Sve za zimsko putovanje

Objavljeno: 21.12.2012.

U susret blagdanima i zimskoj putnoj idili HAK Web Shop je osigurao cijeli niz proizvoda potrebnih za sigurno putovanje do zimskog odredišta.

Osnova svakog puta su zimske gume. Nudimo gume Yokomaha i Sava po akcijskim cijenama, besplatnoj dostavi i osiguranoj montaži diljem Hrvatske.

Lance za snijeg za sva osobna i terenska vozila i za svaki džep. U našem internetskom dućanu možete naći cijeli asortiman: od klasičnih lanaca, ISSE tekstilnih lanaca pa do visokokvalitetnih Thule lanaca za snijeg. Izdvajamo EasyWinter lance koji se jednostavno montiraju na radijalni utor gume, pogodni za aluminijske naplatke i vozila s malim razmakom između gume i blatobrana. Tu je i cijela gama Thule lanaca s najelegantnijim modelom Easy Fit CU-9 koji se u prosjeku montira za manje od 10 sekundi.

Krovne nosače možete nabaviti od renomiranih švedskih proizvođača Thule i Mont Blanc. Bez obzira odlučite li se na čelične šipke nosača, aluminijske ili hi-tech Wingbar, rigorozna testiranja ovih nosača jamče vam sigurno vožnju s punim krovom.

Krovne kutije su neizostavni dio obiteljskog putovanja na skijalište jer osiguravaju siguran prijevoz skija, snowboarda ili dodatne prtljage. I tu smo osigurali cijeli niz kvalitetnih krovnih kutija, areodinamičnih, raznobojnih i različite veličine.  Opet izdvajamo perjanice proizvodnje krovnih kutija Thule i Mont Blanc. U ponudi su i ne manje kvalitetne talijanske kutije FreePlast, Junior i Jetbag po povoljnim cijenama.

I na kraju, za skijaše smo osigurali veliki izbor nosača skija i snowboarda po akcijskim cijenama.

I najvažnije, članovi HAK-a ostvaruju popust koji može biti i veći od cijene godišnje članarine HAK-a!

Samo treba kliknuti na shop.hak.hr!