Učlanjenje u AK Koprivnica

Već ste član i želite produljiti svoje članstvo?

Postojeći članovi HAK-a prijavom na članske stranice Moj HAK, mogu produljiti svoje članstvo, izabrati dodatnog člana i još mnogo toga. Pristupnica na ovoj stranici služi samo za učlanjenja novih članova.

  • Osobni podaci

  • Odabir modela

  • Način plaćanja

Niste valjano popunili sva polja. Molimo ispravite greške i ponovno predajte obrazac.

Članstvo u HAK-u veže se na osobu – člana, a ne na vozilo. Molimo izaberite željeni način učlanjenja.

Osnovni model učlanjenja u HAK za fizičke osobe.

Pravo na 50% popusta na iznos godišnje članarine za sve samostalne modele članstva imaju učenici i redovni studenti mlađi od 25 godina te osobe starije od 65 godina. Osobe s utvrđenim tjelesnim oštećenjem od najmanje 50% imaju pravo na 50% popusta na iznos članarine za sve samostalne modele osim modela Optimum plus.

Učlanjenje u HAK uz iskazani popust od 50% moguće je ostvariti u najbližem autoklubu uz predočenje važeće dokumentacije (osobna iskaznica, potvrda fakulteta o redovnom školovanju ili učenička knjižica, odnosno medicinska dokumentacija).

Obiteljsko članstvo podrazumijeva obitelj odnosno zajednicu obiteljskog života koju čine roditelji, partneri te njihova djeca do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive s obitelji ako nisu zasnovala vlastitu obitelj. Obiteljsko članstvo podrazumijeva i jednoroditeljske obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i obitelji bez djece. Obiteljsko članstvo u pravilu čini jedan nositelj članstva i ostali članovi obitelji. Obiteljsko članstvo čine najmanje dvije osobe.

Svi članovi obitelji zajednički koriste jedinstveni bonus usluga pomoći na cesti.

U obiteljskim modelima članstva nije moguće koristiti popuste na iznos godišnje članarine.

Uz nositelja članstva moguće je učlaniti najviše jednog dodatnog člana. Nositelj članstva i dodatni član ne moraju biti u srodstvu.

Nositelj članstva i dodatni član zajednički koriste jedinstveni bonus usluga pomoći na cesti.

U članstvu s dodatnim članom nije moguće koristiti popuste na iznos godišnje članarine.

Ako su Vam potrebne usluge pomoći na cesti ili mobilnosti za vozila Vašeg poduzeća, molimo informirajte se o našoj usluzi HAKasistencija.

Podaci o fizičkoj osobi

Sva su polja pod osobnim podacima obavezna.

Ime i prezime upišite pravilno, velikim i malim slovima.
OIB možete saznati na web-stranicama Porezne uprave.
Upišite početna slova mjesta i izaberite iz popisa.
Muški Ženski
elektroničkim putem tiskano izdanje poštom

Odaberite željeni članski paket

start godišnja članarina 35,00 €
optimum godišnja članarina 50,00 €
optimum plus godišnja članarina 65,00 €
europa godišnja članarina 80,00 €


Učlanjujete se u autoklub: AK Koprivnica

Članstvo u HAK-u moguće je ostvariti kroz autoklubove udružene u HAK ili neposrednim učlanjenjem u Hrvatski autoklub.
Članska prava koja Vam jamči Hrvatski autoklub jednaka su bez obzira u kojem autoklubu odaberete realizaciju članstva.
Trenutno Vam je unaprijed odabran autoklub jer ste iskoristili direktnu poveznicu za učlanjivanje u autoklub. Ako želite
promijeniti odabir molimo Vas otvorite novu pristupnicu.

Kako biste ostvarili članstvo kao dodatni član (obiteljski ili pravna-dodatni), potrebno je upisati članske podatke osnovnog člana:

Član i dodatni član zajednički koriste članske pogodnosti Člana. Članska godina dodatnog člana završava istog datuma kao i članska godina Člana, neovisno o datumu uplate godišnje članarine dodatnog člana.

Osobni podaci - dodatni član

Sva su polja pod osobnim podacima dodatnog člana obavezna.

Ime i prezime upišite pravilno, velikim i malim slovima.
OIB možete saznati na web-stranicama Porezne uprave.
Upišite početna slova mjesta i izaberite iz popisa.
Muški Ženski

Član i članovi obitelji zajedno koriste članske pogodnosti Člana. Članska godina svih obiteljskih članova završava istog datuma kao i članska godina Člana, neovisno o datumu uplate godišnje članarine za obiteljske članove.

Osobni podaci - članovi obitelji

Sva su polja pod osobnim podacima članova obitelji obavezna.

Član obitelji 1


Ime i prezime upišite pravilno, velikim i malim slovima.
OIB možete saznati na web-stranicama Porezne uprave.
Upišite početna slova mjesta i izaberite iz popisa.
Muški Ženski

Način plaćanja

Nakon izvršenog plaćanja kreditnom karticom, odmah ćete postati članom te će Vam biti dodijeljen članski broj, a članske pogodnosti moći ćete koristiti od ponoći, sukladno općim uvjetima ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti. Članska iskaznica HAK-a stići će Vam na kućnu adresu unutar 10 dana.

Ovaj način plaćanja zaštićen je 256-bitnom SSL enkripcijom te jamči sigurnost Vaših osobnih podataka.

Ako članstvo u HAK-u želite platiti virmanom (općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom) priložit ćemo Vam sve potrebne podatke za uplatu, a možete zatražiti i da Vam se uplatnica pošalje na kućnu adresu. Član HAK-a postati ćete tek kada evidentiramo Vašu uplatu. Članske pogodnosti možete koristiti prema općim uvjetima ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti.

Ako imate HAK e-bon, možete ga iskoristiti tako da upišete kôd za aktivaciju članstva. Po uspješnoj autorizaciji, odmah ćete postati naš član te će Vam biti dodijeljen članski broj, a članske pogodnosti moći ćete koristiti od ponoći, sukladno općim uvjetima ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti. Članska iskaznica HAK-a stići će Vam na kućnu adresu unutar 10 dana.

Predajom pristupnice elektroničkim putem potvrđuje se da su svi članovi obiteljskog članstva upoznati s općim uvjetima ostvarivanja članskih pogodnosti HAK-a i pravilima odnosnog članskog modela, te da iste prihvaćaju. Predajom pristupnice elektroničkim putem jamči se za točnost, potpunost i ažurnost danih osobnih podataka te se daje izričito dopuštenje da se u svrhu ostvarivanja članskih pogodnosti i vođenja evidencije prikupljaju, obrađuju, koriste i prenose predmetni osobni podaci, uključivši OIB, sukladno općim uvjetima ostvarivanja članskih pogodnosti HAK-a, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o udrugama. Predajom pristupnice elektroničkim putem potvrđuje se suglasnost za slanje promotivnog materijala i ponuda, do opoziva suglasnosti.

Za nekoliko trenutaka postanite član HAK-a!

Popunite pristupnicu i odaberite jedan od dva načina plaćanja:

online – plaćanje kreditnom karticom, odmah postajete član HAK-a te dobivate članski broj
Članska iskaznica Vam stiže kroz nekoliko dana na kućnu adresu. Članska prava i pogodnosti možete koristiti prema općim uvjetima ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti.
offline – uplatom članarine na žiro račun HAK-a (Internet bankarstvom ili općom uplatnicom)
Član postajete nakon što evidentiramo Vašu uplatu (obično unutar 2 radna dana), a članska iskaznica će Vam kroz nekoliko dana od datuma uplate stići na kućnu adresu.

Podržane kartice

Članarinu preko weba možete platiti kreditnim karticama American Express®, MasterCard®, Visa i Diners Club.

American Express Visa MasterCard Maestro Diners WSpay™ - Web Studio payment gateway

Sigurnost kupovine putem Interneta

Budite sigurni ukoliko plaćate kreditnom karticom

Veza između Vašeg računala i HAK-a zaštićena je protokolom SSL sa 256-bitnom enkripcijom podataka, a HAK nakon provedene transakcije neće pohranjivati broj Vaše kreditne kartice. Vaši osobni podaci također su sigurni, a koristit ćemo ih u skladu s Vašom suglasnosti o korištenju osobnih podataka.

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard SecureCode Verified by Visa