Nagrada za HAK-ov projekt ECOWILL

Objavljeno: 15.6.2012.

ECOWILL projekt dobio je , 13. lipnja,  nagradu za najbolji Eko edukativni projekt između 33 prijavljena projekta na DM Green City project natječaju u ovoj kategoriji.

Dm green city dodjela nagrada kruna je projekta i zadnje događanje u seriji dm green city ekološki odgovornih događanja, akcija i inicijativa. Organizatori Dm green city projecta na ovaj način prepoznaju i vrednuju kreativan rad koji komunicira važnost društvene i ekološke odgovornosti, održivog razvoja i etičke prakse u bilo kojem sektoru poslovanja i djelovanja. 

Eko vožnja je moderan i inteligentan stil vožnje koji, ukoliko se aktivno primjenjuje, može znatno doprinijeti smanjenju potrošnje goriva i negativnog utjecaja čovjeka na okoliš, uz istovremeno povećanje sigurnosti i ugodnosti vožnje.

Eko vožnja je od sada prisutna i u Republici Hrvatskoj u obliku individualnih i grupnih treninga (u trajanju do 60 minuta po kandidatu) za vozače vozila B kategorije s prethodno položenim vozačkim ispitom. Pohađanjem treninga Eko vožnje te aktivnom primjenom stečenih znanja, možete osigurati smanjenje godišnje potrošnje za minimalno 2 000 kuna te doprinijeti smanjenju emisija CO2 za cca 200kg/godišnje!

Inicijativa za pokretanje masovnih treninga Eko vožnje je rezultat paneuropskog projekta ECOWILL, kojem je cilj popularizirati Eko vožnju kao jednu od najbitnijih mjera za provedbu politike energetske učinkovitosti u prometu.

Ukoliko i vi želite postati moderni vozač 21. stoljeća, dovoljno je da se prijavite u rubrici I ja želim postati Eko vozač, nakon čega ćemo vas kontaktirati kako bi dogovorili termin za provedbu treninga Eko vožnje.