Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 31.12.2020.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu 30. prosinca 2020. održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba, koju je vodio predsjednik Hrvatskog autokluba g. Slavko Tušek.

Tijekom sjednice, članovi Skupštine Hrvatskog autokluba jednoglasno su usvojili osnovne operativne dokumente, Program rada Hrvatskog autokluba za 2021., koji je predstavio Zamjenik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr. sc. Igor Šiško, te Financijski plan Hrvatskog autokluba za 2021., koji je predstavio Glavni tajnik Hrvatskog autokluba g. Željko Mijatović.

Na kraju redovne sjednice Skupštine Hrvatskog autokluba g. Slavko Tušek osvrnuo se na proteklu 2020., ocijenivši je zahtjevnom, sa mnogo žrtava i trajnim posljedicama, ali po Hrvatski autoklub uspješnom. U području javnih ovlasti koje obnaša Hrvatski autoklub Predsjednik Hrvatskog autokluba najavio je novosti koje slijede u 2021., u koju HAK ulazi ambiciozno. 

Problemi koje su izazvali epidemija i potresi neće brzo nestati, ali želim svima nama nastavak pozitivnih rezultata koje smo ostvarili u 2020., rekao je g. Tušek, zahvalivši svom zamjeniku i članovima Upravnog odbora, predsjedniku i članovima Nadzornog odbora, članovima Skupštine, kao i glavnom tajniku te zamjeniku i pomoćniku glavnog tajnika.