Show Your Card! - jeftinije i u Americi

Objavljeno: 6.6.2011.

S članskom iskaznicom HAK-a i logotipom Show Your Card! na njoj, dio ste globalnog sustava svih većih autoklubova u svijetu, koji Vam nude popuste na 100.000 prodajnih mjesta kao da ste član njihovog autokluba!

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: www.arceurope.com (u izborniku lijevo izaberite lokaciju u Europi ili svijetu, zatim na desnom padajućem izborniku izaberite jednu od Europskih zemalja. Nakon izbora zemlje dolje kliknite „search“, pričekajte i izlistat će Vam se ponuda pogodnosti i ušteda u toj zemlji sa svim detaljima).

U prilogu Vam nudimo atraktivnu brošuru sustava SyC! u pdf. formatu na eng. jeziku.

Novo! Iskaznica HAK – AAA za sjevernu Ameriku

Američki autoklub AAA i kanadski CAA daju članovima HAK-a atraktivne pogodnosti na smještaju, prijevozu, turističkim atrakcijama i shoppingu.

U prilogu je papirnata priveremena iskaznica AAA/HAK, koju izdaje HAK svojim članovima, vrijedi do 31.12.2012. Karticu isprintajte, izrežite, presavijte u sredini i zalijepite. Na prodajnom mjestu uz AAA/HAK privremenu iskaznicu pokažite i valjanu člansku iskaznicu HAK-a.

I na drugim kontinentima Vaš HAK je uvijek s Vama!

Novo: besplatna aplikacija za iPhone „DISCOUNTS“

Skinite ju besplatno u App Store. Aplikacija Vam na jednostavan način pomaže da pronađete prodajno mjesto s popustima po izboru u Europi ili u Vašoj neposrednoj blizini korištenjem GPS-a na Vašem iPhone-u.