26. Oldtimer Rally

Objavljeno: 13.6.2011.

Oldtimer Rally Zagreb i ove je godine, po 26. put, tijekom 11. i 12. lipnja u Zagrebu i okolici uspio privući mnogobrojne stare automobile i motocikle. Izložena vozila vidjelo je više tisuća gledatelja na početnoj točci kod Hrvatskog narodnog kazališta i na promenadi kroz grad i okolicu.

Tradicionalni susret vlasnika starih automobila i motocikala iz cijele zemlje održao se u organizaciji Oldtimer kluba Zagreb i suorganizatora tvrtke Automehanika servisi d.d.

Kao i proteklih godina Hrvatski autoklub je aktivno sudjelovao na Oldtimer rally-u s popularnim žutim „fićom“, koji je prije 30-tak godina služio kao pomoć na cesti te se i tijekom rally-a brinuo da svi stignu na cilj. Uz „fiću“, HAK je ispred Hrvatskog narodnog kazališta postavio i članski info pult na kojem je dijelio promotivne materijale, balone za djecu i upisivao nove članove.

Rally je i ovaj put, vođenjem trase rallya kroz razne predjele Zagreba i okolice, vrlo uspješno promovirao vrijednosti kao što su očuvanje tradicije u domeni tehničke kulture i turističkih ljepota Hrvatske.