Održana sjednica Upravnog odbora Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 24.11.2022.

U prostorijama poslovne zgrade Hrvatskog autokluba u Zagrebu, 24. studenoga 2022. godine, održana je 24. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog autokluba koju je vodio zamjenik predsjednika Hrvatskog autokluba Ivo Bikić.

Članovi Upravnog odbora Hrvatskog autokluba na sjednici su upoznati sa Izvješćem o izvršenju financijskog plana Hrvatskog autokluba te su donijeli više općih akata i odluka zbog uvođenja eura u Republici Hrvatskoj kao zvanične valute. Tijekom sjednice donesene su i odluke u vezi sustava članstva Hrvatskog autokluba te, između ostalih tema, o prijavi projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa za sredstva iz „Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2021. – 2030.“, za 2023.

Uz navedene teme, članovi Upravnog odbora Hrvatskog autokluba upoznati su s Izvješćima o provedbi prometno edukativne akcije „Sigurno u školu s HAK-om 2022.“, te o FIA/ARC međunarodnom natjecanju automehaničara u pružanju tehničke pomoći održanom u Portugalu tijekom listopada 2022.