HAK na Auto-moto sajmu u City Centeru One East

Objavljeno: 19.4.2013.

Posjetite nas na Auto moto sajmu u City Centeru one East u Zagrebu - isprobajte simulator prevrtanja Hrvatskog autokluba i uvjerite se u važnost korištenja sigurnosnog pojasa.

Veliki prodajno-promotivni Auto moto sajam, koji se od 19. do 28. travnja održava u City Centeru One East na Slavonskoj aveniji, oduševit će posjetitelje Centra i pokazati im najnovija dostignuća auto i moto industrije.

Za sve ljubitelje njemačkih, talijanskih, američkih, japanskih i drugih automobila i motocikala ovaj sajam jedinstvena je prilika da provjere što se nudi na auto moto tržištu, da dobiju najkvalitetnije informacije te odaberu svog novog limenog ljubimca.

U deset dana, koliko sajam traje, predstavit će se sljedeće auto i moto kuće: Porsche Inter auto (Porsche Carrera, Golf 7, Škoda, Seat Leon, novi Audi A3), PSC Zagreb (Opel i Chevrolet), Honda Ruting (automobili i motocikli), autokuća Škojo (Mercedes-Benz), Auto Hrvatska Automobili (Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep), Auto Grifon (Peugeot i Tata), Autokuća Bačić (Toyota), Autokuća Karlo (Mazda), KMAG (Kia), Brutus rent (Camaro, Mustang, Porsche Cayman), Ami trade (Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera) i mnogi drugi. Tisuće zaljubljenika u auto i moto industriju na tri razine City Centera one East razgledat će popularne nove modele automobila, vječne oldtimere te motocikle i skutere idealne za gradsku vožnju.

Uz razgledavanje limenih ljepotana, posjetitelji će imati priliku isprobati HAK-ov simulator prevrtanja vozila a tijekom vikenda vidjeti novi preventivni program HAK-a "Vidi i klikni" te vidjeti MUP-ove policijske presretače te na taj način sudjelovati u populariziranju prometne kulture.

Također, svi zainteresirani će se moći informirati oko osiguranja za automobile i auto dijelova. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Medijski pokrovitelji projekta su Večernji list, radio Antena Zagreb i agencija E-dizajn.