„Show your Card!“ – međunarodna promocija u HAK-u

Objavljeno: 1.10.2013.

Hrvatski autoklub je u utorak, 1. listopada, u sjedištu HAK-a u Zagrebu, za poslovne partnere i djelatnike u sustavu članstva HAK-a prezentirao je međunarodni sustav pogodnosti za članove „Show your Card“. Prezentaciji sustava pogodnosti članstva, uz brojne poslovene partnere, odazvao se i Olivier Vanparrys, koordinator europskog programa „Show your Card!“, konzorcija ARC Europe koji čine najveći europski autoklubovi, na čelu s njemačkim ADAC-om.

Olivier Vanparrys prezentirao je program „Show your Card!“ europskoj i svjetskoj razini, dok je hrvatski „Show your Card!“ program prezentirao Zdravko Zemljić, HAK-ov voditelj programa članskih pogodnosti. Na skupu su bili prisutni partneri Hrvatskog autokluba u međunarodnom sustavu „Show your Card!“ i nacionalnom „HAK Preporučuje“. Okupljanje u Hrvatskom autoklubu iskorišteno je i kao prigoda za bolje međusobno upoznavanje te maksimalno iskorištavanje mogućnosti promocije turističke, kulturne i druge ponude naše zemlje, koju nudi „Show your Card!“ sustav. Istaknimo i da je Hrvatski autoklub od 2004. nositelji ekskluzivne licence za europski program „Show your Card!“ i aktivno promovira svoje nacionalne partnere.

Zahvaljujući recipročnom angažmanu koji donosi sustav „Show your Card!“ s 35 europskih nacionalnih autoklubova, koji sustav promoviraju među svojim članstvom (35 milijuna članova u samo u Europi) na svojim web stranicama, magazinima, lecima i ostalim kanalima komunikacije potencijali za hrvatske partnere sustava su zaista veliki što su neki već i prepoznali (Ghetaldus, Kika, Terme Tuhelj itd.).

„Mogućnosti sustava „Show your Card!“ kao i njegovi učinci su već sada veliki u Hrvatskoj, posebice u segmentu turizma i mi smo izuzetno zadovoljni s radom HAK-a u sustavu „Show your Card!“ – istaknuo je Olivier Vanparrys, koordinator europskog programa „Show your Card!“.

Provjerite pogodnosti članstva na sljedećoj poveznici.