Delegacija slovenskog autokluba AMZS posjetila HAK

Objavljeno: 14.5.2021.

Predsjednik slovenskog autokluba (AMZS) g. Anton Breznik i Glavni tajnik Jure Kostanjšek posjetili su jučer sjedište Hrvatskog autokluba, gdje su se susreli s Predsjednikom Hrvatskog autokluba g. Slavkom Tušekom, Glavnim tajnikom g. Željkom Mijatovićem i zamjenikom Glavnog tajnika dr.sc. Igorom Šiškom te njihovim suradnicima.

Tijekom radnog posjeta g. Breznik i g. Kostanjšek upoznali su se s djelatnostima i aktivnostima Hrvatskog autokluba te su s domaćinima razmijenili iskustva o funkcioniranju i rezultatima u uvjetima epidemije bolesti COVID-19 u području članstva, tehničke pomoći na cesti, prometne edukacije i preventivnih aktivnosti. Diskutiralo se o temama iz područja cestovne sigurnosti, mobilnosti i turizma, važnim ususret predstojeće turističke sezone.

Prilikom posjeta predsjednici Breznik i Tušek potpisali su Sporazum o suradnji na području usluga pomoći na cesti za bicikliste – članove AMZS tijekom boravka u Republici Hrvatskoj.

Delegaciji AMZS tijekom obilaska sjedišta Hrvatskog autokluba sustav informiranja o stanju u cestovnom prometu predstavio je g. Damir Sabljak, rukovoditelj Sektora tehničke pomoći i informacija, informacijsko-komunikacijsku infrastrukturu predstavio je g. Goran Baotić, rukovoditelj Sektora podrške poslovanju dok je novi sustav audio i video snimanja tijeka provedbe vozačkih ispita predstavio dr.sc. Sinan Alispahić, pomoćnik Glavnog tajnika.