Poslovna edukacija i usavršavanje

Objavljeno: 25.4.2022.

Hrvatski autoklub je tijekom 21. i 22. travnja u Nacionalnom edukacijskom centru u Kutini, organizirao poslovnu edukaciju i usavršavanje za najviše operativne djelatnike stručnih službi udruženih autoklubova i Hrvatskog autokluba.

Hrvatski autoklub s ovom poslovnom edukacijom i usavršavanjem djelatnika želi dodatno razviti i usavršiti njihove operativne, funkcionalne, menađerske i liderske kompetencije te povećati motiviranost, produktivnost i kvalitetu rada.

Prisutne na edukaciji kojoj se odazvao veliki broj tajnika autoklubova pozdravili su zamjenik glavnog tajnika HAK-a dr.sc. Igor Šiško i pomoćnik glavnog tajnika doc.dr.sc. Sinan Alispahić, a vodio ju je doc.dr.sc. Davor Perkov iz trgovačkog društva za poslovo savjetovanje i vještačenje u području marketinga i tržišta Edukator d.o.o. Sama edukacija koncipirana je u tri ciklusa dvodnevnih radionica, koje su pak kategoririzirane u tri razine – Osnovnu, Naprednu i Ekspertnu razinu.

HAK će s ovom praksom nastaviti i tijekom idućih mjeseci s ciljem da obuhvati što veći broj djelatnika udruženih autoklubova i Stručne službe HAK-a jer su osposobljeni i visoko motivirani kadrovi ključni za uspješno poslovanje, posebice na upravljačkoj razini.