Održana 31. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 20.7.2023.

U prostorijama poslovne zgrade Hrvatskog autokluba u Zagrebu, 20. srpnja 2023. održana je 31. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog autokluba, koju je vodio predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek.

Članovi Upravnog odbora Hrvatskog autokluba na sjednici su upoznati s Izvješćem o realizaciji Strateškog plana dugoročnog razvoja Hrvatskog autokluba u 2022., Izvješćem o poslovanju temeljnih autoklubova i njihovih trgovačkih društava u 2022., Izvješćem o poslovanju trgovačkog društva HAK Usluge d.o.o. iz Kutine u 2022. te Izvješćem o poslovanju trgovačkog društva HAK Rent a car d.o.o. iz Zagreba u 2022. 

Tijekom sjednice, članovi Upravnog odbora donijeli su odluke u vezi sustava tehničke pomoći na cesti Hrvatskog autokluba te o donaciji sredstava za nabavu edukativnog materijala za prometno edukativnu akciju Hrvatskog autokluba „Sigurno u školu s HAK-om 2023.“

Upravni odbor Hrvatskog autokluba također je informiran o državnom natjecanju „Sigurno u prometu 2023.“, održanom u Zadru, kao i o oporavku sustava nakon kibernetičkog napada na informatičku strukturu Hrvatskog autokluba.