Show Your Card!

Objavljeno: 10.7.2012.

Isplati se biti član HAK-a, jer ste dio ste velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti Show your Card! Ostvarite brojne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge u Europi, SAD, Kanadi, Meksiku, Japanu, Australiji, Južnoj Africi, Rusiji...Obratite pažnju na logotip na Vašoj članskoj iskaznici HAK-a. Tim logotipom označeno je preko 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta.

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: http://www.arceurope.com.

S iste web adrese možete downloadati novu knjižicu popusta za 2012. „Discounts 2012 – Offering You More“ - http://www.arceurope.com/en/oym2012.aspx

Putujete li u Sjevernu Ameriku, za Vas smo pripremili zajdničku iskaznicu HAK-a i američkog i kandaskog autokluba AAA/CAA. Preuzmite je na http://www.hak.hr/clanstvo/ustedite – Show your Card! Ova iskaznica vrijedi do 31.12.2012. I „preko bare“ Vaš HAK je s Vama!

Ponude mjeseca srpnja HAK-ovih partnerskih nacionalnih autoklubova, talijanskog ACI, francuskog ACA, njemačkog ADAC-a, a tu je i HAK-ov partner HELIMAX panoramski letovi helikopterima:

Helimax

HELIMAX - panoramski letovi helikopterom

Zagreb, Žitnjak bb, dvorište Tvornice akumulatora „Munja“
Tel.01 3697 218, fax 2406 096, 099 2009 505, helimax@helimax.hr, vlaho@helimax.hr

Panoramski letovi helikopterom uz popust za članove HAK-a!

Naš partner, tvrtka Helimax, nudi Vam panoramske letove iznad hrvatskih gradova i cijele obale Jadrana. Odlični američki helikopteri Robinson i iskusni profesionalni piloti garancija su Vašeg užitka i sigurnosti.

Helimax

Posebna akcija za članove HAK-a: do 31.7. – 17% popusta na panoramske letove
( Stalni popust: 12% )

Talijanski autoklub ACI

Sotterranei di Roma

Sotterranei di Roma

Posjetite rimski kamenolom kod Tor Fiscale. U centru Rima postoji dugi niz tunela koji se protežu desetinama kilometara. Tuneli su ostaci velikog zahvata vađenja kamena tijekom stoljeća koji je služio za izgradnju grada.

Sotterranei di Roma je kulturna asocijacija specijalizirana za otkrivanje i posjet rimskim podzemnim lokalitetima, koji su obično zatvoreni za posjetitelje. Posjeti s vođenjem mogući su za članove Sotterranei asocijacije, a članovi HAK-a se imaju takav status.

Sotterranei di Roma

Akcija u srpnju: 2 subote, 14. i 28.7. u 21 h. organizirano je vođenje po akcijskoj cijeni od samo 3 Eura.

Svaki posjetitelj treba imati baterijsku svjetiljku.

Rezervacije na tel.: +39 328.902.6924
http://www.sotterraneidiroma.it

Ferrari muzej

Ferrari muzej – Maranello

Via Dino Ferrari 43
41053 Maranello
Tel. 0039 0536 949713

Otvoren 1989., prava je riznica mitova i zbirka automobila, slika i trofeja koji čine povijest „propetog konjića“ u 60 godina njegova uspjeha. 2011. g. muzej je srušio sve rekorde s posjetom preko 240.000 posjetitelja iz cijelog svijeta. Zbirka sadrži i prvi Ferrari – 125 S iz 1947. i značajne oldtajmere, kao i novije Grad Tour trkaće aute poput 458 Italije i FF. Uz to, izložen je i ured Enza Ferrarija s originalnim predmetima i namještajem.

Ferrari muzej

Stalni popusti za članove HAK-a:
- 2 Eura popusta (11 umjesto 13 €) za člana + 1 osobu. Uključen je audio-vodič.
- Popust za grupe: 30 Eura (120 umjesto 150 €) razgled s vodičem.
- Popust od 2 Eura za razgled shuttle-busom na Fiorano stazi i posjet viale Enzo Ferrari u tvornici po cijeni od 11 € (umjesto 13 €). Karta treba biti kupljena zajedno s ulaznicom u muzej, u istom danu.

Francuski autoklub ACA

ECOMUSEE D'ALSACE

ECOMUSEE D'ALSACE

Ungersheim, regija Alsace (istočna Francuska, pored Strasbourga)

Jedan od najprestižnijih ekomuzeja u Europi. Sastoji se od 70 seoskih Alzaških kuća i Ecomusee d'Alsace je živo selo koje vas poziva da iskusite regionalnu popularnu umjetnost i tradiciju sukladno godišnjem dobu: umjetnost, seoski život, naseljene kuće, tradicionalna kuhinja i degustacije... Kulturna događanja, izložbe i radionice upotpunjuju godišnji slijed ovog izuzetnog muzeja, u kojem vi niste samo gledatelji: vi ste glavni glumci u vašoj priči u muzeju, stoga je svaka posjeta jedinstvena!

ECOMUSEE D'ALSACE

Akcija za članove HAK-a: 1 ulaznica za odrasle gratis za 1 takvu kupljenu.
Akcija vrijedi do 31.7.2012.

http://www.ecomusee-alsace.fr

Njemački autoklub ADAC

Autostadt

Autostadt Wolfsburg – high tech atrakcija koncerna Volkswagen

http://www.autostadt.de

Autostadt poziva posjetitelje na putovanje u svijet mobilnosti. 25 hektara brežuljaka i jezera u skladu s izvanrednom arhitekturom i dizajnom čine pozadinu brojnih atrakcija Autostadta. Izložba klasičnih automobila daje Vam pogled u prošlost; umjetnička djela i filmovi potiču diskusije, interaktivne istraživačke stanice nude mogućnost za eksperimente i uzbudljive produkcije poput Movimentos Festival Tjedna, uzbuđenje i imaginaciju.

Autostadt

Pogodnost za članove HAK-a: 5 Eura popusta na cijenu ulaznice (plaća se 10 umjesto 15 Eura).
Akcija vrijedi do 31.8.2012.

A & O Hotels and Hostels

A & O Hotels and Hostels

Putujete u Njemačku? Prag ili možda Beč? Želite li povoljan low budget smještaj, u sobama tipske kvalitete – od jednokrevetnih, dvokrevetnih, obiteljskih i višekrevetnih, kao i hotelskih apartmana – sve istog standarda opremljenosti – vlastita kupaonica/WC, besplatan wi-fi. Objekti imaju prostore za prtljagu, dječje igraonice, biljare, stolni nogomet, video igre i bar. Provjerite cijene: kreću se već od 20 – 35 Eura!

Svi su objekti smješteni centralno u gradovima: Berlinu, Dortmundu, Dresdenu, Düsseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Karlsruheu, Kölnu, Leipzigu, Münchenu i Nürnbergu, te Pragu i Beču.

A & O Hotels and Hostels

Poseban popust za članove HAK-a: 12 % u svim A & O Hotels and Hostels + 1 besplatno bezalkoholno piće.
Za djecu do 12 g. 1 sladoled gratis.

Kako ostvariti popust?

- rezervacije se moraju napraviti unaprijed on-line ili pozivom u centralni rezervacijski ured, 0-24 h, tel: +49 (0)30 809 475 110. Napomenite da ste član Hrvatskog autokluba i recite operateru Vaš članski broj
- po dolasku kod check-ina trebate pokazati člansku iskaznicu HAK-a
- rezervacije se moraju napraviti unaprijed. Show your Card! popust ne može se ostvariti samim pokazivanjem kartice na licu mjesta.
Za on-line rezervacije, na webu A & O, izaberite HAK (Croatia) na slijedećem linku: https://www.aohostels.com/en/buchung/discountcode/arc_croatia/

S HAK-om putujte bezbrižno u inozemstvo jer Vam uz svu potrebnu tehničku pomoć na cesti, Vaš HAK osigurava popuste u Show your Card! sustavu na preko 100.000 prodajnih mjesta.