Turska i Španjolska – kružne ture za članove HAK-a. Novo! Čarobni Tajland!

Objavljeno: 19.5.2014.

Poštovani članovi,
 

Naš pouzdani partner, putnička agencija Nikal, i ove jeseni nudi Vam atraktivna putovanja u Tursku – kružna putovanja Kapadokijom te aranžman Istanbul – Troja – Efez – Pamukkale – Antalya.

Polasci: od rujna do studenog

Cijene, već od 2499 kn, uključuju: let iz Zagreba, uključene zrakoplovne pristojbe, 7 noćenja s buffet doručkom u hotelima s 4* i 5*, kružno putovanje komfornim busom i stručnog vodiča tijekom cijelog puta + poseban poklon za članove HAK-a – gratis tretman u turskoj kupelji.

Detaljne info na: http://www.nikal-travel.hr/14hak-istanbul
 

Detaljne info na: http://www.nikal-travel.hr/14hak201
 

Ako ste već i bili u Španjolskoj, sada je prilika da na jednom, 8-dnevnom kružnom putovanju vidite metropole Madrid, Barcelonu i Valenciju, povijesne gradove Zaragozu, Toledo, Gironu i uživate u blagodatima „babljeg ljeta“ po povoljnim cijenama već od 4799 kn, koje uključuju: let iz Zagreba, uključene zrakoplovne pristojbe, 7 noćenja s buffet doručkom u hotelima s 4*, kružno putovanje i razgled Barcelone, Zarogoze, Madrida, Toleda i Valencije, stručnog vodiča tijekom cijelog puta + poseban poklon za članove HAK-a – gratis ulaznica u Gaudijevu katedralu Sagrada Familia u Barceloni.

Detaljne info na: http://www.nikal-travel.hr/14hak-spanjolska
 

Novo! Odletite u čarobni Tajland! 9 dana po cijeni od 7999 kn! Polasci od 20.8. do 1.10.2014.

Detaljne info na: http://www.nikal-travel.hr/14hak-tajland
 

Provjerite i Vi, zašto bi 99,5 % anketiranih članova HAK-a koji su već putovali s agencijom Nikal, svoje putovanje preporučilo prijateljima.

Nazovite već danas besplatni tel 0800 85 61 za sve informacije i rezervacije.