Show Your Card!

Objavljeno: 12.6.2012.

Isplati se biti član HAK-a, jer ste dio ste velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti Show your Card! Ostvarite brojne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge u Europi, SAD, Kanadi, Meksiku, Japanu, Australiji, Južnoj Africi, Rusiji...Obratite pažnju na logotip na Vašoj članskoj iskaznici HAK-a. Tim logotipom označeno je preko 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta.

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: www.arceurope.com. S iste web adrese možete downloadati novu knjižicu popusta za 2012. „Discounts 2012 – Offering You More“ - www.arceurope.com/en/oym2012.aspx

Putujete li u Sjevernu Ameriku, za Vas smo pripremili zajdničku iskaznicu HAK-a i američkog i kandaskog autokluba AAA/CAA. Preuzmite je na www.hak.hr/clanstvo/ustedite – Show your Card! Ova iskaznica vrijedi do 31.12.2013. I „preko bare“ Vaš HAK je s Vama!

Ponude mjeseca lipnja HAK-ovih partnerskih nacionalnih autoklubova, njemačkog ADAC-a, španjolskog RACE, talijanskog ACI, norveškog NAF, a tu je i HAK-ov partner Dino Park, zabavni park u Omišu:

Dino Park Omiš

Dino Park

Vukovarska bb. (neposredno uz Jadransku magistralu)
Tel. 097-7834063, 098-1934243

www.dino-park.hr

,
e-mail: info@dinopark-croatia.com

Posjetite prvi tematski zabavni park u Hrvatskoj! Pogledajte pokretne dinosaure u prirodnoj veličini i veliki zabavni park s atrakcijama: veliki brod ljuljačka, tobogani, trampolini, vrtuljci, dvorac za skakanje, Kremenko vlakići, Dino-kino. Sve su ove atrakcije uključene u cijenu ulaznice!

Radno vrijeme Dino-parka u predsezoni:
11.5. – 14.6. te 17.9. – 14.10.2012. Vikendom (pet.-ned.) od 10 do 17 sati.
Cijena ulaznice po osobi: 50 kn
Glavna sezona 15.6. – 16.9.2012. Svaki dan od 9 – 13 i 17 – 21 sat.
Cijena ulaznice po osobi: 80 kn
Za djecu do 3 godine je ulaz besplatan

Posebna akcija za članove HAK-a od 1.6. do 13.7.2012.:
- 25% popusta na sve ulaznice, te dodatno jedna figurica Dinosaura gratis za svako dijete do 12 godina

Njemački autoklub ADAC:

Autostadt Wolfsburg – high tech atrakcija koncerna Volkswagen

Dino Park

http://www.autostadt.de

Autostadt poziva posjetitelje na putovanje u svijet mobilnosti. 25 hektara brežuljaka i jezera u skladu s izvanrednom arhitekturom i dizajnom čine pozadinu brojnih atrakcija Autostadta. Izložba klasičnih automobila daje Vam pogled u prošlost; umjetnička djela i filmovi potiču diskusije, interaktivne istraživačke stanice nude mogućnost za eksperimente i uzbudljive produkcije poput Movimentos Festival Tjedna, uzbuđenje i imaginaciju.

Pogodnost za članove HAK-a: 5 Eura popusta na cijenu ulaznice (plaća se 10 umjesto 15 Eura).
Akcija vrijedi do 31.8.2012.

Španjolski autoklub RACE:

Valencia, CIUDAD DE LAS ARTES Y LAS CIENCIAS

Dino Park

http://www.cas.es

Ovo je najveći centar za znanstvenu i kulturnu difuziju u Europi. Avangardno područjeza učenje na i dok se zabavljate na raznim izložbama u Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, uživajte audivizualne predstave na L'Hemisferic i otkrijte tajne mora u L'Oceanografic.

Pogodnost za članove HAK-a: 2 karte za cijenu jedne.
Akcija vrijedi do 30.6.2012.

Talijanski autoklub ACI:

MNAF – Firenca
Museo Nazionale Alinari Della Fotografia

Dino Park

http://www.mnaf.it

MNAF se sastoji od dva različita područja. Izložbeni prostor u kojem se postavljaju povremene izložbe 4-6 puta godišnje, vezane uz temu povijesne i suvremene fotografije koje postavlja sam muzej ili u suradnji s najvažnijim i najprestižnijim međunarodnim institucijama. Stalni muzejski izložbeni prostor posvećen povijesti i tehnikama fotografije, s izložbama origanlnih starih materijala koji ilustriraju povijest izuma fotografije i njezine različite tehnike, kao i radove vodećih fotografa. Muzejski itinerer podijeljen je u 7 dijelova.

Pogodnost za članove HAK-a: 50 % popusta na razne publikacije i fotografske kataloge u MNAF suvenirnici

Norveški autoklub NAF

Hadeland

www.hadeland-glassverk.no

Hadeland Glassverk – Staklarna Hadeland – nalazi se u Jevnakeru, otprilike 1 h sjeverno od Osla, u idiličnom okolišu na obali jezera Randsford. Staklarna je osnovana 1762. i najstarija je kompanija u Norveškoj koja radi neprekidno od svog osnivanja. Ove godine slave 250 godina rada.

Do 1. Srpnja članovi HAK-a imaju 50% popusta na zdjelu Arctic Stem Bowl koju je dizajnirala Maud Gjeruldsen Bugge. Redovna cijena 2.950 NOK – s popustom 1.475 NOK (oko 1.460 kn). Zdjela je kvalitete stupnja A.

Ponuda vrijedi samo u glass shopu (Glassbutikken) u Hadeland staklarni. Ne vrijedi u tvorničkom outletu.

Ponude možete detaljnije pogledati i na web adresi (link na naslovnici www.arceurope.com): www.arceurope.com/en/partnerofmonth.aspx