Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek na Proljetnim sastancima FIA Regije I

Objavljeno: 5.6.2023.

Predsjednik Hrvatskog autokluba g. Slavko Tušek sudjelovao je u radu „Proljetnih sastanaka Regije I“ Svjetske automobilističke organizacije FIA-e, koji su održani u Strasbourgu od 30. svibnja do 1. lipnja 2023.


U nazočnosti predstavnika nacionalnih touring i auto-moto klubova iz Europe, Bliskog Istoka i Afrike, koji čine Regiju I - najznačajniju regiju FIA-e, održana je sjednica Plenarne skupštine, sastanak Koordinacijskog foruma srednjoeuropskih i istočnoeuropskih autoklubova, sastanak Europskog vijeća te niz radnih sastanaka. Održane su i tematske radionice posvećene brendingu nacionalnih autoklubova u kontekstu demografskih promjena te o usklađivanju poslovanja i djelovanja klubova u području cestovne sigurnosti. 


Tijekom „Proljetnih sastanaka FIA Regije I“ g. Tušek susreo se s brojnim predsjednicima nacionalnih touring i auto-moto klubova te predstavnicima tijela upravljanja FIA-e.
Sudionici „Proljetnih sastanaka FIA Regije I“ su izmjenjivali iskustva, postojeće najbolje prakse te razgovarali o budućim izazovima, poput vozila na električni pogon i utjecaja digitalizacije na ponudu članovima.