Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 5.4.2024.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu 5. travnja 2024. održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba, pod predsjedanjem predsjednika Hrvatskog autokluba Slavka Tušeka. 


Nakon usvajanja skraćenog zapisnika prethodne sjednice, održane 28. prosinca 2023., članovi Skupštine usvojili su izvješće o izvršenju Programa rada Hrvatskog autokluba za 2023., izvješće o izvršenju Financijskog plana Hrvatskog autokluba za 2023 te temeljna financijska izvješća Hrvatskog autokluba za 2023., donijevši i odluku o raspodjeli rezultata poslovanja za 2023.


Izvješće o izvršenju Programa rada Hrvatskog autokluba za 2023. članovima Skupštine predstavio je Zamjenik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr. sc. Igor Šiško. U svom izlaganju kazao je kako su ostvareni svi operativni ciljevi i zadaci definirani programom rada i Strateškim planom Hrvatskog autokluba.
Izvješće o izvršenju Financijskog plana Hrvatskog autokluba za 2023. predstavio je Pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr. sc. Sinan Alispahić.
Tijekom sjednice članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili izvješće Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba za 2023., koje je predstavio Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba Marin Pajić, oec. 


Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek obratio se članovima Skupštine na kraju sjednice osvrnuvši se na proteklu 2023., koja je bila zahtjevna ali uspješna po Hrvatski autoklub. Istaknuo je kako su odlični ostvareni rezultati i provedba planova posljedica bliske međusobne suradnje svih u asocijaciji te je na ostvarenom čestitao članovima Skupštine, stručnoj službi Hrvatskog autokluba i djelatnicima udruženih autoklubova.