilić Vision.

               Popis poslovnica:

 

               Garden Mall, Ulica Rudolfa Kolaka 14: 01 2110 462

               Centar Kaptol, Nova Ves 11: 01 4860 200

               Masarykova 23: 01 6560 117

               Ksaverska cesta 10: 01 4677 804

 

Poslovnice

Ksaverska, Zagreb, Ksaverska cesta 10

Telefon: 01 4677 804

Masarikova, Zagreb, Masarikova 23

Telefon: 01 6560 117

Centar Kaptol, Zagreb, Nova Ves 11

Telefon: 01 4860 200

Garden Mall, Zagreb, Ulica Rudolfa Kolaka 14

Telefon: 01 2110 462

Opširnije

BOSCH Servis Preden

Sesvete, Sesvetska cesta 6
Tel:
http://www.preden.hr

- 10% na održavanje i popravak svih marki vozila s diesel motorom

- 10 % na prodaju dijelova

Daruvarske toplice

Daruvar, Julijev park 12
Tel: 043 623 623
http://www.daruvarske-toplice.hr
rezervacije@daruvarske-toplice.hr

Stalne pogodnosti za članove HAK-a:

 • 15% na redovnu cijenu usluge smještaja na bazi noćenja s doručkom u lječilišnom hotelu Termal i depadansu Arcadia
 • 15 % na redovne cijene zdravstvenih wellness programa: Relax – za njega, Relax – za nju i Marijina blatna kupka

* popusti se odnose isključivo na turističke boravke bez korištenja lječilišnih usluga. 

Daruvarske toplice su suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja nenametljivo uklopljen u prirodu, na samim izvorima ljekovite termalne vode, okružene velikim i lijepo uređenim parkom, a samo pet minuta šetnje od centra Daruvara. Aktivni odmor, rekreacija i zabava prisutni su kroz niz atraktivnih sadržaja koji čine boravak čine ugodnim i korisnim - otvoreni i zatvoreni baze ni s ljekovitom termalnom vodom, wellness-spa centar, fitness, sportska dvorana, tenis tereni, sportski ribnjak, kao i nezaobilazna šetnja prostranim kupališnim perivojem.

Opširnije

Hiže na bregu

Donja Stubica, Hižakovec 2/1
Tel: 098 929 0881
http://www.hizenabregu.com
tomislav.horjan1@gmail.com

- 10 % na redovne i sezonske cijene smještaja

(za direktan dolazak na destinaciju isključivo putem HAK-ovih promidžbenih kanala)

Ako tražite mirnu destinaciju u zelenoj oazi Zagorja „Hiže na bregu“ su odličan izbor za odmor bez obzira radi li se o druženju s prijateljima i obitelji uz roštilj i zabavu, istraživanju zanimljivih kulturnih i povijesnih sadržaja u okolici, želji da saznate nešto više tradicijskoj kulturi i umjetnosti ili se jednostavno želite odmoriti u prirodi.

Na imanju „Hiže na bregu“ pronaći ćete obnovljene tradicijske kućice, većinom nastale na prijelazu 19. u 20. stoljeće, koje možete iznajmiti za boravak jer pružaju osnovan komfor suvremenom posjetitelju, a da istovremeno podsjećaju kako su živjeli naši stari.

Nudi se boravak u glavnoj hiži ili u jednoj od dvije komorke (jednoprostorne kućice).Dočekat će vas ljubazan domaćin Tomislav Horjan, umjetnik i ljubitelj tradicijske kulture, koji je vlastoručno uredio hižice. U svim interijerima se osjeća umjetnička ruka Tomislava Horjana, od zidnih dekoracija pomoću tradicijskih valjčeka, brojnih ukrasnih detalja koji kombiniraju predmete iz svakodnevnice s onima nastalih od poznatih i manje poznatih umjetnika. Budući da se domaćin bavi izradom mozaika svaka kupaonica je pravo malo umjetničko djelo. Namještaj i oprema soba također ima baštinske elemente ali vodi računa i o udobnosti i kvalitetnom smještaju.

Ovaj turističko-povijesni biser lociran je u Hižakovcu, rodnom selu Matije Gupca na sjevernim obroncima Parka prirode Medvednica, svega 20 min šetnje do Gupčeve lipe i 30 min do Muzeja seljačkih buna (u kojem kao članovi HAK-a imate 20% popusta na ulaznice). Imanje je oaza mira i ruralnog ugođaja namijenjena onima koji žele odmak od neprirodnog tempa globalnog svijeta. Odlična je destinacija za jogging, vožnje biciklom, ili pak relaksaciju i zabavu uz društvene igre na imanju za pojedince, obitelji ili manju grupu.

Opširnije

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ZADRU

Zadar, Široka ulica 8
Tel:
http://www.hnk-zadar.hr/
hnk@hnk-zadar.hr

20 % popusta pri kupovini godišnje pretplate 

20 % popusta prilikom kupnje pojedinačnih ulaznica za predstave .

HŽ Putnički prijevoz d.o.o.

Zagreb, Stojarska 11
Tel: 060 333 444
http://www.hzpp.hr
informacije@hzpp.hr

Putnicima članovima HAK-a odobrava se 30% popusta na redovitu cijenu prijevozne karte za povratna putovanja u 1. i 2. razredu svih vrsta redovitih vlakova u unutarnjem prometu HŽ-a, na relacijama dužim od 25 km. 

Odobreni popusti za članove HAK-a ne zbrajaju se s ostalim popustima HŽ Putničkog prijevoza i ne primjenjuju se na cijene za uporabu postelje u vagonima za spavanje ili ležaja u vagonima s ležajevima.

Korisnici popusta su članovi HAK-a koji posjeduju važeću člansku iskaznicu HAK-a ili važeću zajedničku Diners Club HAK karticu. Prijevozne karte kupuju se na putničkim blagajnama ili u vlaku uz predočenje članske iskaznice/kartice, koju putnik obavezno mora predočiti i prilikom kontrole i pregleda prijevoznih karata. S navedenom članskom iskaznicom/karticom povlaštenu vožnju može ostvariti samo osoba na koju ista glasi.

Za rokove valjanosti te za povrat novca za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101. 

http://www.hzpp.hr/povoljnije-uz-iskaznice-hak-a

http://www.hzpp.hr/razno

Opširnije

Mogorović S.O. najam Adriatic kampera

Pazin, Katun Trviški 71/d
Tel: 091-504-57-34 i 098-323-689
www.camper-adriatic.com
info@camper-adriatic.com

10% popusta na cijenu najma kamper vozila

Započnite svoju avanturu putovanja kamperom Camper Adriatic u

kvalitetnim i dobro opremljenim kamperima za 4-6 osoba

personaliziranom i kvalitetnom uslugom najma kampera

24/7 podrške našim korisnicima

piristupačnim cijenama

mogućnošću dostave kampera na vašu lokaciju uključujući i aerodrome :Pula ,Krk,Split,Dubrovnik,Zagreb i Ljubljana

mogućnost ostavljanja vašeg vozila na našem parkirnom mjestu

servis kampera

 

Opširnije

Očna poliklinika Medić – Jukić

Split, Terzićeva 7
Tel: Tel. 021/343 049 Mob. 091/343 0491
http://www.ocna-poliklinika.eu
ocna.poliklinika@gmail.com

 • 20% na preglede
 • 10% na sve ostale usluge

Oftalmološki pregledi, kompletne dijagnostičke usluge, lasersko skidanje dioptrije, operacije mrena, operacije vitrektomije, te plastične i estetske operacije

Opširnije

Oktan nautika - sjajno.hr web shop autokozmetike

Zagreb, Dr. A. Šercera 2b
Tel: 098 9386 092
http://sjajno.hr
prodaja@sjajno.hr

- 10% na sve redovno iskazane cijene

- posebne akcije za članove HAK-a pratite u Reviji HAK

* popusti se ne zbrajaju, te se uvijek primjenjuje najpovoljnija cijena za kupca.

 

Sjajno.hr je nova web trgovina u Hrvatskoj.  Mi smo mladi tim koji nudi kvalitetnu i široku paletu profesionalnih sredstava za čišćenje, održavanje, njegu i higijenu raznih prostora i površina. Radimo u vrlo dobrom okruženju te nam je zaista zadovoljstvo raditi zajedno. Odlučni smo i ozbiljni u svojim idejama i provedbi projekata, ali isto tako u posao unosimo i zabavu te na taj način još više doprinosimo poslovanju. Otvoreni smo za nove spoznaje, ideje i prijedloge te nastojimo kupcima pružiti uslugu kakvu oni žele, pa čak i nadmašiti njihova očekivanja.  Spremni smo na uvođenje promjena, jer brzim prilagodbama dolazimo do kupaca koji nam se vraćaju i to nam je velika nagrada.

U našem asortimanu možete pronaći sredstva koja pobjeđuju svakodnevno u borbi protiv najtvrdokornijih mrlja i zaprljanja. Naglasak stavljamo na profesionalnu liniju proizvoda koja često zadovoljava i ekološke standarde. Na taj način nastojimo zadovoljiti zahtjeve naših kupaca, a koji će nam se sa svakom novom potrebom za kvalitetnim sredstvima redovito vraćati i redovito čistiti  

Omogućavamo svim korisnicima naše web trgovine  sigurnu i pouzdanu kupnju. Online sigurnost naših kupaca  nam je od velike važnosti. Uvijek nastojimo da Vaš paket što je brže moguće dođe na vama željenu adresu.  

Vrlo su nam važne povratne informacije kupaca. Stoga ćemo rado odvojiti i vrijeme za sve dodatne upite, komentare, iskustva, savjete kako bi zajednički još više unaprijedili kvalitetu poslovanja. Možete nas kontaktirati na e-mail: prodaja@sjajno.hr.  

Opširnije

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Rijeka, Muzejski trg 1
Tel: Tel. 051 213 578
http://www.pmhp.hr
info@ppmhp.hr

-33% na cijenu ulaznica za odrasle

POMORSKI I POVIJESNI MUZEJ HRVATSKOG PRIMORJA već je četiri desetljeća jedno od najvažnijih stjecišta kulture u Gradu. Svojim se stalnim postavom i mnogim vrijednim izložbama iz svog ili fundusa ostalih hrvatskih muzeja uključuje u obilježavanje važnih događanja vezanih uz povijest i kulturu Rijeke, Primorsko-goranske županije i Hrvatske, otkrivajući i tako djeliće nedovoljno poznate prošlosti.
Istraživanjima kompleksne građe (arheološkog, etnografskog, umjetničkog, kulturno-povijesnog i pomorsko-povijesnog obilježja), u vremenskom rasponu od prapovijesti do suvremenog doba, stručnim i znanstvenim metodama obrađuje, sistematizira i prezentira ulogu i razvoj svekolikog društvenog bića na području Primorsko–goranske županije, Hrvatskog primorja i grada Rijeke te ukazuje na njegove posebnosti i interaktivne odnose s drugim europskim sredinama tijekom tisućugodišnjeg perioda, s ciljem ostvarenja dinamične, otvorene i edukativne institucije.
Sa sjedištem u zgradi negdašnje Guvernerove palače, spomeniku kulture pod zaštitom, kao eksponatom broj 1, Muzej interdisciplinarnim pristupom nudi sagledavanje – uživljavanje, upoznavanje i razumijevanje karaktera prostora i ljudi, memorije i mita, otkriva identitet, čime predstavlja neraskidivu poveznicu prošlosti i sadašnjosti.

Opširnije

Praonica motornih vozila, Danijel Kao

Nova Gradiška, M. J. Zagorke 5
Tel: 035/363-342

 10% na pranje vozila

Santini d.o.o.

Vinkovci, A. Starčevića 79
Tel: Tel. 032 308 340
http://www.santini.hr
santini@vk.htnet.hr

 • 30% na akumulatore Jasz Plastik
 • 20% na INA ulja, filtere uvoznog programa i na sportsku opremu
 • 10% u p.j. elektromaterijal

Poduzeće Santini d.o.o. osnovano je 1992. godine u Vinkovcima. Ovlašteni smo uvoznik i distributer za Republiku Hrvatsku velikog broja proizvoda najpoznatijih svjetskih proizvođača, koji svoju primjenu nalaze u voznim parkovima transportnih poduzeća, građevinskih tvrtki, poljoprivrednih poduzeća i u industriji. Svi naši dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949),a većina njih proizvodi za prvu ugradnju. Sve veći razvoj poduzeće bilježi i u prodaji,te svakodnevnom proširenju asortimana proizvoda za zaštitu na radu. Svojim dugogodišnjim radom danas smo se pozicionirali kao dobavljač u gotovo svim gospodarskim subjektima na području Slavonije, te u cijeloj Hrvatskoj putem naših ugovornih partnera koji imaju naša konsignacijska skladišta.

Dijelovi za teretna vozila

Dijelovi za poljoprivrednu i šumarsku mehanizaciju

Dijelovi za građevinsku mehanizaciju i viličare

Oprema za zaštitu na radu

 

Opširnije

Andrašić - prodavaonica

Nova Gradiška, Kralja Zvonimira 277
Tel: Tel:035/333-049

-10% na sve auto dijelove

EKLATA d.o.o. Putnička agencija, obrazovanje, dječji i omladinski turizam i usluge

Split, Osječka 11
Tel: 021 544 232
www.eklata.com

10% na sve usluge putničke agencije i druge usluge u domeni poslovanja

turoperater za dječji i omladinski turizam

Opširnije

ELEKTROMEDIA trgovina i uslužni obrt

Strmec Samoborski, ul. Hrvatski branitelja 31
Tel: 013466024
https://www.elektromedia.hr/
info@elektromedia.hr

10% na kompletan asortiman Partnera prilikom on-line kupovine u web trgovini  https://www.elektromedia.hr

Tvrtka je u privatnom vlasništvu, glavna djelatnost tvrtke je prodaja i distribucija opreme iz segmenta auto-akustike, auto-multimedije, auto-elektronike, zaštite vozila te pratećeg pribora.

U Republici Hrvatskoj ElektroMedia se potvrdila kao tvrtka koja nudi visoko kvalitetne i pouzdane uređaje, a posebno je poznata po najboljoj ponudi parking senzora, parking kamera i alarma za zaštitu vozila.

Tržišni uspjeh ElektroMedie potvrđen je ulaskom na mnogobrojne prodajne top liste poznatih hrvatskih distributera auto opreme, kao i respektabilnom referentnom listom kupaca među kojima su Mercedes, Citroen, Opel, VW , Toyota, Hyundai i druge u Hrvatskoj renomirane auto tvrtke.

Proizvodnja i kontrola kvalitete opreme temelji se na priznatim metodologijama razvoja elektronike, koristeći suvremene alate, dok plasman proizvoda obavlja marketing odjel, primjenjujući najnovija znanja iz područja marketinga i internet prodaje.

ElektroMedia svoj uspjeh ostvaruje zahvaljujući talentiranim ljudima od kojih su sastavljeni njegovi timovi kao i na profesionalnoj organizaciji temeljenoj na procesima okrenutim prema interesima korisnika.

Unutarnja organizacija ElektroMedie je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenika, posao je interesantan i izazovan zbog rada sa najnovijim tehnologijama i metodologijama u razvoju, marketingu i managementu. Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura tvrtke omogućuje zaposlenicima jak utjecaj u tvrtki, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Opširnije

EmergenSea

Sukošan, Marina Dalmacija
Tel: +385 98 306 609
http://www.emergensea.net
info@emergensea.net

 • 10 % popusta na usluge pomoći i dostave na moru

EmergenSea, mreža pomoći i dostave na moru, organizirana na području cijelog Jadrana, sa 13 baza od Poreča do Dubrovnika (Pula, Crikvenica, Silba, Zadar, otok Kornat, Biograd, Šibenik, Milna na Braču, Jelsa na Hvaru, Viganj na Pelješcu, Lastovo, Komiža na Visu...) Glavni ured nalazi se u Marini Dalmacija u Sukošanu i funkiconira preko dežurnog tel. 098 306 609 ili 023 335 300 od 0-24 h. Dežurstva se vrše od Uskrsa do 1. studenog. U zimskom periodu intervenirano na poziv na gore navedene brojeve. EmergenSea je Vaš najpouzdaniji partner u slučaju: laganih nasukanja, kvara na motoru, kolapsa u el. sustavu, nedostatka goriva, konapca u propeleru, te svih mogućih nevolja koje Vas mogu zadesiti na moru. Motto EmergenSea glasi: "Naš mali posao čini Hrvatsku većom".

Poslovnice

EmergenSea-Marina Kornati, Biograd na moru, Tina Ujevića 7

EmergenSea-Luka Crikvenica, Crikvenica, Petak ul. 12

EmergenSea-Dubrovnik, Dubrovnik, Ul. Vladimira Nazora 7A

EmergenSea-Luka Jelsa, Jelsa - Otok Hvar, Luka Jelsa

EmergenSea-Alter Natura d.o.o. - KOMIŽA, Komiža - Otok Vis, Alter Natura d.o.o. - KOMIŽA

EmergenSea-Uvala Kraljačica, Otok Kornat, Uvala Kraljačica

EmergenSea-Skrivena Luka, Otok Lastovo, Skrivena Luka

EmergenSea-Marina Mul Silba, Otok Silba, Marina Mul Silba

EmergenSea-ACI MARINA PULA, Pula, ACI MARINA PULA

EmergenSea-Mille Naves d.o.o., Supetar - Otok Brač, Mille Naves d.o.o.

EmergenSea-Vito Ravlić, podvodni radovi, Viganj - Poluotok Pelješac, Viganj

EmergenSea-Marina Tankerkomerc , Zadar, Marina Tankerkomerc

Opširnije

EURO JANKOVIĆ KUĆA ZA ODMOR KUĆA DIDA TUNJE

Oprisavci, Oprisavci 16
Tel: 035221963

eurojankovic@net.hr

10% popusta na usluge smještaja u seoskom turizmu Kuća dida Tunje i 10% popusta na konzumaciju hrane i pića

Galerija Antuna Augustinčića

Klanjec, Trg Antuna Mihanovića 10
Tel: +38549 550 343
http://www.mhz.hr
gaa@mhz.hr

 • 20 % popusta pri kupnji pojedinačnih ulaznica

Galerija je zasnovana 1970. godine, kada je Antun Augustinčić (1900.–1979.) – zagrebački i pariški đak, jedan od naših najznačajnijih kipara i nezaobilaznih predstavnika hrvatske moderne umjetnosti – darovao svom rodnom Klanjcu vlastiti skulptorski opus, nastao tijekom 50 godina stvaranja, od dvadesetih do sedamdesetih, koji mu je priskrbio ugled u domovini i inozemstvu.

Zgrada Galerije, autora arh. A. Lozice, otvorena je za javnost 1976. godine izložbom reprezentativnih radova koje je odabrao sam autor i donator. Iste je godine osnovana kao muzej.

Sadašnja ekspozicija temelji se na stalnom postavu iz 1990. godine, koji je nastao nakon dva pročišćenja prvog, Augustinčićeva postava, a predstavlja opredjeljenje za tematskokomparativni pristup njegovom djelu. Obuhvaća dvije, međusobno zavisne cjeline:
unutarnji postav – tematski podijeljen na intimnu plastiku, portrete i javne spomenike – te park skulpture uokolo Galerije.

Time se Antun Augustinčić, široj javnosti poznat po monumentalnim javnim spomenicima – kao što su Mir uz zgradu UN u New Yorku i Spomenik seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici – predstavlja i kao vrstan majstor intimne plastike, posebno ženskih i dječjih aktova i torza, te snažnih, psihološki dorečenih i skulptorski izražajnih portreta.

Stalni postav popraćen je primjerenim vodstvima za osnovce, srednjoškolce i odrasle.

Osim muzejske, Galerija razvija i izdavačku i izlagačku djelatnost: od 1981. godine izlazi časopis Anali Galerije Antuna Augustinčića, a od 1983. godine u Salonu Galerije redovito se priređuju povremene izložbe koje se od 1993. godine prvenstveno bave skulpturom, čime se potcrtava svojevrsnost Galerije kao muzeja skulpture.

Opširnije

Gradska knjižnica Slavonski Brod

Slavonski Brod, Trg Stjepana Miletića 12
Tel: 035/ 446 963
http://www.gksb.hr
gradska-knjiznica-sb@sb.t-com.hr

-25% na godišnju članarinu

Hotel i Villa VICKO, restoran "4 ferala"

Starigrad-Paklenica, Jose Dokoze 20
Tel: 023 369 304
http://www.hotel-vicko.hr
info@hotel-vicko.hr

 10 % plaćanja kod gotovinskog plaćanja na noćenje s doručkom u Hotelu Vicko i Villi Vicko

 10 % popusta kod kartičnog plaćanja na večeru u restoranu "4 Ferala"

 15 % popusta kod gotovinskog plaćanja na večeru u restoranu "4 Ferala"

Hotel Vicko 3* , Villa Vicko 4* i restoran „4 Ferala“

Vrhunske usluge s pola stoljeća obiteljske tradicije!

Temelji današnjeg Hotela Vicko, postavljeni su 1967. godine kad je obitelj Vicka i Ruže Katić osnovala čuveni restoran «4 FERALA» (nagrada 1977.god «NAJBOLJI NA JADRANU). Nastavljajući dugogodišnju ugostiteljsku i turističku tradiciju, 12. travnja 1990. god, obitelji Vicka i Zorana Katić među prvima u Republici Hrvatskoj osnivaju obiteljski Hotel «Vicko». Hotel je kategoriziran sa 3 zvjezdice, ima 23 sobe (AC, TWC, balkon, pogled more i park), veliki klimatizirani restoran sa terasom, kongresnu dvoranu sa 120 mjesta, caffe-bar, mjenjačnicu, suvenir-shop, čuvano parkiralište, pristup plaži hotela i igralište za djecu, garažu za motocikle. Hotel je renoviran i moderniziran 2004.god. Svoj rad, doprinos i zalaganje, obitelj Katić je okrunila sa nagradom ADRIAN 2007. za najbolji mali obiteljski hotel u Republici Hrvatskoj.

 

Villa Vicko je novi objekt, sagrađen 2004.god. i 2005. je kategoriziran sa 4 zvjezdice i započeo sa radom. Villa Vicko nalazi se 50m od Hotela Vicko na samoj obali mora, ima 17 soba (AC, TWC, balkon, pogled more), 2 hotelska apartmana, vrt sa sjenicom za goste, roštilj, terasu sa ležaljkama i suncobranima, čuvano parkiralište, pristup plaži i ugostiteljski objekt na plaži hotela. Gosti Ville Vicko koriste i usluge pratećih sadržaja Hotela Vicko (restaurant, mjenjačnica, caffe-bar, kongresna dvorana,…)

 

Restoran „4 Ferala“ u sklopu Hotela Vicko

Dugogodišnja priznata i nagrađivana ugostiteljska tradicija započeta restoranom «4 FERALA» nastavila se i otvaranjem Hotela i Ville Vicko. Domaća tradicionalna dalmatinska kuhinja, stare recepture Podvelebita na bazi ljekovitog bilja sa Velebita, vegetarijanska i dijetalna prehrana, klasična jela i bogat izbor delicija dalmatinskog kraja nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim. Prema izboru hrvatskih restoratera, restoran 4 FERALA uvršten je u izdanje „100 vodećih restorana“ za 2007., 2008., 2009., 2010. i 2011.god koji njeguje autohtone domaće recepture i jela.

Gosti mogu birati između nekoliko programa aktivnog odmora u trajanju 3-5-7 dana u kojima se upoznaju sa čarima netaknute prirode Velebita (Rezervat svjetske biosfere, UNESCO 1971.god), podvelebitskog kraja i kristalno čistog mora. Programi: nove biciklističke i trekking staze, Winnetou turizam, istraživanje novootkrivenih špilja i dr. Hotel Vicko također provjereno i dokazano uspješno organizira i provodi različite programe kongresnog i korporativnog turizma u suradnji sa vodećim tvrtkama u Republici Hrvatskoj: team-building, kongresi, seminari, radni ručci i večere, managerski treninzi i dr. Dopustite nam da Vam organiziramo nezaboravan boravak u radnoj i aktivnoj okolini.

Opširnije

Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

Varaždin, Ulica Augusta Cesarca 1
Tel: 042 214 688
https://www.hnkvz.hr/
blagajna@hnkvz.hr

popust od 20% na programe u organizaciji HNK u Varaždinu; ne uključuje komercijalne programe i koncerte

HNK Varaždin obvezuje se odobriti popust u iznosu od 20% na cijenu ulaznica za programe koji su u organizaciji HNK VARAŽDIN (popust se ne odnosi na glazbeno-scenske koprodukcije, komercijalne koncerte i vanjske programe). Popust se može ostvariti na blagajni Kazališta uz predočenje članske iskaznice Hrvatskog autokluba ili putem online prodaje upisivanjem promokoda: hakhnkvz.

 

HNK Varaždin djeluje u gradu u kojem je kazališna tradicija vrlo duga; dokumentirano kazališni život u Varaždinu možemo pratiti od 1637. 1873. podignuta je sadašnja zgrada, a prvi hrvatski profesionalni ansambl osnovan je 1898. Po repertoaru i značenju u Hrvatskoj HNK ima sva obilježja suvremenoga nacionalnog dramskog kazališta. Na repertoaru su praizvedbe hrvatskih pisaca, uz kontinuirano prisutne klasike, a osobitost repertoara je izvođenje klasičnih dijela na kajkavskom. Suvremenost u orijentaciji kazališta vidljiva je i u sklonosti istraživanju scenskog izraza. Toj raznovrsnosti repertoara i estetskih usmjerenja pridonosi i činjenica da kazalište ima tri scene (velika scena i dvije komorne). Vrijednost teatra predstavlja prije svega njegov ansambl s izvrsnim glumcima svih generacija. Danas gotovo nema filma ili televizijskih serija u kojima značajne ili glavne uloge ne igraju glumci ovog ansambla. HNK i glumci dobitnici su gotovo 50 državnih, nacionalnih i drugih nagrada i priznanja. U kazalištu su režirali najugledniji hrvatski redatelji svih generacija (G. Paro, I. Kunčević, V. Gerić, I. Plazibat, P. Magelli).

 

 

 

Opširnije

Poliklinika Bilić Vision

Zagreb, Ksaverska cesta 10
Tel: 01 4678 444
www.bilicvision.hr
info@bilicvision.hr

Detalji ekskluzivne ponude za članove HAK-a mogu se pronaći na sljedećoj poveznici:

Poliklinika Bilić Vision - Cjenik usluga

Poliklinika Bilić Vision privatna je oftalmološka poliklinika s više od 50 zaposlenih, a djeluje već punih 25 godina. Do sada su uspješno liječili više od 300.000 zadovoljnih pacijenata i izveli više od 27.000 operativnih zahvata.

Bilić Vision prošlog je mjeseca otvorio vrata svoje nove poliklinike od 2000m2 na adresi Ksaverska cesta 10, samo 300 metara dalje od stare poliklinike koja je djelovala u Ksaverskom kvartu već punih 25 godina. Stručnjaci za zdravstvo koji su već posjetili novu Polikliniku kazali su da se radi o bolnici europskih standarda kakva još nije viđena na našim prostorima.

Pod stručnim vodstvom osnivačice dr. sc. Nadežde Bilić, specijalista oftalmologije, poliklinika obavlja dijagnostiku i liječenje najrazličitijih očnih bolesti suvremenim metodama i opremom, uz tim

 liječnika specijaliziranih za pojedine segmente oka.
 

U svom oftalmološkom dijelu, uz usluge oftalmoloških pregleda, dijagnostike bolesti oka, laserskog skidanja dioptrije, operacija katarakte i estetskih operacija oka, laserskog liječenja mrežnice i laserske trabekuloplastike, obavljaju i operacije stražnjeg očnog segmenta (vitrektomije) kao i kompletno liječenje retinalnih bolesti (medical retina).

 

Uspješnost poliklinike objasnila nam je osnivačica poliklinike dr.sc. Nadežda Bilić: „Ključno je povjerenje i odnos s pacijentom. Ako se nećete posvetiti pacijentu, saslušati njegove probleme, ako ćete dopuštati da čekaju na ulazak u ambulantu, površno ga obrađivati, tretirati kao da je na tekućoj traci, onda vam sve ostalo pada u vodu. Ono što je značajno za Polikliniku Bilić Vision je upravo povjerenje koje gradimo s našim pacijentima.“

Opširnije

Pučko otvoreno učilište Mencl

Karlovac, Kralja Tomislava 17/1
Tel: 047/601-126
http://www.mencl.hr/

 • 10% informatički seminari za djecu i odrasle, upis zanimanja u radnu knjižicu, tečajevi za osobne potrebe, napredne tehnologije u nastavi, priprema i testiranje za ECDL

Na adresama u Zadru, Karlovcu, Omišu, Šibeniku, Puli, Rijeci i Sisku. Više info na www.mencl.hr

Opširnije

Sveučilišna knjižara i antikvarijat Dominović

Zagreb, Hrvatske bratske zajednice (zgrada NSK)
Tel: 01 6150315
http://www.dominovic.hr
dominovic@dominovic.hr

10% popusta na sav asortiman

20 % popusta na vlastita izdanja starija od 1 godine

Veliki izbor stručne literature, beletristike, publicistike i antikvarijat. Moderna knjižara na trgu ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice. On-line knjižara: http://dominovic.hr

Opširnije

Vuglec Breg turističko selo

Škarićevo - Krapina, Škarićevo 150
Tel: +385 49 345 015
http://www.vuglec-breg.hr
info@vuglec-breg.hr

popust od 10% na cijene hrane i pića, smještaja,artikala u suvenirnici, sportskih sadržaja i vina u vlastitom vinskom podrumu.

Samo četrdesetak kilometara od Zagreba,(GPS koordinate: 46 7' 4'' N i 15 51' 7'' E) u samom srcu Hrvatskog zagorja, među prelijepim zelenim bregima, smjestio se najljepši među njima - "Vuglec Breg". Nalazi se na području grada Krapine, u pitoresknom selu Škarićevo, udaljenom samo 4 km od autoputa Zagreb - Macelj, a isto toliko i od termalno-kupališnog središta, Krapinskih Toplica. "Vuglec Breg" prostire se na preko 12 hektara površine i koliko plijeni svojom razvedenošću i ljepotom, toliko nesebično sa svog vrha pruža prekrasan pogled na okolinu i ostale zagorske brege. "Vuglec Breg" je nastao na temeljima starog zagorskog zaselka Vugleci. Obnovljeno naselje danas sačinjavaju četiri autohtone zagorske hiže, restoran, vinski podrum, sjenica s krušnom peći i roštiljem, a kako bi još više dočarali tradiciju Zagorja, obnovili smo stare bunare koji su nekad služili za opskrbljivanje vodom te staru zagorsku klet kojoj smo po bivšem vlasniku nadjenuli ime "Imbra". Za ljubitelje okrepljujućih dugih šetnji po svježem zraku nudimo bezbroj staza i šetnica, a sve u okruženju vinograda, voćnjaka, šuma i pašnjaka. Osim odmora te vinskih i gastronomskih užitaka na "Vuglec Bregu" nudimo i razne sadržaje za sport, rekreaciju i zabavu. Velik broj staza i putova omogućuje šetnje ili duža zanimljiva pješačenja. Isti putovi i staze mogu poslužiti i za vožnju brdskim biciklima. (nudimo najam 10 kom.)Dva sportska terena sa umjetnom travom i rasvjetom namijenjeni su za tenis, mali nogomet, badminton, odbojku i slično. Malo uređeno dječje igralište, kao i pony konji razveselit će naše najmlađe goste. U neposrednoj blizini Vuglec brega nalaze se nekoliko uređenih jezera za sportski ribolov. Štala sa konjima za rekreativno jahanje također je u izgradnji. Konferencijska dvorana sa 50 mjesta i kompletnom opremom idealna je za organiziranje seminara, treninga, prezentacija te raznih oblika radionica za vašu tvrtku.

Opširnije

Auto dijelovi DADO

Nova Gradiška, M. Kraljevića 13
Tel: Tel:035/359-925

-15 % na rezervne dijelove

AUTO ŽITVAJ d.o.o.

Zagreb, Klin 1
Tel: 01 / 29 58 600
http://www.hyundai-zitvaj.hr/
servis@hyundai-zitvaj.hr

-        10% popusta na uslugu servisa i popravka za sve marke vozila

-        15% popusta na limarske radove za sve marke vozila

-        5% popusta za limarske radove i ugradnju dijelova kupljenih u serisu za vozila marke               Hyundai i Kia

Auto Žitvaj prerasta u moderni centar, koji je u potpunosti renoviran i opremljen prema najnovijim Hyundai-evim standardima. Novi salon veličine 250 m2 pruža kupcima mogucnost da upoznaju sve Hyundai modele vozila, a ljubazno osoblje stoji im na raspolaganju uz testne vožnje u bilo koje doba dana. Ukratko rečeno, dugogodišnja tradicija, koja uz ime Žitvaj veže naraštaje vjernih kupaca i klijenata, govori o snazi, inovativnosti, kvaliteti i postojanosti auto kuće.

Zaposleni su stručnjaci za obavljanje svih poslova u garantnom i vangarantnom roku na automobilima Hyundai, kojih je ovlašteni prodavatelj i serviser. Auto servis ima najmoderniju dijagnostičku traku u hrvatskoj za ispitivanje rada motora, svjetala, kočnica, amortizera i špura. Obavlja sve automehaničarske, limarske, električarske poslove, a posebno u automobile ugrađuju klimatske uređaje, alarm i centralno zaključavanje. U auto salonu izloženi su najnoviji modeli Hyundaia. Parkirališni prostor je veličine 300 četvornih metara. U radionicama govore još i salon engleski i njemački.

Nismo stali sa širenjem usluga za naše klijente, postali smo ovlaštena maloprodaja i servis za KIA vozila.

Opširnije

AUTO-STIL GORANKA

Zabok, Ulica Matije Gupca 1B
Tel: 049-342-082
https://autostilgoranka.hr/trgovina/
info@autostilgoranka.hr

10 % popusta na cjelokupan asortiman LED I XENON žarulja

10 % popusta na podesiva sportska podvožja

10 % popusta na program akustike

5 % popusta na preostali asortiman Partnera

 

AUTO-STIL GORANKA d.o.o. je  osnovana u 2021. godini sa sjedištem u Zaboku u ulici Matije Gupca 45A. Bavimo se trgovinom djelovima i priborom za motorna vozila svih vrsta.

Vodeći smo prodavač proširenja i tuning dijelova za automobile na području Republike Hrvatske. Obratite nam se s povjerenjem!

Postanite kralj na cestama i vaše vozilo neka blista punim sjajem uz Tuning opremu koju možete po povoljnim cijenama nabaviti kod nas. Sve što je potrebno vašem metalnom ljubimcu možete naručiti u trgovini u Zaboku ili nas kontaktirati telefonom i mail-om. Posjetite i naš webshop na : www.autostilgoranka.hr

Opširnije

DOMO SOLE obrt za proizvodnju i ugradnju građevinske stolarije od metala

Zadar, Murvica IK 5
Tel: 023 224600
https://www.domo-sole.hr/
info@domo-sole.hr

5 % na cjelokupan asortiman Partnera

Poslujemo od 2003. godine te smo kroz 10-godišnji razvoj i uvođenje novih proizvodnih linija među vodećim proizvođačima aluminijskih žaluzina i trakastih zavjesa u Hrvatskoj. U našem asortimanu su proizvodi za zaštitu od sunca i sjenila: žaluzine – unutarnje i vanjske, trakaste zavjese, panel, rolo i plisse zavjese, aluminijske rolete, rolo vrata, mrežice protiv insekata, tende i sl.

Naše proizvode karakterizira vrhunska kvaliteta te moderan dizajn. Pri izboru boja i materijala surađujemo sa projektantima i firmama za uređenje interijera, te posjećujemo sajmove u našoj branši kako bismo bili ukorak sa trendovima.

Od početka 2013. godine poslujemo u novom proizvodno-prodajnom prostoru veličine 400 m² na površini 1500 m² u Industrijskoj zoni MURVICA – JUG na ulazu u Zadar iz pravca A1 Zadar zapad (kod METRO-a).

Opširnije

Hotel „Savus“

Slavonski Brod, Dr. Ante Starčevića 2A
Tel: 035 405 888
http://www.savus-hotel.com
info@savus-hotel.com

-10% na usluge smještaja za članove i za osobe u pratnji

Muzej suvremene umjetnosti

Zagreb, Avenija Dubrovnik 17
Tel: 01 60 52 700
http://www.msu.hr
msu@msu.hr

 • 20 % popusta na cijene ulaznica za stalni postav
 • 20 % popusta na cijene ulaznica za povremene izložbe
 • 15 % popusta na artikle u muzejskom dućanu. Popust se odnosi na minimalni iznos kupnje od 13,27 € (100 kn) i više

Projekt nove zgrade Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb najveća je hrvatska kulturna investicija od osamostaljenja države 1991. godine. Muzej je utemeljen 1954. kao Galerija suvremene umjetnosti koja je djelovala u staroj gradskoj jezgri, na Gornjem gradu, na Katarinskom trgu 2.  Nova zgrada izgrađena je prema projektu arhitekta Igora Franića, koji je pobijedio na natječaju. Izgradnja MSU-a je trajala šest godina, a svečano je otvoren 11. prosinca 2009. Odmah postaje ne samo najveći i najsuvremeniji muzej u Hrvatskoj, nego i novi kulturni centar s raznovrsnom programskom djelatnošću. Uz muzejsko-izložbenu djelatnost,u novom prostoru događaju se brojni sadržaji: promocije, performansi, kreativne radionice, okrugli stolovi, predavanja. Uz to, Muzej posjeduje suvremenu multimedijalnu dvoranu u kojoj se igraju kazališne predstave, održavaju se projekcije filmova, a služi i za razne skupove i kongrese.  I muzejska je knjižnica dostupna javnosti, postoji i otvorena čitaonica te medijateka.  Za posjetitelje tu je i muzejski dućan sa suvenirima te bogatim izborom knjiga iz umjetnosti i srodnih područja. Muzejski cafe-restoran nudi okrepu i predah posjetiteljima, a ljeti na krovnoj terasi i svježinu uz pogled na Zagreb

U postavu „Zbirki u pokretu“ trenutno je više od 600 umjetničkih djela, što je tek oko pet posto ukupnog fundusa MSU-a.  Jedna od atrakcija zagrebačkog muzeja je i „Dvostruki tobogan“ slavnoga svjetskog umjetnika Carstena Höllera, kao i velika skulptura „Oči pročišćenja“ Mirosława Bałke.

Opširnije

SOLEN d.o.o.

Rijeka, Strossmayerova 2
Tel: 051 371587
http://www.solen.hr
solen@solen.hr

 • 5% na krstarenja, jednodnevne aranžmane, aranžmane u HRV
 • karte za Trenitalia/freccia 3% putovanje u inozemstvo

Solen Putnička agencija

Opširnije

Solen Travel

Rijeka, Strossmayerova 2
Tel: 051 371588
http://www.solen.hr
info@solen.hr

-10% prijevoz putnika u zemlji i inozemstvu

ŠTEFANČIĆ prodaja i popravak klima-uređaja

Zadar, Splitska 42 A
Tel: Dućan: 097 679 0769. Servis: 098 951 8078
http://klima-stefancic.hr/
klima@klima-stefancic.hr

 • 10 % popusta na klima uređaj Midea Blanc 3,5 kw;
 • 10 % popusta na klima uređaj Daikin Sensira 3,5 kw;
 • 10 % popusta na klima uređaj Hitachi 3,5 kw;
 • 10 % popusta na klima uređaj Cooper&Hunter 3,5 kw.

Trgovački obrt JELOING

Nova Gradiška, Josipa Jurja Strossmayera 56
Tel:

jeloing@gmail.com

- 20% na sve vrste prozora i vrata ( pvc, drvo )

Banini j.d.o.o.

Zadar, Ive Senjanina 9
Tel:

baninipaulo@gmail.com

10 % za kupnju modela montažnih kuća do 100 m2

15 % za kupnju modela montažnih kuća preko 100 m2

20 % za kupnju svih modela prenosivih kućica

Gradnja stambenih i nestambenih zgrada

Opširnije

Hotel Grgin Dol

Požega, Grgin Dol 20
Tel: 034/273-222, 098/954-3757
http://www.hotel-grgin-dol.hr
marijana@hotel-grgin-dol.hr

-15% na noćenje s doručkom (svi oblici plaćanja)

Grgin dol, kultni požeški restoran i prenoćište, od milja znan kao Grga, korak do povijesne gradske jezgre, na mjestu nekadašnje Građanske streljane gdje se još od 19. stoljeća uz sport dobro družilo i još bolje jelo, danas je prepoznata odrednica zadovoljnih gostiju i omiljeno okupljalište Požežana željnih svježeg zraka, dobrog društva i odlične hrane.

Utisnut u brda požeških vinograda s kojih povjetarac njiše krošnje divljih kestena i lipa, Grgin dol, okružen prirodom, nalazi se na mjestu idealnom za Vaš odmor i rekreaciju, obiteljske, prijateljske i poslovne objede, kao i organizaciju svih vrsta svečanosti.

Nastao je početkom 60-ih godina 20. stoljeća adaptacijom zgrade Građanskog streljačkog društva koja je s nekadašnjom streljanom i teniskim terenima još od 1874. godine privlačila Požežane i goste željne posebnih jela i rekreacije.

Diskretnim smještajem s vlastitim parkiralištem, s vrhunskom ponudom hrane i biranih vina, restoran i prenoćište Grgin dol otvoreno je svakog dana od 7 do 23 sata, te predstavlja savršen izbor za sve vrste intimnih i društvenih proslava, domjenaka i poslovnih skupova.

 

Opširnije

MSC KRSTARENJA d.o.o. putnička i pomorska agencija

Dubrovnik, Sv. Križa 3
Tel:

10 % popusta na netto cijene trajektnih karata

Muzej MIMARA

Zagreb, Rooseveltov trg 5
Tel: 01/4828-100
http://www.mimara.hr
mimara@mimara.hr

 • 25 % popusta na ulaznice
 • 10 % popusta na publikacije u izdanju Muzeja

Muzej Zbirka umjetnina Ante i Wiltrud Topić Mimara ili kraće Muzej Mimara, utemeljen je donacijom Ante Topića Mimare i otvoren za javnost 1987. godine. Smještena je u neorenesansnoj palači sa kraja 19. st. (zgrada bivše gimnazije) na Rooseveltovom trgu. Fundus čini 3750 umjetnina raznolikih tehnika i materijala, te različitih kultura i civilizacija. Tu je oko 450 slika i crteža slavnih majstora različitih škola (Raffael, Velasquez, Rubens, Rembrant, Goya), zatim oko 200 skupltura od antičkog doba do 20. st. te arheoloških rijetkosti starog Egipta i Grčke. Zbirka stakla izuzetna je cjelina umjetničkih vrijednosti staklarskog obrta. Kroz više od 300 izloženih primjeraka prati razvojni put o drevnog Egipta i Rimskog carstva do poznatih venecijanskih i drugih europskih radionica. Zbirka umjetnina Dalekog Istoka sadrži predmete od rijetkih materijala poput žada, laka i roga nosoroga. Muzej posjeduje bogatu stručnu knjižnicu s 5400 naslova. Stalni postav oblikovan kao kronološko nizanje povijesno-stilskih razdoblja. Redovito se organiziraju tematske i studijske izložbe, te ekspertize i povremene edukativne igraonice / radionice.

Opširnije

Pučko otvoreno učilište AMC NOVA GRADIŠKA

Nova Gradiška, Kožarska 2
Tel: 0800 200 057
http://www.pou-amc.hr
info@pou-amc.hr

- 5%  popusta na sve programe obrazovanja odraslih 

Pučko otvoreno učilište Auto moto centar Nova Gradiška započelo je sa radom 2004. godine, upisom prve generacije polaznika u zanimanje Vozač motornog vozila i Tehničar cestovnog prometa. Ubrzo je ponuda proširena i na programe iz područja Ekonomije i trgovine (Ekonomist, Komercijalist i Prodavač), a tijekom godina proširili smo ponudu na širok raspon programa za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije, programa osposobljavanja i nekoliko programa usavršavanja, kao i programe učenja stranih jezika.
Također smo ponosni što možemo ponuditi i dodatne usluge, prvenstveno programe neformalnog obrazovanja (Program ADR-a i Sigurnosni savjetnik po odobrenju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te razni programi u suradnji s IRU Akademijom čiji smo ovlašteni trening institut).

Pučko otvoreno učilište Auto moto centar NG je samostalno ili u suradnji s partnerima sudjelovalo i sudjeluje u provođenju projekata sufinanciranih od strane Europske unije (IPA, EFS). U svim tim projektima, svojim predanim radom, pridonijeli smo povećanju konkurentnost i zapošljivosti odraslih polaznika na tržištu rada te se pokazali kao pouzdan i iskusan partner.

Ustanova je izvrsno opremljena i nudi našim polaznicima kvalitetno stjecanje znanja u skladu s novim tehnologijama, a naši djelatnici svoj rad temelje prvenstveno na osobnom pristupu svakom polazniku i gostu koji dođe u naše prostore, te smatramo da smo stvorili prepoznatljivu kvalitetu u obrazovanju odraslih. Stoga bi nam bila čast da nas posjetite i uvjerite se u kvalitetu i širinu usluga koje nudimo!

Opširnije

Škola jedrenja A.N.A.

Jezera (otok Murter), Obala Sv. Ivana bb, ACI marina Jezera
Tel: 051 / 711 814
http://www.anasail.com
info@anasail.com

 • 15% na redovne cijene svih vrsta tečajeva
 • 5% na cijenu organizacije i izvedbe team buildinga (za pravne osobe)

Jedinstveno mjesto na kojem ćete uživati u aktivnom odmoru, upoznati nove ljude i obale, doživjeti uzbudljive trenutke i napraviti prve jedriličarske korake. Academia Navalis Adriatica (ANA), najdugovječnija škola jedrenja na Jadranu

Opširnije

V.B.Z.

Zagreb, Velikopoljska 12
Tel: (01) 6235-419
http://www.vbz.hr/
info@vbz.hr

 • Popust od 20% na izdanja na stranim jezicima u distribuciji V.B.Z.-a (osima naslova na sniženju)
 • Popust od 20 % na redovan asortiman izdanja u nakladi V.B.Z.-a (osim naslova na sniženju)
 • Popust od 10 % na asortiman uredskog i školskog pribora(osim artikala na sniženju)

Popust se ostvaruje kod Partnera na sljedeći način:

 • u svim prodajnim mjestima Partnera
 • na web stranicama/web trgovini Partnera

Izdavaštvo

Slično velikim europskim nakladnicima V.B.Z. se afirmirao objavljujući najširi spektar izdanja. U nakladi V.B.Z.-a izlaze najnoviji i najkvalitetniji svjetski i hrvatski naslovi iz područja beletristike, stručne i stručno-popularne literature, duhovne literature, priručnika, esejistike i poezije. 
Od osnutka kuće 1991. godine, V.B.Z. je objavio više od 800 naslova, među kojima i djela najcjenjenijih domaćih i stranih pisaca današnjice.

naše biblioteke - čitaonica - katalog

Distribucija

Uz izdavačku djelatnost, V.B.Z. je razvio i intenzivnu aktivnost distribucije domaćih i stranih knjiga stručnog i popularnog karaktera. Tako je V.B.Z. ekskluzivni zastupnik svjetski poznatih izdavačkih kuća Taschen i Pearson Longman, jedne od najvećih svjetskih izdavačkih kuća s područja literature za učenje stranih jezika, kao i Langenscheidt rječnika.

ostali hrvatski izdavači - inozemna izdanja

Knjižarstvo

Knjige iz vlastitog izdavačkog programa, te bogat izbor knjiga domaćih i stranih nakladnika mogu se pronaći u dvanaest V.B.Z. knjižara u Hrvatskoj te V.B.Z . knjižari u Tuzli.

posjetite naše knjižare

V.B.Z. nagrada za najbolji neobjavljeni roman

Želeći povećati interes za pisanje i čitanje domaće proze, 2002. godine V.B.Z. po prvi put raspisuje Natječaj za najbolji neobjavljeni roman godine. Književna nagrada V.B.Z.-a za najbolji neobjavljeni roman postala je jedna od najvažnijih književnih nagrada na našim prostorima i jedna od nagrada s najvećim nagradnim fondom u kulturi u Republici Hrvatskoj.

saznajte više o V.B.Z. nagradi

Opširnije

Auto- kuća Horvat

Hrvatski Leskovac, Travasko 32
Tel: 01 / 65 78 113 i 098 / 21 44 76
http://autoservishorvat.com.hr/
ak-horvat@inet.hr

- 5% popust na otkup i prodaju rabljenih vozila

- 10% popust na ugradnju autoplinskih uređaja  STARGAS

- 10% popust na prodaju originalnih dijelova MITSUBISHI,OPEL,HONDA,SUZUKI

- 5% popust na prodaju originalnih dijelova ŠKODA,VW,AUDI,RENAULT,NISSAN,DACIA

-10% na autoplinske uređaje i dijelove STARGAS

- 5% popusta na autogume svih proizvođača

-15% popusta na zamjenske autodijelove dobavljača ,TOKIć.AUTOKREŠO.INTERCARS.CIAK

-10% popusta na procijene vozila za poreznu upravu i rezrez poreza kod kupnje polovnog vozila

-10% popsta na USLUGU PREGLEDA VOZILA KOD KUPNJE VOZILA (MJERENJE LAKA,ELEKTRONIČKI TEST,GEOMETRIJA STANJE VOZILA)

-10% POPUSTA NA UGRADNJU UREĐAJA „VALVE-PROTECTOR“ NJEMAČKA(ZAŠTITA VENTILA KOD   LPG VOZILA)

-10% popusta na prijevoz vozila Vučnom službom

-10% popusta na usluge VJEŠTAČENJA VOZILA(havarije motora i uzroci nastajanja)

Svi detalji o uslugama, dijelovima i proizvodima: http://autoservishorvat.com.hr/o-nama/

Opširnije

Hotel Trakošćan

Trakošćan, Trakošćan bb
Tel: 042 440-800
http://www.hotel-trakoscan.hr
sales@atr.hr

 • 15% na najbolju dnevnu cijenu smještaja (best available rate)

U Zagorju, hotel Trakošćan **** nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe. Bogata ponuda lokalne gastronomije i aktivnosti – bicikli, tenis, posjet Dvorcu, dječja igranica, animacija sigurno će zadovoljiti Vaše potrebe.

Opširnije

MUNJA tvornica akumulatora

Zagreb, Koledovčina 3
Tel: 01/ 2407 722, 2405 918, 2404 187
www.munja.hr
munja@munja.hr

Pogodnost za članove HAK-a:

 • 10 % popusta na sve tipove Munja akumulatora

Popust se ostvaruje u tvorničkoj trgovini na adresi: Munja d.o.o. Tvornica akumulatora i baterija, Koledovčina 3, radnim danom od 8-16 h.

Munja, tvornica akumulatora i baterija 

Duga tradicija poslovanja Munje seže u 1920. godinu. Danas je to moderna tvrtka koja posluje po standardima ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.

Osuvremenjivanjem odnosno ulaganjem u novu opremu povećana je kvaliteta proizvoda tako da ispunjavaju uvjete propisane europskim normama. Širokim rasponom asortimana, sa stalnom prilagodbom novim tehnologijama želi se zadovoljiti svakog potrošača, pa i onog najzahtjevnijeg te se po svojim stručnim i tehnološkim dostignućima ravnopravno može nositi sa svim  europskim i svjetskim proizvođačima.

Danas kao jedini hrvatski proizvođač Munja proizvodi:

- starter akumulatore

- trakcijske baterije

- stacionarne baterije i

- akumulatore za specijalne namjene. 

Opširnije

Muzej automobila Ferdinand Budicki

Zagreb, Ulica kneza Ljudevita Posavskog 48
Tel: 099 229 01 61
http://www.otk-ferdinandbudicki.hr
valentino.valjak@gmail.com

 • Popust od 30  % na cijenu ulaznica za odrasle za izložbe u stalnom postavu
 • Popust od 10% na publikacije u izdanju Partnera

Novootvoreni Muzej automobila Ferdinand Budicki je ustanova od velikog značaja za Grad Zagreb i Hrvatsku jer će osim svojih osnovnih izložaka: starodobnih automobila, motora i bicikala, u prostoru održavati mnogobrojne tematske izložbe fotografija, tehničke radionice, predavanja i tribine, restauracije, projekcije filmova te druge manifestacije koje su povezane sa predstavljanjem, učenjem i promoviranjem 115 godina automobilističke kulture u Hrvatskoj.
Kulturni identitet Hrvatske na početku prošlog stoljeća kroz automobilističku kulturu prezentiranu u Muzeju predstavlja turističku atrakciju i pruža novi pogled na grad koji je od početka motorizacije bio dio razvijenog europskog društva i svih društvenih tokova koji su proizašli iz novog poretka.
Muzej F. Budicki ima namjeru postati centralno mjesto okupljanja i druženja za hrvatske klubove starododobnih automobila i motora, a poseban naglasak bit će na učenike osnovnih i srednjih škola koje će kroz metodičke radionice prilagođene različitim uzrastima, te zabavu i igru spoznati jedan egzotičan dio nacionalne povijesti. Jedan od glavnih ciljeva Muzeja automobila Ferdinand Budicki bit će osnivanje Društva za proučavanje povijesti automobilizma u Hrvatskoj, koje će se baviti prikupljanjem i arhiviranjem građe, održavanjem raznih tematskih predavanja i na koncu tiskanjem novih monografija na spomenutu temu.
Konačni cilj Muzeja je revitalizirati premalo poznati dio naše gradske i nacionalne povijesti te dati uvid u prvo pionirsko razdoblje začetaka automobilizma na ovim prostorima.

Opširnije

Oštrić O.K.

Kaštel Sućurac, Suvača 10
Tel: Tel. 021/228413 Mob. 098/1871065

ostric.ok@gmail.com

-15% na sve usluge u domeni djelatnosti

Servis i održavanje vatrogasnih uređaja, aparata i opreme

Opširnije

Restoran ROSETINA -Vinotur d.o.o.

OUTLET FASHION ROSES, Vrankovec 1, Sv. Križ Začretje
Tel: 049 227 002
https://www.rosetina.com.hr/hr/
info@rosetina.com.hr

10 % popusta na cijenu hrane s jelovnika

popust se ne odnosi na piće.

Restoran ROSETINA, novootvoreno je osvježenje i užitak za vaše nepce u Outlet Fashion Rosesu. Domaće i birane sezonske namirnice, pripremljene rukama iskusnih chefova uz svestranu pomoć našeg malog tima.

Opširnije

UČILIŠTE "MODUS"

Vinkovci, Hrvoja Vukčića Hrvatinića 89
Tel: 032 / 339 214 i 099 / 88 400 88
http://www.uciliste-modus.hr
info@uciliste-modus.hr

10 % popusta na sve programe srednje škole;

10 % popusta na sve programe prekvalifikacije;

10 % popusta na sve programe osposobljavanja;

10 % popusta na tečajeve stranih jezika

10 % popusta na pripreme za maturu

 

 

10 % popusta na tečajeve stranih jezika;

10 % popusta na pripreme za maturu.

Učilište Modus je ustanova za obrazovanje odraslih namijenjena njihovu ostvarivanju prava na slobodan razvoj osobnosti, osposobljavanja za zapošljivost (stjecanje kvalifikacija za prvo zanimanje, prekvalifikacije, stjecanje i produbljivanje stručnog znanja, vještina i sposobnosti) i osposobljavanje za aktivno građanstvo. Svojim aktivnostima prisutni smo u Vinkovcima i njegovoj okolici. Potičemo cjeloživotno učenje stvarajući  i provodeći široku paletu obrazovnih programa, zanimljivih učenicima, studentima, zaposlenima ili onima koji traže posao, pa i pojedincima u zreloj dobi, pokrivajući tako različita područja i interese.

Obratite nam se s povjerenjem jer  "Znanje omogućava izbor u životu!"

Opširnije

Auto Servis Marko Ančić d.o.o.

Split, Put Sirobuje 51 A
Tel: +385 98 240 681
http://www.autoservismarkoancic.hr/
info@autoservismarkoancic.hr

10 % popusta na usugu servisa motornih vozila i auto dijelove za sve oblike plaćanja

Automobil Vam je zahvalniji
na našem servisu

Stručnost, profesionalnost i dugo radno iskustvo, garancija su kvalitete našeg rada, odnos prema poslu pokazat će Vam da o Vašemu vozilu vodimo brigu. Uz  obavljen dogovoreni posao, naši će Vas serviseri upozoriti na ostale eventualne nedostatke ili potrebne intervencije.

Bez obzira da li imate putnički automobil, kombi ili terenac, naši djelatnici će vam sigurno pomoći! Zastupamo svjetski poznate proizvođača rezervnih dijelova za sva osobna i teretnih vozila.

Auto Servis Marko Ančić d.o.o.
 

Uživajte u udobnosti popravka i održavanju automobila, sve ostalo prepustite nama.

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8-18 h

Opširnije

Body Creator

Brdovec, Braće Bukovine 3
Tel:
https://bodycreator.com/
info@bodycreator.com

 40 % popusta na redovne cijene usluga centra za preoblikovanje ženskog tijela i
mršavljenje;
10 % popusta na sve akcijske cijene usluga centra za preoblikovanje ženskog tijela
i mršavljenje.
 

Mnogi klijenti i ne znaju da se tijelo može preoblikovati. Zato je tu Body Creator koji idealnu figuru izražava brojem centimetara na određenom dijelu tijela. Tu se kreira program za smanjenje masnih naslaga na točno ciljanim dijelovima tijela kako bi se oni preoblikovali. Tko je pokušao samostalno sigurno zna koliko je teško skinuti masne naslage točno tamo gdje želiš. Body creator zna kako jer to je metoda mršavljenja i preoblikovanja tijela koja se bazira na termo slim učinku. Isti se  sastoji od aktivne vježbe u termo aktivnom ambijentu čime se grade mišići i tope masne naslage na željenim dijelovima tijela. A tu je i prehrana koju možete slijediti bilo gdje i to cijela obitelj. Zato je Body Creator metoda mršavljenja i preoblikovanje tijela ta koja već 20 godina stavlja osmjeh na lice svojih vjernih klijentica.

Poslovnice

Body Creator Osijek, Osijek, Reisnerova 100

https://hr-hr.facebook.com/bodycreatorosijek/

bodycreatorosijek@gmail.com

Telefon: 031411036,098528657

Body Creator , Zagreb, Anina 80

https://bodycreator.com/;vitkost@beautycentar.com

info@bodycreator.com

Telefon: 01/ 2018557 Mob: 099/3544348

Opširnije

Emily Stil kozmetičko-pedikerski salon

Split, Težački put 6
Tel: 021276991
http://www.emiliy-stil.hr
emiror.st@gmail.com

20 % na tretmane lica

30 % na masaže i kompletan anticelulitni program

40 % na trajno uklanjanje dlačica

Extreme shop

Split, Kavanjinova 14 i Ruđera Boškovića bb
Tel: 021 480 428,021 458 700
www.bicikla.com
info@bicikla.com

10% na opremu i dijelove za bicikl iz asortimana Partnera

15% na uslugu rent-a bike u razdoblju od 15. svibnja do 15. rujna

15% na uslugu serivsa bicikla od 1. studenog do 1. ožujka

Ako planirate kupiti bicikl nazovite, kupiti bicikle možete i ako niste u Splitu. Prodaja bicikla, servis bicikla, najveća ponuda bicikla u EXTREME bicikl SHOP u Splitu. Bicikli: Cube, Specialized, Giant, Scott, GT, Norco, Wheeler, Jamis, Orbea, WTP, Dahon,...

Ovo je samo dio ponude naše trgovine bicikla. Bicikl EXTREME SHOP je najbolji izbor. Bicikli prodaja, servis bicikla, oprema za bicikl, sve na jednom mjestu EXTREME bicikl SHOP u Splitu.

Opširnije

HGSPOT Grupa d.o.o.

Zagreb, Avenija Dubrovnik 46
Tel: 01 66 11 555
https.//www.hgshop.hr
info@hgshop.hr

• 5% popusta na proizvode iz asortimana u trgovini Partnera za jednokratno
plaćanje
• 30% popusta na usluge čišćenja od virusa
• 50% popusta na usluge servisne dijagnostike
• besplatna ugradnja kupljenih računalnih komponenti kod Partnera

HGSPOT Grupa je jedan od najvećih i vodećih maloprodajnih informatičkih lanaca u ICT sektoru i potrošačkoj elektronici u Hrvatskoj,te kao takav predstavlja nezaobilazno mjesto za kupnju informatičke opreme.S 11 otvorenih poslovnica,HGSPOT Grupa pokriva teritorij cijele Hrvatske-od Zagreba,Varaždina,Osijeka,Vinkovaca do Rijeke,Pule,Zadra i Splita.U ponudi možete pronaći preko 1000 različitih robnih marki,najnovije proizvode,najširi izbor i stručnu pomoć kod odabira pravog proizvoda za Vaše potrebe.Bogato dugogodišnje iskustvo kao prvog ICT maloprodajnog lanca informatičke opreme,te dugogodišnja prisutnost na tržištu odražava se u zadovoljstvu HGSPOT kupaca i vjernosti koju nam godinama poklanjaju.

U HGSPOT asortimanu možete pronaći najširu ponudu stolnih i prijenosnih računala,mobitela,tableta,pisača i uredske opreme,bluetooth uređaja,televizora kao i audio i mrežne opreme.Osim toga,tu su najistaknutiji svjetski brandovi kao što su Apple,Samsung,Asus,Lenovo,Dell,HP,Acer,Sony,Canon,Garmin,Huawei i još mnogi drugi.

 

 

Poslovnice

HGSPOT OSIJEK, Osijek, Ulica Ivana Gundulća 36 b

osijek@hgshop.hr

Telefon: +38531628555

HGSPOT PULA, Pula, Voltićeva 19

pula@hgshop.hr

Telefon: +38552634934

HGSPOT RIJEKA, Rijeka, Užarska 18

rijeka@hgshop.hr

Telefon: +38551317475

HGSPOT BRODARICA, Split, Terzićeva 5

split-brodarica@hgshop.hr

Telefon: +038521332885

HGSPOT SUĆIDAR, Split, Velebitska 80

split@hgshop.hr

Telefon: +038521571412

HGSPOT VARAŽDIN, Varaždin, Trg bana Josipa Jelačića 10

varazdin@hgshop.hr

Telefon: +038542629444

HGSPOT VINKOVCI, Vinkovci, Kralja Zvonimira 46

vinkovci@hgshop.hr

Telefon: +038532336062

HGSPOT ZADAR, Zadar, Ulica postrojbi specijalne policije Zadar 21

zadar@hgshop.hr

Telefon: +38523643513

HGSPOT DUBRAVA, Zagreb, Avenija Dubrava 35

zagreb-dubrava@hgshop.hr

Telefon: +38516611501

HGSPOT UTRINE, Zagreb, Avenija Dubrovnik 46

zagreb-utrine@@hgshop.hr

Telefon: +38516611500

HGSPOT ŠPANSKO, Zagreb, Josipa Strganca 12

zagreb-spansko@hgshop.hr

Telefon: +038516611502

Opširnije

Hotel Florian & Godler

Karlovac, Banija 15
Tel: +385 47 640138
https://floriangodler.hr/
info@floriangodler.hr

• 15 % popusta na redovne cijene usluge smještaja u hotelu Florian&Godler 4*.

Svoje upečatljivo ime hotel Florian & Godler je dobio jer smo u imenu htjeli spojiti prošlost i budućnost.

Naime, dvadesetih godina prošlog stoljeća na istoj lokaciji na kojoj se danas nalazi hotel, gospodin prezimena Godler imao je ugostiteljsku radnju imena “K veselom Hrvatu”, a Florian označava naše ambiciozne planove za budućnost kad će hotel poprimiti jedan poseban zeleno cvjetni ugođaj.


Sobe u boutique hotelu Florian & Godler vrhunski su opremljene te se sastoje od kupaonice sa WC-om i tušem, klima uređajem sa mogućnošću grijanja i hlađenja, twin ili bračnim krevetima, kablovskom televizijom, WiFi internetom, mini hladnjakom, sušilom za kosu i sefom za pohranu vaših vrijednota.

Ali, i pored vrhunskog smještaja za naše goste u hotelu je dostupan i kompletan wellness doživljaj tako da možete uživati u turskoj i finskoj sauni, jacuzziju, relax sobi ili se opustiti uz neku od opuštajućih masaža.

Kako ne bi ostali gladni za vas smo u hotelu pripremili restoran koji je opremljen u skladu sa najnovijim trendovima koji će svim gostima pružiti zadovoljstvo i omogućiti da uživaju u ukusnim delicijama, lokalnim jelima i slasticama iz hrvatske kuhinje, a možete se opustiti i osvježiti i u modernom aperitiv baru.

Naravno, mislili smo na sve goste pa smo za obitelji s malom djecom pripremili sadržaje i opremu koja je nužno potrebna ali ponekad ne praktična za nositi sa sobom na duža putovanja. U skladu s tim u sklopu hotela nalazi se dječje igralište, a također imate mogućnost najma dječjih krevetića te dječjih hranilica i pribora za bebe.

Za parking i osiguranje vaših vozila ispred hotela smo omogućili parkiralište za sve goste.

Osoblje hotela Florian & Godler želi vam srdačnu dobrodošlicu i ugodan boravak.

Opširnije

KLJUČ ZADAR d.o.o

Zadar, Sestrunjska 8
Tel: 023 300530
http://www.kljuc.hr/
kljuc.zadar@inet.hr

10 % prilikom kupnje bilo kojih vrata iz asortimana

 "KLJUČ" Zadar je obiteljski obrt osnovan 1980. godine. Glavna djelatnost je bila izrada svih vrsta ključeva, popravak brava, graviranje i tiskarska djelatnost.

Poslovnice

ZADAR, JURJA DIVINIĆA

Telefon: 023 250879

Fax: 023 250879

Opširnije

KREIRAJ DOM d.o.o.

Split, Vukovarska 97
Tel: 0912732627

10 % popusta na cijenu usluge izrade namještaja po mjeri

izrada namještaja po mjeri-ormari,ugradbeni ormari(klizno i klasično otvaranje),izrada kliznih stijenki,kuhinje po mjeri,moderne i rustikalne(iveral,medijapan i acryl)

izrada dječjih i spavaćih soba,dnevni boravak,izrada uredskog namještaja

dizajniranje,projektiranje,izrada,montaža,garancija

besplatno 3D projektiranje,dostava i montaža na dogovorenu adresu

Opširnije

Muzej seljačkih buna

Gornja Stubica, Samci 63
Tel: +38549 587 889
http://www.msb.mhz.hr
msb@mhz.hr

 • 20 % popusta pri kupnji pojedinačnih ulaznica

Muzej je osnovan i otvoren za javnost u povodu obilježavanja 400. godišnjice velike Seljačke bune iz 1573. godine. Smješten je u baroknom dvorcu obitelji Oršić iz 18. stoljeća. Na mjestu srednjovjekovne utvrde dao ga je sagraditi Krsto Oršić, pripadnik stare hrvatske plemićke obitelji, i njegova bogata supruga Josipa, rođena Zichyi. Dvorac je sagrađen 1756. godine, što je zabilježeno i na ulaznom portalu dvorca, gdje se ranije nalazio i obiteljski grb.

Tlocrt je u obliku slova L, a treće krilo nekada se nastavljalo na stariji kaštel. Krila su prema dvorištu otvorena arkadama koje prate hodnik, a vanjska su pročelja jednostavna, ritmizirana prozorima, ugaonom rustikom i minimalnim akcentima. U 19. stoljeću, nakon velikog potresa, dvorcu je dodan klasicistički trijem s timpanom i dorskim stupovima.
U dvorcu je sačuvana kapela s iluzionističkim freskama, alegorijskim prikazom četiriju kontinenata i oslikani barokni oltar s prizorima iz života svetog Franje Ksaverskoga, koji pripadaju u sam vrh baroknog slikarstva i pripisuju se poznatome majstoru Antonu Lerhingeru. Posljednji Oršići dvorac su napustili 1924. godine.
Neko vrijeme u dvorcu se nalazila osnovna škola, a njime se koristila i seljačka zadruga. Krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina 20. stoljeća dvorac je potpuno obnovljen i u nj je smješten Muzej seljačkih buna.
Uokolo dvorca oblikovan je parterni dekorativni vrt, a okolni je prostor pejzažni perivoj s domaćim i egzotičnim biljnim vrstama u kojemu je smješten i spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu, rad kipara Antuna Augustinčića.

U kapeli dvorca i nekadašnjoj sakristiji postavljena je stalna izložba sakralne umjetnosti Hrvatskog zagorja.

Novi stalni postav otvoren u ljeto 2002. osim Seljačke bune 1573. prikazuje razvoj feudalizma na području sjeverozapadne Hrvatske. Uredbom o Muzejima Hrvatskog zagorja Muzej seljačkih buna postaje 1992. godine njihov sastavni dio. Dugogodišnji ravnatelj Muzeja seljačkih buna i nakon toga Muzeja Hrvatskog zagorja bio je akademski slikar Zorislav Drempetić Hrčić.
Muzej prikuplja građu vezanu za seljačke bune, život plemića i seljaka te predmete iz kulturne, povijesne i umjetničke baštine Hrvatskog zagorja. Građa u Muzeju svrstana je u tri zbirke: Kulturno-umjetničku, Likovnu i Etnografsku, a u muzeju su pohranjeni i arheološki nalazi sa staroga grada Konjšćine.

Opširnije

Orto Nova Centar dentalne medicine

Rijeka, Lošinjska 16
Tel: +3851829600
https://www.orto-nova.hr
info@orto-nova.hr

15% popusta za korisnike članskih pogodnosti HAK-a na sve vrste dentalnih usluga iz svoje ponude

Popust se odnosi na vrijeme trajanja ugovora i ne može se kombinirati s drugim popustima, osim ako to Partner izričito ne odobri i o tome pravovremeno obavijesti HAK.

Korisnicima članskih pogodnosti HAK-a nudimo mogućnost obročnog plaćanja, jamstvo na sve zahvate i 15 % popusta na sve dentalne usluge.

Prvi pregled, plan terapije i predračun su besplatni.

Orto Nova Centar dentalne medicine u Rijeci pruža stručnost u svim područjima dentalne medicine. Uz vrhunsku tehnološku opremljenost, visoko kvalitetne materijale, fer cijenu, 15 potpuno opremljenih ordinacija i vlastiti dentalni laboratorij sa 60 visoko stručnih djelatnika i specijalista iz raznih područja medicine, Orto Nova pripada samom vrhu dentalnih klinika u Hrvatskoj!

 

Opširnije

programiraj.hr

Belica, Ivana Mažuranića 23
Tel:
https://www.programiraj.hr/
info@programiraj.hr

40 % popusta na redovne cijene tečaja programiranja u programskom jeziku
Python;


10 % popusta na individualne poduke (instrukcije) programiranja.


Popust se odnosi na vrijeme trajanja ugovora i ne može se kombinirati s drugim popustima

Svi tečajevi i individualne instrukcije izvode se u online formatu putem videokonferencijske platforme.

Popust na tečajeve programiranja u programskom jeziku Python ostvarujete tako da prilikom prijave na tečaj upišete promotivni kod HAK40. Za ostvarenje popusta na individualne instrukcije potrebno je prilikom dogovora termina napomenuti da ste član HAK-a.

 

Opširnije

AUTO HRVATSKA PRODAJNO SERVISNI CENTRI

Hrvatski Leskovac, Zastavnice 25 c
Tel: 08001952
https://shop.autohrvatska.hr
webprodaja@autohrvatska.hr

15 % na cjelokupni asortiman partnera

5 % dodatnog popusta prilikom kupovine guma

Popust se odnosi na vrijeme trajanja ugovora i ne može se kombinirati s drugim popustima, osim
ako to Partner izričito ne odobri i o istome pravovremeno obavijesti HAK.


 

Adresa za sigurnu online kupovinu – shop.autohrvatska.hr

 

U samo nekoliko klikova opremite automobil iz udobnosti vlastitog doma.

 

Na redizajniranom web shopu Auto Hrvatske, maksimalno prilagođenom vašim potrebama, sve što trebate za vaš automobil možete naručiti iz svog doma ili šetajući parkom. Online kupovina osim što štedi vaše vrijeme, u ''novom normalnom'' postala je popularna prvenstveno zbog sigurnosti. Na web shopu možete se upoznat s velikim izborom guma svjetski poznatih proizvođača, a uz odlične cijene guma za vaše osobno vozilo možete dogovoriti i ugradnju na više od 50 lokacija servisa diljem Hrvatske. U ponudi također možete pronaći veliki izbor akumulatora, motornih ulja, antifriza, tekućina za automobile, žarulja te alata i ostale dodatne opreme. Sve narudžbe obrađuju se s posebnom pažnjom te se dostavljaju na vašu kućnu adresu ili odabrani centar u najbržem mogućem roku. Uz navedeno imate mogućnost odabira načina plaćanja koje vam najviše odgovara, bilo to prilikom preuzimanja narudžbe od strane dostavne službe ili online jednokratno odnosno na rate.


Posebnu pogodnost imaju članovi HAK-a. Riječ je o popustu u iznosu od 5% na gume i besplatnoj ugradnji na svim lokacijama HAK-a (sukladno članskom paketu) te 15% za sav ostali asortiman web shopa. Popust se ostvaruje preko promotivnog koda koji se može dobiti na zahtjev preko email adrese webprodaja@autohrvatska.hr

 

Za sve dodatne informacije i savjete prilikom kupovine dostupni su vam stručnjaci koje možete kontaktirati putem besplatnog telefona 0800 1952 i email adrese webprodaja@autohrvatska. hr. Jednostavan sustav web shopa prilagođen je užurbanom načinu života i u svega nekoliko klikova moguće je obaviti kompletan auto šoping.

Opširnije

BOX AUTO d.o.o. - partnerska radionica Autokluba Split

Split, Šegedinova 2
Tel: 091/2539 599 i 021 383-370,344-076
https://www.autoklubsplit.hr
ak-split@hak.hr

20% popusta na usluge servisa vozila

15% popusta na dijelove

Servisno-vulkanizerska radionica Box Auto je partnerski autoservis Autokluba Split.

radno vrijeme: pon - pet: 08 - 16 sati

 

Opširnije

COBRA BOX

Zagreb, Josipa Strganca 6 (Špansko)
Tel: 098 931 1154
http://www.cobrabox.hr
cobrabox@cobrabox.hr

Stalni popusti za članove HAK-a:

 • 15 % popusta na gotovinsko plaćanje prilikom kupnje bicikla, elektro-bicikla, opreme i dijelova te usluge ugradnje motora i servisa bicikla;
 • 8 % popusta na kartično plaćanje prilikom kupnje bicikla, elektro-bicikla, opreme i dijelova te usluge ugradnje motora i servisa bicikla.

COBRA BOX  je već 15 godina orijentirana:

 • Prodaji i servisu običnih bicikala i romobila, te prodaji biciklističke opreme i pribora,
 • Prodaji i servisu električnih bicikala, električnih romobila, električnih tricikala i drugih elektro-vozila,
 • Uvozu elektro-setova i motora za ugradnju u bicikle, te izradu elektro-bicikala po Vašoj mjeri, uz mogućnost oslikavanja/brendiranja bicikala za osobne i poslovne svrhe

Jednostavnost korištenja i praktičnost u brojnim primjenama doprinosi sve većoj popularnosti električnih bicikala. Kako bismo Vam približili prednosti i zabavnost vožnje elektro-bicikla, u ponudu smo uvrstili i najam bicikala.

Podržavamo preobražaj gradskih prometnica u biciklističke zone, te sudjelujemo u raznim biciklističkim event-ima.

Opširnije

Dvor Veliki Tabor

Desinić, Košnički Hum 1
Tel: +38549 374-970
http://www.veliki-tabor.hr
dvt@mhz.hr

 • 20 % popusta pri kupnji pojedinačnih ulazinica

Dvor Veliki Tabor jedan je od najznačajnijih kasnosrednjovjekovnih i renesansnih plemićkih gradova u kontinentalnom dijelu Hrvatske.
Najstariji dio kompleksa Dvora jest središnji, kasnogotički palas ili peterokutna kula, koja je imala stambenu i obrambenu funkciju. Tijekom 16. st., izgrađene su oko palasa četiri polukružne renesansne kule i sjeverni ulazni dio. Oko te uže jezgre proteže se još jedan obrambeni prsten – vanjski obrambeni zid u sklopu kojeg je u 16. st. sagrađen peterokutni bastion (na jugozapadnoj strani zida), četvrtasta kula iznad ulaza i dvije rondele – sjeverna i južna.


Gotovo tri stotine godina grad je bio u posjedu obitelji Rattkay (1502. - 1798.), koja je osim Velikog Tabora posjedovala i dvorce Miljanu, Mali Tabor, Veliku Horvatsku, kuriju Kraj. Nakon smrti posljednjega muškog potomka obitelji Rattkay izmjenjivali su se vlasnici Velikog Tabora - ministar Thuguth, braća Grunwald, slikar Oton Iveković (koji je u brojnim djelima kistom proslavio dvorac i slikoviti krajolik okolice), časne sestre Trećeg reda sv. Franje. Nakon Drugoga svjetskog rata, gradom se koristila lokalna Poljoprivredna zadruga.

Početkom 1990-ih godina Veliki Tabor je ušao u sastav Muzeja Hrvatskog zagorja i otada počinju sustavni restauratorsko-konzervatorski radovi na saniranju grada koji, s manjim prekidima, traju i danas.
Do 2007. g. restaurirana je dvorišna galerija i središnji, najstariji dio, kasnogotički Palas, koji je 2007. otvoren za posjetitelje. Nakon restauracije 2008-2011, dvor je ponovo otvoren za posjetitelje.

Opširnije

LINGUA FRANCA za poduke i prevodilaštvo

Zagreb, Radnička cesta 1a (kod Držićeve ul.)
Tel: 095 5262 997
https://linguafranca.hr/
info@linguafranca.hr

20% popusta na classic i premium semestralne tečajeve

15% popusta na prijevode

20 % popusta na intenzivne tečajeve

 

Lingua Franca centar je za strane jezike koji okuplja tim mladih i entuzijastičnih jezičnih stručnjaka. Naše su metode rada spoj modernog i već provjerenog, tradicionalnog. Vjerujemo kako je jezik jedan od rijetkih načina da si otvorite nova vrata, a da Vam se pritom ne zatvore nijedna.

Stručna, kvalitetna, zabavna – to su tri pridjeva koja opisuju našu nastavu. Učenje jezika je s našim jezičnim stručnjacima putovanje koje Vam neće biti naporno jer smo uspjeli spojiti najbolje od tradicionalnih i modernih nastavnih metoda.

U našoj ponudi je 9 jezika – engleski, francuski, japanski, njemački, ruski, španjolski, talijanski, turski i hrvatski za strance. Sve jezike podučavamo jednako kvalitetno i s jednakom predanošću.

Opširnije

METALKA CENTAR D.O.O.

Slavonski Brod, Mesićeva 15
Tel: tel. 035 449 682
http://www.metalka.hr
metalka@metalka.hr

 • 15% na rasvjetu
 • 10% na čitav asortiman, osim bijele tehnike (popust se ne odnosi na artikle koju su već na sniženju)

Kozmetičko-pedikerski salon Zvjezdice ,Jele & Mare j.d.o.o.

Split, Dubrovačka 16
Tel: 0977473354

10% popusta na cijenu usluga za njegu i održavanje tijela(make up,pedikura,manikura,trajni lak i gel,pomlađivanje lica,depilacija i čišćenje lica) u kozmetičkom salonu Zvjezdice u Splitu,Dubrovačka 16

 Dvije sestre Jelena i Marija odlučile su otvoriti kozmetičko pedikerski salon. Naziv firme (Jele i Mare j.d.o.o.) su osmislile po svojim imenima.

 Usluge su osmislile za svaku klijenticu, bez obzira na dob, da se pronađe u njihovim tretmanima. Kada klijentice dođu, sve mogu obaviti na jednom mjestu,  svaka usluga odrađena  je   kvalitetno jer je zadovoljstvo korisnica na prvom mjestu. U salonu će vas dočekati uvijek veselo osoblje.  

Raspoređeni smo na tri etaže. U podrumu je prava mala oaza za opuštanje gdje se možete prepustiti  maserskim vještinama.  Tu je i VACUSLIM 48 profesionalni tretman mršavljenja i otklanjanja celulita kod kojeg je smanjenje obujma vidljivo već nakon prvog tretmana. Kada probate depilaciju voskom u granulama „Italwax“, uvijek ćete se vraćati jer bol više ne postoji. Ako tražite način kako najbolje očistiti i nahraniti lice, a da vam ne ostanu iritacija i crvenilo, onda je tu za Vas Premium Aquapeel INNOFACIAL sustav. Ne zaboravite ni na njegu stopala, uostalom tko može odbiti masažu, kupku, masku i onaj divan osjećaj nježnih stopala nakon izlaska iz salona.U prizemlju salona se nalazi make-up kutak gdje ćemo se pobrinuti da zablistate za bilo koju prigodu.

 Na prvom katu Zvjezdice će srediti Vaše ruke i nokte. (manikura, trajni lak, gel tehnika, acrylgel te „prah nokti")
                                                                                         

Opširnije

Amadria Park

ŠIBENIK, HOTELI SOLARIS 86
Tel: 022 361 001
https://www.amadriapark.com/hr/
info@amadriapark.com

15% popusta na uslugu noćenja u hotelskim objektima na lokacijama

Dobrodošli u Amadria Park


Svaki vaš odmor i boravak u našim hotelima nam je važan. Amadria Park ima dugu povijest pružanja visoko kvalitetne usluge kroz spajanje tradicije i baštine sa suvremenim luksuzom, inovacijama i elegancijom. Ponosimo se osobnim pristupom svakom detalju vašeg posjeta tijekom kojeg nudimo besprijekornu kvalitetu i uslugu. Rezultat je kreiranje jedinstvenog doživljaja odmora.

ZAGREB
Amadria Park Hotel Capital
Zagreb, Jurišičeva 22


OPATIJA


Amadria Park Hotel Milenij
Opatija, Ulica Maršala Tita 109
Amadria Park Hotel Sv. Jakov
Opatija, Ulica Pava Tomašića 1
Amadria Park Hotel Royal
Opatija, Viktora Cara Emina 10
Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta

Opatija, Viktora Cara Emina 6
Amadria Park Hotel Agava
Opatija, Maršala Tita 89

Hotel Gardenija
Opatija, Maršala Tita 83


ŠIBENIK
Amadria Park Hotel Ivan
Šibenik, Hoteli Solaris 86
Amadria Park Hotel Jure
Šibenik, Hoteli Solaris 86
Amadria Park Hotel Andrija
Šibenik, Hoteli Solaris 86
Amadria Park Hotel Jakov
Šibenik, Hoteli Solaris 86
Hotel Niko
Šibenik, Hoteli Solaris 86
Autocamp Solaris
Šibenik, Hoteli Solaris 86

Poslovnice

Hotel Gardenija, Opatija, Maršala Tita 83

Hotel Agava, Opatija, Maršala Tita 89

Hotel Milenij, Opatija, Ulica Maršala Tita 109

Hotel Sv. Jakov, Opatija, Ulica Pava Tomašića 1

Hotel Royal, Opatija, Viktora Cara Emina 10

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, Opatija, Viktora Cara Emina 6

Hotel Ivan, Šibenik, Hoteli Solaris 86

Hotel Jure, Šibenik, Hoteli Solaris 86

Hotel Andrija, Šibenik, Hoteli Solaris 86

Hotel Jakov, Šibenik, Hoteli Solaris 86

Hotel Niko, Šibenik, Hoteli Solaris 86

Autokamp Solaris, Šibenik, Hoteli Solaris 86

Opširnije

ANTOLIĆ d.o.o.

KRIŽEVCI, NIKOLE TESLE 26
Tel: 048 716 307 namještaj,sanitarije,keramika

antolic555@gmail.com

5% popusta na kompletan asortiman namještaja Partnera i 5% popusta na kompletan program fasada marke Henkel Ceresit i Jub

Firma ANTOLIĆ d.o.o. ili ABC Križevci posluje  već 20 godina , od ljeta 2000. godine kada je otvoren dućan na postojećoj lokaciji sa prvotnih 150 m2 i  dvoje zaposlenih dijelatnika, na današnjih 1100 m2 dućana i 1500m2 skladišnog prostora te 14 zaposlenih dijelatnika.

Ponuda Abc Križevaca se sastoji od kompletnog programa za unutarnje uređenje stana ili kuće

Kanalizacijski i vodovodni materijal

Kompletan programa suhe gradnje , gips ploča i profila

Kompletan program za centralno grijanje

Keramičke unutarnje pločice  za kupaone i podove te  vanjske pločice  za terase.

Ljepila za keramiku od Ceresita, Jub-a, Lassesberger knaufa, Sike

Fasade Henkel-ceresit i Jub.

Kompletan sanitarni asortiman kolpa-san, NORD, Ferotehna

Veliki izbor Laminatnih podova na lageru

Te salon namještaja , gdje izdvajamo sjedeće garniture  ,regale ,spavaće sobe , kuhinje na lageru i po mjeri .

Radno vrijeme

pon-pet. od  07:00-19:30 h

sub. od  08:00-14:00 h

 

 

 

Opširnije

AUTOLIMARSKI OBRT TOŠIĆ

Zadar, Danijela Farlattija 3
Tel: 023 340472
http://www.auto-tosic.com/
auto.tosic@live.com

10 % na sve auto dijelove

10 % na sve usluge autolimarskih i autolakirerskih radova

Autolimarski obrt Tošić započeo je sa radom 2000. godine od kada  pružamo vrhunske usluge autolimarije i autolakiranja za sva osobna i gospodarska vozila. 

Naši majstori sa dugogodišnjim iskustvom će se pobrinuti za Vaše vozilo.

Osim autolakirskih usluga također popravljamo matirana svjetla(farove) vozila te abavljamo sve rezervne dijelove za vaše vozilo.

Radimo isključivo s najkvalitetnijim bojama(materijalima) te također također surađujemo sa svim osiguravajućim kućama.

Obratite nam se sa povjerenjem i rado ćemo vam dati savjet i pružiti vrhunsku uslugu.

Opširnije

Centar za obrazovanje odraslih SEMAFOR

Sinj, Vrlička 52
Tel: 021/822111
http://centar.semafor-sinj-solin.hr/
semafor.sinj@st.t-com.hr

 • 13 % popusta za polaznike Centra u programima:

za stjecanje srednje stručne spreme, prekvalifikacija, usavršavanja, osposobljavanja, učenja stranih jezika i priprema maturanata za polaganje državne mature.

Provođenje programa za stjecanje srednje stručne spreme, prekvalifikacija, usavršavanja, osposobljavanja, učenja stranih jezika i priprema maturanata za polaganje državne mature

Opširnije

Muzej krapinskih neandertalaca

Krapina, Šetalište Vilibalda Sluge bb
Tel: +38549 374-951
http://www.mkn.mhz.hr
mkn@mhz.hr

 • 20 % popusta pri kupnji pojedinačnih ulaznica

Novi Muzej krapinskih neandertalaca smješten je nedaleko svjetski poznatog nalazišta krapinskih neandertalaca „Hušnjakovo“ s kojim čini jedinstvenu cjelinu za obilazak. Arhitektura, evocira stanište pračovjeka – poluspilju, a njezin volumen, proporcije i pročelje proizišli su iz analize nekadašnjeg izgleda danas urušene krapinske poluspilje.

Krapinski pračovjek, znanstveno poznat kao Homo sapiens neanderthalensis, otkriven je davne 1899. godine kada su počela geološka i paleontološka istraživanja na Hušnjakovom brdu u Krapini. Iskapanja su trajala šest godina (1899.-1905.) pod nadzorom professora Dragutina Gorjanovića-Krambergera, poznatog hrvatskog geologa, paleontologa i paleoantropologa. Njegova djela dala su značajan doprinos europskoj i svjetskoj znanosti o fosilnom čovjeku.

U pješčenjačkim naslagama špilje visine 8 metra nađeno je oko devet stotina ljudskih fosilnih kostiju, što predstavlja najbrojniju i najbogatiju zbirku neandertalskog čovjeka prikupljenu na jednom lokalitetu. One pripadaju fosilnim ostacima više desetaka individua različitog spola i životne dobi od 2 do 40 godina.

Nađeni su brojni fosilni ostaci špiljskog medvjeda, vuka, losa, golemog jelena, toplodobnog nosoroga, divljeg goveda i mnogih drugih životinja. Više od tisuću pronađenih komada kamenog oruđa iz razdoblja paleolitika, odnosno starijeg kamenog doba, svjedoči o materijalnoj kulturi krapinskog pračovjeka. Starost ovog bogatog paleontološkog lokaliteta odgovara vremenu od prije 125 000 godina.

Opširnije

UDRUGA POZITIVAN ŽIVOT,STUDIO ONE

SPLIT, GRADIŠĆANSKIH HRVATA 16
Tel: 098771026
www.studioone.hr
info@studioone.hr

15 % popusta na usluge joge i pilatesa u sklopu Studio One u Splitu,na adresi Gradišćanskih Hrvata 16,sukladno objavljenom cjeniku za vježbanje 1x tjedno,2x tjedno,3x tjedno,4x tjedno ili za neograničen broj dolazaka.

 https://studioone.hr/upisi/cjenik-joga-i-pilates-studio-one/

Studio One nastao je 2009. godine s glavnim ciljem-raditi ono što voliš,što te usrećuje i čini boljim čovjekom,trudeći se znanje prenijeti na ljude oko sebe.U konačnici,to i je bit joge:živjeti sada,osjetiti trenutak i biti najbolja verzija sebe.Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosu sa svakim polaznikom,sklapali prijateljstva i organizirali druženja, te danas 2020. godine, zbog kvalitetnog rada postali jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu već i šire.Izrasli smo i u edukacijski centar u kojem se održava škola za instruktore joge i pilatesa. U Studiju danas održavamo redovito i sve vrste masaža i razne naturopatske programe (bachovu cvjetnu terapiju,iridologiju itd.) Svi naši instruktori su educirani i posjeduju certifikate ili diplome različitih škola i fakulteta.Svaki dan smo tu za vas u Studiju One gdje možete prakticirati različite programe joge i pilatesa.

Vidimo se u Studiju!

 

Opširnije

Web auto oprema - autodijelovi Auto Krešo

Zagreb, Dragutina Golika 14
Tel: 013030300
https://www.autokreso.hr

5% dodatnog popusta na sve proizvode Partnera

40% popusta na odabrane kategorije dijelova uključene u tjednu akciju partnera

hotel Nestos 4*,SALVE REGINA-MARIJA BISTRICA d.o.o.

Duće, 47 Poljička cesta,Rogač 21315 Omiš
Tel: 016394285

reservations@bluesunhotels.com

15% popusta na najbolju dnevnu cijenu smještaja i 10% popusta na dnevne cijene u restoranima i wellnessu objekata Partnera

Muzej staro selo Kumrovec

Kumrovec, Kumrovec
Tel: +038549 225 830
http://www.mss.mhz.hr
mss@mhz.hr

 • 20 % popusta pri kupnji pojedinačnih ulaznica

Etno – selo Kumrovec jedini je tradicijski uređen prostor Hrvatskog zagorja koji posjetiteljima dočarava autentičan izgled zagorskog sela s početka 20. stoljeća. Smješteno je u idiličnom krajoliku doline rijeke Sutle između impozantne Cesargradske i Kunšperk gore, prostoru koji je svojom ljepotom inspirirao i autora hrvatske himne, Antuna Mihanovića.

S oko četrdesetak obnovljenih objekata tradicijskog graditeljstva saznajemo kak su živjeli naši stari. Uz sačuvanu arhitekturu hiže mazanke i hiže zidanke muzej čuva i vrijedne predmete tematski postavljene prema različitim obrtima i običajima karakterističnim za regiju Hrvatskog zagorja. Uređeni postavi govore o običajima i svakodnevnici seljaka i njegove obitelji s jedne strane, a s druge prikazuju i razne tradicijske obrte kojima su stanovnici zagorskih sela osiguravali egzistenciju svojim obiteljima. Tu su i tradicijske okućnice i vrtovi, štaglji i kotci – sve ono što je činilo bogati mozaik života na selu. Tu je i zadružno imanje obitelji Broz i rodna kuća Josipa Broza Tita koja obnovljena stoji u središtu sela i sadrži etnografski i povijesni postav.

Pored razgleda stalnih izložbenih postava koji prikazuju tradicijski način života regije Hrvatskog zagorja na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće, muzej nudi i brojne druge interaktivne sadržaje za posjetitelje – događanja i radionice koje vode stručnjaci etnolozi u suradnji s majstorima tradicijskih obrta, a prilagođene su različitim uzrastima.

Muzej pruža nezaboravno iskustvo koje vas vraća u prošlost i upoznaje s načinom opremanja kuća i njihovim ukrašavanjem za potrebe obiteljskih svetkovina, kao što je svadba, uskršnji i božićni blagdani, te razni svetečni praznici poput Jurjeva, Martinja ili pak zadružnih aktivnosti poput čehatve ili lupitve.
U sačuvanim radionicama, opremljenim na starinski način posjetitelji se upoznaju s načinom života i rada majstora kovača, kolara, lončara, medičara i svjećara, kožara, postolara, bačvara, tkalje …

U kumrovečkom selu se nalaze i ugostiteljski objekti u kojima možete kušati poznate delicije od kojih su svakako najpoznatiji zagorski štrukli

Opširnije

Restoran FEŠTA

Zadar, Marijane Radev bb
Tel: 023221481

zadarfesta@net.hr

- 10% na svu ponudu kod gotovinskog plaćanja

Ronilački klub Pula

Pula, Coattova 26- Tehnomont Marina Veruda
Tel: Tel: 098 255834
http://www.fotosub.hr
danevski@gmail.com

-15 % u školi ronjenja, na pokazno i rekreativno ronjenje i na šlepanje brodica

TERMO-BROD d.o.o.

Slavonski Brod, Vladimira Filakovca 15
Tel: 098839346

10% na servis plinskih trošila,na ugradnju vodovodnih instalacija,plinskih instalacija i instalacija centralnog grijanja,20% popusta na ugradnju rezervnih dijelova

10 % popusta na sve usluge i proizvode

ZADAR TEHNIKA d.o.o., tvrtka utemeljena 2005. godine u Zadru.

Osnovna djelatnost tvrtke je najam, servis i distribucija uredske opreme priznatih svjetskih proizvođača Canon i Konica Minolta, fotokopiranje, printanje, skeniranje, plotanje,

Efikasna logistika, kvalitetna tehnička podrška, brz i temeljit servis, educirani zaposlenici temelj su  dosadašnjeg rada i  razvoja.

Široka paleta proizvoda uredske opreme uključuje digitalne kopirne aparate (crno-bijele i u boji), pisače, telefaks uređaje te kompletnu tehničko-servisnu podršku.

Kvalitetu i efikasnost naše logistike prepoznali su mnogi naši partneri i to preko 3000 aktivnih korisnika naših usluga.

Dobro organiziran i informatiziran servis smješten je u sklopu vlastitog izložbeno-prodajnog salona.

Pored servisa i popravaka unutar i van jamstvenog roka, pružamo i slijedeće usluge:
–   servis na lokaciji korisnika
–   najam strojeva
–   zamjena staro za novo (naših aparata)
–   prodaja rezervnih dijelova i potrošnog materijala (papir, toner….)

 

 

Opširnije

BASIOLI CLINIC d.o.o.

Zadar, Katarine Zrinske 7
Tel: 023 315100
http://basioliclinic.com/
info@basioliclinic.hr

10 % popusta na lasersku operaciju vena;

10 % popusta na color doppler pregled vena;

Dr. Vedran Basioli vaskularni kirurg s dugogodišnjim iskustvom i ugledom u lokalnoj i stručnoj zajednici, formira idealan koncept moderne klinike za laserske operacije i vensku estetiku koja u svijetu medicine ima rastući broj sljedbenika i postiže sve veći uspijeh.

Stalno školovanje i usavršavanje u zemlji i inozemstvu, te primjena najmodernijih tehnologija jamsvo je kvalitete rada i zadovoljstva naših pacijenata.

Obratite nam se s povjerenjem.

Opširnije

Batela

Split, Sirobuja b.b.
Tel: Mob. 098/9333722

josip.jurisic@gmail.com

-20% na žetone za pranje vozila (4+1 gratis)

Samoposlužna autopraonica 0-24

Opširnije

BLUESUN HOTEL KAJ

Marija Bistrica, Zagrebačka 42
Tel: 049 326 600
https://www.hotelkaj.hr/
kaj@bluesunhotels.com

15% popusta na najbolju dnevnu cijenu smještaja

10% popusta na dnevne cijene u restoranima i wellnessu

Na sjevernim obroncima Zagrebačke gore, 40-ak km od Zagreba, smješten u jugoistočnom dijelu Hrvatskog zagorja, nalazi se Bluesun hotel Kaj u Mariji Bistrici.

Smješten u samom srcu Marije Bistrice, u neposrednoj blizini središnjeg trga, Bluesun hotel Kaj nudi jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta.
Bluesun hotel Kaj, uz smještajkongresnu ponuduwellness & spa, nudi vrhunski gastro program baziran na inovativnoj interpretaciji tradicionalne kuhinje čije delicije pripremaju višestruko nagrađivani Chef Marko Futivić i cijeli tim kuhara.

Opširnije

DONAT DESIGN j.d.o.o.

ZADAR, Dr. F. Tuđmana 17
Tel: 0977062649

zanaveceralo13@gmail.com

10 % na usluge tapeciranja broda i uslugu izrade brodske tende

Kod Kadre ugostiteljski obrt

Pula, Teslina 51
Tel: Tel: 098 99 041 40

-10% na konzumaciju hrane

RETIS INFORMATIKA d.o.o.

Zadar, Zrmanjska ulica 13
Tel: 023 343023
https://www.retis.hr/
info@retis.hr

10 % na uslugu servisa informatičke opreme

Retis Informatika d.o.o. osnovana je 2005 godine u Zadru . Osnovna djelatnost tvrke  je održavanje, servis računala i računalne opreme. U samom početku  imala je 3 djelatnika sa višegodišnjim iskustvom u servisiranju, održavanju računalne opreme i jedno vozilo za intervencije. Kroz godine rada Retis informatika d.o.o.  je nadopunjavala svoje djelatnosti prema razvoju informatičke tehnologije i potreba svojih korisnika.

Od nastanka tvrtke, naši djelatnici pohađaju stručne tečajeve i seminare te svakodnevno prate novu tehnologiju da bi svojom stručnošću i iskustvom svakodnevno bili na usluzi Vama te znanjem ispunjavali zadatke koje nova tehnologija, u našem poslu,  postavlja pred nas.

Retis informatika danas zapošljava 7 djelatnika, ima 3 vozila i dva poslovna prostora. Podijeljena je u dva odjela: prodaja i servis, te odjel za poslovne korisnike.

Opširnije

Autopraonica „M“

Požega, Hrvatskih branitelja 21
Tel: 091/505-4379

10% na sve usluge

DENTEX - dentalni implatološki centar

Zadar, Nikole Tesle 12 b
Tel: 023 251 660
https://www.dentex-croatia.com/
info@dentex-croatia.com

- 10% popusta na sve stomatološke usluge

Dentalni centar Dentex smješten je u gradu Zadru. Od svog osnutka do danas, Dentex se ostvario kao moderan, inovativan i visokotehnološki centar. Stručni tim doktora i asistenata,najnovija tehnologija implementirana u svoj dentalnoj opremi, vrhnunski dentalni materijali, suvremeni dentalni laboratorij i briga za pacijenta omogućili su nam da nastavimo svoju misiju – Dentex 360.Dentalni centar Dentex smješten je u gradu Zadru. Od svog osnutka do danas, Dentex se ostvario kao moderan, inovativan i visokotehnološki centar. Stručni tim doktora i asistenata,najnovija tehnologija implementirana u svoj dentalnoj opremi, vrhnunski dentalni materijali, suvremeni dentalni laboratorij i briga za pacijenta omogućili su nam da nastavimo svoju misiju – Dentex 360.

Opširnije

FOTO AS

Virovitica, Stanka Vraza 40
Tel: mob: 091 1327-166

nevenkapoljanac@gmail.com

-10% na pružene usluge

Studio Gajeva 26

Opširnije

Frizerski salon LEDENKO

Zadar, Kraljskog Dalmatina 1
Tel: Tel: 023 313 060
http://www.ledenko.com
daniel.ledenko@gmail.com

-10% na sve usluge

Konoba Istriana

Pomer, Pomer 331
Tel: Tel: 052 574 096

-10 % na konzumaciju jela i pića

METALIA AUTO

Split, Mostarska 1
Tel: 021 508 333
http://www.metaliaauto.hr/pls/pos/f?p=115:1:0:::1::
split@metaliaauto.hr

-20% na sve autodijelove*

*osim onih  za koje važe posebni uvjeti, a koji su kao takvi istaknuti na prodajnom mjestu.

Metalia Auto d.o.o. u svojih 9 trgovina u Splitu, Kaštel Gomilici, Drnišu,, Kninu, Šibeniku, Solinu i Vodicama nudi veliki izbor autodijelova, opreme, guma, dijelova za motocikle i VW oldtajmere.

Dosadašnjim radom, trudom, praćenjem trendova i zahtjeva kupaca te partnerstvom i neprekidnom vezom sa vodećim proizvođačima u svijetu izrasli smo u jednog od vodećih opskrbljivača autodijelova na području južne Hrvatske!

U našem se asortimanu nalaze autodijelovi, rezervni dijelovi i oprema za putnička i komercijalna vozila. Ponosni smo na udio u prodaji koji zauzimamo na tržištu kao i svoj dosadašnji rast i razvoj od 1992. godine pa sve do danas. Na skladištu imamo oko 70.000 različitih artikala za isporuku odmah, a budući da nam roba po narudžbi stiže redovito, u mogućnosti smo dobaviti praktički svaki rezervni dio u vrlo kratkom roku.

Visoko motivirani djelatnici odgovoriti će odmah ili u vrlo kratkom vremenskom roku na svaki Vaš upit vezano za bilo koji dio automobilskog sklopa bilo dijelova motora, autoelektrike, dijelova trapa, kao i karoserijskih autodijelova.

 

 

Poslovnice

Opširnije

Turističko naselje SAGITTA

Lokva Rogoznica, Magistrala Ruskamen 16
Tel: 01 3844 288
https://www.bluesunhotels.com/sagitta-holiday-village-omis-hrvatska.aspx
reservations@bluesunhotels.com

15% na najbolju dnevnu cijenu smještaja,10% popusta na dnevne cijene u restoranima i wellnesu Partnera

U neposrednoj blizini dalmatinskog grada Omiša smjestilo se idilično turističko naselje Sagitta. Holiday Village Sagita u Omišu i nudi Vam odmor za pamćenje - All Inclusive uslugu.

U svojoj ponudi nudimo klimatizirane hotelske sobeapartmane i bungalove za vaš intiman odmor.

All inclusive usluga i položaj na samoj hotelskoj plaži garantiraju relaksirajući i nezaboravan odmor kako odraslima tako i djeci.

Opširnije

Holiday park ZELENA PUNTA

Kukljica - otok Ugljan, Kukljica bb
Tel: 042 440 800
https://www.zelenapunta.hr
sales@atr.hr

15% popusta na najbolju dnevnu cijenu smještaja (best available rate)

Otok Ugljan, Kukljica – 20 min trajektom od Zadra. Apartmani na samom moru u okruženju borove šume sigurno su dobar preduvjet za godišnji odmor. U apartmanima je dostupna kuhinja ili možete izabrati pansion. Ljetne aktivnosti bicikli, pedaline, sup daske, kanui, odbojka na plaži, stolni tenis, animacija za djecu samo su dio aktivnosti za Vas.

Opširnije

More - ugostiteljsko turistički obrt

Pula, Rizzijeva 47
Tel: Tel: 052 211 549

-10 % na konzumaciju jela i pića

Mustač Commerce d.o.o. za trgovinu i usluge

Virovitica, Gajeva 13
Tel: 033 / 726 105

mladen.mustac@vt.t-com.hr

 • 10% pri kupnji svih rezervnih dijelova za vozila uz plaćanje gotovinom

Vulkanizerski obrt „GUMISERVIS“

Delnice, Lujzinska cesta 48
Tel: Tel.: 051 811 400 Mob.: 098 1905 369

gumiservisbolf@net.hr

-10% na sve usluge (montaža, demontaža i balansiranje guma, izmjena ulja u motoru)

Auto kuća LOVRET

Split, Ostravska 7 G
Tel: 021 455 421
http://www.mitsubishi-lovret.com
lovret@st.t-com.hr

15% na sve usluge auto kuće Lovret

Auto kuća Lovret je ovlašteni dealer i serviser vozila marke Mitsubishi. Preko 25.godina iskustva u radu sa vozilima s konstantnim unaprjeđenjem poslovanja i obukama našeg stručnog osoblja ne ostavlja mjesta kompromisu. Danas u našim radionama nudimo sve usluge koje su potrebne da održite vitalnost Vašeg limenog ljubimca (mehanika, limarija, auto stakla…). 

Također smo ovlašteni Q-Service koji nudi kvalitetno održavanje vozila svih marki uz povoljne cijene.

Naše ljubazno i obučeno osoblje je tu da riješi sve Vaše potrebe. Obratite nam se s povjerenjem.

Opširnije

Hotel Princess,Vučković d.o.o.

Jastrebarsko, Cvetković 85 b
Tel: 01 4653 400
https://princess.hr/
reservations@princess.hr

 • 10 % popusta na cijenu noćenja u svim smještajnim jedinicama hotela Princess 
 • 10 % popusta na hranu i piće u baru i restoranu hotela Princess.
 • Za sve goste hotela osiguran je besplatan parking, a isključivo za goste smještajnih kapaciteta partnera na raspolaganju se nalazi besplatno  korištenje jednom od dvije električne punionice automobila (AC punjač, jačina struje je 32 ampera, snaga punjača 22 kw).

Ovaj moderno uređeni hotel, što se razaznaje čim se stupi u njegov impozantan lobi, smješten je podno južnog dijela Plešivice, poznatijeg još i kao vinogradarski kraj, usred nepregledne ravnice koja pokazuje sva obilježja ovoga prirodom bogatog kraja. Posvećen kako revitalizaciji Jastrebarskog, tako i inovaciji u smislu modernih tehnologija, vizija Hotela Princess promovira odgovoran turizam gdje vrijednost tradicije, lokalne kulture i okoliša igraju ključnu ulogu u viziji hotela i njegovih usluga te posljedično i iskustva svakog gosta.

Smješten na samome rubu Grada Zagreba, a tek kilometar od centra grada Jastrebarskog, Princess nudi mir, tišinu i odmor na čistome zraku, u okruženju vinograda i prostranih ravnica.

Sam ulazak u hotel je događaj za sebe – naime, u prostoru lobija nalazi se prekrasan luster koji, uklopljen u jednako moderno dizajniran interijer, na prvi pogled ukazuje na ono što Princess predstavlja: luksuz, udobnost i šarm. Hotel ima 82 moderno uređene Deluxe sobe te 11 prostranih apartmana, od čega su dva – Royal i Ljubavni tematski uređeni, tako pružajući nezaboravan doživljaj kroz prostranost i udobnost. Unutar hotela nalaze se restoran Ampelos, koji kroz fuziju vina i autohtone kuhinje također predstavlja kraj u kojem se Princess nalazi te Dolio bar u kojemu se moguće opustiti uz slastice i omiljeno piće. Tu je također i moderno opremljena Vinoteka, koja kroz široku paletu ponude vina i iznimno udoban ugođaj, nudi vrhunsko enološko iskustvo.

Dodatno opuštanje nudi moderno opremljen Wellness centar, i to kroz grijani bazen, četiri vrste sauna; Bio saunu, infracrvenu, tursku i finsku, jacuzzi te moderno opremljen fitness.

Zakoračite u svijet udobnosti, luksuza i stila koje Vam pruža hotel Princess.

Opširnije

Informativni centar “Virovitica” (ICV)

Virovitica, Ferde Rusana 1/9
Tel: tel: 033 740-000
www.icv.hr
direktor@icv.hr

-10% na usluge

Ljekarne Kremić

Nin, Jurja Barakovića 5,
Tel: Tel: 023/264-492

ured@ljekarna-kremic.hr

 • 10% na sredstva za sunčanje i zaštitu od UV zraka
 • 5% za ostala sredstva koja ne spadaju u lijekove
Poslovnice

Nin, Jurja Barakovića 5

Telefon: 023/264-492

Posedarje, Ante Starčevića 19

Telefon: 023/266-555

Privlaka, Put Mustaća 1

Telefon: 023/366-643

POLIKLINIKA MEŠTER

Zadar, Nikole Tesle 12b
Tel: 023 309 065
https://www.poliklinika-mester.hr
info@poliklinika-mester.hr

- 10 % na lasersko uklanjanje madeža

- 10 % na pregled specijaliste ortopeda / fizijatra

- 10 % na UZV dojki

-10 % na pregled plastičnog, estetskog i rekonstrukcijskog kirurga

Vulkanizerska radnja “Firma”

Bjelovar, Osječka ulica 69 a
Tel: Tel:
http://www.firma.hr

 • 3% na gume
 • 5% na usluge

Hotel ZaDar

Zadar, Đure Marušića 45
Tel: 023 214 412
http://www.hotelza-dar.com/
info@domino5.hr

-10% popusta na sve usluge hotela ZaDar **** (noćenje i dodatna gastronomska ponuda, korištenje saune i otvorenog bazena, fitness centra i wellnessa)

Hotel ZaDar**** predstavlja moderno arhitektonsko-receptivno turističko zdanje, smješteno nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog grada Zadra (1,5 km.), gradske plaže i šetnice Kolovare (400 m.), te glavnog autobusnog kolodvora (100 m.). 

Suvremeno opremljeni i klimatizirani apartmani, te dvokrevetne, trokrevetne i više krevetne sobe u Hotelu, ukupnog kapaciteta 135 ležajeva, učinit će vaš odmor ljepšim i ugodnijim, a profesionalno i ljubazno osoblje dodatni motiv da nas ponovno posjetite ili preporučite. 

Pored osnovnih sadržaja (recepcija, restoran, cafe bar) Hotel ima otvoreni bazen, sunčalište, terasu, fitness centar, wellness (maserski i pedikerski salon, sauna), praonicu rublja…. 

Cjelokupan objekt je pod video nadzorom.

Opširnije

Restoran Graziano

Rovinj, Obala palih boraca 4
Tel: Tel: 052 811 515

-5 % na ugostiteljske usluge za gotovinsko plaćanje

Samouslužna autopraonica Maiva-Usluge d.o.o.

Bjelovar, Ul. Blajburških žrtava 11
Tel: mob: 098-304-444
http://www.maiva.hr
maivausluge@gmail.com

 • 30% na žetone za auto praonicu
 • 10% na rent-a-car

Autoklub Maksimir - članska autoradionica

Zagreb, Barutanski jarak 83
Tel: 01/2304029 i 099/8139018
http://www.amk-maksimir.hr
amk.maksimir@zg.t-com.hr

Autoklub Maksimir - članska autoradionica

- 15 % popusta na izvršenu uslugu i ugrađene dijelove, za sve članove HAK-a

Radno vrijeme

Pon. - pet. 8.30 - 17 sati
Subotom   8.30 - 16 sati

Prijave i rezervacije termina:

tel. 01 / 23 18 442, 

Mob. 098 223 411, 098 382 886, 098 308 082

Opširnije

EUROTON INTERNATIONAL d.o.o.

Rijeka, Škurinjska cesta 1
Tel: 051/563 88
https://www.euroton.hr/
rijeka@euroton.hr

- 20% popusta na redovne cijene rezervnih dijelova i motornih ulja za sve vrste plaćanja

- 10% popusta na krovne nosače i ostale proizvode programa THULE za sve vrste plaćanja

- 15% popusta za kupnju guma programa SAILUN za gotovinsko plaćanje

- 10% popusta za kupnju guma programa SAILUN za kartično plaćanje

- 15% popusta na sav asortiman tekstilnih odjevnih artikala za sve vrste plaćanja

Tvrtka Euroton d.o.o. je osnovana 1990 godine u Sloveniji.Sa prodajom i uvozom tekstila smo se počeli baviti 1993 godine.Kako bi bili što brži i što bliže svojim kupcima prošle 2015. godine smo odlučili proširiti se na područje RH te smo u Rijeci otvorili sestrinsku tvrtku Euroton International d.o.o., sa uredima za veleprodaju i trgovinom na malo u Rijeci, Škurinjska cesta 1, te također veleprodaju u Zagrebu na adresi Kovinska 4A.Prvi brend sa kojim smo počeli je Fruit of the Loom, iz godine u godinu smo povećavali broj dobavljača čiji smo direktni uvoznici tako da smo do proširili svoj asortiman na više od 10 brendova te kreirali svoju visoko kvalitetnu marku sa svojom proizvodnjom u Indiji i Kini pod nazivom EUROWEAR.Između svih brendova koje nudimo htjeli bi izdvojiti naše najprodavanije: Fruit of the loom, Stedman, B&C, Gildan, Tee Jays, Atlantis, te njih zbog brže dostupnosti konstantno držimo na zalihi.

Program tekstila koji uključuje t-shirt majice, polo majice, majice sa kapuljačom, veste, prsluci, jakne (zimske, flis, soft shell, šuškavci), košulje, radne hlače i kombinezone, kape i ručnike koji nudimo smo proširili na promociju tj. poslovne poklone ( kemijske olovke, upaljači,privjesci, kišobrani, šalice, ruksaci, putne torbe, dokument torbe, platnene vrećice, lampice, metri, usb-ovi, usb custom, powerbank itd...) tako da zastupamo i najznačajnije tvrtke u tom području.Uz same proizvode nudimo i sve vrste aplikacije za iste: sitotisak, vez, tampontisak, termotransfer, tisak na keramiku, gravuru, lasersku gravuru, 3d naljepnice, digitalni tisak...Uz gore navedeno nudimo i artikle prema želji kupca za koje nastojimo ponuditi cjelovito i kvalitetno riješenje.Naša prednost u odnosu na konkurenciju je brza dostupnost robe za daljnju prodaju te stručni tim koji profesionalno i brzo odgovara na upite i zahtjeve kupaca.

Opširnije

LJEKARNE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Velika Gorica, Matije Magdalenića 1
Tel: 01 6251 818
http://www.ljekarne-zz.hr
uprava@ljekarne-zz.hr

 -10% na cjelokupni asortiman, osim lijekova

*Popust vrijedi za plaćanje gotovinom. Popusti se ne zbrajaju.

Ljekarnička ustanova Ljekarne Zagrebačke županije, u čak 17 apoteka zagrebačkog prstena, pruža dobru opskrbu lijekovima i medicinskim proizvodima, homeopatskim pripravcima, dječjom hranom, dijetetskim i kozmetičkim proizvodima, te drugim medicinskim pomagalima.

Zdravstveni djelatnici naše ustanove svojom stručnošću i znanjem spremni su Vam pružiti dobar savjet vezan uz pravilnu primjenu propisanog lijeka, medicinskog, homeopatskog i dijetetskog proizvoda, kao i brojna druga savjetovanja kako bi Vaš život učinili kvalitetnijim i zdravijim. Obratite nam se s povjerenjem!

Ustanova Ljekarne Zagrebačke županije  broji dvadeset jedinica koje se nalaze u Bregani, Buševcu, Donjoj Lomnici,  Donjoj Zelini, Jastrebarskom, Kupljenovu, , Mariji Gorici, Mraclinu, Pisarovini, Pokupskom, Samoboru, Strmcu Samoborskom, Svetoj Nedelji , Velikoj Gorici,Rudama,Kloštar Ivaniću i Krašiću.

Na lokaciji u Zaprešiću nalazi se i specijalizirana trgovina Bioteke Zagrebačke županije.

Poslovnice

BUŠEVEC, BUŠEVEC, Trg seljačke sloge 6

busevec@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-625-55-691

DONJA LOMNICA, DONJA LOMNICA, Školska 2

dlomnica@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-621--02-98

DONJA ZELINA, DONJA ZELINA, Donjozelinska 109

zelina@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-410-28-05

JASTREBARSKO, JASTREBARSKO, Trg Ljube Babića 30

jastrebarsko@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-62-81-643

KLOŠTAR IVANIĆ, KLOŠTAR IVANIĆ, Školska 12

klostarivanic@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01289-22-15

KRAŠIĆ, KRAŠIĆ, Krašić 101

krasic@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-282-46-04

KUPLJENOVO, KUPLJENOVO, Matije Gupca 60

kupljenovo@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-33-15-203

MARIJA GORICA, MARIJA GORICA, Gorička 18a

mgorica@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-339-64-32

MRACLIN, MRACLIN, Braće Radića 89

mraclin@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-626-81-61

PISAROVINA, PISAROVINA, Karlovačka 6

pisarovina@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-629-10-08

POKUPSKO, POKUPSKO, Pokupsko 25a

pokupsko@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-621-91-68

RUDE, RUDE, Rude 116

rude@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-559-98-61

SAMOBOR 8, SAMOBOR, Gajeva 37

samobor8@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-336-32-62

BREGANA, SAMOBOR, Samoborska 12

bregana@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-332-64-480

SAMOBOR 7, SAMOBOR, Trg kralja Tomislava 11

STRMEC SAMOBORSKI, STRMEC SAMOBORSKI, Kralja Tomislava 3

strmec@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-33-84-886

SVETA NEDELJA, SVETA NEDELJA, Ribnjak 1

svnedelja@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-33-24-228

VELIKA GORICA 3, VELIKA GORICA, Kralja Dmitra Zvonimira 5

gorica3@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-623-16-10

VELIKA GORICA 1, VELIKA GORICA, Matice hrvatske 5

gorica1@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-625-65-26

VELIKA GORICA 2, VELIKA GORICA, Trg kralja Petra Krešimira IV 7

gorica2@ljekarne-zz.hr

Telefon: 01-622-12-69

Opširnije

RAVNICE DALMACIJA - limarija/željezarija

Zadar, Ul. Vinka Paulskog 2
Tel: 023 316 002

ravniced@gmail.com

- 5 % na sve artikle u trgovini - željezarija u ul. Sv. Vinka Paulskog, Zadar

TORNADO

Poreč, Mate Vlašića 45 b
Tel: 052 427800

-10% na usluge rada u gumi servisu

Autopraonica i gumi servis

Opširnije

AUTOLUX - Lavado d.o.o.

Split, Domovisnkog rata 51
Tel: 021/625067; 099/8704373
http://wwwautolux.hr
info@lavado.com.hr

20% popusta na sve usluge pranja vozila

Centar za njegu vozila

Opširnije

ELBA Elektromaterijal

Pula, Stiglicheva 20
Tel: Tel: 052 541 808, 541 056
http://www.elba.hr
elba@pu.t-com.hr

 • 5% na cjelokupni asortiman
 • 10% na akumulatore

HOTEL PARK ČAKOVEC

Čakovec, Zrinsko-Frankovanska 14
Tel: 040 311 255
https://hotelpark.hr/
recepcija@hotelpark.hr

- 10 % popusta na redovne cijene istaknute na web stranici, za usluge noćenja sa doručkom ili polupansiona po osobi

- besplatno korištenje hotelskog parkinga (sukladno raspoloživosti)

Napomena: popust se odnosi samo na pisanu rezervaciju putem e-maila na rezervacijski centar hotela Park - recepcija@hotelpark.hr, s obaveznom napomenom da se radi o članu HAK-a.

Hotel Park nalazi se u centru grada Čakovca, u srcu Međimurja, u zelenilu parka i Staroga grada Zrinskih te neposrednoj blizini autobusnog i željezničkog kolodvora. U blizini Hotela nalaze se banka s mjenjačnicom, pekara, pošta, ljekarna, prodavaonica te Županijska bolnica. Muzej Međimurja također je nedaleko, unutar monumentalne barokne palače Staroga grada.

Udaljenost do gradskih bazena (4 zatvorena, jacuzzi, sauna, teretana) i sportskih terena (nogometni, rukometni, teniski, atletski stadion, sportske dvorane Graditeljske, Ekonomske i trgovačke škole te Gimnazije Čakovec) nekoliko je minuta laganog hoda.

Smještajni kapacitet

Hotel Park raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te luksuznim apartmanima. Sobe su funkcionalno uređene: vlastita kupaonica, kabelski TV prijamnik, telefon i besplatan bežični internet

Opširnije

PURIĆ d.o.o.

Samobor, Andrije Hebranga 54
Tel: 01 / 33 68 120
http://www.puric.hr
servis@puric.hr ; prodaja@puric.hr

- 10 % na sve dijelove i usluge, neovisno o načinu plaćanja

Danas je tvrtka PURIĆ d.o.o. regionalni lider, vodeći uvoznik i distributer dijelova i opreme za održavanje sustava dizelskog ubrizgavanja. S vlastitog skladišta, odnosno uhodanim logističkim kanalima možemo odmah ili u najkraćem roku dostaviti našim kupcima ili vlastitom servisu komponente dizelskog ubrizgavanja.

Vodeći smo nacionalni distributer dizelskih komponenti BOSCH kao i ekskluzivni uvoznik i distributer tvrtki DELPHI, DENSO, VDO, STANADYNE, HARTRIDGE. Naši kupci su dizel specijalisti iz cijele regije jugoistočne Europe.

 

Distributer auto dijelova vrhunskih proizvođača

Uz sustave dizelskog ubrizgavanja, Purić je uvoznik i distributer autodijelova vrhunskih svjetskih proizvođača. Svi naši partneri su dobavljači prve ugradnje u automobilskoj industriji. Trgovci, mehaničari i vlasnici vozila mogu kod nas nabaviti autodijelove kao što su kočioni sustavi filteri, remenje, svjećice, elektrika, elektronika, sigurni da svi ti proizvodi zadovoljavaju najstrože standarde prve ugradnje proizvođača kao što su Bosch, Delphi, Denso, TRW ...

Opširnije

Runy

Sinj, Karakašica 28
Tel: Tel: 021 825 878, Mob: 098 473 277

-10% na usluge

Catering, najam šatora i opreme

Opširnije

Hotel Korana Srakovičić

Karlovac, Perivoj Josipa Vrbanića 8
Tel: tel: 047 609 090
http://www.hotelkorana.hr
katarina@hotelkorana.hr

10% na smještaj

Hotel Korana - Srakovčić je ekskluzivan hotel s četiri zvjezdice za koji s pravom možemo reći da je jedan od najljepših malih hotela u Hrvatskoj. Uoči stote obljetnice hotela proglašeni smo najboljim malim hotelom u Hrvatskoj u akciji "Turistički cvijet 2006". Hotel je smješten na obali rijeke Korane, na samom rubu karlovačke Zvijezde i okružen stoljetnim parkom.

Opširnije

Zlatarska radnja Marijan Nreca

Virovitica, Ferde Rusana 4
Tel: tel: 033 722-751

-5% - 25% na usluge

Hotel International ★★★★

Zagreb, Miramarska 24
Tel: 01 / 6108 800
http://www.hotel-international.hr/
hotel-international@zg.t-com.hr

 • 10% na usluge noćenja s doručkom

IMV TRGOVINA d.o.o.

Križevci, Bjelovarska 5
Tel: Tel.048/716-038

imv.trgovina@gmail.com

-5% na sav asortiman, bez obzira na način plaćanja

Trgovina građevinskim materijalom i željeznarija

Opširnije

Foto Kurti

Pula, Sergijevaca 53
Tel: Tel: 052 217 595

-10 % na sve fotografske usluge

FOTOKOPIRAONICA ŠIME

Split, Ruđera Boškovića 18
Tel: 099 8455 052

fotokopiraonica.sime@gmail.com

- 20 % na skeniranje, plastificiranje, uvezivanje (spiralni uvez)

- gratis grafička priprema pri izradi letaka

Fotokopiranje,skeniranje,uvezivanje, izrada letaka,vizit karti

Opširnije

Hotel Jadran ★★★

Zagreb, Vlaška 50
Tel: 01 / 4553 777
http://www.hoteljadran.com.hr/
jadran@hup-zagreb.hr

 • 10% na usluge noćenja s doručkom

Medicinske usluge GAMMA KNIFE

Rijeka, Strossmayerova 2
Tel: 051 371587
http://radiosurgery.ldc.ru/hrvatski/gama-noz
gamma-knife@solen.hr

-5% na usluge organizacije liječenja

Sin Geras i Leskovar d.o.o.

Zagreb, Ilica 315
Tel:

 • 5% na prodaju i ugradnju satelitskog nadzora nad vozilima u RH

SATELITSKI NADZOR VOZILA

Opširnije

YAMAHA

Poreč, Mate Vlašića 45 b
Tel: 052 455 546
www.zlatna.hr
info@zlatna.hr

-10% na usluge rada u Yamaha servisu

Ovlašteni servis i prodaja

Opširnije

AMC Međimurje

Čakovec, Športska 8
Tel: Tel: 040 328 777
http://www.amc-medjimurje.hr
servis@amc-medjimurje.hr

-10 % na uslugu rada

 

Ovlašteni serviser za FORD, HYUNDAI i VOLKSWAGEN

Opširnije

FOTOKOPIRAONICA ROKO

Split, Poljička cesta 35
Tel: 099 8455 052

fotokopiraonica.sime@gmail.com

- 20 % na skeniranje, plastificiranje, uvezivanje (spiralni uvez)

- gratis grafička priprema pri izradi letaka

Fotokopiranje,skeniranje,uvezivanje, izrada letaka,vizit karti

Opširnije

Hotel Zagreb ★★

Zagreb, Damira Tomljanovića Gavrana 5
Tel: 01 / 6637 333
https://hotel-zagreb.hr/
zagreb@hup-zagreb.hr

 • 10% na usluge noćenja s doručkom

Grafička radnja ABACO

Nova Gradiška, Potočna 26
Tel: 035 364 915
http://www.abaco.hr
abaco@abaco.hr

- 10% na tisak na majice

- 10% na pozivnice za vjenčanja

- 15% na tisak vizitki i posjetnica

Od osnivanja 1993. god. osluškujemo trendove i potrebe tržišta, iz godine u godinu usavršavamo se u grafičkoj djelatnosti prateći najnovija tehnološka i informatička dostignuća. Kontinuiranim ulaganjem u najmodernije tiskarske strojeve, programsku opremu i znanje možemo slobodno reći da smo zaokružili proizvodnu cjelinu od vizitke do jumbo plakata. Kod nas možete dobiti sve na jednom mjestu, od kreativnih grafičkih rješenja do izrade svih vrsta reklamnih materijala:

Izrada pečata i štambilja za 30 minuta. Izrađujemo i pečate sa državnim grbom! 

Opširnije

Hotel Laguna ★★★

Zagreb, Kranjčevićeva 29
Tel: 01 / 3047 000
http://www.hotel-laguna.hr
info@hotel-laguna.hr

10% popusta na noćenje s doručkom

Autoklub Rijeka, Serivs

Rijeka, Preluk 6
Tel: 051 621 824
http://www.ak-rijeka.hr
servis@ak-rijeka.hr

 • 10% na usluge servisa
 • 20% na centriranje ovjesa i na usluge u gumiservisu

PC-servis - trgovina Media centar

Nova Gradiška, Maksimilijana Benkovića 27
Tel: Tel: 035/363-658
http://www.pcs.hr
info@pcs.hr

 • 10% na usluge servisa
 • 5% na sav asortiman

Hotel Lav ★★★★

Vukovar, J. J. Strossmayera 18
Tel: 032 / 445 100
http://www.hotel-lav.hr/
info@hotel-lav.hr

 • 10% na usluge noćenja s doručkom, polupansionske i pansionske usluge

INTEL Inžinjering

Zadar, Poljana plankit 8
Tel: Tel : 023 250385 Mob: 098 9101972
http://www.intel-inzinjering.hr
info@intel-inzinjering.hr

-30% na servis računala i laptopa 10% na proizvode iz ponude (računala i laptopi)

KORUNA d.o.o. auto dijelovi

Zadar - Poslovna zona Murvica, općina Poličnik, Poslovna zona Murvica Donja, ulica Zapad 13
Tel: 023 / 628 - 035
http://www.koruna.hr/
koruna@koruna.hr

 • 25 % popusta na akumulatore;
 • 20 % popusta na auto dijelove na prodajnom mjestu u Zadru, Put Murvice 34;
 • 10 % popusta na auto gume.

Lovrinčević, d.o.o.

Split, Lovački put 6
Tel: 021/373 127

 • 20% na sve usluge
 • 15% na sve dijelove

Auto dijelovi, auto servis i prodaja auto guma

Opširnije

Autodijelovi PAJCA

Pazin, Buraj 19
Tel: Pazin 052 621 475
http://www.pajca.hr
info@pajca.hr

Pogodnosti za kompletan asortiman autodijelova i autolimarije:

 

10% za iznos računa 26,54 € - 92,91 € (200-700 kn)

15% za iznos računa 92,91 € - 225,63 € (700-1.700 kn)

20% za iznos računa 225,63 € - 663,61 € (1.700 – 5.000 kn)

30% za iznos računa iznad 663,61 € (5.000 kn)

Tvrtka Autodijelovi Pajca bavi se uvozom i distribucijom autodijelova i limarije. U ponudi je više od 400.000 artikala, a svu naručenu robu dostavljaju iz EU unutar 24 sata. Svaki rezervni dio za Vašeg limenog ljubimca nudimo u više cjenovnih razreda, a na Vama je da odaberete što želite i koliko želite potrošiti. Kompletan asortiman možete pronaći na našem webu www.pajca.hr. Osim rezervnih dijelova nudimo široki asortima auto guma svih proizvođača. Ovlašteni smo dugogodišnji partner grupacije Robert Bosch, a u sklopu centralnog skladišta nalaze se AH Servis i Bosch modul servis za popravak svih vrsta vozila.

Prodajna mjesta:

Pazin  Buraj 19, tel. 052 621 475

Pula    Fažanska cesta, tel. 052 393 980

Poreč  Pical 3, tel. 052 435 425

Rovinj H. Dalmatina bb, tel 052 813 833

Labin  Zelenice 34, tel 052 851 152

Ciburi Industrijska zona, tel 052 688 183

Opširnije

Hotel Lovran ★★★

Lovran, Šetalište M. Tita 19/2
Tel: 051 / 291 222
http://www.hotel-lovran.hr/
office@hotel-lovran.hr

 • 10% na usluge noćenja s doručkom

Lucky

Solin, Matoševa 34
Tel: Tel. 021/210 199

-15% popusta na sve usluge u domeni djelatnosti

Prodaja, izrada i popravak autostakala, poliranje svjetala, ugradnja folije za zatamnjivanje stakala

Opširnije

DSC Autostakla

Pula, Črnjina 44
Tel: (052) 535-544
http://www.autostakla.hr
austostaklaistra@gmail.com

 • 10 % popusta na vjetrobranska stakla
 • 10 % popusta na popravak vjetrobranskog stakla
 • 50 % popusta na graviranje registarskog broja u staklu automobila protiv krađe

D.S.C. d.o.o. AUTO STAKLA - JEDINI SPECIJALIZIRANI SERVIS U ISTARSKOJ ŽUPANIJI za popravak, prodaju i zamjenu svih stakala na osobnim/gospodarskim automobilima, kamionima i autobusima sa 30-godišnjim iskustvom. Posjedujemo vlastiti magazin stakala za sva motorna vozila u kojem imamo raspoloživu zalihu zamjenskih vjetrobranskih, zadnjih i bočnih stakala. Stakla su Europskih proizvođača AGC, Pilkington, Saint-Gobain, Guardian, Sekurit, Nord Glass. Izdvajamo i prodaju: -stakla za građevinske strojeve -stakla za traktore - stakla retrovizora - lajsne, gume i profili u metraži - pleksiglas različitih debljina i boja - specijalna stakla (laminirano/kaljeno staklo po uzorku) - stakla u okvirima za brodove i barke - lijepljenje unutarnjih retrovizora - poliranje farova Iz široke ponude proizvoda i usluga izdvajamo popravak vjetrobranskog stakla. Kompletan pregled proizvoda i usluga koje nudimo možete pogledati na našoj web stranici www.autostakla.hr Mobilni smo od 0-24, 7 dana u tjednu !

Opširnije

Hotel Phoenix ★★★★

Sesvete, Sesvetska cesta 29
Tel: 01 / 2006 333
http://www.hotelphoenix.com.hr
hotelphoenix@hotelphoenix.com.hr

 • 15% popusta na noćenje s doručkom

Hotel Bitoraj ★★★★

Fužine, Sveti Križ 1
Tel: 051 / 830 005
http://www.bitoraj.hr/
marketing@bitoraj.hr

 • 10% popusta na noćenje/doručak i polupansion u svim sezonama

 

Bitoraj je u vlasništvu obitelji Kauzlarić i nastavlja dugu ugostiteljsku tradiciju prvog fužinarskog pansiona Neda otvorenog 1933. godine.
Smješten je u samom centru Fužina, dobro okružen stoljetnim goranskim šumama sa osiguranim parkingom za svoje goste.

U potpunosti obnovljen u rujnu 2007.g. Bitoraj Vam nudi komociju koja će Vas iznenaditi i opustiti, ne samo Vaše tijelo već i duh.

Naše luksuzno opremljene sobe ispunit će Vaše kako poslovne tako i profinjene privatne zahtjeve. 
Moderan ADSL pristup internetu omogućit će Vam nesmetano obavljanje posla dok uživate u nezamjenjivom miru goranskih šuma.

Našu već dobro provjerenu gastronomsku ponudu autohtonih goranskih jela uz svakodnevnu živu glazbu imate priliku kušati u a la carte Restoranu Bitoraj koji svoje goste neporemećenom kvalitetom privlači ponovno i ponovno. 

Razveselite Vaše nepce jelima pripremljenim na našem kaminu i uživajte u igri plamena i toplini koju širi.
S kategorizacijom od četiri zvjezdice "Bitoraj" nudi 18 dvokrevetnih soba, posebnu "Afroditinu sobu", te sobu prilagođenu potrebama invalidne osobe. 

Tu je i restoran kapaciteta 75 mjesta, terasa za sedamdesetak  osoba i Salon Diana s 35 mjesta u kojoj je sadržajom prilagođeno i održavanje poslovnih sastanaka.

Kao i cijeli Hotel,Salon Diana ima besplatan žični i bežični pristup internetu te veliki LCD ekran za Vaše poslovne prezentacije ili snimke privatnog druženja.

Svih naših 20 soba uređeno je tradicionalnim stilom kako bi osigurali našim gostima ambijent u kojem se neće osjećati kao kod kuće.

Naših 20 klimatiziranih soba opremljeno je PAY TV sustavom za Vaše trenutke opuštanja, svaka soba posjeduje Internet pristup ukoliko odlučite tijekom boravka u našem hotelu obaviti svoje poslovne obaveze. Bogato ispunjen mini-bar, usluga u sobu te usluga pranja i glačanja Vaše odjeće razmazit će Vas te Vas dovesti u iskušenje dužeg ostanka od onog planiranog.

Sobe se kontroliraju automatiziranim sustavom servera, što omogućuje gostima slobodno određivanje temperature sobe po njihovoj želji.

Kupatila su opremljena bogatim interijeron koji krasi veliko ogledalo i tuš kade, kade, sušilo za kosu a na raspolaganju su Vam i kupaonski ogrtači.

Posebnost je soba Afrodita koja je otišla korak dalje u pružanju komfora i tetošenja gosta. Svakog gosta očekuje ručno izrađen namještaj, pažljivo dekoriran interijer te sve pogodnosti klasične hotelske sobe. Kupatilo je obogaćeno jacuzzi masažnom kadom a svakog gosta očekuje iznenađenje pri dolasku. Ova je soba idealna za mladence i one koji se osjećaju takvima. Nazovite ukoliko želite saznati više ili nam se obratite putem maila.

Za osobe sa posebnim potrebama u ponudi imamo sobu prilagođenu takvim gostima. Naš prilaz zadovoljava uvjete za pristup osobama u invalidskim kolicima. Raspolažemo sa liftom za pojednostavljenu komunikciju a i kupatilo sobe je prilagođeno takvom tipu naših gostiju.

Jednom rječju-nastojali smo predvidjeti i zadovoljiti većinu Vaših potreba-dođite provjeriti da li smo u tome i uspjeli!

Opširnije

Autoklub Karlovac d.o.o.

Karlovac, Gažanski trg 1
Tel: Tel: 047/ 642 - 262
http://www.autoklub-klc.hr
autoklub.karlovac@ka.t-com.hr

-10 % na prodaju autodijelova i ostalog asortimana robu i ugradnju dijelova, 

Trgovina autodijelova

Opširnije

Autodijelovi Barišić

Požega, Primorska 56
Tel: 099/3033-100, 034/291-056

-15% za sve oblike plaćanja

Autoservis Šurina

Zagreb, Dane Duića 1
Tel: 01 615 20 20
http://www.as-surina.com
auto-servis-surina@zg.t-com.hr

 • Sve usluge servisa 15 % za gotovinsko plaćanje, ostali oblici plaćanja 10 %
 • U vl. trgovini autodijelova 15 % za gotovinsko plaćanje, ostali oblici plaćanja 10%
 • Auto gume 10 % za gotovninsko plaćanje, ostali oblici plaćanja 5 %

 

Ugledan je obrt s tradicijom od 1967. Obrt je 1995. godine preimenovan u Autoservis Šurina i preseljen na novu, današnju lokaciju u naselju Borovje, neposredno uz aveniju Marina Držića kod mosta Mladosti u Zagrebu. Trenutno servis broji 10 zaposlenika. Tradicija od 50 godina uspješnog rada garancija je za zavidnu razinu poslovanja utemeljenu na bogatom radnom iskustvu. Danas Autoservis Šurina nudi kompletan servis osobnih vozila.

Osnovna djelatnost servisa je montaža, balansiranje i prodaja guma za motocikle i osobna motorna vozila, brzi servis osobnih motornih vozila te prodaja auto dijelova. Iz bogate ponude spomenut ćemo samo neke od usluga:

- kompletne vulkanizerske usluge za osobna vozila, motocikle i skutere uključujući balansiranje kotača direktno na osobnim i kombi vozilima kao i punjenje guma plinom. - - 3D kompjuterska geometrija kotača za osobna i kombi vozila.

- Kompletne mehaničarske usluge uključujući uređenje voznog postroja i pripreme za tehnički pregled s provjerom u vlastitoj stanici za kontrolu kočnica i amortizera.

- Električarski radovi, dijagnostika, punjenje i čišćenje klima uređaja.

- trgovina auto-dijelova i opreme

2006. godine GoodYear i Dunlop grupacije servisu dodjeljuje certifikat za montažu guma s RUN ON FLAT tehnologijom.

Servis je 2010. godine od HAK-a dobio priznanje za postignute rezultate u radu na prometnoj preventivi i unapređivanju sigurnosti cestovnog prometa.

Opširnije

MURIS - Međunarodna udruga revizora i savjetnika Republike Hrvatske

Zagreb, Selska cesta 116
Tel: 01 3634 072
http://www.muris-unija.hr
info@muris-unija.hr

- besplatno savjetovanje u djelatnostima inspekcijskih ovlasti, naplate potraživanja za fizičke i pravne osobe, procjene rizika poslovanja, ekologiji i održivom razvoju, energetskoj učinkovitosti, pripremi dokumentacije za sredstva iz EU fondova, prometu nekretnina, najpovoljnijim kreditnim „linijama“, svim oblicima rizika upravljanja (osiguranja) i realizacije rentnih mirovina. 

Međunarodna unija revizora i savjetnika (MURIS) fizičkim osobama, te malim i srednjim gospodarskim subjektima pomaže u realizaciji njihovih ciljeva, kao i pronalasku potencijalnih domaćih i stranih investitora.  

Članovima HAK-a nudi besplatno savjetovanje u djelatnostima inspekcijskih ovlasti, naplate potraživanja za fizičke i pravne osobe, procjene rizika poslovanja, ekologiji i održivom razvoju, energetskoj učinkovitosti, pripremi dokumentacije za sredstva iz EU fondova, prometu nekretnina, najpovoljnijim kreditnim „linijama“, svim oblicima rizika upravljanja (osiguranja) - a posebno u djelu realizacije rentnih mirovina.

Kako je MURIS po svojoj registraciji međunarodna unija , to joj omogućava  direktno povezivanje sa srodnim asocijacijama i izvan granica Hrvatske.

Članovi HAK-a sve informacije i pomoć u savjetovanju mogu dobiti putem e-mail adrese            info@muris-unija.hr  ili na br. tel. 095 147 1001, 091 123 6438  .    www.muris-unija.hr

      Međunarodna unija revizora i savjetnika, Zagreb, 10 000, Selska cesta 116, tel. 01 3634 072

Opširnije

LUNA MARIS d.o.o.

Zadar, Obala kneza Domagoja 4
Tel: 091 3640 077
http://www.luna-maris.hr/
luna.maris@inet.hr i luna.maris385@gmail.com

 • 10 % popusta na štapove i mašinice brenda grupacije Zebco i Lineaeffe, u trgovinama Pescatore Zadar i Klen Zagreb te prilikom prodaje pouzećem.
Trgovina Klen Borongaj     091 3640 080 01/2303-924
Trgovina Pescatore Zadar     091 3640 077 023/644-920

 

Opširnije

Auto-Jablan d.o.o.

Zagreb, 7. Retkovec 1/1
Tel: 01 / 2003 485
https://autojablan.hr
autojablan@gmail.com

 • 10% na sve servisne usluge za motorna vozila, vulkanizerske usluge i u trgovini auto-dijelovima

NT-PROM

Križevci, Obrtnićka 24
Tel: 048 681 585
http://www.ntprom.hr/
nt-prom@kc.t-com.hr

- 10 % popusta na sve STIHL i VIKING strojeve bez obzira na način plaćanja

 

Naše trgovine i servisi:

- Križevci, Obrtnička 24, tel 048 681 585

- Vrbovec, Matije Uradina 9, 01 2728500

- Novi Marof, Zagrebačka bb, tel 042 205 331

Ovlašteni smo servis za popravak u jamstvenom roku:

STIHL i VIKING uređaja BRIGGS&STRATTON motora

GARDENA - program za njegu vrta

Uz taj program ujedno se bavimo prodajom zaštitne odjeće i obuće, Ina maziva, akumulatora, Varta svjetiljki, 

Opširnije

Dobri - Ključar Barić

Split, Sinjska 7 i Čulića dvori 9
Tel: Sinjska 7: 021/486-999; Čulića dvori 9: 021/348-905
http://www.kljucar-baric.com
kljucar_baric@mail.inet.hr

- 15 % popusta na izradu ključeva

ODRŽIVO d.o.o.

Split, Put Supavla 1, I. kat
Tel: 091 543 8889
http://www.odrzivo.com/
hrvoje.bota@odrzivo.com

-15% na projektiranje, prostorno uređenje, etažiranje, legalizacija objekata

Društveno poduzeće „Održivo“ d.o.o. – ured za permakulturni dizajn, arhitektonsko projektiranje i urbanističko planiranje, usmjereno je na društveno i ekološki savjesno poslovanje i projektiranje životnog okoliša.Poticanjem izrade i izvedbe projekata permakulturnog dizajna, održive eko-arhitekture i urbanističkog planiranja orijentiranog na dugoročnu održivost, DP Održivo ostvaruje pozitivan utjecaj na društvene i okolišne prilike.S klijentima blisko surađujemo kako bi dobili što bolji uvid u njihove potrebe i želje te detaljno upoznali predmetne lokacije. Projektiranju i oblikovanju pristupamo tek nakon temeljitih analiza, s ciljem postizanja maksimalne moguće održivosti projektnog rješenja na zadovoljstvo klijenta.

Poseban naglasak pri projektiranju stavljamo na održivost i učinkovitost objekata kao i regenerativno djelovanje na okoliš. Stoga s klijentima razmatramo i nudimo im mogućnosti primjene prirodnih materijala i inovativnih tehnologija koje mogu povećati razinu udobnosti i kvalitete objekata, dok istovremeno ostvaruju pozitivan učinak na okoliš i zdravlje ljudi.

Opširnije

HUP Zagreb d.d.

Zageb, Trg Krešimira Ćosića 9
Tel: +385 1 3658 333
http://www.hupzagreb.com

 • 10 % popusta na maloprodajne cijene

HUP-ZAGREB d.d. hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam osnovan je sredinom prošlog stoljeća i do danas se razvio u najveću hotelijersku kompaniju u gradu Zagrebu i jednu od najznačajnijih u Republici Hrvatskoj. Posjetiteljima hrvatske metropole HUP-ZAGREB d.d. nudi smještaj u više od 1.200 luksuzno opremljenih soba i apartmana u hotelima s pet zvjezdica Sheraton Zagreb Hotel i The Westin Zagreb, te u hotelima s četiri zvjezdice Four Points Sheraton Panorama Hotel Zagreb i Hotel International. U raznolikoj ponudi tvrtka nudi i smještaj u ugodnim sobama garni Hotela Jadran s tri zvjezdice, u najstrožem središtu grada, kao i u Hotelu Zagreb s dvije zvjezdice, smještenom u neposrednoj blizini Sportsko-rekreacijskog centra Bundek. Svojom kvalitetom i raznolikošću sadržaja ovi su hoteli postali središta svih važnijih gospodarskih, političkih i obiteljskih događanja u gradu Zagrebu. HUP-ZAGREB d.d. već 12 godina uspješno surađuje sa Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc., jednom od vodećih svjetskih hotelskih kompanija koja u svom sastavu ima 8 renomiranih brandova i preko 800 hotela diljem svijeta. U suradnji sa kompanijom Starwood HUP-ZAGREB d.d. na domaće hotelsko tržište uvodi niz inovacija i jedinstvenih proizvoda. Brandovima Sheraton, Westin i Four Points by Sheraton znatno je obogaćena turistička ponuda grada Zagreba i uvedeni su standardi koji zadovoljavaju najvišu razinu hotelske usluge. Svoju ponudu HUP-ZAGREB d.d. proširio je i na jadransku obalu nudeći smještaj u hotelima Astarea i Mlini, koji raspolažu sa 443 sobe. Hoteli nude raznovrsne ugostiteljske i sportske sadržaje, a nalaze se u Mlinima u neposrednoj blizini svjetske turističke destinacije, grada Dubrovnika.

Poslovnice

Hotel Zagreb, Zagreb, Bundek bb

http://www.hotelzagreb.com.hr

zagreb@hup-zagreb.hr

Telefon: +385 1 6637 333

Fax: +385 1 6637 229

Ostalo: +385 1 4892 031

Hotel Westin, Zagreb, I.Kršnjavoga 1

http://www.westinzagreb.com

westinres.zagreb@westin.com

Telefon: +385 1 4892 000

Fax: +385 1 4892 001

Ostalo: +385 1 4892 031

Sheraton Hotel Zagreb, Zagreb, Kneza Borne 2

http://www.hotel-sheratonzagreb.com

sheratonres.zagreb@sheraton.com

Telefon: +385 1 455 35 35

Fax: +385 1 455 30 35

Ostalo: +385 1 4892 031

Hotel International, Zagreb, Miramarska 24

http://www.hotel-international.hr

reservations@hotel-international.hr

Telefon: +385 1 610 88 00

Fax: +385 1 610 87 00

Ostalo: +385 1 4892 031

Four Points by Sheraton Panorama Hotel, Zagreb, Trg K.Ćosića 9

http://www.hotel-fourpointspanorama.com

fourpointsres.zagreb@fourpoints.com

Telefon: +385 1 3658 333

Fax: +385 1 3092 657

Ostalo: +385 1 4892 031

Hotel Jadran, Zagreb, Vlaška 50

http://www.hoteljadran.com.hr

jadran@hup-zagreb.hr

Telefon: +385 1 4553 777

Fax: 385 4612 151

Ostalo: +385 1 4892 031

Opširnije

NIVETA d.d.

Osijek, Jablanova 23
Tel: 031 / 297 199
http://www.niveta.hr
niveta@niveta.hr

-10 % na proizvodni program četke za automobile

Hotel Aristos ★★★★

Zagreb, Buzin, Cebini 33
Tel: +385 1 6695 900
http://www.hotel-aristos.hr
aristos@hotel-aristos.hr

 • 15 % popusta na redovne cijene radnim danima
 • 20 % popusta na redovne cijene vikendom

Hotel najbliži zračnoj luci(5 km) - Hotel najbliži autocesti(300 m) - Besplatan parking - Besplatna garaža- Internet priključak u sobi besplatan - Sobe za osobe s posebnim potrebama - Sobe za nepušače

Opširnije

Hotel Dubrovnik ★★★★

Zagreb, Gajeva 1
Tel: +385 1 4863500
http://www.hotel-dubrovnik.hr
reservations@hotel-dubrovnik.hr

 • 10 % popusta na noćenje s doručkom radnim danom
 • 20 % popusta na noćenje s doručkom vikendom

Hotel Dubrovnik ★★★★ smješten je u srcu grada, na glavnom gradskom Trgu Bana Jelačića, 20 minuta vožnje od zračne luke, blizina željezničkog i autobusnog kolodvora. Idealan hotel za poslovne ljude i turiste.

Opširnije

Elektro Drivenik autoservis d.o.o.

Drivenik, Drivenik 7b
Tel: 051 / 249 147

elektro-drivenik@ri.t-com.hr

 • 10% na cijenu sata rada automehaničara i autoelektričara, eko-test, punjenje klime plinom, čišćenje diesel i benzinskog motora i računalno očitanje i poništavanje grešaka

Tokarsko-automehaničarski obrt Dude

Solin - Sv. Kajo, Banova 12
Tel: 021 / 217 525

 • 10% na kompletan servis automobila s dijagnostikom rada motora

Hotel Rebro ★★★

Zagreb, Kišpatićeva 12
Tel: 01 888 6 900
http://www.hotelrebro.com
reception@hotelrebro.com

 • 17% popusta na recepcijske cijene

 

Hotel Rebro je moderan gradski hotel s 3 zvijezdice koji je otvorio svoja vrata u ožujku 2011. godine. Smješten je gotovo u samom središtu grada, pokraj KBC-a Zagreb (bolnica „Rebro“), a u neposrednoj blizini park-šume Maksimir i nogometnog stadiona „Maksimir“.

Hotel na raspolaganju ima 60 ugodno opremljenih soba modernog dizajna, kongresnu dvoranu za cca 60 osoba, restoran, bar i sadržaje prilagođene osobama s invaliditetom. U svim prostorijama hotela dostupan je besplatan bežični Internet.

Kućni ljubimci su također dobrodošli, a za one limene u zgradi hotela nalazi se garaža.

Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti usluge i ljubaznom osoblju koje je gostima na raspolaganju 24 sata dnevno, hotel „Rebro“ je idealan izbor kako za poslovne tako i za privatne boravke

Opširnije

LEIDI obrt za popravak i proizvodnju plastičnih plovila

Pula, PODUZETNIČKA ZONA 19,Galižana
Tel: 098 / 9266796
http://www.leidi.hr
info@leidi.hr

 • 5 % popusta na brodicu "Leidi" 490 standardna verzija 
 • 5 % popusta na brodicu "Leidi" 600 standardna verzija 
 • Nakon dugogodišnjeg iskustva u brodogradnji obrt je 2005. godine osnovao majstor brodograditelj plastičnih plovila Marsel Brkić. Obrt proizvodi stakloplastična plovila koja se koriste za ribolov, razonodu i obiteljska krstarenja. Do 2009. godine proizvedeno je 100-ak plovila Leidi 490 u tri modela. «Dama za duboko moru i plitki džep» nedavno je dobila i svoju nasljednicu brodicu Leidi 600. Duža i brža Leidi je postala «Dama za svako more», a njezin dizajn, odlična iskorištenost prostora i maritivne sposobnosti zadovoljit će i najzahtjevnijeg kupca.

Opširnije

Špiček autocentar d.o.o.

Zagreb, Markuševačka cesta 73
Tel: 098 / 278 915 i 01 / 45 76 541
http://spicek-auto-centar.hr/
servis@spicek-auto-centar.hr

15% na uslugu za sve marke vozila

Raptor d.o.o.

Zagreb, Zlatarovo Zlato 43
Tel: 01 / 6552 183

raptor@raptor.hr

10% na ugradnju auto-alarma, blokade mjenjača i dodatnu opremu

MOTOR TEH. AUTO-Auto salon SUZUKI

Pula, Stiglicheva 24
Tel: Tel: 052 541 045
http://www.suzukipula.com

 • 10% na DATACOL tretman, na dodatnu originalnu opremu Suzuki (auto i moto)
 • 5% na sve ugrađene dijelove, ulja i potrošni materijal pri servisu vozila besplatna montaža i balansiranje kotača kod kupnje ljetnih i zimskih guma

PASH-Trgovina rezervnim dijelovima

Pula, Mutilska 25
Tel: Tel: 052 222 762
http://www.pash.hr

-25 % na redovne i sezonske cijene programa besplatna montaža ispušnih lonaca

Poslovnice

Labin, Rudarska 7

Pazin, Bože Milanovića 3

Pula, A. Dukića 15

Rovinj, Gripole 1

Žminj, Pazinska cesta 2/i

AUTO SL 91 d.o.o.

Pula, Stiglicheva 28
Tel: Tel: 052 540 987

-15 % na usluge rada u autoservisu

Auto Benussi d.o.o.

Pula, Industrijska 2/d
Tel: Tel: 052/385 873
http://www.autobenussi.hr
vulkanizer@autobenussi.hr

 • 10% na kupnju guma, besplatna montaža i balansiranje kupljenih guma
 • 10% na rent-a-car i na furgorent

Motortech Consulting d.o.o.

Pula, Stiglicheva 24
Tel: Tel: 052 213 995 i 052 541 124
http://www.motortech.hr
motortech-consulting@pu.t-com.hr

-10% na kupljenu robu u salonu nautike

AUTO LOVRIĆ j.d.o.o.

Pula, Stiglicheva br. 28 (u AK Pula-Rovinj)
Tel: Tel: 095 851 94 32

auto.lovric.pula@gmail.com

-10 % na sve usluge u autopraoni

Ranč “Barba Tone”

Barban, Manjadvorci 60
Tel: Tel: 098 701 377
http://www.barbatone.com

-10 % na redovne i sezonske cijene jahanja

B.I.L. Autoplin d.o.o.

Fažana, Galižanska bb
Tel: Tel: 052 520 530
http://www.bil.hr
lovato@bil.hr

-15 % na ugradnju plina u automobil i na servis plinske instalacije u automobilu

Auto Ključ

Zadar, Vukovarska 3 c,Bili Brig
Tel: Tel: 023 233 502 Mob: 091 525 4460
http://www.autokljuc.hr/
kljuc.auto@gmail.com

 • 20% na izradu kućnih ključeva i auto ključeva bez koda
 • 10% na izradu kodiranih ključeva, popravak brava, popravak el. ključeva
 • 15%-30% na hitne intervencije–otključavanje svih vozila, stambenih i poslovnih objekata

Obrt za kopiranje ključeva

Opširnije

Damarija d.o.o.

Pula, LABINSKA 4
Tel: 052 535 221
http://www.damarija.hr
servis@damarija.hr

-10% na autodijelove i usluge autoservisa

Servisiramo i održavamo sve vrste motornih vozila, a dugogodišnje iskustvo temeljimo radu sa Ford vozilima. Prodajemo i ugrađujemo euro kuke za sve vrste motornih vozila i senzore za parkiranje provjerene kvalitete. Vršimo popravak i zamjenu ispušnih sustava (auspuha).

Opširnije

D.S.C. Autostakla

Pula, Črnjina 44
Tel: Tel: (052) 535-544
http://www.autostakla.hr/
dsc-pula@autostakla.hr

 • 10% na kupnju ili na popravak vjetrobranskog stakla
 • 50% na graviranje registarskog broja u staklu automobila protiv krađe

Radio Nova Gradiška

Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d
Tel: Tel: 035/397-013 Mob: 095/363-0009
http://www.radiong.hr

-10% na uslugu oglašavanja

Arenaturist Hoteli d.d.

Pula, Splitska 1
Tel: 052 529 400
http://www.arenaturist.hr
booking@arenaturist.hr

 • 5% u hotelima i apartmanima
 • 10% u kampovima

David

Nova Gradiška, Grgura Ninskog 7
Tel: Tel: 035/363-591
httpS://david-doo.hr
info@david-doo.hr

-3% na sav asortiman (osim na već snižene proizvode)

Poljoprivreda, vrt, hobby, strojevi, alati, rezervni dijelovi, servis

Poslovnice

David-STIHL, Nova Gradiška, Grgura Ninskog bb

David-CENTAR, Nova Gradiška, Miroslava Kraljevića 18

Telefon: 035/363-591

Okučani, A. Starčevića 18

Staro Petrovo Selo, Braće Radić 25

Opširnije

MOTOR TEH. AUTO

Pula, Stiglicheva 24
Tel: 052/540-422
http://www.suzukipula.com
prodaja@suzuki-pula.hr

10 % na dodatnu original opremu marke Suzuki (auto i moto)

 10 % na DATACOL tretman

 5 % na sve ugrađene dijelove, ulje i potrošni materijal pri serivisiranju vozila bilo koje marke

 besplatna motaža i balansiranje kotača kod kupnje ljetnih i zimskih guma

Opširnije

Apartmani „Sršen“

Zadar, Julija Klovića 70
Tel: 023 333 633
http://www.zadarborik-apartmani.com

-10% na noćenja

Studio Pro

Vinkovci, Glagoljaška 24
Tel: Tel 098/963-0255

-20% na usluge izrade fotografija

Foto-video usluge i izrada pečata

Opširnije

Hotel Gem

Vinkovci, Kralja Zvonimira 120
Tel: Tel. 032/367-911
http://www.hotel-gem.eu
gem@gemvinkovci.eu

-15% na usluge noćenja s doručkom

AUTO SERVIS Andrašić

Nova Gradiška, Kralja Zvonimira 277
Tel: Tel: 035/351-614

antun.andrasic@gmail.com

-10% na mehaničarske i autolimarske usluge, montažu i balansiranje guma

Hotel Slavonija

Vinkovci, Duga ulica 1
Tel: Tel. 032/342-555
http://www.hotel-slavonija.eu
info@hotel-slavonija.eu

-15% na usluge noćenja s doručkom

Metalne konstrukcije BUSOLA

Zadar, Ulica Marijane Radev 18
Tel: Mob: 098 331 612, 099 813 4430
http://www.busola.hr
info@busola.hr

 • 6% na sve proizvode i usluge proizvodnje i ugradnje alu i PVC stolarije
 • 10% na usluge izrade energetskih certifikata

Proizvodnja aluminijske i PVC stolarije Stručna izrada energetskih certifi kata za sve objekte

Opširnije

Stina Servis d.o.o.

Pula, Šandaljska 3
Tel: Tel: 052 535 199

-10 % na dijelove i na servis vozila

AMC Nova Gradiška

Nova Gradiška, Kožarska 2
Tel:
http://www.amcng.hr
servis@amcng.hr

-10% na usluge u automehaničarskoj radionici i na usluge prijevoza vozila

Autoelektričarski obrt „ Tomislav Perić“

Zadar, Ante Topića Mimare 1
Tel: 023 342 351

autoelektrika_peric@net.hr

 • 10 % popusta na usluge popravka za sve vrste plaćanja

Autolimarski obrt “Babić”

Zadar, Zagrebačka 47
Tel: tel. 023 314 609 i 091 563 2868

 • 15% popusta na limarsko-lakirerske usluge za sve vrste plaćanja

Autostaklo servis - Auto Partner d.o.o.

Zadar, Gaženička cesta bb
Tel: 023/646-297
http://www.autopartner.hr

-10% na ugradnju autostakala, poliranje farova i podizače stakala

Autolimarski obrt “Kratofil”

Virovitica, Ivana Zajca 12
Tel: tel: 033 731-696

-10% na usluge servisa

Servis za bicikle

Vinkovci, I. G. Kovačića 11
Tel: 032 331 001

-10% na sve usluge

Kristal auto-stakla

Vinkovci, Ulica H. D. Genschera 24B
Tel: Tel. 032/354-411
http://www.kristal.hr

-10% na kupnju i ugradnju auto stakla

Automehanika d.o.o.

Vinkovci, J. Matasovića 1
Tel: 032/306-990
http://www.automehanika-vinkovci.com
automehanika2@vk.t-com.hr

Automehaničarska radionica Autokluba Vinkovci

-15 % na usluge: automehanike, autoelektrike, dijagnostike, limarije, ugradnje plinskih instalacija, geometrije vozila, ugradnje automobilskih kuka, vulkanizacije i dr.

S HAK-om se štedi i kod partnera s kojima je HAK sklopio poseban ugovor.

Provjerite kako još možete uštedjeti na popisu ispod ovog teksta.

 • 0,02 eura (po litri na sve vrste goriva i autoplina, uz Tifon-HAK partner karticu)

Kartice se isključivo izdaju na TIFON prodajnim mjestima. Skeniranjem bar code-a s HAK kartice provjerava se u sustavu članstvo te ukoliko član nema zaduženu niti jednu karticu tada može zadužiti novu.

Korištenje TIFON-HAK partner kartice:

Korisnik TIFON-HAK partner kartice prilikom kupovine na prodajnom mjestu predočenjem crvene partner kartice ostvaruje popust na kupovinu svih naftnih derivata. Popust je vidljiv na računu i primjenjuje se na bilo koji oblik plaćanja (gotovina, debitne i kreditne kartice), osim za plaćanje ostalim TIFON karticama (silver, gold, green). Radi prevencije te zaštite od zlouporabe kartice, ista je ograničena na tri uporabe dnevno. Prilikom isteka članstva u HAK-u korisnik kartice više neće biti u mogućnosti koristiti navedenu karticu.

Novi postupak izdavanja TIFON-HAK partner kartice za gorivo:

- na bilo kojem Tifon prodajnom mjestu zatražite navedenu TIFON-HAK partner karticu

- kao dokaz članstva potrebno je predočiti svoju HAK člansku iskaznicu koja će biti autorizirana od strane djelatnika Tifona putem bar koda i ručnim upisivanjem serijskog broja kartice u sustav

- nakon potvrde o aktivnom članstvu izdaje se TIFON-HAK partner kartica i odmah je spremna za korištenje

- moguće je izdavanje samo jedne TIFON-HAK partner kartice nakon povezivanja s članskom HAK karticom

- TIFON-HAK partner kartica je identifikacijska kartica i ne služi kao sredstvo plaćanja, nego se koristi samo kao sredstvo za smanjenje maloprodajne cijene goriva na prodajnim mjestima, odnosno za iskazivanje popusta na maloprodajnu cijenu naftnih derivata na svakoj pojedinoj postaji

- popust je vidljiv na računu i primjenjuje se na bilo koji oblik plaćanja (gotovina, debitne i kreditne kartice), osim za plaćanja ostalim TIFON karticama (silver, gold, green)

- TIFON-HAK partner kartica je ograničena na 3 uporabe dnevno

- popust u iznosu 0, 02 eura na sva goriva i autoplin

 

Obnova članstva u HAK-u moguća je na svim Tifon prodajnim mjestima.

 

Popis TIFON prodajnih mjesta možete pogledati na HAK interaktivnoj karti Hrvatske.

Poslovnice

Opširnije

FORD - Grand Dalewest d.o.o.

Zagreb, Ljubljanska avenija 4
Tel: 01 37 10 500
https://ford.hr/
info@granddalewest.hr

15% popusta na sve usluge ovlaštenog Ford servisa za vozila kupljena nakon 9. srpnja 2019.;

5% popusta na sve usluge ovlaštenog Ford servisa za vozila kupljena nakon 9. srpnja 2019. kada partner organizira akcije;

15 % popusta na cijenu rezervnih dijelova za Ford vozila kupljena prije 9.srpnja 2019.;

5 % popusta na cijenu rezervnih dijelova za Ford vozila kupljena prije 9. srpnja 2019.kada Partner organizira akcije.

Popusti se odnose na kupovinu za vrijeme trajanja ugovora i ne mogu se kombinirati s drugim popustima.

Detaljan popis svih ovlaštenih distributera Ford vozila i servisa u Hrvatskoj na: https://ford.hr/distributeri

Poslovnice

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO ZAGREB-Jankomir, Zagreb, Ljubljanska avenija 4

https://www.grandauto.hr

info@grandauto.hr

Telefon: 01 3710 555

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AUTO HRVATSKA, ZAGREB, Radnička cesta 182

https://www.autohrvatska.hr

zg.radnicka.servis@autohrvatska.hr

Telefon: 01 6167 777

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GT AUTOMOBILI, Zagreb, Betinska 1

http://www.gt-automobili.hr/

josip@gt-automobili.hr,bozo@gt-automobili.hr,igor@gt-automobili.hr

Telefon: 01 309 5600

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AUTO ZAGORJE, Zlatar Bistrica, Grančarska 3a

silvestar.buden@gmail.com

Telefon: 049 461 923

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-MODUL AUTO, Zadar, Zagrebačka 90

https://www.modulauto.hr/

modul-auto@zd.t-com.hr

Telefon: tel:+385 23 343 630,021 343 631

Ostalo: PRODAJA,SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AUTOMEHANIKA, Vinkovci, Ulica Josipa Matasovića 1

http://www.automehanika-vinkovci.hr/

automehanika1@vk.t-com.hr

Telefon: 032 306 990

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AUTOBIŠĆAN, Veliko Trgovišće, Dubrovčan 17D

https://www.auto-biscan.hr

tomislav@auto-biscan.hr

Telefon: tel:+385 49 587 550

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-FORD LACKOVIĆ , Velika Mlaka, Nikole Kramarića 7

https://www.ford-lackovic.hr

info@ford-lackovic.hr

Telefon: 01 6222 537

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-VUKMAN MOTORS , Trogir, Cesta Plano 1a

https://vukmanmotors.hr

dijelovi@vukmanmotors.hr

Telefon: tel:+385 21 896 253

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AC BILIĆ, Slavonski Brod, Sjeverna vezna cesta 14

stipo.lucic@autocentarbilic.hr,alojz.bilic@autocentarbilic.hr

Telefon: 035 272 460,035 273 445

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO, Sesvete, Ljudevita Posavskog 29

http://grandauto.hr/grand-auto-sesvete.

info@grandauto.hr

Telefon: 01 3710 580

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-LINDIĆ, Samobor, M. Bišćana 2

https://www.q-service.hr/mreza-servisa/autoservis/57/lindic/

bojan.lindic@zg.t-com.hr

Telefon: tel:+385 1 3360 223

Ostalo: SERViS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-KRAINC AUTO, Rijeka, Kačjak 2

http://www.ford-krainc.hr/

servis@ford-krainc.com

Telefon: tel:+385 51 440 444

Ostalo: PRODAJA, SERIVS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-POGARČIĆ AUTO d.o.o., Rijeka, Dražice 121, Zamet

https://www.ford-pogarcic.hr/index.aspx?l=HR

info@pogarcic-auto.hr

Telefon: 051 626 206

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO, Pula, Industrijska 15b

prodaja.pula@atenza.hr,servis.pula@atenza.hr

Telefon: 052 385 53,052 385 533

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO, Osijek, Sv. Leopolda Mandića 31d

robert.ford@atenza.hr,ivica.ford@atenza.hr

Telefon: 031 298 223,031 298 228

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-SIAL, Labin, Štrmac 200

https://www.q-service.hr/

monika.derosi@fordsial.hr,milovan.derosi@fordsial.hr

Telefon: tel:+385 52 851 884

Ostalo: SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-OMEGA AUTO, Čilipi, Miočići 6

http://www.omega-auto.hr/

prodaja@omega-auto.hr,servis@omega-auto.hr

Telefon: 020 771 154

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AMC MEĐIMURJE, Čakovec, Športska ulica 8

http://www.amc-medjimurje.hr/

prodaja@amc-medjimurje.hr,servis@amc-medjimurje.hr

Telefon: 040 328 750

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-GRAND AUTO, Split, Kralja Držislava 18

http://grandauto.hr/grand-auto-split.php

prodaja.split@grandauto.hr,servis.split@grandauto.hr

Telefon: 021 566 660

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AS LACKOVIĆ , Sisak, Zagrebačka ulica 11

https://www.ford-lackovic.hr/

info@ford-lackovic.hr

Telefon: 044 571 990

Ostalo: PRODAJA, SERVIS

FORD - Grand Dalewest d.o.o.-AC KRIVAK , Koprivnica, Stjepana Radića 28c

https://ackrivak.hr/

servis@ackrivak.hr

Telefon: 048 220 970

Ostalo: SERVIS

AC RADIĆ, POŽEGA, ZRINSKA 22

servis@ac-radic.hr

Telefon: 034 281 545

Ostalo: SERVIS

KARIĆ AUTOMOBILI -prodaja,servis, KARLOVAC, RAKOVAC 60

https://karic-automobili.hr

salon-ka@karic.hr , servis-ka@karic.hr

Telefon: 047640500 , 047640300

Ostalo: prodaja,servis

Opširnije

Marche Restorani d.o.o.

Draganić, Mrzljaki 120
Tel: +385(0)47649231
http://www.marche-movenpick.hr/hr
sales-cro@marche-int.com

 10% popusta na hranu i piće,osim na alkohol i duhanske proizvode

 

 

Poslovnice

Marche Ravna Gora - restoran i caffe bar, Ravna Gora, Javorova kosa 30, A6 smjer Zagreb – Rijeka - Zagreb

https://www.marche-movenpick.hr/hr/gdje-se-nalazimo/ravna-gora

sales-cro@marche-int.com

Telefon: +385(0)51659460

Marche Dobra zapad - restoran i caffe bar, Ogulin, Karapandže 35/C, A1 smjer Zagreb -Split

https://www.marche-movenpick.hr/hr/gdje-se-nalazimo/dobra-zapad

sales-cro@marche-int.com

Telefon: +385(0)47857418

Marche Dobra istok - restoran i caffe bar, Ogulin, Karapandže 35 /C, A1 smjer Split - Zagreb

https://www.marche-movenpick.hr/hr/gdje-se-nalazimo/dobra-istok

sales-cro@marche-int.com

Telefon: +385(0)47857418

Marche Jasenice sjever - bistro, Jasenice, Glavica Bužonjića 5, A1 smjer Zagreb - Split

https://www.marche-movenpick.hr/hr/gdje-se-nalazimo/jasenice-sjever

sales-cro@marche-int.com

Telefon: +385(0)23313975

Marche Jasenice jug - bistro, Jasenice, Glavica Bužonjića 4, A1 smjer Split - Zagreb

https://www.marche-movenpick.hr/hr/gdje-se-nalazimo/jasenice-jug

sales-cro@marche-int.com

Telefon: +385(0)23317768

Marche Mowenpick Draganić sjever - restoran,hotel i caffe bar, Draganić, Mrzljaki 120, A1 smjer Zagreb - Split

https://www.marche-movenpick.hr/hr/gdje-se-nalazimo/draganic-jug

sales-cro@marche-int.com

Telefon: +385(0)47649230

Marche Movenpick Draganić jug - bistro, Draganić, Mrzljaki 116, A1 smjer Split - Zagreb

https://www.marche-movenpick.hr/hr/gdje-se-nalazimo/draganic-jug

sales-cro@marche-int.com

Telefon: +385(0)47681712

Opširnije

HŽ Putnički prijevoz d.o.o.

Zagreb, Stojarska 11
Tel: 060 333 444
http://www.hzpp.hr
informacije@hzpp.hr

Putnicima članovima HAK-a odobrava se 30% popusta na redovitu cijenu prijevozne karte za povratna putovanja u 1. i 2. razredu svih vrsta redovitih vlakova u unutarnjem prometu HŽ-a, na relacijama dužim od 25 km. 

Odobreni popusti za članove HAK-a ne zbrajaju se s ostalim popustima HŽ Putničkog prijevoza i ne primjenjuju se na cijene za uporabu postelje u vagonima za spavanje ili ležaja u vagonima s ležajevima.

Korisnici popusta su članovi HAK-a koji posjeduju važeću člansku iskaznicu HAK-a ili važeću zajedničku Diners Club HAK karticu. Prijevozne karte kupuju se na putničkim blagajnama ili u vlaku uz predočenje članske iskaznice/kartice, koju putnik obavezno mora predočiti i prilikom kontrole i pregleda prijevoznih karata. S navedenom članskom iskaznicom/karticom povlaštenu vožnju može ostvariti samo osoba na koju ista glasi.

Za rokove valjanosti te za povrat novca za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101. 

http://www.hzpp.hr/povoljnije-uz-iskaznice-hak-a

http://www.hzpp.hr/razno

Opširnije

Marche Gostinstvo d.o.o.

Logatec,Slovenija, Notranjska cesta 71
Tel: +386(0)17508410
http://www.marche-mowenpick.si/sl
uprava-slo@marche-int.com

 • 10% popusta na hranu i piće, osim na alkohol i duhanske proizvode              


               

Poslovnice

Marche Barje 1 - bistro, Ljubljana, Cesta dveh cestarjev 71, A2 Ljubljana - Koper

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/barje1

uprava-slo@marsche-int.com

Telefon: +385(0)14228124

Marche Barje 2 - bistro, Ljubljana, Cesta dveh cestarjev 73

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/barje2

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)14228136

Marche Čatež - bistro, Brežice, Rimska cesta 11

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/catez

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)74995025

Marche Grabonoš - bistro, Sveti Juraj ob Ščavnici, Grabonoš 4

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/grabonos

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)25689270

Marche Lom 1 - restoran, Logatec, Notranjska Cesta 71

Marche Lom 2 - restoran, Logatec 1370, Notranjska cesta 73

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/lom2

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)1 750 84 33

Marche Lukovica - restoran, Lukovica 1225, Koseskega cesta 1A

https://marche-movenpock.si/sl/nase-lokacije/lukovica

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)1 729 65 36

Marche Movenpick Maribor - restoran, Maribor 2000, Na Polju 20

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/maribor

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)2 620 93 08

Marche Obrežje - restoran, Jesenice 8261, Jesenice 32 B

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/obrezje

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)7 457 30 01

Marche Ravbarkomanda 1 - bistro, Postojna 6230, Javorniška cesta 7 A

https://marche-morvenpick.si/slnase-lokacije/ravbarkomanda1

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)5 720 00 10

Marche Ravbarkomanda 2 - bistro, Postojna 6230, Javorniška cesta 9 A

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/ravbarkomanda2

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)5 720 26 60

Marche Starine 1 - bistro, Otočec 8222, Zagrad pri Otočcu 110

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/starine1

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)7 309 93 73

Marche Starine 2 - bistro, Otočec 8222, Zagrad pri Otočcu 111

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/starine2

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)7 309 93 80

Marche Tepanje 1 - restoran, Slovenske Konjice 3210, Spodnje Grušovje 1A

https;//marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/tepanje1

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +3861(0)3 757 58 16

Marche Tepanje 2 - restoran, Slovenske Konjice 3210, Spodnje Grušovje 10 B

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/tepanje2

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)3 757 58 23

Marche Voklo 1 - bistro, Senčur, Gasilska cesta 57

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/voklo1

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)4 251 14 32

Marche Voklo 2 - bistro, Šenčur 4208, Gasilska cesta 53

https://marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/voklo2

uprava-slo@marche-int.com

Telefon: +386(0)4 251 60 40

Opširnije