Novi partneri u sustavu HAK Preporučuje

Objavljeno: 7.2.2012.

Autoservis Šurina

Autoservis Šurina

Sve na jednome mjestu

Ugledan obrt s tradicijom od 1967. godine. Obrt je 1995. godine preimenovan u Autoservis Šurina i preseljen na novu, današnju lokaciju u naselju Borovje, neposredno uz Aveniju Marina Držića kraj Jadranskog mosta u Zagrebu. Trenutačno servis broji 10 zaposlenika. Tradicija od 45 godina uspješnog rada garancija je za zavidnu razinu poslovanja utemeljenu na bogatom radnom iskustvu. Danas Autoservis Šurina nudi kompletan servis osobnih vozila.

Osnovna djelatnost servisa je montaža, balansiranje i prodaja guma za motocikle i osobna motorna vozila, brzi servis osobnih motornih vozila te prodaja auto dijelova. Iz bogate ponude spomenut ćemo samo neke od usluga: kompletne vulkanizerske usluge za osobna vozila, motocikle i skutere, uključujući balansiranje kotača direktno na osobnim i kombi vozilima, kao i punjenje guma plinom. Tu je i 3D kompjutorska geometrija kotača za osobna te kombi vozila. Kompletne mehaničarske usluge, uključujući uređenje voznog postroja i pripreme za tehnički pregled s provjerom u vlastitoj stanici za kontrolu kočnica i amortizera. Električarski radovi, dijagnostika, punjenje i čišćenje klima-uređaja. Trgovina auto dijelova i opreme. 2006. godine GoodYear i Dunlop grupacije servisu dodjeljuju certifikat za montažu guma s RUN ON FLAT tehnologijom. Servis je 2010. godine od HAK-a dobio priznanje za postignute rezultate u radu na prometnoj preventivi i unapređivanju sigurnosti cestovnog prometa.

Autoservis Šurina Borovje 1, Zagreb, tel/fax 01 615 20 20.

Pogodnosti za članove HAK-a:

  • Sve usluge servisa 15% za gotovinsko plaćanje, ostali oblici plaćanja 10%
  • U vl. trgovini autodijelova 15% za gotovinsko plaćanje, ostali oblici plaćanja 10%
  • Auto gume 10% za gotovinsko plaćanje, ostali oblici plaćanja 5%

Helimax d.o.o. - panoramski letovi helikopterom

Helimax

Jeste li ikad letjeli helikopterom? Sad to možete, uz posebne pogodnosti za članove HAK-a, učiniti s tvrtkom Helimax! Helimax d.o.o. je privatno poduzeće registrirano i certificirano za pružanje usluga iz zraka. U floti su dva helikoptera američkog proizvođača Robinson R-44 Raven I četverosjed i R-22 Mariner dvosjed, dokazano najsigurniji u svojoj klasi. Helimax je sastavljen od malog, ali iskusnog tima profesionalaca, entuzijasta i ljudi koji će Vam osigurati letenje na vrhunski održavanim helikopterima, te letačkog kadra koji će Vam dočarati letenje uistinu na nezaboravan način.

Helimax nudi: panoramske letove diljem Hrvatske, brze zračne transfere na zahtjev, evente, snimanja i fotografiranja iz zraka, padobranske skokove, testne letove...

Vjerujte, ako niste probali let helikopterom - kao da niste nikad ni letjeli!

Hellimax, Zagreb, Žitnjak bb, dvorište Tvornice akumulatora Munja, tel 01 369 72 18, fax 240 60 96, mob 099 200 95 05, vlaho@helimax.hr.

Pogodnosti za članove HAK-a:

  • 12% popusta na sve usluge