Novi partneri u sustavu HAK Preporučuje

Objavljeno: 11.10.2011.

Munja, tvornica akumulatora i baterija d.d.

Do akumulatora uz veliku pogodnost

Munja

Duga tradicija poslovanja Munje seže u 1920. godinu. Danas je to moderna tvrtka koja posluje po standardima ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.

Osuvremenjivanjem, odnosno ulaganjem u novu opremu povećana je kvaliteta proizvoda tako da ispunjavaju uvjete propisane europskim normama. Širokim rasponom asortimana, sa stalnom prilagodbom novim tehnologijama, želi se zadovoljiti svakog potrošača, pa i najzahtjevnijeg te se prema svojim stručnim i tehnološkim dostignućima ravnopravno može nositi sa svim europskim i svjetskim proizvođačima. Danas kao jedini hrvatski proizvođač Munja proizvodi: starter akumulatore, trakcijske baterije, stacionarne baterije i akumulatore za specijalne namjene.

Popust se ostvaruje u tvorničkoj trgovini na adresi: Munja d.d. Tvornica akumulatora i baterija, Zagreb, Žitnjak bb. (Radničkom cestom, lijevo na kružnom toku prije Domovinskog mosta)

tel 01 2405 918, 01 2404 187

Pogodnost za članove HAK-a:

  • 10% popusta na sve tipove Munja akumulatora

Prva trgovina d.o.o.

Prva trgovina

Sve za zimu

Tvrtka na domaće tržište plasira automobilske gume za osobna i teretna vozila najpoznatijih svjetskih proizvođača guma Michelin, Goodyear, Sava, Bridgestone i Continental. Djelatnosti tvrtke su: prodaja automobilskih guma u sklopu vulkanizerske radionice, uslužno, čuvanje guma, montaža i demontaža guma, balansiranje naplataka, popravci oštećenih guma, izmjena metlica brisača i stručni savjeti.

Radionica i prodaja automobilskih guma posluje na adresi: Adamičeva 1, Zagreb (Zapruđe), tel./fax.: 01 66 82 241 , e-mail: info@prvatrgovina.hr.

Pogodnosti za članove HAK-a:

  • 15% - 20% popusta na redovne cijene automobilskih guma (ovisno o brandu, prema važećem cjeniku)
  • 10% na izmjenu metlica brisača

KD Life životno osiguranje d.d.

Osigurajte se na vrijeme

Osiguravajuće društvo osnovano sredinom 2008. godine od strane ugledne slovenske financijske grupe KD Holding, čija životna osiguranja uspješno djeluju u šest europskih država, a sad i u Hrvatskoj. KD Holding svoje poslovanje obavlja i u području investicija, upravljanja imovinom, životnih osiguranja i neživotnih osiguranja. KD Holding posebnu pažnju posvećuje upravo životnim osiguranjima pa je tako KD Life najpropulzivniji osiguratelj na slovenskom osigurateljnom tržištu gdje prodaje više od 30.000 životnih polica na godinu.

Cilj KD Lifea je da prosječnim hrvatskim obiteljima, prije svega obiteljima s djecom, ponudi svoju Fond-policu koja predstavlja životno osiguranje s ulaganjem u investicijske fondove. Time želimo mnogim obiteljima, osim financijske zaštite, omogućiti i dugoročnu, discipliniranu štednju jer je upravo ona jedini način da se dođe do znatnijih sredstava pred odlazak u mirovinu i da pri tome financijski zaštitimo svoju obitelj. Uzmemo li u obzir da je razina prosječnih mirovina u susjednim zemljama još viša od 60% posljednje plaće osiguranika, dok se u Hrvatskoj ta brojka kreće između 35 i 40%, te također ako uzmemo u obzir i trenutačnu krizu II mirovinskog stupa čiji je status još neizvjestan - itekako je potrebno razmišljati o dodatnim ulaganjima. Osnovna socijalna sigurnost sve više prelazi na pojedinca.

Što je Fond-polica? To je životno osiguranje vezano uz investicijske fondove kod kojeg ugovaratelj snosi rizik ulaganja. Namijenjena je onima koji žele biti životno osigurani i istodobno ostvarivati potencijalno više prinose na štedni dio svog osiguranja života. Drugim riječima, s Fond-policom odjednom ostvarujete dva izuzetno važna cilja:

  • odabirom životnog osiguranja brinete za svoju socijalnu sigurnost i sigurnost svojih najbližih
  • ulaganjem u investicijske fondove oplemenjujete vrijednost svoje imovine

Info: http://www.kd-life.hr

Prodajne lokacije:

  • Zagreb, Donje Svetice 46 c, tel 01 62 85 101 ili 098 99 34 031;
  • Osijek, Hrvatske Republike 43, 031 321 266;
  • Pula, Labinska 2 c, tel 052 350 870;
  • Varaždin, Supilova 7a, 042 493797;
  • Solin, Kralja Zvonimira 14, 021 410 070

Pogodnost za članove HAK-a:

 

 

 

 

 

  • Pri ugovaranju Fond-police druga premija je gratis
  •  

     

     

     

     

    Pervalidus d.o.o.

     

    Pervalidus

    Tvrtka želi pružiti kupcima mogućnost da vide bolje, da budu u trendu, jedinstveni i posebni, a pri tome ostanu u okvirima svojih platežnih mogućnosti. Kako bi zadržali posebnost, a istodobno ne postali slijepi sljedbenik modnih trendova, odlučili smo Vam pružiti mogućnost odabira sunčanih i dioptrijskih naočala iz prošlih sezona po sniženim cijenama. U skladu s tim, u prosincu 2009. otvorili smo shop u Outlet Centru Sv. Helena, a u lipnju 2010. otvoren je shop u Roses Fashion Outletu u Sv. Križu Začretje. U Arena cetru u Zagrebu, da udovoljimo i kupcima koji žele najnovije što se nudi na tržištu, otvoren je i monobrand store Police, gdje će i oni najzahtjevniji naći nešto za sebe. U ponudi su sunčane naočale, tekstil, kožna galanterija, nakit i satovi.

    Prodajne lokacije:

    • Police shop, Arena Centar Zagreb tel 01 61 42 592, mob 099 2955 210, arena@sunglasses.hr;

    • Sunglasses.hr, Outlet centar Roses Sv. Križ Začretje tel 049 227 671, mob: 099 8298 243, roses@sunglasses.hr;
    • Pervalidus sunglasses & eyewear, Outlet centar Sv. Helena tel: 01 2851 433, mob: 099 8368 703, helena@sunglasses.hr

    Pogodnosti za članove HAK-a:

    • 15% popusta na gotovinu na redovni asortiman
    • 10% popusta na bezgotovinsko plaćanje na redovni asortiman
    • 5% dodatnog popusta na gotovinu za već snižene artikle (sezona ili neka izvanredna akcija)

    Angelina Yachtcharter Biograd na Moru, Marina Šangulin

    Na more s uštedama

    Angelina Yachtcharter Biograd na Moru, Marina Šangulin

    Kao dio Šangulin grupe koje je već više od 30 godina prisutna u turizmu, Angelina Yachtcharter je tvrtka s višegodišnjim iskustvom u nautičkom turizmu i s flotom od više od 25 plovila, jedrilica, katamarana i motornih brodova. Naša se raznovrsna flota sastoji od tipova brodova kao što su Bavaria, Lagoon, Dufour X-Yachts i Vektora u rasponu od 30 do 51 stope, koji su svojim cijenama dostupni svim gostima. Zahvaljujući upravo dobrom servisu i dobro održavanim brodovima, imamo velik broj stalnih gostiju koji koriste naše brodove jer su sigurni u našu kvalitetu i profesionalnost.

    Naša baza se nalazi u Marini Šangulin u malom i šarmantnom gradu Biogradu, idealnom polazištu koje Vam omogućuje da u najkraćem vremenu stignete do prekrasnih uvala, otoka i otočića te, naravno, nacionalnih parkova Kornati i Slapovi Krke.

    Biograd je jako dobro povezan, kako kopnenim putem s ostatkom Lijepe naše i Europe, tako i zračnim putem, i to zbog blizine zračnih luka u Zadru i Splitu, odakle se s organiziranim transferom možete uputiti prema rezerviranom plovilu i odmor može početi.

    Kao posebnu pogodnost Angelina Yachtcharter nudi svojim gostima Komfor paket koji uključuje sva ekstra davanja pri unajmljivanju plovila. U Komfor paket uključeni su obavezni transit log, osiguranje kaucije koje uvelike olakšava obiteljima s djecom, ali i iskusnim pomorcima pri nastanku štete, izvanbrodski motor, W-lan router za bezbrižno spajanje na internet do pet priključaka, parking za jedno osobno vozilo za jedan tjedan i hrvatski mobitel za komunikaciju s bazom i tehničkom podrškom koja je na raspolaganju 24 sata.

    Popusti se ostvaruju na prodajnim lokacijama:

    • Marina Šangulin, Biograd na moru
    • Agencija Angelina Tours, Biograd na Moru, Kraljice Jelene 3 tel. 023 385 292 i 385 293,
    • na nautičkim sajmovima gdje partner izlaže,
    • on-line putem web obrazaca, www.angelina.hr i info@angelina.hr.

    Pogodnosti za članove HAK-a:

    • Popust od 25% na najam plovila
    • Popust od 10% na comfort package kod najma plovila
    • Popust od 10% na cijenu skipperskog tečaja
    • Popust od 10% na cijenu transfera

    Staklo d.o.o. Pula

    Sve na jednome mjestu

    Staklo

    Naš novi partner iz Pule je tvrtka koja proizvodi sve vrste kvalitetne staklene ambalaže za: med, rakiju, likere, vino, ulja, maslinovo ulje, akvarije, bočice za eterična ulja, vaze, svijećnjake... U asortimanu su također i razni čepovi od stakla, pluta, silikona, PVC-a, razni poklopci za teglice, PVC kapice za butelje, razne boje za staklo te istarski suveniri - vina, maslinovo ulje, rakija, likeri raznih proizvođača.

    Trgovina-skladište:

    • Gregovica 22, Pula, tel./fax 052 394 150, 052 394 151, mob. 099 5555 255 i 098 334 944,
    • suvenirnica - Amfora, Fažana, Trg sv. Kuzme i Damjana 3, mob. 098 334 944.

    Pogodnost za članove HAK-a:

    • 10% popusta na gotovinu na stakleni asortiman