Autoklub Rijeka otvorio novu poslovnicu

Objavljeno: 3.3.2014.

Autoklub Rijeka koncem veljače otvorio je poslovnicu članstva i touring poslova u centru Rijeke, u prizemlju svoje zgrade na Dolcu.

Otvorenjem poslovnice omogućit će se lakši kontakt sa 16.000 članova i svim riječkim vozačima koji redovno traže usluge Autokluba Rijeka. Jedan od dodatnih motiva otvaranja poslovnice u prizemlju je briga za osobe s invaliditetom i osobe starije životne dobi.

Na svečanom otvaranju poslovnice, uređene u karakteristične žuto-plave boje, istaknuto je kako se u moru sivila i loših vijesti, kupnja i uređenje prostora te otvaranje poslovnice predstavljaju lijepu vijest iz Autokluba koji djeluje 68 godina i jedan je od najorganiziranijih i najbrojnijih klubova udruženih u Hrvatski autoklub.

Predsjednik Autokluba Rijeka dr. Marijan Ćurković naglasio je preventivno-edukativne aktivnosti kluba koji zapošljava 51 radnika.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek kazao je kako otvaranje nove poslovnice Autokluba Rijeka predstavlja doprinos povećanju kvalitete usluge za članove Hrvatskog autokluba, naglasivši kako će Hrvatski autoklub tijekom 2014. mnogo raditi upravo na ujednačavanju i podizanju standarda usluga, posebice u pružanju tehničke pomoći.

Više informacija možete dobiti na stranicama AK Rijeka.