Ponuda Show your Card! za studeni

Objavljeno: 6.11.2012.

S HAK-om putujte bezbrižno u inozemstvo jer Vam uz svu potrebnu tehničku pomoć na cesti, Vaš HAK osigurava popuste u Show your Card! sustavu na preko 100.000 prodajnih mjesta.

Isplati se biti član HAK-a, jer ste dio ste velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti Show your Card! Ostvarite brojne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge u Europi, SAD, Kanadi, Meksiku, Japanu, Australiji, Južnoj Africi, Rusiji...

Obratite pažnju na logotip Show Your Card! na Vašoj članskoj iskaznici HAK-a. Tim logotipom označeno je preko 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta. Kako uštedjeti? Kako i naziv programa govori, jednostavno pokažite svoju HAK iskaznicu.

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: www.arceurope.com.

S iste web adrese možete downloadati novu knjižicu popusta za 2012. „Discounts 2012 – Offering You More“ - http://www.arceurope.com/en/oym2012.aspx

Putujete li u Sjevernu Ameriku, za Vas smo pripremili zajdničku iskaznicu HAK-a i američkog i kandaskog autokluba AAA/CAA. Preuzmite je na http://www.hak.hr/clanstvo/ustedite – Show your Card! Ova iskaznica vrijedi do 31.12.2013. I „preko bare“ Vaš HAK je s Vama!

Ponude mjeseca studenog HAK-ovih partnerskih nacionalnih autoklubova:

MNAF – Museo Nazionale Alinari Della Fotografia, Firenca.

www.mnaf.it

MNAF

Povodom 160-te godišnjice Fratelli Alinari, u muzejskoj knjižari članovi imaju 20% popusta na sve publikacije o povijesti i aktivnosti Alinarija te na fotografske i kolotip otiske iz starih origirnalnih negativa.

Wallmans - Copenhagen, Danska.

www.wallmans.com

Wallmans

Revival je jednistveni cjelovečernji Dinner-show, gdje uz vrhunsku večeru u 4 slijeda uživate u 10 različitih magic-show točaka na engleskom jeziku. Članovi imaju 25% popusta na predstave srijedom tijekom studenog.

Helsinki Card – Finska.

www.helsinkiexpert.com

Helsinki Card

Helsinki Card je Vaš vlastiti ekonomični način otkrivanja Finske prijestolnice. Osim vodiča, turističkih karata, besplatnog javnog prijevoza, besplatnih ulaznica u glavne turističke atrakcije i muzeje, popusta na Finnair airport bus, izlete tu je i Audio-razgled grada (12 jezika) busom. Na redovnu cijenu od 28 € članovi HAK-a tijekom studenog imaju 5 € popusta.

Ponude možete detaljnije pogledati na web adresi (link na naslovnici http://www.arceurope.com – SUPER DEALS NOVEMBER: http://www.arceurope.com/en/partnerofmonth.aspx

HERTZ rent-a-car

Prva i najveća svjetska rent-a-car kompanija

Hertz

Članovi HAK-a imaju nekoliko dobrih razloga za najam vozila kod HERTZ-a:

U Hrvatskoj imate 30 % popusta na redovni cjenik. Na linku: http://www.hertz.hr slijedite upute i prilikom rezervacije unesite promotivni kod CDP (Customer Discount Program) za članove HAK-a:   556398

U Europi i svim ostalim kontinentima rezervaciju uz pogodnosti izvršite na:

https://www.hertz.com/rentacar/hertzlink/index.jsp?targetPage=HEL_ARCSYC.jsp

Kao član HAK-a uživate slijedeće pogodnosti u cijelom svijetu:

  • Dobivate 10 % popusta na najbolju trenutnu cijenu (Best available rate)
  • Ekskluzivni popusti na najam vozila diljem svijeta za privatne i poslovne svrhe
  • Jednostavan on-line check-in
  • Iskoristite ekskluzivni popust gotovniskim voucherima i promotivnim ponudama kroz cijelu godinu

A & O Hotels and Hostels

Putujete u Njemačku? Prag ili možda Beč? Želite li povoljan low budget smještaj, u sobama tipske kvalitete – od jednokrevetnih, dvokrevetnih, obiteljskih i višekrevetnih, kao i hotelskih apartmana – sve istog standarda opremljenosti – vlastita kupaonica/WC, besplatan wi-fi. Objekti imaju prostore za prtljagu, dječje igraonice, biljare, stolni nogomet, video igre i bar. Provjerite cijene: kreću se već od 20 – 35 Eura!

Svi su objekti smješteni centralno u gradovima: Berlinu, Dortmundu, Dresdenu, Düsseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Karlsruheu, Kölnu, Leipzigu, Münchenu i Nürnbergu, te Pragu i Beču.

A & O Hotels and Hostels

Stalni popust za članove HAK-a: 12 % u svim A & O Hotels and Hostels

Kako ostvariti popust?

- rezervacije se moraju napraviti unaprijed on-line ili pozivom u centralni rezervacijski ured, 0-24 h, tel: +49 (0)30 809 475 110. Napomenite da ste član Hrvatskog autokluba i recite operateru Vaš članski broj
- po dolasku kod check-ina trebate pokazati člansku iskaznicu HAK-a
- rezervacije se moraju napraviti unaprijed. Show your Card! popust ne može se ostvariti samim pokazivanjem kartice na licu mjesta.
Za on-line rezervacije, na webu A & O, izaberite HAK (Croatia) na slijedećem linku: https://www.aohostels.com/en/buchung/discountcode/arc_croatia/