Mreža Auto Stop brzih servisa – popust i poklon za članove HAK-a

Objavljeno: 14.7.2011.

Auto KrešoRođendani su prava prilika za slavlje i nagrađivanje. Tako je i u mreži brzih Auto Stop servisa koja ove godine slavi 10 godina postojanja. Uz želju da budu na usluzi još dugi niz godina odlučili su razveseliti sve svoje klijente, pa tako i članove Hrvatskog autokluba. Dovoljno je najaviti se u neki od 36 brzih servis diljem Hrvatske gdje će obaviti sve potrebno za vašeg metalnog ljubimca.

Prije deset godina kada je pokrenuta mreža brzih Auto Stop servisa bili su to pioniri u postavljanju standarda koji su tada bili nešto novo, a danas opće prihvaćeno. Tako, besplatna kontrola stanja vozila koja dolaze u Auto Stop servise, već 10 godina služi za upoznanje vozače sa pravim stanjem automobila, a sve u cilju što sigurnijeg sudjelovanja u prometu što im je jedna od glavnih zadaća. Ništa manje važna, tu je i ekologija na kojoj su od samog početka inzistirali i prepoznali kao važnu komponentu kompletnog poslovanja. Kvaliteta same usluge, kao i odnos prema kupcu, temelj je svakodnevnog rada mreže Auto Stop servisa čime su postavili jasne okvire standarda i jamstva.

Auto Krešo

Pogodnosti za članove HAK-a:

Pored popusta od 10 % na dijelove te ugradnju - samo članove HAK-a tu je i poklon: vrhunski Arexons Hi tech miris za automobil

Auto Krešo

Popis poslovnica

Popis poslovnica
Kliknite na sliku za uvećani prikaz