Akcije za članove HAK-a

Objavljeno: 27.3.2012.

Akcija samo za članove HAK-a u Ghetaldusu

Naš partner u sustavu HAK Preporučuje tvrtka Ghetaldus, već 40 godina bavi se i slušnim pomagalima. Kroz taj vremenski period stvoren je kvalitetan i stručan kadar koji se bavi podešavanjem slušnih i govornih pomagala i osigurava brz i kvalitetan servis istih.

Posebna akcija za članove HAK-a:

Kupnjom slušnog pomagala ostvaruju poseban popust na bilo koji drugi proizvod (okviri, dioptrijske i sunčane naočale...) u iznosu od 30% , osim na već snižene artikle.
Akcija traje od 23.3. a do 23.4.2012. u poslovnicama u PJ Ghetaldus optike (popis na: www.hak.hr/clanstvo/ustedite ili www.ghetaldus.hr)

Posebna akcija za članove HAK-a u Tepih Centru

– besplatna dostava na području grada kupnje (do max. 20km) u slučaju kupnje zavjesa/tepiha
– besplatno rubljenje (u slučaju kupnje tapisona ili staza).

Popusti su ili/ili, znači ne mogu se iskoristiti obje pogodnosti. Ili besplatna dostava ili besplatno rubljenje kupljenog tapisona.
Akcija traje do 30.04.2012.

Stalni popust za članove HAK-a je 7% za sve vrste plaćanja.

Poslovnice: Zagreb Velesajam, Zagreb Žitnjak, Split, Varaždin, Rijeka, Osijek i Zadar.
Kontakt: tel. 01/6591-000, info@tepih-centar.hr

Hotel Aristos, Zagreb, Cebini 33

Tel: + 385 1 6695 900
www.hotel-aristos.hr, aristos@hotel-aristos.hr

Posjetite Zagreb i izaberite vikend pakete našeg partnera, Hotela Aristos.

Poseban SPA paket uključuje: jedno noćenje za 2 osobe u deluxe dvokrevetnoj sobi, korištenje fitness studija, spa i relax zone Aristos wellness centra uz ponudu bio, parne, infracrvene saune i masažu tijela za svega 982,50 kn.
Svim gostima osiguran je besplatan parking i garaža hotela te mogućnost rane prijave i kasnije odjave iz hotela.

Akcija za članove HAK-a: na navedenu cijenu paketa 5% popusta
Stalna pogodnost: 10 % popusta na trenutno najbolju cijenu („best available rate“),

Show your Card!

Isplati se biti član HAK-a, jer ste dio ste velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti Show your Card! Ostvarite brojne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge u Europi, SAD, Kanadi, Meksiku, Japanu, Australiji, Južnoj Africi, Rusiji...Obratite pažnju na logotip na Vašoj članskoj iskaznici HAK-a. Tim logotipom označeno je preko 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta.

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: www.arceurope.com ( u izborniku lijevo izaberite lokaciju u Europi ili svijetu, zatim na desnom padajućem izborniku izaberite jednu od Europskih zemalja. Nakon izbora zemlje dolje kliknite „search“, pričekajte i izlistat će Vam se ponuda pogodnosti i ušteda u toj zemlji sa svim detaljima.

Putujete li u Sjevernu Ameriku, za Vas smo pripremili zajdničku iskaznicu HAK-a i američkog i kandaskog autokluba AAA/CAA. Preuzmite je na www.hak.hr – Show your Card! Ova iskaznica vrijedi do 31.12.2013. I „preko bare“ Vaš HAK je s Vama!

Ponude mjeseca HAK-ovih partnerskih nacionalnih autoklubova

Partner njemačkog autokluba ADAC-a: Tropical Islands, www.tropical-islands.de

Otkrijte najveći europski Tropical Holiday World u centru Njemačke, 35 km južno od Berlina! Mjesto istraživanja, upoznavanja novih ljudi, uživanja u posebnim trenucima s Vašom obitelji i prijateljima. Pobjegnite od briga svakodnevnog života i napunite baterije u ovom tropskom raju. Letite visoko iznad tropske džungle u balonu i uživajte na navišem njemačkom aquaganu. Dođite i osjetite tropsku fascinaciju!

Posebna ponuda za članove HAK-a: 3 noći u apartmanu Tropical Island resorta za 339 Eura po osobi, uključivo 3-dnevnu kartu u Tropical Island atrakcijama, posteljinu, ručnike, parking i završno čišćenje.

Predbilježbe samo na tel. +49 35477 60 50 50, navedite kod "ARC Europe". Akcija traje do 30.4.2012. Termini putovanja: 01.03.–31.03., 12.04.–30.04. ili 07.05.–30.06.2012

Ovaj mjesec i HAK ima partnere s ponudom za svoje i članove svih europskih autoklubova

Svi putevi vode u Hotel „I“!

Zagreb, Remetinečka c. 106
Tel. 01 6141 222, fax 01 6542115, www.hotel-i.hr , e-mail: info@hotel-i.hr

HAK-ov partner, Hotel „I“, odlično je pozicioniran: samo 10 minuta do centra grada i poslovnih sjedišta, blizu Zagrebačkog Velesajma, 20 minuta od zračne luke i posebno atraktivno – tik uz novi shopping centar Arena i sportsku dvoranu Arena Zagreb.

Posebna akcija za članove HAK-a i stranih autoklubova:
Dodatno na stalnih 25 % popusta – extra 25 % na ručak i/ili večeru. Akcija vrijedi do 31.3.2012.

Pokažite člansku iskaznicu na recepciji ili rezervirajte tel. i tražite HAK/Show your Card! popust.

Proljeće u hotelu Dubrovnik!

Zagreb, Gajeva 1
Tel. 01 4863 555, fax, 01 4863 550,
www.hotel-dubrovnik.hr, e-mail: reservations@hotel-dubrovnik.hr

Vaš domaćin u srcu grada Zagreba, Hotel Dubrovnik, pripremio je posebnu pogodnost za sve članove HAK-a popust od 25% na usluge smještaja i 10% popusta na usluge hrane i pića. Popust na hranu i piće ostvariv je i u slučaju da se ne koriste usluge noćenja.

Pokažite člansku iskaznicu na recepciji ili rezervirajte tel. i tražite HAK/Show your Card! pospust.