Veliko proširenje asortimana proizvoda u našem Webshopu

Objavljeno: 19.4.2013.

U suradnji s tvrtkom Microline proširili smo ponudu proizvoda na Webshopu s preko 2000 artikala iz područja informatičke tehnologije (računala, prijenosnici, tableti, printeri, monitori i dr.), audio i video tehnologije te ostale elektronike.

Tvrtka Microline je poznati distributer informatičke i telekomunikacijske opreme. Među najstarijim je informatičkim tvrtkama u Hrvatskoj i uspješno posluje već 25 godina, a posjeduje i certifikat ISO 9001:2008. U ponudi tvrtke Microline nalaze se proizvodi i oprema poznatih svjetskih robnih maraka kao što su Asus, Asrock, Canom, Eaton, Grundig, HP, Lenovo, LG, Logitech, MSI, OCZ, OKI, Samsung, Sony, Toshiba, itd. Poslovanje tvrtke Microline temelji se na efikasnoj internetskoj aplikaciji (MOL= Microline OnLine), razvijenoj unutar kuće, putem koje je moguće opslužiti nekoliko stotina kupaca istovremeno te time ponuditi vrlo povoljne cijene i brzu isporuku na lokaciju kupca.

Na ovaj način smo omogućili našim članovima da na jednom mjestu i uz članski popust kupe kvalitetne proizvode poznatih brandova. Uz besplatnu dostavu (za narudžbe preko 700 kn) na kućnu adresu i uz sigurno plaćanje putem Interneta (ili kod dostave) našim kupcima jamčimo kvalitetnu kupnju proizvode s jamstvom i osiguranim servisom.

Dovoljno je kliknuti na http://shop.hak.hr i otići na grupu INFORMATIČKA OPREMA-ELEKTRONIKA ili obavite telefonsku narudžbu na telefone 044 691070 ili 098 39 77 17