Novi partner u sustavu HAK Preporučuje: Istarske toplice

Objavljeno: 6.2.2013.

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu poluotoka Istre, u pitoresknom mjestu Livade, svega 30-tak km od Umaga, Novigrada i Poreča. U netaknutoj prirodi podno stijene Gorostas gdje izvire jedinstvena ljekovita voda koja stoljećima pomaže u liječenju. Njena obogaćenost sumporom i raznim mineralima te izuzetna ljekovitost izdvaja istarske toplice od ostalih termalnih izvora i svrstava ih po kvaliteti na treće mjesto u Europi.

Istarske Toplice raspolažu sa 270 soba. Smještaj 'Sveti Stjepan' raspolaže sobama u standardu od 4 zvjezdice, a smještaj 'Mirna' standardu od 3 zvjezdice. Gostima su na raspolaganju raznovrsni sadržaji: restoran, dva caffe bara, banketna dvorana, dvorana za seminare, kapelica, frizerski salon, zatvoreni i otvoreni bazen s termalnom ljekovitom vodom te prostorom za terapiju (fango, aromaterapije i masaže, elektroterapija, inhalacije, kupke u kadama, dvorana za grupne i individualne vježbe).

Zgrada terapije tijekom 2012 godine kompletno je renovirana.

Suvremeno opremljeni wellness centar gostima nudi: masaže i tretmanime u medicinskom centru ljepote, svijet sauna (5 vrsta), 25 metarski unutrašnji bazen i dječji unutarnji bazen s toboganom i vježbanje u fitness studiju.

Moderna poliklinika Sv. Stjepan u sklopu Istarskih toplica raspolaže sa specijalističkim ordinacijama, operacijskom salom, stomatološkom ordinacijom s najmodernijom opremom. Poliklinika Sveti Stjepan nudi slijedeće usluge: otorinolaringologija, estetska medicina (kemijski peeling, botox, filer, laser), plastična kirurgija, stomatologija, ginekologija, dermatovenerologija, interna medicina. U poliklinici je spojena ljekovitost termalne vode i moderne dijagnostike te usluge specijalističkih medicinskih djelatnosti.

Sportsko rekreacijska ponuda: mini golf, stolni tenis, biljar, boćanje, vožnje biciklom ili šetnje netaknutom prirodom.

Istarske toplice su otvorenog tipa za sve goste, bez obzira dali su na liječenju ili odmoru a otvorene su tijekom cijele godine.

Stalni popusti za članove HAK-a:

  • 15% popusta na smještaj
  • 50% popusta za goste na smještaju na ulazak u wellness centar, bazen i svijet sauna (infra, kromo, finska, turska kupelj i aroma parna);
  • 10% popusta za goste na smještaju na usluge u Centru ljepote, na usluge Terapije (osim masaža) i na usluge Poliklinike Sv.Stjepan
  • 25% popusta na dnevne cijene ulaznica za bazen

Zatražiti HAK popust kod rezervacije i predočiti važeću člansku iskaznicu kod dolaska.
Rezervacije i info: 052 603 000; e-mail: info@istarske-toplice.hr, www.istarske-toplice.hr

Atraktivna akcija samo za članove HAK-a: Paket „Relax u Istarskim toplicama“
Od 01.02.-28.04.2013.

Cijena paketa po osobi:
petak-nedjelja 650 kn -10% za članove
nedjelja-četvrtak: 580 kn -10% za članove

Paket uključuje:
2 noćenja u dvokrevetnoj sobi light all inclusive (polupansion s uključenim pićem uz večeru);
1 ulaz u spa zonu: unutarnji bazen wellness centra i svijet sauna (infra, kromo, finska, turska kupelj i aroma parna); besplatan parking.