Nova suradnja HAK-a i Radio Rovinj FM

Objavljeno: 7.2.2022.

Hrvatski autoklub sklopio je ugovor o izvještavanju o stanju u cestovnom prometu sa Radio Rovinj FM, čiji će slušatelji od utorka 8.2.2022. na frekvencijama 88.5; 90.7 i 94.8 MHz moći čuti vijesti iz Hrvatskog autokluba. Radio Rovinj FM započeo je s emitiranjem 10. kolovoza 2015. godine. Prema onome što ističu na svojim web stranicama program Rovinj FM-a realizira sa po najvišim produkcijskim, tehničkim i programskim standardima. Programska osnova usmjerena je na promicanje pravih društvenih vrijednosti, jednakosti i solidarnosti pritom ne zanemarujući opće javno-društvene interesne zajednice.

Ekipa radija Rovinj FM posebno ističe najbitnije značajke novog programa Rovinj FM –a, a to su dinamičnost, aktualnost, pluralizam, istinitost, prodornost, neovisnost i kvalitetna glazba.

U Hrvatskom autoklubu izražavaju zadovoljstvo početkom suradnje te vjeruju kako će zajednički s Radio Rovinj FM još više pridonijeti informiranosti vozača, ali i sigurnosti prometa. Posebno na cestama Istre. Slušamo se svakog dana u 7:15, 11:15, 14:15 i 17:15 h.