Natjecanje najboljih mehaničara HAK-a i autoklubova

Objavljeno: 4.10.2011.

Četvrtu godinu zaredom najbolji mehaničari HAK-a i autoklubova iz cijele Hrvatske odmjerili su znanje iz pružanja pomoći na cesti.

Natjecanje se održalo tijekom 29. i 30. rujna u HAK-ovom centru u Kutini. U sklopu natjecanja mehaničari su pisali pismeni test i radili na osam praktičnih zadataka. Ovo natjecanje se provodi već četvrtu godinu s ciljem provjere znanja naših mehaničara, međusobnim upoznavanjem ali i zbog izbora najboljih koji će predstavljati ekipu HAK-a na 8. FIA natjecanju mehaničara Regije I.

Pobjednici natjecanja su Siniša Jurković (HAK) i Ronald Matijević (AK Siget). Treće mjesto osvojio je Tomislav Hevir (AK Vinkovci). Jurković i Matijević predstavljat će HAK-a i Hrvatsku na 8. FIA natjecanju mehaničara Regije I, koje će se održati u HAK-ovom centru u Kutini tijekom studenog.

Natjecanje su nadzirali i ocijenili stručnjaci iz HAK-a Zvonko Senjić – instruktora tehničke pomoći u HAK-u i Tomo Habljak – tehnički savjetnik u Kontaktnom centru HAK-a uz pomoć Damira Sorića iz Eurolinea i Damira Katavića iz Auto Maksimira. Ovom prilikom zahvaljujemo se i Eurolineu, Auto Maksimiru, Ruting Hondi i Grand Autu na ustupanju vozila za natjecanje mehaničara.