Ponuda Show Your Card! za kolovoz

Objavljeno: 1.8.2012.

Isplati se biti član HAK-a, jer ste dio ste velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti Show your Card! Ostvarite brojne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge u Europi, SAD, Kanadi, Meksiku, Japanu, Australiji, Južnoj Africi, Rusiji...
Obratite pažnju na logotip na Vašoj članskoj iskaznici HAK-a. Tim logotipom označeno je preko 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta. Kako uštedjeti? Kako i naziv programa govori, jednostavno pokažite svoju HAK iskaznicu.

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: http://www.arceurope.com.

S iste web adrese možete downloadati novu knjižicu popusta za 2012. „Discounts 2012 – Offering You More“ - http://www.arceurope.com/en/oym2012.aspx

Putujete li u Sjevernu Ameriku, za Vas smo pripremili zajdničku iskaznicu HAK-a i američkog i kandaskog autokluba AAA/CAA. Preuzmite je na

http://www.hak.hr/clanstvo/ustedite – Show your Card! Ova iskaznica vrijedi do 31.12.2012. I „preko bare“ Vaš HAK je s Vama!

Ponude mjeseca srpnja HAK-ovih partnerskih nacionalnih autoklubova, danskog FDM, francuskog ACA, talijanskog ACI i njemačkog ADAC-a, a ovaj mjesec i HAK-ovi partneri imaju posebne akcije. To su Jadran Crikvenica – hotel Omorika i Dino Park Omiš:

Hotel OMORIKA, Crikvenica

Aktivni odmor za cijelu obitelj u hotelu Omorika po povoljnim cijenama !

Redovne cijene snižene su preko 20 %!

Termini i cijene: do 18.08. / od 18. – 31.08.2012
Paket 7 dana - 250 EUR po osobi / 7 dana - 270 EUR po osobi
Paket 14 dana - 500 EUR po osobi / 14 dana - 540 EUR po osobi

Dodatni popust za članove HAK-a: - 10 EUR po paketu

Hotel Omorika

Paket uključuje:
smještaj u raspoloživoj sobi , uslugu polupansiona (buffet doručak i večera) , jedno piće po izboru uz svaku večeru (0,2 l voda, vino, pivo, sok), ulaznicu u crikvenički muzej , besplatno korištenje bazena u hotelu/paviljonima Ad Turres nedaleko hotela Omorika, besplatni bežični internet na recepciji i besplatni hotelski parking.

Posebna pogodnost:
Popust za dijete na 3. krevetu u sobi s 2 odrasle osobe: do 100% ovisno o dobi djeteta !

Uvjeti prodaje:
- Ponuda vrijedi samo za rezervacije izvršene unaprijed
- Mogućnost obročnog plaćanja kreditnom karticom Diners - Erste card club
- Objavljena cijena je u eurima. Plaćanje se vrši na recepciji hotela u kunama prema važećem tečaju strane valute na dan plaćanja. U slučaju promjene tečaja zadržavamo pravo promjene cijena.

Dodatna ponuda - SPORTOVI U BLIZINI HOTELA - cijene na upit
tenis tereni - igrališta za djecu i omladinu - mini golf - adrenalinski park - na plaži sandoline, pedaline, ležaljke i suncobrani

Informacije i rezervacije:
Hotel Omorika - tel.: 051 785 023, e-mail omorika@jadran-crikvenica.hr
Marketing - tel.: 051 241 970, e-mail: marketing@jadran-crikvenica.hr

Dino Park Omiš

Vukovarska bb. (neposredno uz Jadransku magistralu)
Tel. 097-7834063, 098-1934243 http://www.dino-park.hr, e-mail: info@dinopark-croatia.com

Posjetite prvi tematski zabavni park u Hrvatskoj! Pogledajte pokretne dinosaure u prirodnoj veličini i veliki zabavni park s atrakcijama: veliki brod ljuljačka, tobogani, trampolini, vrtuljci, dvorac za skakanje, Kremenko vlakići, Dino-kino. Sve su ove atrakcije uključene u cijenu ulaznice!

Dino Park

Radno vrijeme Dino-parka:
Glavna sezona 15.6. – 16.9.2012. Svaki dan od 9 – 13 i 17 – 21 sat.
Cijena ulaznice po osobi: 80 kn
U predsezoni 11.5. – 14.6. te 17.9. – 14.10.2012. Vikendom (pet.-ned.) od 10 do 17 sati.
Cijena ulaznice po osobi: 50 kn

Posebna akcija za članove HAK-a od 1. – 31. 8. 2012. !
- 25% popusta na sve ulaznice, te dodatno jedna figurica Dinosaura gratis za svako dijete do 12 godina

Francuski klub ACA

Pariz! AQUARIUM DE PARIS – CINEAQUA

http://www.cineaqua.com

Cineaqua

Dođite u čuvene Trocadero vrtove u centru Pariza i odahnite malo... Više od 500 vrsta morskih životinja, na površini od preko 3.500 m2, Aquairium de Paris – Cineaqua je mjesto gdje možete otkriti uzbudljiv i obilan svijet prirode. Pogledajte razne vrste morskih pasa, ježeva i klaun-riba... Tu su i 2 kina, bazen u kojem možete dodirnuti i hraniti ribe, mnoge zabavne predstave, animacijske ture, radionice za djecu – sve za čaroban dan s Vašom obitelji u ovoj izuzetnoj atrakciji Pariza.

Redovno možete pogledati novi animacijski program http://www.cineaqua.com !

Poseban popust za članove HAK-a: -40 % na cijenu ulaznice – plaćate 12 umjesto 20 €
Vrijedi za člana + 3 osobe. Akcija traje do 31.8.2012.
Kod ulaza pokazati Vašu HAK iskaznicu i isprintanu stranicu gdje se vidi ova ponuda (http://syc.arctransistance.com/Offer.aspx?id=3073&pid=7273 )

Danski autoklub FDM

Brodska tura po luci i kanalima Copenhagena:

Tvrtka Nettobadene vodi Vas na najljepši razgled glavnog grada Danske. Udobno se smjestite u brod, razgledajte Copenhagen s mora i uživajte u panorami, između ostalog vidjet ćete Operu, Malu Sirenu, Amalienborg (kraljevski dvorac) i Christiansborg (Parlament) dok brodovi tiho plove pored njih. Tijekom plovidbe imate vodiča na engleskom, njemačkom i danskom jeziku. Više informacija na: http://www.netto-baadene.dk

Copenhagen

Poseban popust za članove HAK-a do 31.8.: - 30 % !
Popust vrijedi samo za ukrcaj iz: Holmen church, Holmen's Canal 21, 1060 Copenhagen K GPS: N55° 40.6156', E012° 35.0141'

Talijanski autoklub ACI

Ferrari muzej

Ferrari muzej – Maranello

Via Dino Ferrari 43
41053 Maranello
Tel. 0039 0536 949713

Otvoren 1989., prava je riznica mitova i zbirka automobila, slika i trofeja koji čine povijest „propetog konjića“ u 60 godina njegova uspjeha. 2011. g. muzej je srušio sve rekorde s posjetom preko 240.000 posjetitelja iz cijelog svijeta. Zbirka sadrži i prvi Ferrari – 125 S iz 1947. i značajne oldtajmere, kao i novije Grad Tour trkaće aute poput 458 Italije i FF. Uz to, izložen je i ured Enza Ferrarija s originalnim predmetima i namještajem.

Ferrari muzej

Stalni popusti za članove HAK-a:
- 2 Eura popusta (11 umjesto 13 €) za člana + 1 osobu. Uključen je audio-vodič.
- Popust za grupe: 30 Eura (120 umjesto 150 €) razgled s vodičem.
- Popust od 2 Eura za razgled shuttle-busom na Fiorano stazi i posjet viale Enzo Ferrari u tvornici po cijeni od 11 € (umjesto 13 €). Karta treba biti kupljena zajedno s ulaznicom u muzej, u istom danu.

Njemački autoklub ADAC

Autostadt

Autostadt Wolfsburg – high tech atrakcija koncerna Volkswagen

http://www.autostadt.de

Autostadt poziva posjetitelje na putovanje u svijet mobilnosti. 25 hektara brežuljaka i jezera u skladu s izvanrednom arhitekturom i dizajnom čine pozadinu brojnih atrakcija Autostadta. Izložba klasičnih automobila daje Vam pogled u prošlost; umjetnička djela i filmovi potiču diskusije, interaktivne istraživačke stanice nude mogućnost za eksperimente i uzbudljive produkcije poput Movimentos Festival Tjedna, uzbuđenje i imaginaciju.

Autostadt

Pogodnost za članove HAK-a: 5 Eura popusta na cijenu ulaznice (plaća se 10 umjesto 15 Eura).
Akcija vrijedi do 31.8.2012.

A & O Hotels and Hostels

A & O Hotels and Hostels

Putujete u Njemačku? Prag ili možda Beč? Želite li povoljan low budget smještaj, u sobama tipske kvalitete – od jednokrevetnih, dvokrevetnih, obiteljskih i višekrevetnih, kao i hotelskih apartmana – sve istog standarda opremljenosti – vlastita kupaonica/WC, besplatan wi-fi. Objekti imaju prostore za prtljagu, dječje igraonice, biljare, stolni nogomet, video igre i bar. Provjerite cijene: kreću se već od 20 – 35 Eura!

Svi su objekti smješteni centralno u gradovima: Berlinu, Dortmundu, Dresdenu, Düsseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Karlsruheu, Kölnu, Leipzigu, Münchenu i Nürnbergu, te Pragu i Beču.

A & O Hotels and Hostels

Stalni popust za članove HAK-a: 12 % u svim A & O Hotels and Hostels

Kako ostvariti popust?

- rezervacije se moraju napraviti unaprijed on-line ili pozivom u centralni rezervacijski ured, 0-24 h, tel: +49 (0)30 809 475 110. Napomenite da ste član Hrvatskog autokluba i recite operateru Vaš članski broj
- po dolasku kod check-ina trebate pokazati člansku iskaznicu HAK-a
- rezervacije se moraju napraviti unaprijed. Show your Card! popust ne može se ostvariti samim pokazivanjem kartice na licu mjesta.
Za on-line rezervacije, na webu A & O, izaberite HAK (Croatia) na slijedećem linku: https://www.aohostels.com/en/buchung/discountcode/arc_croatia/

S HAK-om putujte bezbrižno u inozemstvo jer Vam uz svu potrebnu tehničku pomoć na cesti, Vaš HAK osigurava popuste u Show your Card! sustavu na preko 100.000 prodajnih mjesta.