Auto Krešo

Naš partner slavi i nagrađuje sve članove popustom od 20%

Objavljeno: 14.7.2011.

Auto KrešoNaš partner Auto Krešo ove godine slavi 20 godina postojanja, pa tom prigodom časti i sve članove HAK-a. Dosadašnji popust od 10% na sve dijelove iz prodajnog programa povećan je na 20%, kako bi bio u skladu s godišnjicom Auto Kreše.

Pred nama je doba odlaska na godišnje odmore kada se u većoj mjeri koriste automobili pa je krajnje vrijeme da se obave servisni pregledi te zamijene dotrajali dijelovi kako ne bi prouzrokovali veće štete i izdatke. Stoga je sada na raspolaganju vrlo bogata paleta proizvoda Auto Kreše i to uz znatnu uštedu, jer ne slavi se često ovako značajna obljetnica. Brojne renomirane marke pokrivaju sve važne elemente vozila, od akumulatora, amortizera, žaruljica, brisača, brtvi, dijelova ovjesa i uređaja za hlađenje. Tu su i brojni filteri, disk kočnice, električni dijelovi, ulja, ispušni sistemi, ležajevi, manžete, svjećice, pogonsko remenje te kompletna auto kozmetika. Ukratko, sve što trebate za svoj automobil sada možete povoljnije kupiti. Jedan od najbitnijih dijelova ovjesa svakako su amortizeri. Za sigurnost vožnje preporuka je jednom godišnje ili svakih 20 tisuća kilometara provjeriti stanje kompletnog ovjesa, pa tako i amortizera, a ovo je izvrsna prilika ako trebate nove Monroe amortizere.

Auto Krešo

Ako do sada niste zimske gume zamijenili ljetnima, krajnje vam je vrijeme. Auto Krešo raspolaže s velikim brojem guma raznih proizvođača (Sava, Dunlop, Goodyear, Fulda i Debica), čija je kupnja još povoljnija ako ste član HAK-a. Popust na sve gume je 10%, a tu je i dodatne pogodnost besplatne montaže te balansiranja. Akcija se odnosi na sve modele guma za osobna, laka dostavna i terenska vozila, bilo da je riječ o ljetnim ili zimskim modelima.

Više detalja oko kompletne ponude dijelova te odabira najbliže poslovnice Auto Kreše potražite na www.autokreso.hr.

Pogodnosti za članove Hrvatskog autokluba:

Popust od 20% na sve dijelove iz prodajnog asortimana
Prilikom kupnje četiri gume bilo kojeg proizvođača, uz popust od 10 % (na sve vrste plaćanja), sad je tu i dodatna pogodnost besplatne montaže i balansiranja guma.

Popis poslovnica

Popis poslovnica
Kliknite na sliku za uvećani prikaz