Održana sedma sjednica Upravnog odbora Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 25.2.2021.

U četvrtak, 25. veljače 2021. u sjedištu Hrvatskog autokluba u Zagrebu održana je sedma sjednica Upravnog odbora Hrvatskog autokluba, koju je vodio Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek.

Tijekom sjednice članovi Upravnog odbora Hrvatskog autokluba jednoglasno su usvojili odluku o zapisniku središnje inventurne komisije o obavljenom godišnjem popisu imovine i obaveza Hrvatskog autokluba na dan 31. prosinca 2020.

Članovi Upravnog odbora Hrvatskog autokluba razmatrali su temeljna financijska izvješća Hrvatskog autokluba za 2020., izvješća o obavljanju poslova javnih ovlasti te izvješće o sustavu tehničke pomoći Hrvatskog autokluba u 2020.

Na sjednici su donesene i odluke o nabavi vozila za otklon kvara na cesti u sustavu tehničke pomoći Hrvatskog autokluba, donaciji sredstava Autoklubu Sisak kao pomoći zbog potresa, donaciji opreme udruženim autoklubovima, prestanku obavljanja poslova javne ovlasti izdavanja međunarodnih vozačkih dozvola i dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu za Autoklub Jastrebarsko, povjeravanju dijela poslova tehničke pomoći Autoklubu Đurđevac te o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu ljetne radne i zaštitne odjeće.