Last minute popust

S HAK-om 40% jeftinije u Tursku

Objavljeno: 14.6.2012.

Novi partner u sustavu HAK Preporučuje je turistička agencija Nikal iz Zagreba. Specijalizirana je za Tursku i nudi atraktivne kružne ture po cijenama i do 40 % nižim za članove HAK-a.

Dodatni Last Minute popust - uštedite 350,- kn!

Članovima HAK-a za rezervacije napravljene poslije 10.09.2012 putnička agencija Nikal odobrava dodatni Last Minute popust u iznosu od 350,- kn po rezervaciji. Iskoristite priliku i otputujte na nezaboravno putovanje!

Datumi polaska - Zrakoplovna luka Zagreb

Sezona Termin putovanja Redovna cijena Cijena za članove HAK-a (dvokrevetna soba, polupansion)
A 11.10.-18.10.12. 4.700,- kn 2.800,- kn
B 18.10.-25.10.12 4.500,- kn 2.700,- kn
C 25.10.-01.11.12 4.300,- kn 2.600,- kn

Ova odlična ponuda za članove HAK-a uključuje:

  • direktni let zrakoplovom do Antalye
  • kružno putovanje komfornim turističkim autobusom
  • smještaj u hotelima 4-5 zvjezdica na bazi polupansiona, buffet doručak i večera
  • ulaznice za sve objekte i atrakcije prema programu
  • turističkog pratitelja-vodiča na hrvatskom jeziku cijelo vrijeme Vašeg boravka

Klima u Antalyji Listopad
Dnevna temperatura (°C) 27
Sunčani sati (h/dan) 9
Temperatura vode (°C) 24

Sve informacije i rezervacije zatražite na besplatni tel. 0800 85 66

Ove jeseni nudimo polaske u listopadu, dobu kada su u Turskoj još ugodne temperature zraka i vode za kupanje.

Tura po južnoj Turskoj je nezaboravan doživljaj, naprosto zato što na sedmodnevnom kružnom putovanju Likijom otkrivate čari i kulturu Orijenta, ali i fascinantne antičke gradove Efez i Hierapolis, prirodni fenomen Pamukkale, vožnju brodom po delti rijeke Daylan u zaljev kornjača, Antalyu... Iznenadit će Vas susret s korijenima kršćanstva – Efez, grad u kojem je Sv. Pavao držao znamenite poslanice Efežanima, kuća u kojoj je Bl. Djevica Marija živjela nakon Kristove smrti, bazilika apostola Ivana iz 1. stoljeća, ostaci bazilike Sv. Filipa apostola, rodno mjesto i crkva Sv. Nikole iz 4. Stoljeća, u stijenama uklesane drevne grobnice u Myri...

Ovaj odlično organiziran turistički aranžman, u cijenama već od 2.300 kn, sadrži direktni let Zagreb-Antalya-Zagreb, smještaj u hotelima 4-5* na bazi polupansiona na švedskom stolu, putovanje kvalitenim turističkim autobusom uz lokalnog pratitelja i vodiča na hrvatskom jeziku koji je s Vama cijelo vrijeme boravka u Turskoj. Sve ulaznice za lokalitete iz programa uključene su u cijenu aranžmana.

Upoznat ćete i toplinu i srdačnost ljudi u Turskoj, čija se marljivost vidi na svakom koraku u nepreglednim plastenicima, voćnjacima i obrađenim poljima.

Kružno putovanje južnom Turskom našeg partnera turističke agencije Nikal, po posebnim cijenama za članove HAK-a, toplo preporučujemo!

Preuzmite letak s informacijama