Priprema za turističku sezonu: Predstavnici austrijskog autokluba ÖAMTC-a posjetili su Hrvatski autoklub

Objavljeno: 25.4.2022.

Predstavnici austrijskog autokluba ÖAMTC-a posjetili su 20. travnja sjedište Hrvatskog autokluba u Zagrebu. Goste iz Austrije koje je predvodio Vladimir Sirakov, rukovoditelj Službe pomoći i Sebastian Seeboeck, voditelj kvalitete i procesa u Službi pomoći, u ime HAK primio je Tomislav Pepelko, voditelj Službe tehničke pomoći u Hrvatskom autoklubu.

U sklopu posjete organiziran je i radni sastanak koordinacijskog tipa na kojem se razgovaralo o pripremnim radnjama za nadolazeću ljetnu turističku sezonu u kojoj se očekuje veliki broj vozila iz Austrije, te o daljnjim mogućnostima poboljšanja kvalitete usluga tehničke pomoći članovima ÖAMTC-a u Hrvatskoj kao i članovima HAK-a u Austriji.

Neke od bitnijih tema koje su bile obuhvaćene na saastanku bile su procesi kod pružanja usluga tehničke pomoći te njihov razvoj u budućnosti, očekovani obujam usluga tehničke pomoći u 2022. godini, kao i mogućnosti suradnje informatičkih službi autoklubova s ciljem pojednostavljivanja cijelog niza procesa koji se izmjenjuju između nacionalnih autoklubova.