Auto Krešo - Za 20. rođendan popust od 20%

Posebna akcija za članove HAK-a

Objavljeno: 11.10.2011.

Naš partner Auto Krešo ove godine slavi 20 godina rada, pa tom prigodom časti i sve članove HAK-a. Dosadašnji popust od 10% na sve dijelove iz prodajnog programa povećan je na 20%, kako bi bio u skladu s godišnjicom Auto Kreše.

Auto Krešo

Pred nama je hladnije doba, za što je potrebno pripremiti automobil, obaviti servisni pregled te zamijeniti dotrajale dijelove kako ne bi uzrokovali veće štete i izdatke. Stoga je sad na raspolaganju vrlo bogata paleta proizvoda Auto Kreše, i to uz znatnu uštedu jer ne slavi se često ovako značajna obljetnica. Brojne renomirane marke pokrivaju sve važne elemente vozila, od akumulatora, amortizera, žaruljica, brisača, brtvi, dijelova ovjesa i uređaja za hlađenje. Tu su i brojni filteri, disk kočnice, električni dijelovi, ulja, ispušni sistemi, ležajevi, manžete, svjećice, pogonsko remenje te kompletna autokozmetika. Ukratko, sve što trebate za svoj automobil sad možete povoljnije kupiti. Jedan od najbitnijih dijelova ovjesa svakako su amortizeri. Za sigurnost vožnje preporuka je jednom na godinu ili svakih 20 tisuća kilometara provjeriti stanje kompletnog ovjesa, pa tako i amortizera, a ovo je izvrsna prilika ako trebate nove Monroe amortizere.

Ako do sada niste zimske gume zamijenili ljetnima, krajnje vam je vrijeme. Auto Krešo raspolaže s velikim brojem guma raznih proizvođača (Sava, Dunlop, Goodyear, Fulda i Debica), čija je kupnja još povoljnija ako ste član HAK-a. Popust na sve gume je 10%, a tu je i dodatna pogodnost besplatne montaže te balansiranja. Akcija se odnosi na sve modele guma za osobna, laka dostavna i terenska vozila, bilo da je riječ o ljetnim ili zimskim modelima.

Više detalja o kompletnoj ponudi dijelova te odabira najbliže poslovnice Auto Kreše potražite na www.autokreso.hr.

Akcijske pogodnosti za članove Hrvatskog autokluba:

  • 20% na sve dijelove iz prodajnog asortimana
  • Prilikom kupnje četiri gume bilo kojeg proizvođača, uz popust od 10% (na sve vrste plaćanja), sad je tu i dodatna pogodnost besplatne montaže i balansiranja guma

Popis poslovnica

Popis poslovnica
Kliknite na sliku za uvećani prikaz