Novi partner i pogodnosti u sustavu HAK preporučuje

Objavljeno: 14.5.2012.

Novi partner u sustavu HAK Preproučuje

Poliklinika Bonifarm

Bonifarm

Zagreb, Hondlova 2/10
Tel: 01/ 2302 077 ili 01/ 2032 084
E-mail : poliklinika@bonifarm.hr
www.poliklinika-bonifarm.hr

Poliklinika Bonifarm nalazi se u blizini maksimirskog stadiona preko puta parka Maksimir na adresi Hondlova 2. Okružena zelenilom uz osiguran veliki besplatni parkirng za sve svoje klijente. Posebno ističemo djeltanosti:

- Usluge medicine rada - zdravstveni pregledi za:
vozače svih kategorija/ posao (sistematski i prethodni pregledi)/zaštitare i čuvare/pomorce/odlazak na rad u inozemstvo/trajno nastanjenje u RH/upise u škole i na fakultete/sportaše i rekreativce te držanje i nošenje oružja.

- Usluge medicinsko-biokemijskog laboratorija:
sve laboratorijske pretrage krvi, mokraće, stolice, ...brzo, jednostavno i bezbolno.
Posebno smo organizirali i službu kućnih posjeta za sve one koji nisu u mogućnosti doći u naš laboratorij. Za ovu pogodnost svakodnevno zaprimamo narudžbe putem telefona 01/4604 128.

- Tečaj pružanja prve pomoći za sve polaznike autoškola.

Članovi HAK-a imaju 10% popusta na sve usluge Poliklinike Bonifarm.

Posebne akcije za članove HAK-a

Ghetaldus Optika

Bonifarm

Vozači, pozor! Boljim vidom sigurnije u vožnji!

Naš partner, najveća optička tvrtka u Hrvatskoj Ghetaldus Optika, u svom asortimanu ima Polar leće. Namijenjene su prvenstveno vozačima i posebno su dizajnirane da kontroliraju i smanjuju blještanje zahvaljujući specijalno ukomponiranom filteru koji odvaja korisne zrake svjetlosti od horizontalnih koje uzrokuju blještanje što obične sunčane naočale ne mogu postići. Ukratko, Polar leće čine sljedeće:
Smanjuju blještavilo
Minimizacija neugodnih refleksija
100% UV-A, UV-Bzaštita
Poboljšani kontrast
Efekt svijetlije slike
Izrađuju se kako bez dioptrije tako i sa dioptrijom.

Posebno za članove HAK-a: Ukupno 20% popusta na Polar leće. Akcija traje do 16.6.2012. u 67 poslovnica u svim većim mjestima Hrvatske
(popis na: www.hak.hr/clanstvo/ustedite ili www.ghetaldus.hr )

Stalni popust na cjelokupni asortiman dioptrijskih i sunčanih naočala, leća i pribora: 10%

Auto Krešo

Bonifarm

Povoljnije pripremite automobil za ljeto!

Lipanj je mjesec kada se mnogi već pripremaju za godišnji odmor, a kako bi vam i u ovo doba krize omogućili što lakšu i povoljniju pripremu automobila za ljeto, u suradnji s Auto Krešom pripremili smo nove pogodnosti. Sigurnost vožnje očituje se u što kraćem zaustavnom putu, a što se osigurava dobrim i kvalitetnim gumama, ispravnim ovjesom, ali i samim kočnicama. Za sigurnost vožnje preporuka je jednom godišnje ili svakih 20 tisuća kilometara provjeriti stanje kompletnog ovjesa, pa tako i amortizera.
Pored guma, amortizera i kočnica renomiranih marki, u prodajnom asortimanu našeg partnera možete pronaći i ostale elemente vozila, od akumulatora, žaruljica, brisača, brtvi, dijelova ovjesa i uređaja za hlađenje. Tu su i brojni filteri, električni dijelovi, ulja, ispušni sistemi, ležajevi, manžete, svjećice, pogonsko remenje te kompletna auto kozmetika.

Nove, još veće akcijske pogodnosti za članove HAK-a:
- 20 % popusta na na sve vrste plaćanja za kupnju dijelova iz kompletnog prodajnog asortimana
- 10 % popusta na sve vrste plaćanja za kupnju bilo koje četiri gume (ljetne, zimske, cjelogodišnje za osobna i laka gospodarska vozila) + besplatna montaža i balansiranja
Akcija traje od 15. svibnja do 1. srpnja.

Šurina - Auto servis, vulkanizer i prodaja auto-dijelova

Bonifarm

Zagreb, Borovje 1, tel/fax 01 / 6152020

Naš partner je ugledan obrt s 45 godina tradicije čija je osnovna djelatnost brzi servis osobnih motornih vozila, montaža, balansiranje i prodaja guma za motocikle i osobna motorna vozila, te prodaja auto dijelova.

Posebna akcija za članove HAK-a do 15.6.2012.:
- popust 40% (za bilo koji način plaćanja) na uslugu redovitog servisa (redovna cijena takvog servisa iznosi 250,00 kn, a za članove 150,00 kn), koja uključuje:
izmjenu ulja i pročistača ulja, pročistača zraka, goriva i kabine, testiranje stanja akumulatora, stanja kočione tekućine, vizualni pregled kočnica i testiranje na valjcima, vizualni pregled podvozja i ispušnih elemenata te kontrola signalizacije.

Dijelovi nisu uključeni u cijenu!

Stalni popust na kupnju dijelova:15% na gotovinu i 10% na kartice.