"Camping Croatia" – vodič za ljubitelje kampova

Objavljeno: 19.4.2012.

Kamping udruženje Hrvatske (KUH) predstavilo je prvi mobilni vodič za hrvatske kampove - „Camping Croatia“.

Kamping udruženje Hrvatske S ciljem što učinkovitije promidžbe hrvatskih kampova Kamping udruženje Hrvatske izdalo je prvu hrvatsku besplatnu kamping aplikaciju za iPhone i Android mobilne uređaje, koji je moguće besplatno preuzeti sa Android Marketa i iTunes App Storea.

Aplikacija predstavlja rješenje za sve zaljubljenike u svijet kampiranja koji se odluče na otkrivanje hrvatske kamping ponude. Ovim su projektom na jednome mjestu objedinjeni podaci o većini hrvatskih kampova i kamp naseljima na tri jezika: engleski, njemački i talijanski.

Aplikaciju je razvila tvrtka Navigo Sistem iz Zagreba, a zanimljiva je posebice stoga što kada se jednom preuzmu početni podaci aplikacija može raditi i bez pristupa internetu te time postaje u potpunosti uporabljiva i kada goste dođe u Hrvatsku jer nema dodatnih troškova prijenosa podataka.

Kamping udruženje Hrvatske Osnovna svrha aplikacije jednostavno i učinkovito planiranje godišnjeg odmora u hrvatskim kampovima putem smartphone uređaja, koji nastavljaju svoju ekspanziju i preuzimaju sve važniju ulogu u svijetu modernih komunikacija. Prema posljednjim istraživanjima provedenima u Njemačkoj, preko 96% kampista samostalno organizira svoj godišnji odmor, a njih 24% koristi se mobilnim uređajima u prikupljanju informacija i organizaciji putovanja prije i tijekom godišnjeg odmora. Aplikaciju možete pregledati i preuzeti na linkovima za Android i iPhone uređaje.

Svi opisi kampova sadrže i GPS podatke te integrirani planer puta koji omogućuje lakši dolazak na odabrano odredište, dok je posebna sekcija aplikacije posvećena najboljim hrvatskim kampova s najvišim kvalitativnim standardima.

Aplikacija također sadrži dodatne korisne informacije poput vremenske prognoze, tečajne liste, informacija o prometu, servisne informacije i slično.