HAK Rent a car d.o.o. raspisuje natječaj za nabavu novih vozila

Objavljeno: 17.11.2020.

Na temelju Odluke Nadzornog odbora HAK Rent a car d.o.o. raspisuje se natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za nabavu novih vozila.

Predmet natječaja je nabava 38 novih osobnih automobila marki Ford, Hyundai i Škoda te 2 kombi vozila marke Opel.

Točan popis vozila koje su predmet nabave, sa zadanim količinama, markom, tipom i modelom vozila, s karakteristikama snage motora, godine proizvodnje, servisnim intervalima, brojem godina jamstva i oznakom modela vozila naveden je u dokumentu natječaja kojeg zainteresirani ponuditelji mogu preuzeti putem poveznice:

[HAK Natječaji] HAK Rent a car d.o.o. natječaj za nabavu novih vozila, studeni 2020.

Za preuzimanje dokumentacije, zainteresirani ponuditelji moraju se registrirati ispunjavanjem obrasca s prethodne poveznice te pričekati odobrenje za pristup natječajnoj dokumentaciji.

Zainteresirani ponuđači svoju pisanu ponudu dostavljaju u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom ponuditelja i naručitelja te naznakom "NE OTVARATI – HAK RENT A CAR ponuda vozila" na adresu HAK Rent a car d.o.o., Avenija Dubrovnik 44, 10010 Zagreb, poštom ili neposrednom dostavom u pisarnicu u sjedištu Hrvatskog autokluba na istoj adresi.

Rok za dostavu ponude je najkasnije do 1. prosinca 2020. do 12:00 sati. Ponude koje ne budu zaprimljene do navedenog datuma i vremena neće se razmatrati bez obzira na način dostave.