Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 9.4.2021.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu je 9. travnja 2021. održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, dipl. ing., predsjedavao je sjednicom i tijekom obraćanja članovima Skupštine naglasio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u teškoj, kriznoj godini, u kojoj je Hrvatski autoklub nastavio s ulaganjima poput, primjerice, dovršetka Nacionalnog edukacijskog centra Hrvatskog autokluba u Kutini. U ovoj godini rezultat će ovisiti o predstojećoj turističkoj sezoni, a ona o procijepljenosti protiv bolesti COVID-19.

Tijekom sjednice, Skupština Hrvatskog autokluba jednoglasno je usvojila sve predviđene točke Dnevnog reda – Izvješće o izvršenju Programa rada Hrvatskog autokluba za 2020., Izvješća o izvršenju Financijskog plana Hrvatskog autokluba za 2020. te Temeljna financijska izvješća Hrvatskog autokluba za 2020., koja su predstavili zamjenik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr. sc. Igor Šiško i voditeljica Službe financija i računovodstva Hrvatskog autokluba Anja Antolić, dipl.oec.

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba Marin Pajić, oec, podnio je Izvješće Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba koje je, kao i Odluka o raspodjeli rezultata poslovanja za 2020. jednoglasno prihvaćeno.

Na kraju sjednice Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek informirao je nazočne članove Skupštine Hrvatskog autokluba o početku rada tvrtke-kćeri HAK Rent-a-car, najavivši skoro uvođenje značajnog popusta na njene usluge za članove Hrvatskog autokluba, što će biti dodatni poticaj na učlanjenje odnosno produljenje članstva. Zahvalio je svim članovima tijela upravljanja Hrvatskog autokluba na dolasku na sjednicu, izrazivši pritom svoje zadovoljstvo izostankom težih posljedica od epidemije bolesti COVID 19 unutar asocijacije Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova.

Sjednica je održana uz strogu primjenu protuepidemijskih mjera i mjera socijalnog distanciranja koje propisuju Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.