Učlanjenje u AK Končar

Već ste član i želite produljiti svoje članstvo?

Postojeći članovi HAK-a prijavom na članske stranice Moj HAK, mogu produljiti svoje članstvo, izabrati dodatnog člana i još mnogo toga. Pristupnica na ovoj stranici služi samo za učlanjenja novih članova.

  • Osobni podaci

  • Odabir modela

  • Način plaćanja

Niste valjano popunili sva polja. Molimo ispravite greške i ponovno predajte obrazac.

Članstvo u HAK-u veže se na osobu – člana, a ne na vozilo. Molimo izaberite željeni način učlanjenja.

Osnovni model učlanjenja u HAK za fizičke osobe.

Pravo na 50% popusta na iznos godišnje članarine za sve samostalne modele članstva imaju učenici i redovni studenti mlađi od 25 godina te osobe starije od 65 godina. Osobe s utvrđenim tjelesnim oštećenjem od najmanje 50% imaju pravo na 50% popusta na iznos članarine za sve samostalne modele osim modela Optimum plus.

Učlanjenje u HAK uz iskazani popust od 50% moguće je ostvariti u najbližem autoklubu uz predočenje važeće dokumentacije (osobna iskaznica, potvrda fakulteta o redovnom školovanju ili učenička knjižica, odnosno medicinska dokumentacija).

Obiteljsko članstvo podrazumijeva obitelj odnosno zajednicu obiteljskog života koju čine roditelji, partneri te njihova djeca do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive s obitelji ako nisu zasnovala vlastitu obitelj. Obiteljsko članstvo podrazumijeva i jednoroditeljske obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i obitelji bez djece. Obiteljsko članstvo u pravilu čini jedan nositelj članstva i ostali članovi obitelji. Obiteljsko članstvo čine najmanje dvije osobe.

Svi članovi obitelji zajednički koriste jedinstveni bonus usluga pomoći na cesti.

U obiteljskim modelima članstva nije moguće koristiti popuste na iznos godišnje članarine.

Uz nositelja članstva moguće je učlaniti najviše jednog dodatnog člana. Nositelj članstva i dodatni član ne moraju biti u srodstvu.

Nositelj članstva i dodatni član zajednički koriste jedinstveni bonus usluga pomoći na cesti.

U članstvu s dodatnim članom nije moguće koristiti popuste na iznos godišnje članarine.

Ako su Vam potrebne usluge pomoći na cesti ili mobilnosti za vozila Vašeg poduzeća, molimo informirajte se o našoj usluzi HAKasistencija.

Podaci o fizičkoj osobi

Sva su polja pod osobnim podacima obavezna.

Ime i prezime upišite pravilno, velikim i malim slovima.
OIB možete saznati na web-stranicama Porezne uprave.
Upišite početna slova mjesta i izaberite iz popisa.
Muški Ženski
elektroničkim putem tiskano izdanje poštom

Odaberite željeni članski paket

start godišnja članarina 220kn
optimum godišnja članarina 320kn
optimum plus godišnja članarina 400kn
europa godišnja članarina 520kn


Učlanjujete se u autoklub: AK Končar

Članstvo u HAK-u moguće je ostvariti kroz autoklubove udružene u HAK ili neposrednim učlanjenjem u Hrvatski autoklub.
Članska prava koja Vam jamči Hrvatski autoklub jednaka su bez obzira u kojem autoklubu odaberete realizaciju članstva.
Trenutno Vam je unaprijed odabran autoklub jer ste iskoristili direktnu poveznicu za učlanjivanje u autoklub. Ako želite
promijeniti odabir molimo Vas otvorite novu pristupnicu.

Kako biste ostvarili članstvo kao dodatni član (obiteljski ili pravna-dodatni), potrebno je upisati članske podatke osnovnog člana:

Član i dodatni član zajednički koriste članske pogodnosti Člana. Članska godina dodatnog člana završava istog datuma kao i članska godina Člana, neovisno o datumu uplate godišnje članarine dodatnog člana.

Osobni podaci - dodatni član

Sva su polja pod osobnim podacima dodatnog člana obavezna.

Ime i prezime upišite pravilno, velikim i malim slovima.
OIB možete saznati na web-stranicama Porezne uprave.
Upišite početna slova mjesta i izaberite iz popisa.
Muški Ženski

Član i članovi obitelji zajedno koriste članske pogodnosti Člana. Članska godina svih obiteljskih članova završava istog datuma kao i članska godina Člana, neovisno o datumu uplate godišnje članarine za obiteljske članove.

Osobni podaci - članovi obitelji

Sva su polja pod osobnim podacima članova obitelji obavezna.

Član obitelji 1


Ime i prezime upišite pravilno, velikim i malim slovima.
OIB možete saznati na web-stranicama Porezne uprave.
Upišite početna slova mjesta i izaberite iz popisa.
Muški Ženski

Način plaćanja

Nakon izvršenog plaćanja kreditnom karticom, odmah ćete postati članom te će Vam biti dodijeljen članski broj, a članske pogodnosti moći ćete koristiti od ponoći, sukladno općim uvjetima ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti. Članska iskaznica HAK-a stići će Vam na kućnu adresu unutar 10 dana.

Ovaj način plaćanja zaštićen je 256-bitnom SSL enkripcijom te jamči sigurnost Vaših osobnih podataka.

Ako članstvo u HAK-u želite platiti virmanom (općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom) priložit ćemo Vam sve potrebne podatke za uplatu, a možete zatražiti i da Vam se uplatnica pošalje na kućnu adresu. Član HAK-a postati ćete tek kada evidentiramo Vašu uplatu. Članske pogodnosti možete koristiti prema općim uvjetima ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti.

Ako imate HAK e-bon, možete ga iskoristiti tako da upišete kôd za aktivaciju članstva. Po uspješnoj autorizaciji, odmah ćete postati naš član te će Vam biti dodijeljen članski broj, a članske pogodnosti moći ćete koristiti od ponoći, sukladno općim uvjetima ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti. Članska iskaznica HAK-a stići će Vam na kućnu adresu unutar 10 dana.

Predajom pristupnice elektroničkim putem podnositelj potvrđuje da je upoznat s općim uvjetima ostvarivanja članskih pogodnosti HAK-a i pravilima odnosnog članskog modela, te da iste prihvaća. Podnositelj jamči za točnost, potpunost i ažurnost danih osobnih podataka te daje izričito dopuštenje da se u svrhu ostvarivanja članskih pogodnosti i vođenja evidencije prikupljaju, obrađuju, koriste i prenose predmetni osobni podaci, uključivši OIB, sukladno općim uvjetima ostvarivanja članskih pogodnosti HAK-a, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o udrugama. Podnositelj potvrđuje suglasnost za slanje promotivnog materijala i ponuda, do opoziva suglasnosti. Sve navedeno odnosi se i na dodatnog člana, ako je naveden na pristupnici.

Za nekoliko trenutaka postanite član HAK-a!

Popunite pristupnicu i odaberite jedan od dva načina plaćanja:

online – plaćanje kreditnom karticom, odmah postajete član HAK-a te dobivate članski broj
Članska iskaznica Vam stiže kroz nekoliko dana na kućnu adresu. Članska prava i pogodnosti možete koristiti prema općim uvjetima ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti.
offline – uplatom članarine na žiro račun HAK-a (Internet bankarstvom ili općom uplatnicom)
Član postajete nakon što evidentiramo Vašu uplatu (obično unutar 2 radna dana), a članska iskaznica će Vam kroz nekoliko dana od datuma uplate stići na kućnu adresu.

Podržane kartice

Članarinu preko weba možete platiti kreditnim karticama American Express®, MasterCard®, Visa i Diners Club.

American Express Visa MasterCard Maestro Diners WSpay™ - Web Studio payment gateway

Sigurnost kupovine putem Interneta

Budite sigurni ukoliko plaćate kreditnom karticom

Veza između Vašeg računala i HAK-a zaštićena je protokolom SSL sa 256-bitnom enkripcijom podataka, a HAK nakon provedene transakcije neće pohranjivati broj Vaše kreditne kartice. Vaši osobni podaci također su sigurni, a koristit ćemo ih u skladu s Vašom suglasnosti o korištenju osobnih podataka.

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard SecureCode Verified by Visa