Simulator prevrtanja prošlog vikenda u West Gateu

Objavljeno: 26.3.2014.

Prošlog vikenda, od petka 21. ožujka do nedjelje 23. ožujka, u trgovačkom centru West Gate kraj Zagreba održana je promocija novog natjecanja – 1. Rally Moslavina 2014.

Tim je povodom Auto klub Delta Sport Zagreb predstavio nekoliko natjecateljskih automobila klupskih vozača, a u suradnji s Autoklubom Končar i Hrvatskim autoklubom posjetiteljima je omogućeno isprobavanje simulatora prevrtanja i tzv. „pijanih naočala“.

Posjetitelji su mogli sudjelovati u edukativnoj nagradnoj igri, isprobati simulaciju Formule 1, pokazati vještine daljinskog upravljanja automobilom, te razgovarati sa vozačima i suvozačima – rally prvacima Hrvatske te sucima automobilističkih utrka, a za najmlađe posjetitelje su organizirane i igraonica i radionica. Najbolji u nagradnim igrama, uz poklone sponzora, dobili su i nagradnu vožnju sa rally vozačem u trkaćem automobilu.

Na događanju je poslana snažna zajednička poruka: Brzina da, ali u za to predviđeno vrijeme i u strogo kontroliranim uvjetima, uz napomenu: sigurnost prije svega!