Ponuda Show Your Card! za rujan

Objavljeno: 11.9.2012.

Isplati se biti član HAK-a, jer ste dio ste velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti Show your Card! Ostvarite brojne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge u Europi, SAD, Kanadi, Meksiku, Japanu, Australiji, Južnoj Africi, Rusiji... Obratite pažnju na logotip na Vašoj članskoj iskaznici HAK-a. Tim logotipom označeno je preko 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta. Kako uštedjeti? Kako i naziv programa govori, jednostavno pokažite svoju HAK iskaznicu.

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: http://www.arceurope.com.

S iste web adrese možete downloadati novu knjižicu popusta za 2012. „Discounts 2012 – Offering You More“ - http://www.arceurope.com/en/oym2012.aspx

Putujete li u Sjevernu Ameriku, za Vas smo pripremili zajdničku iskaznicu HAK-a i američkog i kandaskog autokluba AAA/CAA. Preuzmite je na

http://www.hak.hr/clanstvo/ustedite – Show your Card! Ova iskaznica vrijedi do 31.12.2012. I „preko bare“ Vaš HAK je s Vama!

Ponude mjeseca rujna HAK-ovih partnerskih nacionalnih autoklubova vrlo su interesantne.

Talijanski klub ACI

Pistoia Sotterranea

Talijanski autoklub ACI vodi nas u „Pistoia Sotterranea”, a 700 m duga podzemna ruta koja se širi ispod drevne Ospedale del Ceppo (Bolnica „drvene noge“) i i ispod povijesnog centra gradića Pistoia, 40 km od Firence. Bolnica je poznata po svojim jednistvenim freskama fasade. Popust na ulaznice je čak 50%, do 30.9.2012.

Belgijski klub TCB

Parc Chloropylle

Belgijski TCB nudi gratis ulaznicu na jednu kupljenu za zabavni park „Parc Chloropylle“ 160 km jugozapadno od Bruxellesa. Akcija traje do 30.9.2012.

Francuski autoklub ACA

Ocearium du Croisic

Francuski autoklub ACA za članove HAK-a osigurao je popust od 4,5 € na ulaznicu za atraktivni zoo & akvarij „Ocearium du Croisic“, 30 km od Saint Nazairea.

Ponude možete detaljnije pogledati na web adresi (link na naslovnici www.arceurope.com – SUPER DEALS SEPTEMBER:http://www.arceurope.com/en/partnerofmonth.aspx

HERTZ rent-a-car

Prva i najveća svjetska rent-a-car kompanija

Hertz

Članovi HAK-a imaju nekoliko dobrih razloga za najam vozila kod HERTZ-a:

U Hrvatskoj imate 30 % popusta na redovni cjenik. Na linku: http://www.hertz.hr slijedite upute i prilikom rezervacije unesite promotivni kod CDP (Customer Discount Program) za članove HAK-a:   556398

U Europi i svim ostalim kontinentima rezervaciju uz pogodnosti izvršite na:

https://www.hertz.com/rentacar/hertzlink/index.jsp?targetPage=HEL_ARCSYC.jsp

Kao član HAK-a uživate slijedeće pogodnosti u cijelom svijetu:

  • Dobivate 10 % popusta na najbolju trenutnu cijenu (Best available rate)
  • Ekskluzivni popusti na najam vozila diljem svijeta za privatne i poslovne svrhe
  • Jednostavan on-line check-in
  • Iskoristite ekskluzivni popust gotovniskim voucherima i promotivnim ponudama kroz cijelu godinu

A & O Hotels and Hostels

Putujete u Njemačku? Prag ili možda Beč? Želite li povoljan low budget smještaj, u sobama tipske kvalitete – od jednokrevetnih, dvokrevetnih, obiteljskih i višekrevetnih, kao i hotelskih apartmana – sve istog standarda opremljenosti – vlastita kupaonica/WC, besplatan wi-fi. Objekti imaju prostore za prtljagu, dječje igraonice, biljare, stolni nogomet, video igre i bar. Provjerite cijene: kreću se već od 20 – 35 Eura!

Svi su objekti smješteni centralno u gradovima: Berlinu, Dortmundu, Dresdenu, Düsseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Karlsruheu, Kölnu, Leipzigu, Münchenu i Nürnbergu, te Pragu i Beču.

A & O Hotels and Hostels

Stalni popust za članove HAK-a: 12 % u svim A & O Hotels and Hostels

Kako ostvariti popust?

- rezervacije se moraju napraviti unaprijed on-line ili pozivom u centralni rezervacijski ured, 0-24 h, tel: +49 (0)30 809 475 110. Napomenite da ste član Hrvatskog autokluba i recite operateru Vaš članski broj
- po dolasku kod check-ina trebate pokazati člansku iskaznicu HAK-a
- rezervacije se moraju napraviti unaprijed. Show your Card! popust ne može se ostvariti samim pokazivanjem kartice na licu mjesta.
Za on-line rezervacije, na webu A & O, izaberite HAK (Croatia) na slijedećem linku: https://www.aohostels.com/en/buchung/discountcode/arc_croatia/

S HAK-om putujte bezbrižno u inozemstvo jer Vam uz svu potrebnu tehničku pomoć na cesti, Vaš HAK osigurava popuste u Show your Card! sustavu na preko 100.000 prodajnih mjesta.