Ponuda Show your Card! za prosinac

Objavljeno: 4.12.2012.

Isplati se biti član HAK-a, jer ste dio ste velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti Show your Card! Ostvarite brojne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge u Europi, SAD, Kanadi, Meksiku, Japanu, Australiji, Južnoj Africi, Rusiji...

S HAK-om putujte bezbrižno u inozemstvo jer Vam uz svu potrebnu tehničku pomoć na cesti, Vaš HAK osigurava popuste u Show your Card! sustavu na preko 100.000 prodajnih mjesta.

Obratite pažnju na logotip Show Your Card! na Vašoj članskoj iskaznici HAK-a. Tim logotipom označeno je preko 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta. Kako uštedjeti? Kako i naziv programa govori, jednostavno pokažite svoju HAK iskaznicu.

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: www.arceurope.com.

S iste web adrese možete downloadati novu knjižicu popusta za 2012. „Discounts 2012 – Offering You More“ - http://www.arceurope.com/en/oym2012.aspx

Putujete li u Sjevernu Ameriku, za Vas smo pripremili zajdničku iskaznicu HAK-a i američkog i kandaskog autokluba AAA/CAA. Preuzmite je na http://www.hak.hr/clanstvo/ustedite – Show your Card! Ova iskaznica vrijedi do 31.12.2013. I „preko bare“ Vaš HAK je s Vama!

Pogledajte zanimljive ponude mjeseca prosinca HAK-ovih partnerskih nacionalnih autoklubova, talijanskog ACI i njemačkog ADAC-a, a ovaj mjesec i HAK-ov partner, hotel Palace Zagreb ima posebnu akciju.

Hotel PALACE, Zagreb

Hotel Palace

Trg J.J. Strossmayera 10
www.palace.hr

Hotel Palace, Zagreb, smješten je u prijašnjoj Schlessinger palači, okruženoj prekrasnim gradskim parkom, galerijama, muzejima, Akademijom znanosti i umjetnosti, otvorio je svoja vrata 1907. i ima najstariju tradiciju hotela u gradu. Smješten je samo 5 minuta hoda od povijesnog centra i glavnog trga te je idealno mjesto za one koji putuju poslom, ali i za one koji dolaze u obilazak grada.

Hotel je proveo značajne radove na preuređenju kako bi se modernizirao i pratio suvremene trendove u hotelskom menedžmentu. Hotel Palace Zagreb koji je uređen u stilu tradicionalne secesije nudi toplo, prisno ozračje, odličnu uslugu i visoko-kvalificirano, pažljivo osoblje.

Posebna akcija za članove HAK-a, do 31.12.2012. :
- 25 % popusta na redovne cijene noćenja s doručkom
- gratis wi-fi internet, room service i korištenje fitness i business centra

Informacije i rezervacije:
tel +385 1 48 99 600
e-mail: palace@palace.hr

Talijanski autoklub ACI

Ferrari muzej

Ferrari muzej – Maranello

Via Dino Ferrari 43
41053 Maranello
Tel. 0039 0536 949713

Otvoren 1989., prava je riznica mitova i zbirka automobila, slika i trofeja koji čine povijest „propetog konjića“ u 60 godina njegova uspjeha. 2011. g. muzej je srušio sve rekorde s posjetom preko 240.000 posjetitelja iz cijelog svijeta. Zbirka sadrži i prvi Ferrari – 125 S iz 1947. i značajne oldtajmere, kao i novije Grad Tour trkaće aute poput 458 Italije i FF. Uz to, izložen je i ured Enza Ferrarija s originalnim predmetima i namještajem.

Ferrari muzej

Posebna akcija za članove HAK-a, do 31.1.2013.:
- gratis poster izložbe „Veliki Ferrari Sergia Pininfarine“

Stalni popusti za članove HAK-a:
- 2 Eura popusta (11 umjesto 13 €) za člana + 1 osobu. Uključen je audio-vodič.
- Popust za grupe: 30 Eura (120 umjesto 150 €) razgled s vodičem.
- Popust od 2 Eura za razgled shuttle-busom na Fiorano stazi i posjet viale Enzo Ferrari u tvornici po cijeni od 11 € (umjesto 13 €). Karta treba biti kupljena zajedno s ulaznicom u muzej, u istom danu.

Njemački autoklub ADAC

Autostadt

Autostadt Wolfsburg – high tech atrakcija koncerna Volkswagen

http://www.autostadt.de

Autostadt poziva posjetitelje na putovanje u svijet mobilnosti. 25 hektara brežuljaka i jezera u skladu s izvanrednom arhitekturom i dizajnom čine pozadinu brojnih atrakcija Autostadta. Izložba klasičnih automobila daje Vam pogled u prošlost; umjetnička djela i filmovi potiču diskusije, interaktivne istraživačke stanice nude mogućnost za eksperimente i uzbudljive produkcije poput Movimentos Festival Tjedna, uzbuđenje i imaginaciju.

Autostadt

Pogodnost za članove HAK-a: 5 Eura popusta na cijenu ulaznice (plaća se 10 umjesto 15 Eura).
Akcija vrijedi do 31.1.2013.

Ponude možete pogledati i na web adresi (link na naslovnici) http://www.arceurope.com http://www.arceurope.com/en/partnerofmonth.aspx

HERTZ rent-a-car

Prva i najveća svjetska rent-a-car kompanija

Hertz

Članovi HAK-a imaju nekoliko dobrih razloga za najam vozila kod HERTZ-a:

U Hrvatskoj imate 30 % popusta na redovni cjenik. Na linku: http://www.hertz.hr slijedite upute i prilikom rezervacije unesite promotivni kod CDP (Customer Discount Program) za članove HAK-a:   556398

U Europi i svim ostalim kontinentima rezervaciju uz pogodnosti izvršite na:

https://www.hertz.com/rentacar/hertzlink/index.jsp?targetPage=HEL_ARCSYC.jsp

Kao član HAK-a uživate slijedeće pogodnosti u cijelom svijetu:

  • Dobivate 10 % popusta na najbolju trenutnu cijenu (Best available rate)
  • Ekskluzivni popusti na najam vozila diljem svijeta za privatne i poslovne svrhe
  • Jednostavan on-line check-in
  • Iskoristite ekskluzivni popust gotovniskim voucherima i promotivnim ponudama kroz cijelu godinu

A & O Hotels and Hostels

Putujete u Njemačku? Prag ili možda Beč? Želite li povoljan low budget smještaj, u sobama tipske kvalitete – od jednokrevetnih, dvokrevetnih, obiteljskih i višekrevetnih, kao i hotelskih apartmana – sve istog standarda opremljenosti – vlastita kupaonica/WC, besplatan wi-fi. Objekti imaju prostore za prtljagu, dječje igraonice, biljare, stolni nogomet, video igre i bar. Provjerite cijene: kreću se već od 20 – 35 Eura!

Svi su objekti smješteni centralno u gradovima: Berlinu, Dortmundu, Dresdenu, Düsseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Karlsruheu, Kölnu, Leipzigu, Münchenu i Nürnbergu, te Pragu i Beču.

A & O Hotels and Hostels

Stalni popust za članove HAK-a: 12 % u svim A & O Hotels and Hostels

Kako ostvariti popust?

- rezervacije se moraju napraviti unaprijed on-line ili pozivom u centralni rezervacijski ured, 0-24 h, tel: +49 (0)30 809 475 110. Napomenite da ste član Hrvatskog autokluba i recite operateru Vaš članski broj
- po dolasku kod check-ina trebate pokazati člansku iskaznicu HAK-a
- rezervacije se moraju napraviti unaprijed. Show your Card! popust ne može se ostvariti samim pokazivanjem kartice na licu mjesta.
Za on-line rezervacije, na webu A & O, izaberite HAK (Croatia) na slijedećem linku: https://www.aohostels.com/en/buchung/discountcode/arc_croatia/