Ponuda Show your Card! za ožujak

Objavljeno: 25.2.2013.

Isplati se biti član HAK-a jer ste dio ste velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti Show your Card! Ostvarite brojne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge u Europi, SAD, Kanadi, Meksiku, Japanu, Australiji, Južnoj Africi, Rusiji...

S HAK-om putujte bezbrižno u inozemstvo jer Vam uz svu potrebnu tehničku pomoć na cesti, Vaš HAK osigurava popuste u Show your Card!.

Obratite pažnju na logotip na Vašoj članskoj iskaznici HAK-a. Tim logotipom označeno je preko 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta. Kako uštedjeti? Kako i naziv programa govori, jednostavno pokažite svoju HAK iskaznicu.

Sve ponude po zemljama možete vidjeti na: www.arceurope.com.

S iste web adrese možete downloadati knjižicu popusta „Discounts 2012 – Offering You More“- www.arceurope.com/en/oym2012.aspx

Putujete li u Sjevernu Ameriku, za Vas smo pripremili zajdničku iskaznicu HAK-a i američkog i kandaskog autokluba AAA/CAA. Preuzmite je na

www.hak.hr/clanstvo/ustedite – Show your Card! Ova iskaznica vrijedi do 31. 12. 2013. I „preko bare“ Vaš HAK je s Vama!

Pogledajte zanimljive ponude mjeseca ožujka HAK-ovih partnerskih nacionalnih autoklubova, francuskog ACA, belgijskog TCB, talijanskog ACI, a ovaj mjesec i HAK-ov partner, hotel Opatija iz Opatije ima posebnu akciju.

Hotel „Opatija“

Trg V. Gortana, Opatija

Hotel Opatija

Atraktivan paket: „Opatijski zimski dani“. Akcija traje do 15. 4. 2013.

  • 2 x polupansion po osobi u ½ sobi (mogućnost boravka više dana)
  • Korištenje bazena s grijanom morskom vodom
  • Jutarnja gimnastika u bazenu
  • Djeca do 7 godina gratis
  • 1 x WELLNESS VOUCHER u iznosu od 50 kn (cca. EUR 7 ) za tretmane

Hotel Opatija (unutrašnjost)

Cijena paketa:

  • 399 kn po osobi u 1/2 sobi. Doplata za dodatni dan: 201,00 kn po osobi u ½ sobi.
  • Cijena po osobi u 1/1 sobi: 556 kn. Doplata za dodatni dan: 274,00 kn po osobi u 1/1 sobi.

Boravišna pristojba nije uključena i iznosi 7 kn (EUR 0,95) u svim periodima.

Samo za članove HAK-a: 15% popusta na redovnu, gore navedenu cijenu paketa!

Tel. 051 711 671 , info@hotel-opatija.hr, www.vi-hotels.com/hr/opatija, tražiti HAK popust i navesti rezervacijski kod: KOPAHAK020

Francuska, Njemačka i Portugal

Otkrijte užitak praznika ploveći s NICOLS-om! www.nicols.com

Nicolsov logo

Tržite mir i spokoj u srcu prirode? Bilo kao par, s obitelji i prijateljima, želite pronaći brod i destinaciju koja vam najbolje odgovrara za plovidbu rijekom. Nudimo vam mrežu od 20 baza u Francuskoj, Njemačkoj i Portugalu te flotu od 20 različitih modela brodova. Pronaći ćete sav komfor koji biste mogli poželjeti za vikend, nekoliko dana, tjedan ili više.

Niste nikada prije plovili? To nije problem! Ne treba vam nikakva dozvola. U svakom našem polazištu biti će prisutan naš tehničar, dočekati vas i uputiti kako da upravljate brodom. Brzo ćete postati savršen kapetan na svom brodu!

Posebna ponuda za članove HAK-a od 1.-31.3.2013.: 15% popusta za 1 tjedan ili više najma

Upiti i rezervacije: e-mailom na: nicols@nicols.com ili nazovite 0033.2.41.56.46.56. i zatražite Show your Card! Popust. Člansku iskaznicu HAK-a morate predočiti prije krstarenja.

Za krstarenja kraća od jednog tjedna primjenjuje se uobičajenih 10% popusta.

Rezervacije trebaju izvršiti u periodu do 31. 3. 2013. za bilo koje razdoblje najma.

Belgija

Diamond museum www.diamondmuseum.be

Diamondov logo

Muzej prikazuje povijest dijamanata kroz stoljeća, s posebnim naglaskom na ulogu koju je odigrao Burgudnijski dvor u Bruggeu (14. i 15. stoljeće). Zbirka alata za poliranje dijamanata je nedostižna i vidjet ćete alate koji su se koristili u Flamanskoj industriji dijamanata kroz povijest. Posebno je interesantna demonstracija poliranja dijamanta.

Svake dvije osobe koje sudjeluju u dnevnoj demonstraciji poliranja dijamanta dobivaju gratis ispolirani dijamant! 10 % popusta na sve artikle u muzejskoj prodavaonici.

Diamond (iznutra)

Akcija vrijedi od 1.-31. 3. 2013.

(*Demonstracije poliranja dnevno od 12:15 i od 15:15 subotom, nedjeljom i paznikom te od pondejeljka do petka od 1. 4. do 31. 10.)

Italija

On-line rezervacijski sustav Traghetti: www.traghettiweb.it/aci_en

Traghettijev logo

Možete provjeriti vozni red svih trajektnih kompanija koje plove Mediteranom!

Putujete povoljnije Mediteranom, odmah bukirajte svoju kartu i kupite je u realnom vremenu, uz maksimalnu sigurnost. Svoju kartu isprintajte sa svog računala ili je primite na e-mail, bez dodatnih naknada – s kompanijama: Acciona, Adria Ferries, Grimaldi Lines, Anek Lines, Balearia, Bluline, Corsica Ferries, GNV Grandi Navi Veloci, Jadrolinija, Minoan, Moby Line, Snav, Norfolkline, SeaFrance, Tirrenia, TTL Lines, Azzura Lines, Algere Ferries, CoMaNav, CoTuNav Tunisia, EuroFerrys, Caronte&Tourist, Sncm, Endeavour Lines, T-Link Lines, Superfast Ferries, Venezia Lines, BluNavy i Visemar.

Slika trajekta

Akcija od 1.-31.3.2013.: za članove HAK-a:

  • 12% popusta za smještaj u kabini
  • 8% popusta za unutrašnje sjedalo i palubu

Popust se odnosi na sve rute za Sardiniju, Korziku, otok Elbu i liniju Corsica Ferries iz Francuske za Korziku. Popust ne uključuje takse, naknade i doplate za gorivo.

Popust vrijedi za člana i njegovu obitelj do 3 člana, uključivo i djecu, ili za člana i suputnika s autom / biciklom. Za popust vozilo mora biti uključeno u booking.

Call centar: 0039 010 5731800 ili e-mail traghetti@traghettiweb.it
Tražite Show your Card! Popust i pružite svoje članske podatke