Ne propustite priliku – još malo slobodnih mjesta!

Španjolska i Turska - atraktivna putovanja za članove HAK-a

Objavljeno: 26.11.2013.

Poželjeli ste doživjeti Tursku, njezinu kulturu, tradiciju i prirodne ljepote?

Ili

Želite upoznati Španjolsku i osjetiti vreli španjolski temperament?

Sada je prava prilika!

Iskoristite ponudu našeg pouzdanog partnera putničke agencije Nikal, čiju su kvalitetu potvrdili u anketi članovi HAK-a, koji su proljetos putovali od Istanbula do Anltalye.

HAK-ova služba za korisnike provela je anketu u travnju 2013. Čak 99,5 % putnika preporučilo bi putovanje svojim prijateljima, a odnos cijene i kvalitete ocijenjen je s 4,77 (od max. 5)!

Za putovanje Turska rivijera 2014. polasci u veljači i ožujku već su rasprodani! Stoga požurite i rezervirajte svoj polazak u travnju. U cijeni od 2.149 kn za Vas je uključeno: let iz Zagreba, zrakoplovne pristojbe, 7 noćenja s buffet doručkom u hotelima s 5*, 2-dnevni izlet u čuvene Pamukkale, razgled Antalye s izletom na slap Karpuzkaldiran, posjete tradicionalnoj radionici za izradu tepiha i poseban poklon za članove HAK-a: paket za opuštanje i dobar osjećaj u turskoj kupelji (hamam).

Detalje ponude pogledajte na www.nikal-travel.hr/hak/veramare

Upoznajte gradove-bisere Španjolske: Barcelona, Madrid, Zaragoza, Valencija i još puno više. Slobodna mjesta na polascima u svibnju čekaju na Vas! – Travanj je već rasprodan! U super ponudi po cijeni od 4.999 kn za polazak u svibnju za Vas je uključeno: let iz Zagreba, zrakoplovne pristojbe, 7 noćenja s buffet doručkom u hotelima s 4*, paket izleta (Barcelona, Madrid, Toledo, Zaragoza, Valencija) u vrijednosti od 1.436 kn i poseban poklon za članove HAK-a: besplatan ulaz u katedralu Sagrada Familia.

Detalje ponude pogledajte na www.nikal-travel.hr/hak/spanjolska

Rezervacije na besplatan telefon 0800 85 61